Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
dergander
addikt
Az a jó ha a Proci nem megy maxon... miért gondolja mindenki hogy ha a CPU csak 50%on megy az rossz,hát nem azt kell nézni ha a CPU 50%on pörög akkor a VGA mennyin.
A VGA 95-99% közt mozog és a CPU csak 50%on akkor azt jelenti hogy a CPUnak a fele kakaó elég arra hogy a VGA kihajtsa.
-
torma1981
veterán
Sziasztok. Tegnap nyomtam vagy 2 órát este. Nagyon tetszik eddig. Maxra tettem mindent és szépen fut. Igaz még az elején vagyok az első faluban. Szedegetem a növényeket stb. A legnehezebb fokozaton kezdtem. Háát már a legelső harcnál vagy 8x meghaltam. :-) Tetszik. Nem könnyű na. A grafika nekem tetszik. Max majd a modok javitanak rajta. Anmyi hogy az ellenfelek elég buták. Kicsit elfutsz tőlük és nem követnek.
-
shotika
őstag
I5 3550, 8 dzsiga ram, R9 270, FHD
Első indításnál saját maga által beállított graffal 45-58FPS (elég rendesen fel voltak benne húzva a cuccok)
Fullon (hajszarság nélkül) 30-40
Lowon - 25-75
Teljesen mindegy hogy állítom be, érezni, hogy itt valami nem okés. Ráfér a patchelés az biztos.
-
snecy20
nagyúr
Mostmár bizonyosságot nyert hogy ez a játék teljesen figyelmet kívül hagyja a proci erejét.
Mivel láttam, hogy az FX6300-am is ilyen 50%-os kihasználtságon megy, érdekelt, hogy mit dob a játék egy még gyengébb procival. Másodlagos gépre fölnyomtam a játékot (Xeon 5450 3.5Ghz-n, 7 éves régi darab), mellé beraktam a HD7950-et, és szintén 50%-os CPU kihasználtság mellett dobott sima átlag 35FPS-t úgy, hogy beállítások 1080p-n, minden textúra és árnyék maximumon, élsimítás is, viszont V-Sync, FPS-Limit és Ambient Occlusion Off-on. Na, erre ki mit szól? Ugyanazen a két gépen (FX6300+HD7950, Xeon5450+HD7950) GTA5 gyakorlatilag alig hoz játszható FPS-t. Jó, mondjuk az ezer éves Xeon-on nem is csoda... -
Prosector
addikt
-
donki
senior tag
Ez a játék elképesztő!

Két őr beszélget, az egyikük fingik egyet és elkezdenek nevetni...
Vagy két nyúl legelészik, aztán szexelnek egyet villámgyorsan és legelésznek tovább.
A készítők figyelnek a részletekre.
-
Frod
addikt
Ezzel már baromira kibékülnék, ha tényleg ezt hozza a 660Ti (és ráadásul a procim is sokkal erősebb, mint amivel játszik)
-
snecy20
nagyúr
Furcsa, meggyőződésem hogy jól optimalizált a gém. Viszont a grafika összességében nem olyan gyönyörű, mint előzetesen tűnt, szerintem itt erős kompromisszumokat kötöttek a fejelsztők, mert amúgy tényleg atomerőmű kellett volna ide.
Naplementében, napfelkeltekor nagyon kopottas a látványvilág.Areturus
Az feltűnt nekem is hogy ide inkább bika VGA kell...
-
Areturus
tag
Ezeket a méréseket én is alá tudom támasztani, hasonlókat tapasztalok itthon is: [link] A Foliage Visibility-t érdemes ultráról visszavenni high-ra mert ez nagyon terheli a VGA-t. Látványban nem fogod észrevenni a változást, ellenben remek teljesítmény boost. Nekem mindkét kártyánál helyszíntől függően plusz 10-20 fps között hozott. 290-el így már fix 60-65 felett vagyok mindenhol a játékban (SSAO és HairWorks off). 980-al HBAO-val 70-85. Hozzáteszem, hogy mindkét kártya húzva van.
Egyéb észrevétel: Ez a játék sz.rik a processzorodra. Itt ülök egy Haswell i7-en, a CPU kihasználtsága pedig max 60% volt amit idáig láttam, ez is csak egy szálon Az átlag inkább alatta van.
-
Nazara
őstag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Az a GMG volt, a GOG a CDPR saját rendszere, szép is lenne, ha nem jogtiszta kulcsokat adnának.

-
Xmodule
őstag
sziasztok. gondolkozom a jatek beszerzesen de kerdesem lenne, mindegy -e honnan veszem mindegyikben "verzioba" van magyar felirat? Steamen ki van irva de többi oldalon nincs. Pl. gog -on nincs feltuntetve.
-
Mukorka
addikt
Biztos izgalmasabb lenne a játék ha nem a
küldetésnél lennék elakadva már két órája.kutas Mi a lópikulát kell csinálni miután az ember megtalálta azt a kurva karperecet? -
tomas51
senior tag
Saját GTX970 SLI 1440p Teszt

Minden maximumon természetesen, 1440-be bizony 4GB-vram elmegy, nem szaggat nem stutteringel vagy ilyesmi szépen fut csak éppen kell neki a 4GB, felvétel alatt értem ezt simán nem néztem, de gondolom ott is kell azért.

A két vga: 1554Mhz-en ment és 4001-es memória órajelen!
Felvétel nélkül + 5fps kb.
-
Frod
addikt
Hmm, na csak jól hittem akkor mégiscsak, hogy "dobd ki"

Viszont újra jó egy évig semmi keretem, hát így jártam. Max a hozzá mellékelt Gpu Tweak-ben jól felhúzom csutkáig játék alatt...
Igazából nem kell full graf, és a monitorom is csak 1650*1080-at bír max, de egy 40fps-en már örülnék úgy, hogy ki is néz valahogy. (Pl a Dying Light-ra sem sok jót mondtak, erre lazán vittem 70fps-el, és teljesen élvezhető minőségben) -
TSanya
aktív tag
Féltem azért a 2560 -as felbontástól, mégis nagyobb igénybevétel, mint a 1920 ugye

de simán működik a dolog, a processzor csere nagyon sokat hozott a "konyhára", ugyanúgy, mint az agyonmoddolt Skyrim esetében.
Most viszont megnézek egy "Archer" epizódot. Ajánlom mindenkinek, aki szeretne jót nevetni
Üdv:
S -
Frod
addikt
Sziasztok!
Először is mindenkinek jó játékot aki már nyúzza, másodsorban, én sajnos csak 3 hét múlva eshetek neki, így akik már játsszák, esetleg még hasonló konfigot is nyúznak azoktól kérdezném, hogy mire számítsak ilyen vason: i5 4670 / 660 Ti / 2*4Gb 1600Mhz ? -
tescodr
aktív tag
Gyerekek átkozottul jó játék lett és ami meglepő hogy jól van optimalizálva.Bevallom őszintén leragadtam a mellékkuüldetéseknél annyira jól kidolgozott minden részlete,holott engem a witcher széria eddig hidegen hagyott.Ja és mondtam már hogy a játék gyönyörű, és atom jól fut?
-
TSanya
aktív tag
Sziasztok!
...hát, a telepítés közben megittam vagy 3 sört

A lemezes verzió telepítése nálam kb 1 óra voltNos,
Lenyomtam kb. 30 percet az aláírásomban lévő konfiggal.
35 FPS alá nem sikerült jutnom, /35-60 között változott/ minden "high" beálításon, az "uber"-t nem még nem próbáltam.
...és 2560*1080-on nyomomJó lesz ez, bár a fű tényleg ronda

A 2. résznél szerintem jobban néz ki, ha csak picivel is
Hétvégén /gondolom, mint sokaknak/ lesz időm bővebben tesztelni
/küldetések, játékmenet, bugok, satubbi/ ... -
GrG1210
aktív tag
Üdv , végre kipróbálhattam én is , nekem eddig tetszik , a grafikára sincs panaszom , szerintem gyönyörű lett a játék, FUll HD-ban szinten minden maxon , kivéve az elmosódottság , mert az kikapcsolva.., és a hairwork, akadásmentesen fut az alábbi konfigomon.: i5 4690 (3.9mhz) ,sapphire r9 280 , 8G 1866 ram, samsung SSD evo
-
joysefke
veterán
Leírod, hogy konkrétan mire gondolsz?
A TW2 nagyon nagyon tetszett, de ezzel még nem játszottam, de már előre félek, hogy ezzel az open world marhasággal elszúrták. Olyan vontatott mint a Skyrim? Azzal sem tudtam sose 1.5 óránál többet hátszani?
Mennyire feszes a történetvezetés, mennyire érzed azt, hogy a karakterednek a világban feladata van?
J.
-
Mukorka
addikt
válasz
gradient99
üzenetére
Nem, minden gyári. Nagyon kellemesen fut. Fps-t nem néztem, akkor talán én is itt siránkoznék hogy nincs 60 csak 35 vagy hasonló.
A codos beszólásra meg szomorúan reagálok, tán megöregedtem és már nem köt le ez a vontatott stílus. Pedig vártam a game-t , reggel ott voltam nyitáskor a cdg-nél

-
snecy20
nagyúr
Amúgy a magyar verzióban mik ezek az ultragagyi fordítások és modoros szóhasználatok? A hajamat tépem néha, át is raktam angolra.
-
Skyhunter
őstag
Korábbi játékból származó mentés milyen pluszt ad a játékhoz? (nem játszottam az előző részekkel, csak ezt az "opciót" nem tudom mire vélni)
-
JamesHun
addikt
úgy érzem a 750ti és i5-ös duóval nagy reményeim ne legyenek grafika terén :S
-
donki
senior tag
Ha a botchlingot valaki már megölte, elárulhatná, hogy hogyan. Szerintem rohadt idegesítő, hogy ilyen alacsony szinten ilyen nehéz a fő küldi.
-
Dreimus
senior tag
Az adatlapomon lévő gépemen Afterburner-el való monitorozás során 35-40FPS-el megy ritkán esik 30-ra, a beállítások:
Képfeljavítás alatt minden be van kapcsolva, élsímitás SSAO
Általános szekcióban minden Magas kivéve: Árnyékolás ami Közepes. -
Mukorka
addikt
7870-el teljesen jól fut, full hd, high beállítás.
A játék egyébként dög unalom, már a kutas küldinél elaludtam.... -
Frogged
aktív tag
Tudna valaki segiteni hogy az ördög kutas küldinél miután meg találtam a karkötőt hogy tudok feljutni a kútból?
Egyébként maga a játék nekem pöpecül fut I5+280as vgaval az alap videó beállítások magason vannak a képfeljavitó cucok mind bekapcsolva SSAO-val és semmi lagot nem tapasztaltam még FHD-n.
A növényzet grafikája kicsit csalódás mint a mordor kb de ezenkívül nekem nincs bajom a grafikával szerintem igy is nagyon szép. -
snecy20
nagyúr
FX6300+HD7950, remekül fut FullHD-n mediumon.
nem igazán hittem... -
pipo112
őstag
Na én is nem sokára otthon kockulok addig meg írigykedem ,bár olvasva hogy van nem kevés bug lehet fogok szentségelni ,reggel ép hogy csak bel tudtam nézni. Remélem nem lesz fagyás vagy akadozás nem szeretnék bajlódni vele hope hope

-
1m1s
tag
A griffes részhez:
Az normális, hogy miután elvittük a helyörség kapitányának a fejet, kifizetett, de a fej ugyanúgy ottmaradt keszeg oldalán? Nazara: igazad volt, köszi!
-
qad
senior tag
No, hát még az elején tartok nagyon de kb 55 fps megvan maxon, kicsit butítok a növényzeten mert amúgy sem tetszik és megnézem mennyit dob még ha eljátszok az arnyékolással. Eddig egész jó, nem bírok leszakadni az első kocsmában a kártyalapos játékról DDD. nem tettem meg 2 lóvágtányit és megakadok az elő ingame szerencsejátékon DD.
-
Atilla001
senior tag
Nálam Ultrán 20 az átlag az elején.
Magas beállításon 40 átlag.és nagyon szép a fekete hajú lány

-
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Aktiváltattam a spoiler gombot, úgyhogy ezentúl ha spoileres tartalmat osztotok meg, használjátok!
Bízom benne, hogy mindenki megfelelően fogja használni és nem kell közbeavatkoznia senkinek.
Fagyásmentes, jó játékot mindenkinek!

-
Lézerparaszt
őstag
Nah csináltam 1-2 képet az elejéről. 1440p, minden maximumon kivéve a hair fx mert nincs értelme. Csak a videókban látni a hajat lobogni, de ott is csak alig. Így tényleg nyertem 10-15 fps-t, 50-60 között van mindig.
-
1m1s
tag
Vettem egy nyeregtáskát ami plusz 30 helyet ad tárgyaknak.Na most ebbe hogy tudok belepakolni?Bennvan a helyén, de nincs opció amivel bele tudnék pakolni.
Nazara: na azt pont nem néztem, azt hittem külön a pacin kell majd mahinálni valamit.

Majd meglesem, cska most kiléptem, köszi! -
Radnix
senior tag
4 óra játék alatt sikerült nekem is összeszedni egy crash-t az inventoryban rakosgattam az itemeket...
Ezen kívül semmi gondom a játékkal, csak már az elején le kellett vennem a legdurvább fokozatról mert a gúlok megettek 5-ször, és nem volt kedvem 6.szor is beszélgetni előtte Vesemirrel
A mellékküldetések nagyon jók eddig! -
S1M0N
senior tag
Na, megvan a kb. 40 átlag fps, most néztem bele a képfeljavításba, itt is levettem minimumra mindent, így már egy fokkal jobban fut.

-
AS
félisten
Eddigi legjobb küldi a kutas mellék küldi , kicsit horroros

-
törölt tag
Hogy ti milyen hakapeszin faljátok a játékot,előre mondom így hamar vége lesz,én eddig csak egy öreglánynak kerestem meg a serpenyőjét ( véletlenül álltam vele szóba,de már bánom ).

-
horvi0813
tag
Valaki tudja, hogy hollehet salétromot szerezni kéne bombához de sehol nem találok a játékban?
-
cikasz
őstag
Tiszta cink , hogy már az elején elakadok!?

Nem tudja valaki mi a fene van a Törpés küldetésnél a gyújtogatósnál amikor azt mondja a folyónál, hogy itt levette a cipőjét és úgy ment tovább, hiába nyomom a jobb gombot nem fedezek fel semmit

körbejártam a kis hidat , de semmi.köszi

-
törölt tag
Nagy nehezen elindult bár nem tudom mitől...
Hairworks, Chromatic, DoF és Motion Blur nélkül 40-58 FPS között van (többnyire 50 FPS körül), az erdős részek amiket eddig láttam szépen kivannak dolgozva, viszont a várak/mezők kőfalak, növényzet főleg a fű nagyon csúnyán néz ki ahhoz képest hogy a játék legtöbbször stutterfest...
A kőfalakra felfuttatott növények jobbra balra lóbálása mint szélanimáció is elég gagyi, meg úgy a fákon kívül kb. minden ami szélmozgást szeretne imitálni.
Homályos textúrákkal, elnagyolt területekkel is nagyon sokszor találkotni.FOV állítást vagy valami távolabbi kameraállást hiányolok, bár lehet csak még nem találtam meg.
-
AS
félisten
10/10 nálam a játék, GOG kupon verzio

Nagyon szépen megy pedig 960 am van. Meg is lepődtem rajta.
Küldetések a hangulat mind 10/10 es 
-
kola99
tag
Nade Béláim az Úrban !
Hogy lessz így WoW raid ? A guild háromnegyede eltűnt Witcherezni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
S1M0N
senior tag
Nem igazán, legalábbis 1080p-ben nekem 25-30 az átlag fps, de volt 40 is, minden minimumon.
A kártya húzva van (csak amit a driver enged, mínusz 5%, mert pl. BF4-nél voltak kifagyások), 1095 és 1570MHz-re.
Látványra nem rossz, de ahogy írtam, engem zavar az alacsony fps a 60Hz-es monitoron.
Amúgy marha halk a játék az alap hangszinthez képest (tehát minden más programhoz és a win-hez képest), pedig minden maximumra van rakva.
-
Grafirka
őstag
Sziasztok,
Probalta mar valaki futtatni a jatekot a minimum konfig alatti videokartyaval? Konkret tapasztalatok erdekelnek nem a hivatalos minimum 660/7870 adat.
Valoban jatszhatalan ennel gyengebb kartyaval ? el sem indul egy 560, 750 , 6870 stb szintu kartyan ? ( alcsony felbontason , latvanyjavitok kikapcsolva, stb) ?
Ajandeknak szanom de a celszemelynek 6870 es kartyaja van . A konfig tobbi resze megvan ( i7 4ghz, 16gb ram) -
qad
senior tag
Indítom mindjárt a játékot, bár elszomorít a hogy ennyi bugról írtok. Mindjárt kiderül nálam is "carakxik-e". Tűnök ülök már, remélem a gtx 970 karival nem kell nagyon visszavennem a grafból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze akinek 100 ezres CPU-ja van, kicsit szív vele, mert dobhatna neki a játék 2x annyi frame-et...
Naplementében, napfelkeltekor nagyon kopottas a látványvilág.

(mivel előtte láttam pár videót youtube-on ahogy kiszopnak tőle az emberkék, és már felkészülten ültem le vele zsugázni
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lenry