- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2021-02-02 21:11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jorus
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
-
Lenry
Topikgazda
-
Viper26
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
-
Jorus
nagyúr
-
VTom
veterán
-
J.Hetfield
aktív tag
-
Jorus
nagyúr
-
Methionyl
senior tag
-
nubreed
nagyúr
Akiket legyaksz elleneket, minden eldobott loot -jukat szedjél össze mindig és add el Novigradban Hattorinál a kardokat, ő adja a legjobb pénzt értük, a páncélokat pedig a Novigrad főterén lévő páncélkovácsnál. Skelligén a tengerben rengeteg kalózok által eldugott kincs van a vízben lebegő hordókban leginkább, jó nagy munka összeszedni őket, 2-3 napod is rá fog menni, de megéri neki indulni egy kis hajóval és összeszedni és ami nem kell, eladni, mert rengeteg pénz be fog jönni belőle. Ez valakinek nem szimpatikus tudom, de én feltettem egy olyan modot, ami azt csinálja, hogy mindig 5000 aranya lesz minden kereskedőnek akihez odamész. Ha elfogy a pénze de volna még nálad eladó loot, kilépsz a beszélgetésből és újra kereskedsz vele, újra 5000 pénze lesz. Tudom, ez nem élethű és egyebek, de engem sokkal jobban idegesített, hogy magasabb szintű cuccoknál állandóan elfgogy a kereskedők pénze. Ja és egy olyan modot is felraktam, ami jócskán kitolja a súly limitet az inventoryban, szóval kb bármennyit cipelhettem.
-
Jorus
nagyúr
-
Jorus
nagyúr
-
MM01
tag
Penzbol az ha mindent felszedsz amit csak tudsz aztan eladod
En javito eszkozoket soha nem hasznaltam. Kardbol mindig 4 volt nalam (2 ezust 2 acel), pancelom meg a quen miatt nagyon ritkan ment 50% ala. Viszont hozzatartozik, en joforman minden kuldi, harc elott megjavitottam a felszerelest -
Jorus
nagyúr
Én minden városban minden házat felnyomok, amit lehet, összeszedek, és eladom, vagy szétszedem és úgy adom el. Csóró, rossz arcú witcher-személyiségbe belefér, mint praktikus megoldás, hogy fegyvereket, páncélt vehessen. Fegyverjavítóból szoktam magamnál tartani 15 és 40%-t javítót, az hosszabb harcoknál simán kelleni szokott, vagy ha két kküldi között nem megyek vissza a városba piacolni. Páncéljavítót nem szoktam tartani, Quen-ből jó vagyok.

-
Sianis
addikt
-
Sianis
addikt
-
alratar
addikt
-
atainprison
senior tag
-
alratar
addikt
-
alratar
addikt
-
FireKeeper
nagyúr
-
Zolom89
senior tag
-
Ted_Beneky
senior tag
-
LLKobe
veterán
-
Departed
őstag
Én nemrég szereztem meg a GOTY verziót BlackFriday keretében 6990-ért összes kiegészítővel/DLC-vel. De még csak 14-es vagyok, a kiegészítők meg 32-estől és 35-östől "kezdődnek". Addigis jólelvagyok vele

Vicces volt egyébként a 6db kétrétegű DVD-ről telepítés, pár órát elszöszmötölt vele. De ráért Lányom elalvásáig, a legózást/dominózást csak egy-egy DVD csere erejéig szakítottam félbe.

-
Departed
őstag
-
myckey
veterán
-
Departed
őstag
-
MM01
tag
-
Rony949
addikt
-
MM01
tag
-
Dendytv
senior tag
-
Rony949
addikt
-
MM01
tag
-
Jorus
nagyúr
-
Rony949
addikt
-
FireKeeper
nagyúr
-
atainprison
senior tag
-
FireKeeper
nagyúr
-
maszi99
őstag
-
Lenry
Topikgazda
-
FireKeeper
nagyúr
-
FireKeeper
nagyúr
igen, ahhoz az illik.
14-es szinten már bőven tudod használni a griff szettet (hogy hol találod meg -> összefoglaló), ami ugyan medium, de a statjai jóval jobbak mint bármi amit azon a környéken használsz. 17-esen pedig már elérhető a macska szet, ami már light armor. döntsd el hogy még azt a 3 szintet valahogy átszenveded a mostani cuccoddal vagy inkább kifarmolod addig a griffet. alacsonyabb nehézségen akár simán ellehetsz szar cuccokkal is 17-ig, de magasabb szinten már mindenképp érdemes kiszedni a griffet, akár csak arra a 2-3 szintre is.
bár nekem elég fura hogy 14-es szinten még mindig 4-5 szintű cuccokat találsz csak. kérdőjeleket szoktad farmolgatni? mellékküldiket, contractokat csinálod rendesen? azokból sok jó geart össze lehet szedni.
-
FireKeeper
nagyúr
a topik összefoglalót ha legörgeted, találsz egy linket ahol az összes witcher felszerelés (alap szetek és fejlesztések) lelőhelyei megtalálhatók. szerencsére ezek fix helyen vannak, nem random dropok (mint a receptek ugyebár
).
de kovácsok is szoktak árulni térképeket, amik elindítják az adott felszereléshez kapcsolódó kincsvadász küldetést, így a játékon belül is tudod követni.jah igen, az kimaradt: ezzel csak a cuccok leírását kapod meg, hogy meglegyen maga a felszerelés, le kell craftolnod őket kovácsnál. értelemszerűen a kardokat a kardkovács, páncélokat a páncélos tudja csinálni. az alap szeteket asszem amateur is meg tudja csinálni, az enhanced-hez és a superiorhoz már biztos journeyman kell, a mastercrafted cuccokat pedig csak a két master kovács tudja megcsinálni, akik akkor lesznek elérhetők ha a hozzájuk kapcsolódó küldetést teljesíted (a törpe kovácsnál Velenben, a Master Armourers küldi, és a tünde kovácsnál Novigradban, Of Swords and Dumplings küldi).
az összeset csak akkor érdemes legyártani, ha gyűjtögető maximalista vagy, vagy szeretsz egy játékon belül több harcmodort is használni (amihez nem árt átskillezni ugyebár), amúgy én amondó vagyok, hogy találj ki egy irányt és az ahhoz jó setet használd. gyors kard - macska, jelek - griff, alkímia - erős kard medve, jelek-kard hibrid - farkas.
-
sheep
addikt
Meg kell keresni a leírást hozzá (páncél, nadrág, csizma, kard, kesztyű). Ha jól emléxem akkor kereskedőknél lehet venni térképeket amiken rajta vannak a lelőhelyek. Ezután ha megtaláltad kell keresni egy olyan kovácsot aki el tudja készíteni.
Amúgy én már nem először játszom végig a játékot de sosem foglalkoztam ezzel mert mindig találtam jó cuccokat, nem volt türelmem ennyit szüttyögni velük. Viszont a különböző witcher kardokat szeretem mert plusz xp-t adnak ha harcolsz velük ( a legendary kardok asszem 20%-ot) -
FireKeeper
nagyúr
amit találsz, én ott még a temeriai páncélt használtam amit white orchardban lehet venni a kereskedőtől
, bár 8-10-es szint körül már érezhetően gyenge volt. 11-esen már használhatod az alap Griff szetet, azt érdemes kifarmolni és belebújni, akkor is, ha később inkább könnyű vagy nehéz páncélt használnál is.akinek a kocsiját megtámadja a griff -
FireKeeper
nagyúr
-
keIdor
titán
-
FireKeeper
nagyúr
asszem a koponyás barlangokhoz tartozik valami nevesített szörny amit ki lehet nyírni több xp-ért.
8ason még simán ellehetsz abban amit találsz, vagy ha vendornál találsz valamit aminek jobbak a statjai mint a mostani cumódnak. később a witcher gear seteket érdemes craftolni, azok teljes felszerelések (2 kard, minden páncél, némelyikhez nyílpuska is van, igaz, az csak 27-es szinttől használható).
ha jól rémlik az első griff sethez 15-ös szint kell, a macskához 17, a medvéhez 19. a farkashoz ugyan csak 14, de a kaer morhen-be vivő főküldihez később jutsz csak el. -
Retekegér
MODERÁTOR
Nem, az a monsters' den / guarded treasure jele. Akkor pucoltad ki, ha fehérből szürke lesz.
Ajánlott cucc a witcher gear, amit a szinted megenged.(#4485) xenom0rph: nem feltétlenül csak a griffin. Mindegyik gear specializált, másra jó az ursine és megint másra a feline. Mondjuk kardból elvoltam az ursine verzióval mindenhol.
(#4486) Mike: nem csak abból, de az is hozzá tud járulni erősen (plusz a kérdőjeles helyeken szerzett egyéb cuccok eladása ugye).
-
Mike
veterán
-
xenom0rph
őstag
-
Gergosz2
veterán
-
Mate
nagyúr
-
TBT
addikt
Az az 1.07-es patch. Itt a teljes leírás róla!
-
Helsing
aktív tag
-
Nazara
őstag
Ja, igy érthető.
De akkor sincs semmi gond, keress más feladatot, később is visszajöhetsz ide, nem létfontosságú quest.Menlevelet később a főküldetés során, valamint annál a Redaniai gázlónál, aminél kapod ezt a Bitter Harvest feladatot, van egy katona a hirdetőtábla mellett, ha elvégzed az ő feladatát, akkor tőle is megszerezhető. -
Nazara
őstag
Mi a gond?
Az Alghoulokra kell figyelni, őket az Axii jellel lehet lenyugtatni, ezáltal behúzzák a tüskéiket, és lehet püfölni. Érdemes még aktiválni a Quen-t is, és folyamatosan elugrálni a csapások elöl, jó ütemérzékkel a Quen az esetleges hibák esetén is megvéd egy-egy csapástól. Plusz ugye ha tömegben vannak előtted, akkor az Aarddal fellökni, majd kivégezni egy leszúrással a földön fekvőket. -
sheep
addikt
-
sheep
addikt
-
torma1981
veterán
-
qad
senior tag
-
Prosector
addikt
-
duvi
nagyúr
-
csaba951
veterán
Egy ekkora méretű open world játék esetében teljesen irreális elvárás az, hogy készen adják ki. Egyszerűen túl sok hibalehetőség van benne. Ha "készen" adnák ki akkor:
* vagy 1000+ €/db áron kellene adniuk, amit csak igen kevesen fizetnének ki
* vagy 20+ évig készülne a játék, és szinte senki nem akarna már ilyen elavult grafikával/játékmenettel játszani.Pont az a természetes, hogy premierkor egy bugtenger. Ez nem gond, csak foglalkozzanak a készítők a kijavításukkal!
-
törölt tag
Mondjuk kíváncsi vagyok milyen lett volna ha január/februárba jön ahogy eredetileg tervezték...
Sikerült megoldani a GPU clock bugot (no idea how, restart és működött - szerintem crashel miatta a driver és azért szabályozza le 500-ra utána) erre megint nem indul el. Ha kitörlöm a mappát elindul, de kezdhetem elölről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Linux kezdőknek
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VR topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Gyúrósok ide!
- Nem annyira csodás az ASUS csodakábele
- Motoros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- További aktív témák...
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Motorola edge 50 pro
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC drón szett 2 akkuval +extrák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5241
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4860, 91% AKKSI
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook E782 - i5-3G I 8GB I 128SSD I DP I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(persze a többiek is, ahogy olvastam), és ott figyelnek a ládában szépen sorban.

).

Lenry