Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
van difficulty?
azért olyan könnyű, egy ütés csomó ellen. bár a mérget köpő daedrákkal kicsit megszenvedtem tegnap...ja és Orc, heavyben és 2H kalapáccsal. Bár azt most lecseréltem a Companionos 2H axe-ra.
-
Zolinho1026
tag
Wood Elf lvl 12, valami korcs íjász-mage-harcos-kovács keverék

-
Huma
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Én vacilláltam a Breton és a High Elf közt.
Én Adepten nyomom asszem. A negyedik fokozat ha minden igaz. Amúgy nekem sincs túl sok kihívás. A flamerek vagy mik szoktak megszorongatni. Meg egy-két erősebb varázsló. -
Mukorka
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Én közepesen tolom , nem, tudom most az melyik épp de nem a leggyengébb de mentségemre nincs célkeresztem és iránytűm

-
GypsFulvus2
őstag
Breton battlemage. Ahogy nézem, csak én nyomom bretonnal. Morrowind óta ez a kedvenc fajom. Ha már itt tartunk, nehézségi szint? Én hamar átálítottam Master-re, alacsonyabb fokozaton nem volt elég komoly kihívás.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Imperial warmage

Egyik kezemmel kaszabolok, másikkal tűzlabdákat dobálok mindezt heavy armor-ban

-
keIdor
titán
Most nézem, ez a féreg Steam félholt. Rohadjon el már, ezzel is csak a baj van...
-
Woodelf íjász orgyilkos

-
Ilsyde
őstag
válasz
Mukorka
üzenetére
Foleg mikor jeget fujnak!

En Nord barbarral tolom. Jelenleg nem tudom eldonteni hogy kalapaccsal szakitsam be a fejeket vagy pallossal. Mindkettonek megvan az elonye de csak egyikre akarok pontokat rakni.
Egyebkent hangulatos kis aprosag hogy az NPC-k mashogy reagalnak a karakteredre, fajtol fuggoen

-
keIdor
titán
Na megvolt a 2. sárkány kill, ez már egyes-egyedül. Meg ilyen hegyi trollokat, Sabre macskákat is gyakom, mint a szart.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Csak a Nord!
-
trassher
addikt
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Redguard.
-
maszi99
őstag
válasz
BloodyEddie
üzenetére
De én igen
Argonian 
Csak nem tudom miben jó, és miben gyenge, az elődök kimaradtak, így azt sem tudom, hogy jó válsztás-e
-
Xerxész
őstag
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Nord.
Vékonyabb testalkat...nem csípem az izomagyúakat.
-
Alg
veterán
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Drow... izé Dark Elf

-
Mukorka
addikt
Itt egy Whiterun új textúrákkal, sharpen cuccal ki-be bemutatva. [link]

-
Beerwolf
senior tag
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Wood Elf
-
trassher
addikt
Dragon Armort valaki csinált már? 78-ason van a smithing-em, még feltolom 100-ra hogy megcsinálhassam a Dragon-t.
-
Xerxész
őstag
A fák hajladozására nem tud valaki valami beállítást? Merthogy nem mozognak, csak állnak egy helyben, mintha nem lenne szél...
-
Mukorka
addikt
ez így siralmas. Úgy összeraktam hogy már kevés neki egy 6870 a cf meg persze hogy nem működik.
-
warcat
veterán
Egyik oldal sem kifejezetten rossz, neked kell eldöntened melyik oldalra állsz.
Stormcloaknál Ulric egyértelmüen a trónra tör,egyéni érdekeire használja fel a Stormcloakokat, de közben náluk meg jogos a vallásuk és életmódjuk védelme.De ha mégis cymkéket akarunk ragasztgatni, akkor épp hogy nem a légió a 'rossz' hanem a Stormcloakok, a vezérük miatt robbant ki a polgárháború

-
Huma
addikt
válasz
BloodyEddie
üzenetére
High Elf
-
dy_nmq
aktív tag
válasz
BloodyEddie
üzenetére
imperial mint mindig
-
Ilsyde
őstag
válasz
Dreamie
üzenetére
Egy varosban, ahogy felfedezel es haladsz elore a jatekban. Csak olvastam rola, de nem volt hozzajuk szerencsem. Egyebkent is utalom a kutyakat, ha lesz egy akkor kikloffolom a ketkezes kalapacsommal, megnyuzom es csinalok belole jo meleg kesztyut

...Ja, a husat meg odadobom a khajitoknak

-
atidzsiforc
őstag
válasz
BloodyEddie
üzenetére
En idaig ugy tudom, hogy a Companions nem huz egyik oldal fele sem, mondjuk meg csak most kezdtem azokat a kuldiket az uj karimmal. Elso hosommel a legiohoz csatlakoztam, nem lesz tole gonosz a karaktered, csak szerintem rossz, mert Talos feketelistan van naluk, most a Stormcloak oldalt fogom valasztani, csak mar muszaly szunetelnem mert par nap alatt majdnem 50 orat toltottem Skyrimben
. -
Huma
addikt
Érdekes, hogy egyesek milyen kevés sárkánnyal találkoznak. Én a hatodik szinten már a harmadik sárkányomon voltam túl. 10-ik szinten meg már hatot legyaktam.
Amúgy szerintem elég gyengére sikeredtek a sárkányok. Egy sima mamut sokkal erősebb. Egy óriás meg pláne.
Az egyik sárkányomat igazából két mamut és egy óriás verte le. -
RexpecT
addikt
Ez a sárkány nem tudom miből van állandóan kinyír....
-
BloodyEddie
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Oksa, Viharalcaek amugyis szimpatikusak voltak. Amugy van jo/rossz oldal, vagy szimpatia alapjan csatlakozhatok? Az nem kizaro ok, hogy mellette mar csatlakozva vagyok a harcosokhoz (Farkas, Kodlak es tarsai)?
-
atidzsiforc
őstag
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Ulfricnal csatlakozol a Stormcloak lazadashoz Windhelmben, vagy pedig -ha jol emlekszem- beszelsz akarhol egy birodalmi katonaval es utana Solitudeban Tallius(asszem igy hivjak) tabornoknal csatlakozhatsz a legiohoz.
(#1549) Dreamie: Nem tudom, mennyit lehet felvenni, nekem az az egy volt, amit ingyen kapsz az elso sarkany legyozese utan Whiterunban, miutan meghalt(majdnem a foszal vegeig kibirta a kiscsaj), nem vettem fel masikat.
-
Dreamie
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Csokis! Zsoldosaink száma mitől függ? Nekem eddig 1 tankom van, vehetek fel még vkit? 13-as szinten vok.
-
BloodyEddie
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Joo, kinel lehet felvenni? ^^
A legnagyobb csataelmenyem az volt, amikor bekesen keszulok lelepni Dragonreachbol, es a kapuban 3 allig felfegyverzett forma fogad, en meg egy oraja mentettem
Az egyikuknel volt egy level : "kapjatok el azt a szemet tolvaj Bruce Willist!"Igy jar, aki pickpocketre gyur

-
atidzsiforc
őstag
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Csinald vegig a polgarhaborus mellekquesteket, lesz harc dogivel. Vagy csak siman kezdd el szeletelni a varosi oroket,
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
RexpecT
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Én meg azt hogy egyedül, de akkor Loadolok.

Nah faja nincs loadom, pedig ott mentett elvileg automatice....
-
BloodyEddie
őstag
Hol lehet sokat harcolni? Dungeonokkal nagyon hamar vegzek, a vadonban meg nem igazan maszkal semmi. A jatek nagy resze inventorypakolassal telik, de en harcolni akarok

-
atidzsiforc
őstag
válasz
RexpecT
üzenetére
Pedig amikor az Alduin wallhoz mesz, kene, hogy legyen veled legalabb 2 ember; ha van zsoldosod, akkor 3. Legalabbis en azt valasztottam, hogy Esbernekkel egyutt megyek oda.
Btw en taktikam a sarik ellen az volt, mikor meg gyengusz voltam, hogy elbujtam vmi fedezek moge, megvartam hogy landoljon es okadja a tuzet/jeget(jeg nem para mert norddal vagyok), aztan gyorsan kistrafeltem 1 nyil bele, majd vissza fedezekbe. Hosszu de bejon. Ja es MINDIG legyen eleg healing potid.
-
Interceptor
addikt
Hello,
Nem tudja valaki azt hol lehet megnézni, hogy éppen melyik frakciókban vagyok és azon belül hol tartok?
-
RexpecT
addikt
Kicsit megakadtam két helyen is - esetleg SPOILER -
Be kellene jutni Mercer házába, de az ajó gyakorlatilag egy erkélyen van
Alduin Wall-hoz kellene mennem, de megtámad egy rohadt erős sárkány és kinyír akármit is csinálok... -
creedszl
senior tag
Szerintem aki először a fő quest-et viszi ki az rosszul csinálja.Én hozzá se nyúlok csak barangolok össze vissza, felfedezek.Most pl megtaláltam az egyik kincses térképet és azt kerestem emg.Bár nem tudom kinek kincs egy kis arany egy kesztyű(low) meg egy gem mert nekem nem

tttzshd
ipróbáltam ezt a beállítást de szerintem tök béna hogy jó messzire lát az ember meg élesek a látott textúrák de totál plasztik az egész mint valami terepasztal... -
atidzsiforc
őstag
When reduced to low temperatures, giants act as superconductors.

-
Ilsyde
őstag
válasz
Mukorka
üzenetére
Hat igen, az a baj hogy a nagy tavolsagban levo texturak igyis-ugyis eleg alacsony felbontasuak. Elmosodast erdemes leszedni de egyebkent sokat nem lehet segiteni a messzi papirmase modelleken. Esetleg tokig lehet nyomni a bloom-ot de akkor meg az ember szeme folyik ki

-
BloodyEddie
őstag
Hatha valakinek hasznos lesz:
Infinite enchanchechachement energia
Hozzavalok:
-ures soul gemek
-soul gyujto fegyver
-egy tarsRecept:
1. Alaposan keverjuk ossze a hozzavalokat
2. Keressunk random szornyeket
3. Hagyjuk a tarsunkat tamadni
4. EnjoyMegjegyzes:
Neha csereljuk le a megtelt soul gemeket uresekre. Encsantment FTW -
Mukorka
addikt
válasz
Mukorka
üzenetére
Erre még annyit Mukorkám hogy a ugridstoload=9 szabályozza a textúrák betöltési távolságát míg az összes többi érték csak a memória használat mértékét. Nyilván ezt állítva kell a többit is mert különben kijössz 4 fps-el. Amúgy meg nem biztos hogy a 9 ilyen mértékben jó főleg hogy 5 a default érték. Ezek főleg low res textúrák, ha távolról is látni nem biztos hogy tetszeni fog, ízlés kérdése.
(#1533) szasanyi : Hát ezek amiket most lekaptál pont a sima ini, ami nekünk főleg kell az a systemprefs.ini. A géped simán vinne egy combosabb ini-t is , főleg a textúra pakkok gyilkolnak meg persze az előre betöltés.
Töltök fel nemsokára pár ini-t , akkor nem kell szórakoznia senkinek csak copy/paste
Épp most próbálok ki egy beteg földtextpakkot
-
Mans20
addikt
A high rothgarig hogy jutok el?ami a hegy tetején van,ott kell beszélni valakivel,de nincs út oda.
-
Mukorka
addikt
válasz
Xerxész
üzenetére
A memória előre betöltését szabályozza, bufferel. 2gb-hez már lehet ezt a két értéket 16 és 102-re is állítani
iPreloadSizeLimit Ezt is érdemes feltornászni hozzá. 2 gb-nél 104857600 lehet pl.
iMinMemoryPageSize=100000
iMaxMemoryPageSize=5000000
iMaxAllocatedMemoryBytes=1800000000 így elvileg 2 gb-t is ehet a játék ha akar de egyébként nem fog és nem is kell neki több most mint a gyári beállításokkal mivel még modok nélkül annyi az igénye amennyi eleve meg van adva. Később ha már kövér textpakkok lesznek akkor jön ez majd jól. -
tttzshd
tag
válasz
Xerxész
üzenetére
a látótávolságot lehet vele modósítani !
pl : a háznak részletessége és különböző efektek, utolag töltődnek be mikor közelebb mész hozzájuk .
Na most ezzel ez megszűnik és a hegyről lenézve is látni fogod a részletességet vagy az efekteket ,állatokat...stb tehát sokkal távolabb látsz majd
-
Huma
addikt
válasz
lumpen_stex
üzenetére
Én találkoztam asszem ilyen azura csillaga küldetéssel. Egy hegy tetején lévő papnő ad egy küldetést, hogy keressek meg egy elfet a varázslók városában. A városban pedig a fogadóban egy ipse mondja, hogy keressem meg azura csillagát.
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
frame>24
üzenetére
az oblivon is xbox360-ra jött ki, a hw meg nem változott azóta sem, pc-hez meg nem irnak új motort igy nem kell csodát várni.. mellesleg igy se birja a töbseég gépe a full beállitást szóval...
nekem ilyen full-on, tökéletesen éles és a szinek is rendben vannak (persze a youtube sokat ront rajta, mert pl 1280x1024 helyett csak 720p) http://www.youtube.com/watch?v=uNHN5RZ1EWo
-
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Pontosan
! -
-
tttzshd
tag
válasz
tttzshd
üzenetére
Szerintem is így ahogy van gyönyörű lett a játék nem kell ennél jobb ,csak sokan nem tudják felfogni hogy azért olyan amilyen MERT KONZOLRA FEJLESZTETTÉK!
Onnan dől a lé, és a pc-s csecse-becse háttérba szorul ! Én letojom a sok grafikai hibát mert úgy is kijavítják,és csak az számít hogy kiba..ott jó játékot csináltak
AZ ÉVSZÁZAD JÁTÉKA !
-
tttzshd
tag
én igen ,de semmi különbség nem lett 8gb mellett

Vannak olyan problémák amit az Oblivionnál az ini beállításban orvosolni lehetett !
Na a Syrimnél ez nem mindíg működik .Én minden beállítást kipróbáltam,és tele van olyan hibákkal amit csak a későbbi patchel fognak kijavítani.
pl: árnyék ! semmilyen beállítás nem segít rajta ,kivéve ha leveszed a fShadowDistance=500 alá ,na akkor gyönyörű árnyék lesz 2m-es körzetbe
tipp:
Skyrim.ini -be írjátok be, aki még nem tette (sima ini ne a Prefs.ini!)ugridstoload=9 , (ha gyengébb géped van 7-8)
uInterior Cell Buffer=12
uExterior Cell Buffer=72és csoda fog történni

-
Mukorka
addikt
-
frame>24
addikt
Ugyanakkor kezdem megérteni a fejlesztőket, hogy szarnak a grafikai tupírozásra, meg még új motor, hÓgyne:
A játék szebb azért, mint Oblivion, de ezt is, feltelepítés után MÁR szénné moddoljá(to)k, és itt is, akárhányszor beklikkelek, mennek ezek a pixel buzerálások.
Szard már le sharpent! Azt akarom mondani, ha a grafika über-crysis-brutál ray tracing sÉder bumper-diszplészment mapping g*cigránát atom SSAO hyperanizotróp kutyal*fasz lenne, (elnézést már), akkor is jönnétek, hogy ott nem tésztalálódik** elég térhatásúan a nyúl seggén a mitesszer.
Dráma!

**tessellation
-
psycroptic
őstag
válasz
lumpen_stex
üzenetére
Köszi az infót. Asszem meló után ha hazaérek szét disenchantolok mindent...

-
sasa134
addikt
sziasztok,
lehet láma kérdés de inventory-ban nem lehet valahol megnézni a karakterem? jó lenne látni miket aggatok rá nem csak szövegesen kijelölgetni a tárgyakat...thx!
-
X2N
őstag
Ezt esetleg próbálta már valaki?
-
whitezo88
nagyúr
Morrowind mikor játszódik? nem találom, és nem tudom megnézni sem, mivel nem otthon vagyok. Obli az a 3E végén, Skyrim meg 4E 200 körül asszem.
ja és alig lehet benne haladni, csomó időt beleöltem de sehol sem tartok még, csak a Companions főnök vagyok, meg a Main questben a kiáltásos trial után vagyok plusz pár sidequest...
nemhiába sokszáz óra gametime

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- PSP // PS3 // PS4 // PS5 - Playstation // XBOX 360 játék BAZÁR
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

azért olyan könnyű, egy ütés csomó ellen. bár a mérget köpő daedrákkal kicsit megszenvedtem tegnap...

, de nem megy 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Argonian