- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franklin
addikt
válasz Piszkos-Fred #23957 üzenetére
Köszi!
-
Franklin
addikt
Sziasztok,
Hogy lehet most legolcsóbban megszerezni a Special Edition-t? Él még az, hogy a Legendary tulajok ingyen upgradelhetnek?
Nekem a Steames alap Skyrim van. Tehát elég, ha megveszem a DLC-ket vagy a Legendary-t? Vagy meg kell vennem az SE-t?
Jelenlegi karakterem át tudom vinni?
Köszi!
-
Franklin
addikt
válasz #54715584 #21026 üzenetére
Mindenkivel beszéltem, aki szembejött. Kb. minden második-harmadik embernek van valami bánata, ami küldetésben materializálódik :-)
Meg én eleve úgy kezdtem a játékot, hogy a fő szálba bele se kezdtem (még az első sárkányt se öltem meg), csak bejártam az összes taxival elérhető várost, beszéltem mindenkivel, de a kapott küldetéseket se csináltam meg egyből, csak néha egyet-egyet.
Jobban tetszik a felfedezés része a játéknak, mint a "menj be a barlangba-ölj meg mindenkit-gyere vissza" küldetések :-)
-
Franklin
addikt
-
Franklin
addikt
Oké, de honnan tudom, hogy mit keressek, merre menjek?
Közben kipróbáltam még egyszer, hogy mit mond ha beszélek vele és ha rákérdezek, hogy van-e valami feladata a számomra, akkor azt mondja: "már adtam neked feladatot, teljesítsd azt"
De nem tudom, hogy mit adott és a Journalban se látok erről semmit.
Ez most bug vagy feature? Szóval hiányzik a Journalból vagy emlékeznem kéne rá mivel bízott meg? :-)
-
Franklin
addikt
válasz #54715584 #21005 üzenetére
Aha, akkor nekem is valami ilyesmi gondom lehet.
Már tagja vagyok a Companion-nak, az őrök néha fel is ismernek és köszönnek.
De nem tudok tovább jutni, mert senki nem ad küldetést, mondván, hogy már kaptam egyet Farkastól, csináljam meg előbb azt. De nem látok aktív küldetést tőle és ha beszélek vele, leráz vmi szöveggel ("most ne zavarj" vagy ilyesmi).
-
Franklin
addikt
válasz #54715584 #20768 üzenetére
Minden városban van kovács, varázsló, ékszerész vagy egyéb trader, azoknak el tudod adni a cuccokat.
Érdemes a mellékküldetéseket is csinálgatni, azokból is jön pénz. Én pl. még az első sárkánynál se tartok, de már 1000 aranyam van, szóval szerintem nem tűnik túl soknak az az 5000. Igaz még nem vettem semmit, csak azt adtam a karakterre, amit találtam, minden mást eladtam.
-
Franklin
addikt
válasz Freeman007 #20763 üzenetére
Ez a házvásárlás az alap játékban is elérhető vagy kell hozzá a Hearthfire DLC?
-
Franklin
addikt
Sziasztok,
Most kezdeném a játékot (most lett hozzá gépem , visszaolvasgattam kicsit a fórumban, de eléggé elvesztem a sok mod között
Segítsetek kérlek, mit érdemes felrakni? Nem akarok semmi extrát, csak a "kötelező" dolgokat és vmi high-res textúra pakkot.
Steames Skyrimem van, kiegészítők nélkül.
Köszi!
-
Franklin
addikt
válasz Inv1sus #2760 üzenetére
Nagyon jó kis videó, tuti, h rengeteg ilyen lesz még. Bár a defrag pályát asszem elfelejthetjük :-)
Én már a speedrunt várom, kíváncsi vagyok lesz-e olyan 4 perces "végigjátszás" mint a Morrowindből :-)
-
Franklin
addikt
Skyrim textúrák nélkül... tényleg olyan, mintha TF2 lenne :-)
-
Franklin
addikt
válasz Rozsomák13 #2252 üzenetére
A felsorolt kártyák közül egyik sem. Alapszabály: SOSEM MEMÓRIA MÉRET ALAPJÁN VÁSÁROLUNK VGA-T!!!
Ebben a topikban segítenek neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest