Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Xerxész #12999 üzenetére
Akkor nézd meg jobban azt a lore-t, mert alacsony köpcös törpökről a TES-ben szó sincs.
Ajánlott olvasmány: Tamriel Történelmi Tudástár
'Mer' faj volt, magas, szélesvállú, szakállas. Dwemer a becsületes nevük, semmi közük a törpökhöz/törpékhez (a 'dwarven' szó nem is tudom hogy keveredett bele a játékokba egyáltalán). Egész Tamrielből eltűntek egyébként.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Xerxész
őstag
válasz Varlaisaran #12998 üzenetére
Jaja, tényleg...a trópus Skyrim. Emlékszem.
Valóban nehéz már kiszűrni a használni érdemes modokat...a szemét csak növekszik és növekszik. Még szerencse, hogy van egy Gopher nevezetű egyén, aki időnként videóba szedi az említésre méltókat, illetve a GEMS oldala is jó, ott kategorizálva vannak...bár oda nem történethű modok is bekerülnek.
Nem értem, hogy pl. a törp fajt miért nem készítik el hozzá. Kitalálnak mindenféle idióta követőket, Charlie angyalait, medvedisznóembert, szexuáliszaklatás pandát, meg még ki tudja mit, de az alacsony köpcös törpök valahogy senkinek nem jutnak eszébe. Bár a töltőképernyők között olvastam valamit, hogy a törpök eltűntek Skyrimből (vagy talán egész Tamrielből?), de akkor is...lore-friendly faj...beleillik. Nem úgy, mint az emós animekurvák.
[ Szerkesztve ]
-
Varlaisaran
senior tag
válasz Xerxész #12997 üzenetére
+1.
Utoljára nem teljesen értettünk egyet a trópusos Skyrimnél, de most már tényleg +1 A villanyoszlop méretü kardokat lóbáló sarki k*rvák az még hagyján, le kell szrni, akinek az kell hát tolja. Nade amit Oblivion alatt művelnek az ennél is durvább, ott van my little pony(!), buzi emóvámpírok, shemale-k, barbiebabák, sexy-dremora (komolyan!), lesbian animation szarok, meg a jó isten tudja mi nem. Ott konkrétan már egy valamirevaló mod se jön ki, ha mégis, akkor meg se találni mert elveszik kétnaponta felokádott hulladékok között. A Skyrim is erre a sorsra jut, egyre szaporodnak ezek a beteg dolgok. Bár sose lett volna moddolható a tes...35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
Xerxész
őstag
válasz Tirexi #12996 üzenetére
A cicababa mennyire lore-friendly?
Inkább az anime jut róla eszembe, mint egy középkori sárkányos fantasy. De nem támadásból mondom, mielőtt még nagyon kiakadnál.Egyébként az abszolút nem történelembarát modokat nem értem... Pl. az ApachiSkyhair mod is televan ilyen hülye modern emós frizurákkal, amik tökéletesen nem illenek bele egy ilyen világba. De még sokmindent lehetne sorolni. Csilivili meleg színvilág, erdőkből nyári verzió (egy olyan vidéken, ami északi és hideg), filmekből, tök másjellegű játékokból átvett karakterek, tárgyak, stb...
Értem én, hogy egyesek így akarják megmutatni, hogy értenek a moddoláshoz, de akkor meg miért nem csatlakoznak be olyan modder csapatokba, mint pl. akik a Frostfall-t, a Climates of Tamrielt, a Skyrim HD-t csinálták?Na mindegy, ezt egyszer már írtam, inkább nem ismétlem önmagam.
-
Tirexi
addikt
válasz Lapajbacsi #12995 üzenetére
Ez így tökéletes ugyan is semmi nem változik csak a grafika, a hangulat ugyan az marad. Sőt a csata jelenetek néha már már egy filmből kivett jelenetre hajaznak. Sztem így jobb mint a kopár színtelen világ ocsmány karikatúra szerzetekkel.
A Morrowind-et és az Oblivion-t is kitoltam amúgy. -
Lapajbacsi
aktív tag
válasz Tirexi #12969 üzenetére
Te ez töxép meg minden.
De te végigtoltad úgy istenigazából az előző TES részeket és levetted ennek a világnak a fílingjét?
Mert ez a kép inkább egy csodaszép ázsiai MMORPG-re hajaz, mint az Elder Scrolls világára...
Szerintem valahogy érdemes megtalálni az egyensúlyt a modolás és az eredeti hangulat között, különben nagyon elcsúszunk, ami már az élmény rovására megy... nem? (pedig én is szénné modolom tudod ) -
kiskornel
addikt
válasz dragonborn #12993 üzenetére
Elsőként az ENB-t kapcsolnám ki. Mikor beszaggat, billentyűkkel kikapcsolod. Azt a legkönnyebb lecsekkolni, és az az egyik fps evő szörnyeteg...
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
Tirexi
addikt
válasz dragonborn #12991 üzenetére
Mod-olva van a játék?
Milyen géped van? -
dragonborn
tag
miért esik le 40-50 ről az fps 2-10 közé,szaggat egy ideig (5mp) utána megint jo fél percig,és kezdődik minden előről.valami ötlet?
-
Tirexi
addikt
Milyen kalapálásról beszélsz?
Én nem rég toltam végig a Dragonborn-t de nem ütköztem efféle hibába.
Nem az amikor a köveket kalapálják egy körben?
Több olyan oszlop is van nem?
Azokra az oszlopokra középen rá kell shoutolni valami Blind-et vagy mit.
Annyira már nem emlékszem mert azóta kitoltam a Dawnguard-ot.
Aztán ha rákiabálsz akkor kijön belőle egy csápos izé és kezdődik az eszeveszett harcccccc. XD -
LÁZ
addikt
Dragonborn Skaal village, másnak is bugos, vagy ntom, az istenért nem akarják abbahagyni az agymosott kalapálást, hogy meg tudjak csinálni pár kvesztet esetleg vmi tapasztalat, hogy melyik órában nem kalapálnak?
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
kiskornel
addikt
Dobozos Legendary előrendelhető MO-n: [link]
-
Adam96
csendes tag
Sziasztok az a problémám lenne hogy feltettem a High Resolution Texture Packot és így eléggé laggol a játék high-on de nem akarom nagyon levenni a beállításokat sem. Nem lehetne ezt a packot letörölni valahogy? A segítségeteket előre köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
kiskornel
addikt
Hogy lehet megmondani neki, hogy az Azura Start töltse fel és ne a kavicsokat. Vazz a kis lelkeket beletöltögeti a drága Grans soul gemekbe...
-
kiskornel
addikt
válasz Tirexi #12973 üzenetére
Válts át régebbi ENB-re... Majd visszaváltasz, ha kijön egy normálisabb darab.
"tilt-shift nézetet" = makett asztal hatás a minimális dof miatt. Egyes fényképezőgép objektíveket lehet dönteni és jobbra-balra csúsztatni. Azok produkálnak ilyen hatást.
[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
válasz dragonborn #12974 üzenetére
Az meg mi a fene?
Az milyen nézet? -
Tirexi
addikt
válasz kiskornel #12972 üzenetére
Ki lehet kapcsolni a napsugarakat az ENB-be de akkor meg bénán néz ki az égbolt...
Ez a hiba csak ezeknél az új ENB DLL-eknél jött elő. A régiekkel amibe még nem volt a Shift+Enter opció ott meg tökéletesen működött.
Próbáltam mi van akkor ha a CoT-t kikapcsolom de akkor meg katasztrofálisan rossz lett az égbolt.
Hát mind1 akkor marad az off. -
kiskornel
addikt
válasz Tirexi #12971 üzenetére
Igen, láttam az egyik videodba. Valamelyik rucit mutattad be Riverwood bejáratánál, és a horizonton levő hegyen keresztül sütött a nap a háttérben. Ha 5letelni kellene, akkor én kapásból az ENB-re szavaznék. Próbáltad már kikapcsolni, mikor ez történik?
-
Tirexi
addikt
-
kiskornel
addikt
Van fent CBBE; Asszem BBP nincs fent, de találtam egy ilyent felrakva: [link]
de a "The body physics (Jiggly breasts and butt)" rész nem müxik, vagy csak én nem látom.
Kellene még valamit feltennem hozzá?http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
Tirexi
addikt
válasz MasterDeeJay #12956 üzenetére
Engem csak az érdekelne, hogy hogyan lehet így felgyorsítani az időt.
-
Varlaisaran
senior tag
válasz kiskornel #12963 üzenetére
Mod gyűjtőkhöz. Látott már valaki olyan modot ahol használtak animált textúrákat? Tehát nem 3D anim, hanem 2D. Egyáltalán azt sem tudom képes-e erre a motor, nameg vanillában ilyen nincs. Kb egy mozivásznat kell elképzelni amin animáció fut.
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
Tirexi
addikt
válasz kiskornel #12961 üzenetére
Ez a világ legegyszerűbb dolga.
Csak ez kell hozzá: [link]
Ott rámész az Open-re és azt a mod-ot teszed aktívvá amiből kell a cucc.
Megkeresed a nevét és beírod a konzolba, hogy: help "item neve" ENTER
Megkeresed a keresett listában és már csak be kell írni a player.additem-be.Jó szórakozást.
[ Szerkesztve ]
-
kiskornel
addikt
Honnan tudom meg egy tárgynak mi az id-je, ami müxik a player.additemmel?
Mert konzolban rámutatok, akkor kiíri egy azonosítót, de az a player.additemmel nem müxik.
És egy modnak a ruhájáról lenne szó, szóval nem kereshető az azonosító a wikin...
-
kiskornel
addikt
válasz DrTechnoid #12958 üzenetére
Erre már írtak egy legálisan kihasználható bug-ot.
SPOILER
Előtörténet: elmented a játékot. Bevásárolsz az árustól... majd ÁÁÁ, észbe kapsz, hogy nem ezt akartam megvenni. Fogod, visszatöltöd a játékot, odamész az árushoz, és a visszatöltés előtti készlet fogad... vagyis az árusok készleteit nem menti bele a mentésekbe.Kihasználni meg úgy lehet, ha elmented a játékot, majd rátámadsz az árusra (de lehet meg is kell ölnöd, bár ez mindegy), és utána visszatöltöd a játékot. Teljesen új árukészlet fogad majd, mert a visszatöltés miatt az árus újraéledt.
-
őstag
válasz Chapel #12957 üzenetére
Így van, kizárólag olyat akarok ami nem nyúl bele a játékmenetbe, de egy olyan mod jó lenne ami felgyorsítja az időt a várakozás funkcióba.Ugyanis elég sokat járok a Radiant Raiment-be peerless cuccokat bugázni, de má az agyam szétmegy attól hogy mindig végigjáratom egymás után a 24 órás várakozást, hiába csak 48 sec IRL. Ugyanis a boltok árukészlete 2 naponta frissül.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Chapel
addikt
válasz DrTechnoid #12949 üzenetére
Ha tényleg nem akarsz nagyon belemélyedni, akkor told fel a textúra packokat és utána steam workshopból tudok ajánlani olyan 15-20 működő modot, amik után ég és föld a látvány, de a játékmenetbe nem nyúlnak bele és egy kattintással telepíted szó szerint és ugyanennyi leszedni ha nem tetszik
(#12956) MasterDeeJay: Az én ízlésemnek sajnos kicsit túl színes/szagos, de amúgy frankó lett, majd a kész állapotról is tolj egy videót
[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Climates of Tamrielhez leszedtem a KENB-t. Elkezdtem módosítani az értékeket, már közel járok a nekem megfelelőhöz. Még van mint alkotni, a nappal vannak hibák de megoldom.
Video
Illetve brutálisan zabálja az fps-t. Kicsit talán overkill edgeAA és sweetfxAA-t használni benne, de így szép. -
addikt
válasz dragonborn #12954 üzenetére
Pedig keresd meg, mert ha ez szar, akkor hiába csinálsz bármit Nexussal vagy anélkül, fagyni fog. Rejtett mappa, azokat kapcsold be hogy mutassa.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
válasz dragonborn #12952 üzenetére
Config fájl lesz a kínja. Töröld le:
Dokumentumok\My Games\Skyrim\Skyrim.ini
Dokumentumok\My Games\Skyrim\SkyrimPrefs.ini
Első indításkor majd újragenerálja őket.Innen is törölj mindent: C:\Users\Felhasználónév\AppData\Local\Skyrim\
-
dragonborn
tag
sziasztok,valaki segitsen.kipropáltam tirexi modjait az enyém mellé,ment 1 hétig,letörlödött az összes mod a nexusrol,visszaraktam őket,de most bejöna bethesda kép és egyből kilép.probáltam ujrarakni a játékot (eredeti),de az sem segitett.nem tudom hogy tovább.
UPDATE:szoval,mindent probáltam.driver csere,nexus delete-install,skyrim delete-install,és semmi.egyszerűen nem indul.hol tudom megnézni mi nem tetszik neki?vagy tényleg valaki ötlet.
-
addikt
Ezeket olvasd el, alapnak nagyon jók, ezekől el tudod dönteni, kell-e egyáltalán valami:
(nem biztos persze, hogy minden mod él is még, de a legtöbbje biztos, illetve nagy része frissült is azóta, de az nem baj)
[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
Az csak egy látványjavító oda nem kell semmi. Bemásolod a fájlokat a Skyrim mappába azt megy is. (persze kell hozzá az enb dll is de minden ott a leírásban)
Itt van pl ez: [link]
Hajrá. -
őstag
-
Tirexi
addikt
válasz DrTechnoid #12947 üzenetére
Az igen.
De legalább egy ENB-et rakjál fel, hidd el sokkal szebb lesz a game tőle. -
őstag
válasz Varlaisaran #12945 üzenetére
Én meg pont csak hogy a játékra koncentrálok ha máá összességében minden DLC-vel együtt kiadtam érte vagy 70 eurot ( bolt + steam ). Semmilyen mod nincs fenn, nem is volt fenn egy sem, konzol parancsot is csak valami brutál bug miatt használtam kb 8-10 alkalommal a több mint 800 óra játékidő alatt.
-
addikt
válasz Varlaisaran #12945 üzenetére
Az egyik patchhel egyébként át is tették a követ a barlangba, pont azért mert a követségre már nem tudsz visszamenni. Ettől még a barlangot meg kell találni, az igaz...
-
Varlaisaran
senior tag
válasz DrTechnoid #12939 üzenetére
Soha nem bírtam végigvinni a No stone unturned-et. Vagy nem találom meg a köveket ott ahol lenniök kéne, vagy simán f*sok bemenni a Jarlok szobáiba. Ráadásul nálam az volt hogy a Thalmornéknál levő követ nem hoztam el akkor amikor ott jártam, persze újra bemenni már nem tudok hivatalos úton. Nem hivatalosan meg nem találtam meg a kis barlangot ahonnan fel lehetne elvileg mászni újra. Mondjuk el is felejtettem az egészet már hogy mi-merre, utoljára fél éve játszottam rendesen, a Skyrimet azóta csak modelltesztre használom
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
addikt
válasz Xerxész #12943 üzenetére
Az elég rendesen számít, igen. Nekem a 9-re volt érzékeny, 7-el már jó.
Vissza lehet állítani, csak játék közben kell trükközni:
ugridstoload visszaállítása
Viszont azok a mentések, amiben még 7 volt, nem fognak működni. Azokhoz vissza kell állítani 7-re.[ Szerkesztve ]
-
Xerxész
őstag
válasz Xerxész #12942 üzenetére
Ja, ami még komolyabb változtatás a korábbiakhoz képest, hogy a Skyrim Configurator segítségével a uGrids-t átállítottam 5-ről 7-re. Gondolom ez is nagyban igénybeveszi az erőforrásokat.
Visszavenném, de akkor el sem indul a játék. Oda is van írva a Configuratorban, hogy ha variálom az értékeket, az következményekkel járhat és korrupt lehet a save fájl.
Nem lehet valahogy mégis visszaállítani, hogy ne kelljen már megint előről kezdenem a gammát? -
Xerxész
őstag
válasz genndy #12941 üzenetére
Mindkettő fennvan nekem, de csak az 1K Lite verzió. Korábban is fennvoltak, de mégsem volt CTD.
A Climates of Tamriel erőforrásigényes mod? Mert a korábbi játékmenetemhez képest most ez is fennvan és az időjárások miatt gondolom, hogy ezzel együtt már sok lehet neki és ezért vág ki. -
Xerxész
őstag
válasz Varlaisaran #12938 üzenetére
Látszik, hogy általában harcos vagyok...ezért nem egyértelmű ez nekem. De mostmár világos, kösz az infót!
Tetszik amúgy nagyon ez a mágus dolog. Semmilyen szúró, vágó és távolsági fegyver nincs nálam, ezáltal több kacatot is elbírok. Kicsit ilyen lustás megoldás ez, hogy megidézek egy lényt, aztán az harcol helyettem, én meg távolról figyelhetem az eseményeket. Pont nekem találták ki. Ahogy mondani szokás: "az okos ember dolgoztat, nem dolgozik!"
Mindből még nagyon gyenge vagyok, de ha ezekben a varázslatokban kifejlődöm, egyre könnyebb lesz a harc. Meg majd kipróbálom ezt a mágiapárbajt is...jónak ígérkezik.MÁS:
Ha bizonyos területeken minden ok nélkül kivág az asztalra a játék, az memóriaprobléma lehet? Vagy valami más? A Whiterun előtti nagy, nyílt terület pont ilyen hely... -
őstag
válasz Varlaisaran #12931 üzenetére
Először mikor toltam akkor nekem se volt lóvém, azt is mondhatnám hogy szűkölködtem az anyagiakban úgyhogy az új karimmal a legelső 10 küldiben benne szerepelt a Stones of Barenziah , ami egy friss karival egy igazi rémálom.Viszont megtérül mert az áldás amit kapsz a korona megszerzése után egy permanens feltét. Flawless kövek és emelt mennyiségű loot. Megéri mert modok meg konzol használata nélkül kapom a plusz pénzt amit pl a HeartFire miatt igénylek is.
-
Varlaisaran
senior tag
válasz Xerxész #12929 üzenetére
Most vettem észre ezt a kérdést. Mágusnak kesztyű. Ilyen elvetemült ötletet beletenni egy komoly rpgbe az vicc. Kesztyűben nem lehet normálisan mágiát használni, az illető kezének mindig szabadnak kell lennie máskülönben hogy tudná teljes erőből kiáramoltatni az energiát, hisz annak elsődleges fizikai kontaktusa a kéz, második az agy (harmadikszem). Pont ezért használnak gyűrűt, és ezért nem a Kesztyűk, hanem a Gyűrűk Ura lett ami lett. Én nem használnék kesztyűt, ha törekednék a realizmusra.
-
Varlaisaran
senior tag
válasz Xerxész #12932 üzenetére
XY's Dog. Ez már az Oblivionban is így volt. Mivel te támasztottad fel, innentől az már nem az a lény ami volt, hanem azt te visszakonjuráltad (deszépszó) a lelkét Oblivion síkjairól, vagyis az a te szolgálatodban áll addig. Ha egy ellenséget ölsz le, majd támasztasz fel, akkor is így van. Kivétel ezalól egykét lény, amin nem működik a reanimate (vagy Skyrim alatt nem tudom mi van helyette).
-
Lapajbacsi
aktív tag
De hát zért van az encsizés. Ha felfejleszted a skilled, bármilyen üres cuccra, egy sima bőrcipőre is tehetsz többféle mágusnak való encsit és át is nevezheted a kedvedre Mage-névre is... szóval ha nem találsz ilyen cuccot sehol, akkor csinálsz....
-
Xerxész
őstag
válasz Varlaisaran #12931 üzenetére
Igen, a bot is hasznos lesz nekem.
Egyelőre csak egy olyat találtam, ami fényt bocsát ki, és bár éjszaka az hasznos, az ellenfelek ellen semmire sem jó, úgyhogy túladtam rajta.
Most a Requiem mod miatt már tudok nagyon alapszinten egy csontvázat megidézni, ami asszem 15 mp-ig a szolgálatomban áll, az elterelésnek jó, amíg ilyen gyenge vagyok.Ja, még valami. Ha feltámasztok egy halottat, az az én oldalamon fog harcolni még ha ellenség volt, akkor is? Azért gondolom, mert Riverwoodban egy bandita megölte a kutyát, én meg feltámasztottam (igaz, csak 30 mp-re) és azt írta ki, hogy "Xerxesz's dog", azazhogy az én kutyám... Pedig nem volt az enyém. Ebből gondoltam, hogy ha az enyémnek írja ki, akkor harcol is az én oldalamon. És ha ez így van, akkor ellenség esetében is működik?
-
Varlaisaran
senior tag
válasz genndy #12930 üzenetére
És az Archmage szobájában levő csizmán még valami Resist akármi enchant is van. Plusz respawnel ahogy a polcon levő (asszem atronach) bot is. Ha nincs korpa mindig megnézem a polcokat, lesz mit eladni
-
addikt
válasz Xerxész #12929 üzenetére
Olyan csizma vagy kesztyű nincs, aminek a nevében benne van a 'Mage'. Általában ez van rajtuk, az Arch Mage szobájában is ez található:
Boots6Kesztyűből meg ez, ha megtartod és nem adod le a küldit: Mystic Tuning Gloves.
A sima kesztyűt enchantolhatod magadnak, azon kívül nincs más (nekem volt egy Dest+Rest és Alter+Conju szettem, de lehet más kombináció is).[ Szerkesztve ]
-
Xerxész
őstag
Segítség, plíz!
Mágusnak van "saját" lábbelije? Mert van ugye mágus csuklya, palást, de eddig nem találkoztam külön olyan csizmával, lábbelivel, amit kifejezetten mágusok hordanak.
Illetve még az a kérdésem, hogy kesztyű van-e a játékban? Máguskesztyű értelemszerűen. -
Skyhunter
őstag
Nekem a Dual Sheath Redux-al van bajom. Be van pipálva hogy a pajzs a kari hátán legyen, de nem ott van, hanem ilyen lehetetlen helyen, a talpa alatt vízszintesen, mintha azon közlekedne......mi okozhatja a galibát?
[ Szerkesztve ]
-
Xerxész
őstag
Hú, nagyon tetszik a mágus karakter.
Tök jó, hogy megidézhetek lényeket, akik harcolnak helyettem...feltámaszthatok halottakat...megbűvölhetek más karaktereket, stb.
Csak az íjászok kemény diók...meg ha nagyon közel kerül hozzám az ellenfél. Még nagyon az elején vagyok, minden varázs gyengécske még, de jó lesz ez, ha fejlődöm. -
Tirexi
addikt
válasz MasterDeeJay #12924 üzenetére
Ez a mod azért nem jó mert ha hátrafelé futsz és ugrasz egyet akkor hirtelen megfordul az emberünk és olyan mintha előre ugrana. XD
Ez ugye azért van mert csak egyféle ugró animáció van, tehát az előre és a hátra futásnál is ugyan azt az animációt tölti be. Ez elég szomorú egy ilyen szintű játéknál... Nem értem miért nem érkezik hozzá valami hivatalos patch. Az ilyeneket kéne kijavítani. -
Na megvan melyik mod ami miatt nincs animációm: 360 Walk and Run Plus
Most már okés minden eddig. Vagy mégsem, most animáció van de pl giant nem mozdul semmit csak ha közel megyek akkor üt meg.[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
válasz MasterDeeJay #12921 üzenetére
Gyorsabban a végére jutsz a fele-fele módszerrel (nem saját, én is olvastam, lehet hogy pont itt): kapcsold ki csak a felét, az eredménytől függően a maradék felét, stb. stb.
-
-
Tirexi
addikt
válasz MasterDeeJay #12919 üzenetére
Futtasd le ezt: D:\Steam\SteamApps\common\Skyrim\Data\tools\GenerateFNIS_for_Users\GenerateFNISforUsers.exe
Hátha segít.
Ez az animációkat hozza elő/aktiválja.
Ha ilyen nincsen fent akkor kapcsolgasd ki a modokat sorba és majd meglátod. -
Hali mindenkinek!
Egy olyan bugba futottam bele hogy némely monsternek nincs animációja. Felraktam a monster modot és az azoknak az új lényeknek se mindnek van animációja. Csak kiterítve csúszkálnak a földön.
Nem tudom melyik mod okozhatja.Ezek vannak fent: http://www.pastebin.ca/2379489
Természetesen minden bossolva, és frissen wyrebash-elve, ezért nem értem hogy lehet ilyen bug.
[ Szerkesztve ]
-
Roxaar
tag
Launcher bejön de az skse megnyitom rögtön "elmegy".
Playre nyomva tölt valamit de nem jön be a játék.
Biztos.
13 patchet szedtem le.[ Szerkesztve ]
-
Roxaar
tag
Sziasztok!
Felraktam a 1.9 patch meg a nexust +skse +néhány mod és nem indul a játék 2x raktam újra.
ha a patceket kiveszem akkor se jó .[ Szerkesztve ]
-
Skyhunter
őstag
ENB mellett használja valaki a Skyrim Enhanced Shader Fx-et?
-
Lenry
félisten
válasz kiskornel #12906 üzenetére
ez általában a high fantasy "privilégiuma"
low-fantasyban az elfek sokszor lecsúszott népség, akik már csak a saját legendáikban hasonlítanak Tolkien tündéire, pl Sapkowski műveiben (Witcher) és pl a Dragon Age-ben is már megromolott gettólakók vagy erdei vándornép, akik keresik az elveszett kultúrájukat és halhatatlanságukat, de mára már sokkal közelebb vannak az egyszerű bűnözőkhöz mint az istenek elsőszülöttjeihez, akik valaha voltak.
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
dragonborn
tag
sziasztok,valaki segitsen.kipropáltam tirexi modjait az enyém mellé,ment 1 hétig,letörlödött az összes mod a nexusrol,visszaraktam őket,de most bejöna bethesda kép és egyből kilép.probáltam ujrarakni a játékot (eredeti),de az sem segitett.nem tudom hogy tovább...
-
Varlaisaran
senior tag
Anélkül is jól tudom "sajnos", de ez hosszú történet
Más.
Még mindig keresek ügyes 2D grafikust textúrák előállításához. Tudom már mondtam de hátha valaki közben rájött hogy photoshop bajnok lett Készülnek az Ayleid belterek és dungeonok, ahhoz van szükség egy QTP színvonalú textúra pakkra. Sajnos a QTP sem jöhet számításba (Mert a gyári packon alapul), sem más, Oblivionos packok a Beth szabályai miatt. Skyrimesek meg azért nem jók mert nem idevalóak. Aki úgy érzi, pm me.
[ Szerkesztve ]
-
Youri
veterán
válasz Varlaisaran #12907 üzenetére
Ha pedig olvastad a Szilmarilokat, rájöhetsz, hogy a Tolkien tündéi se mind jók
RTX ON
-
Varlaisaran
senior tag
válasz kiskornel #12906 üzenetére
Vannak rossz és jó elfek, nem mind szép, és nem mind arrogáns. A rossz elfre kb jó hasonlat a Thalmor, de őket sem az anyagi hatalomvágy vezeti sokszor őrült dominciájukra. Gondolom ilyen szerepre csinálták őket a Skyrimban. A TESes megformálásuk valóban nem jó, de kinézetre kb. megfelelő, bár az átlag szebb. A tolkieni -értelemszerüen a filmes- megjelenésük már jobban tetszik, csak túl vannak misztifikálva.
A tünde szó meg érdekes, ez nem tolkieni szó fordítása, Göncz Árpád fordította eképp. Az elnevezéssel gondolom párhuzamot akart vonni a klasszikus "tündér" szóval? Mindenesetre érdekes.35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
kiskornel
addikt
válasz Varlaisaran #12905 üzenetére
Nem tuom... a fantasy világban általában az elfek a "jók" közé tartoznak, és tünde népségként emlegetik. Akik szépek.
Ehhez képest a Skyrimban otvar rondák, és a való világban egy bizonyos népességre hasonlítanak, akik a hatalmat (értsd: pénzt) birtokolják.[ Szerkesztve ]
-
Varlaisaran
senior tag
válasz DrTechnoid #12903 üzenetére
Addig várj fél lábon amíg egy rosszindulatú elf bocsánatot kér valamiért...
-
Lidl
senior tag
válasz DrTechnoid #12903 üzenetére
Szerintem nem jellemző rájuk a bocsánatkérés
Hamarabb küldenek mégegy megfigyelőt, mert az előző már
nem "működik"Lidl
-
őstag
És érdekes hogy azután hogy mit művel ott a college-ben az ürge, egyetlen bocsánatkérő levél sem érkezik a Thalmor-tól hogy bocsesz az emberünknek kicsit elszállt az agya
-
kiskornel
addikt
válasz Varlaisaran #12896 üzenetére
Jaja... ezt a szívást. Rájöttem mi a baj. Villámot nyom a gömbre. Az egy idő után szétnyílik. Akkor azt össze lehet csukni a bottatl, majd addig, míg először rá nem küldi Arcano v Ancano v. micsoda az első villámot, addig halandó. De ez Legendary-n kb. fél mp. volt.
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Nem szoktam kérni, de most már fél du. ezzel ment el, és azt hittem itt bugról van szó, de nem. Master fokozaton sikerült legyaknom nagynehezen.
Etherealt sose próbáltam, félek megtetszik.Ja és mindenki lebénult az elején, ahogy lidl írta.
[ Szerkesztve ]
-
Varlaisaran
senior tag
Pedig határozottan rémlik hogy Tolfdir ott volt. Aztán lehet hogy valaki más, most már bizonytalan lettem. De tudom hogy volt segítség, mert őt használtam golyófogónak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- Ukrajnai háború
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.