Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Asszociációs játék. :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz XIII Ramses #14438 üzenetére
Fenn vannak a friss patch-ek? Legfrisebb VGA driver és a modok is naprakészen frissítve (már amit lehet) legutolsó verzióra? ENB és SKSE lefrissítve?
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz Tirexi #14044 üzenetére
Amíg a végleges magyarítás kijön, össze tudnátok állítani egy ajánlást, hogy ha valaki újra teszi fel a Skyrim-et, milyen konstelláció adja a legjobb élményt minden szempontból - minimalista módon - közép és high end is - milyen mod-pakkal milyen, ini-beállítások (vagy azokat optimalizáló szoftver), enb stb stb a magyarítással együtt. (Nyilván hivatalos dlc-kből és patch-ek-ből legfrissebb) Tudom önző vagyok, de én már vagy fél éve nem foglalkoztam Skyrimmel és ha felteszem és újrakezdem magyarítással, nem szeretnék megint szívni heteket, hanem azonnal egy tökéletes környezettel csak a játék örömének átadni magam és SEMMIT sem variálni, semmit update-lni, modolni, ini-zni... hanem ahogy felraktam úgy, utólagos változtatás nélkül kitolni egyszuszra... Egy ilyen kis uptodate listát nagy örömmel fogadnék... . vagy ez csak szép álom.. és szívnom kell óhatatlanul...?
-
Lapajbacsi
aktív tag
Ezekre a karmokra mindig rá van rajzolva a kombinációja... le kell menni a hozzá passzoló dungeon-ba és ott kinyitni vele egy ajtót... ami ott van, még feltúrni, összeszedni, mobokat kinyírni, s akkor lesz a küldi teljes ha jól emléxem...
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz #84221696 #14004 üzenetére
Ne is mond... napok óta CSAK Gothic3-azok... Nagyon durván behúz, olyan mint a drog...
(már fel is szabadítottam az első vízparti kisvárost és megkovácsoltam az első kardom bibí...)Amúgy a Skyrim sem olyan könnyű ám ha elbóklászol gamestart után összefutsz egy undok varival messziről kilő a sunyiba... még elfutni sem tudsz előle... Az újabb cuccok azért lebutítottak amúgy mert ugyebár mindet megírják konzolzombiknak is... Az Oblivionig és a G3 -ig - tehát ugykábé 2006-7-ig, ha jól tévedek, nem volt a konzolos verzió ennyire preferens megfontolás a fejlesztőknél, hanem kb letojták és ritka volt az a nagy pc-s game ami konzolra is megjelent.. Már ugyebár ez a trend fordult. Most már minden megjelenik konzolra is, sőt már egyre több minden PC-re is inkább sajnos, lebutítva késve.. és van ami meg sem jelenik.. pl a Fable 2-őt személyes sértésnek vettem...
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz Lapajbacsi #13989 üzenetére
Kifelejtettem hogy a G3 csak FPS módban szaggat. Külsőnézetes módban valóban nem bugol és soha nem is csinálta ezt a szaggatást.. Ha úgy játszottál mindig is, akkor lehet hogy azért nem szembesültél ezzel a buggal... Amúgy felraktam az újabb patch-et amit ajánlottál (valóban nem volt meg nekem)... Kicsit tényleg jobb lett, valamit javított ezen a bugon, de nem tüntette el sajnos (viszont az összes régi mentés eltűnt.. de nem baj mert már nem fontosak szerencsére, meg amúgy is ha nagyon akarom vissza tudom állítani). Bár nem annyira kellemetlenül szaggat mint korábban, de még mindig be-be szaggat, FPS, azaz first person módban... (én, ha van ilyen mód, mindent így szeretek játszani, a TES-t is csakis FPS módban nyomom... )
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz Varlaisaran #13990 üzenetére
A tes online-ben sem igazán lesz sztori (persze biztos próbálják összefűzni a küldiket benne valahogy, de mivel ugyebár gamesave nincs a szerver -kliens megoldásnál, csak annyi hogy a karaktered jellemzőihez jegyzi be a már megcsinált küldiket, a közös világ mindig ugyanaz majdnem, minimális átmeneti változtatást lehet csak benne elkövetni, ami persze az adott timeout szerverbeállítás után reset-el) hanem a karakterfejlesztés, co-op harc, bossolás és pvp-re mennek rá nyilván, ahogy azt MMO-ban kell, mert nem is lehet másképp.
Tehát az RPG-seknek semmi kárt vagy kellemetlenséget nem fog okozni a létezése, nem kell rá haragudni (a kár legflejebb annyi hogy a fejlesztők milliónyi munkaórája lett elpazarolva rá, azalatt és abból az invesztálásból már ki is jöhetett volna a TES 6; de nem hinném hogy emiatt késik esetleg, paralel fejlesztik másik team-el gondolom); lesz egy MMO, tizenkettő egytucat, a többi száz mellé egy csak drappban, annyi plusszal, hogy egy TES világát szerető MMO-s talán elkezdi emiatt. Néztem gameplay-okat róla és nem igazán ragadott meg. Inkább játszanám újra bármelyik részt a Morrowindtól indulva felfelé (és bizony: NEHRIM !!!), mintsem TES online-nék.
A többi amit írtál nyilvánvaló, az RPG netovábbja és királya (sok egyéb okból is mint amit te kiemeltél) csakis az Elder Scrolls, meg sem közelíti semmi más RPG-féle sajnos...
A Gothic sorozatot (3-ig) azért ne hagyd ki szerintem semmiképp! Bár jóval primitívebb, azért szerintem a hangulat-zene kategóriában simán eléri a TES szintet, csak hát mivel kissé más műfaj, az ortodox-oknak gyenge nyilván... -
Lapajbacsi
aktív tag
válasz GypsFulvus2 #13984 üzenetére
Örülök neki.
Node viccelsz? A Gothic2 az minden fantasy (akcióRPG) kedvelőnek alap. Azért nem említettem csak a fentebbi hosszú felsorolásomban, mert a kérdező - akinek válaszoltam vele - írta hogy a Gothic sorozattal játszott és éppen hasonlókat keres, mint az és a TES széria. Szerintem aki TES-es, annak nem kell a Gothic-ot bemutatni, bár nyilván a tábor legalább fele, gagyinak tartja és valóban "szakmai szempontból" a Gothic sorozat a TES-nél lényegesen gagyibb... (még ha a borzalmas 4-es részt nem vesszük akkor is) hiszen a TES, az RPG játék, a Gothic inkább kalandjáték, kalandRPG vagy ha tetszik akció RPG.
Engem speciel pont a G2 hozott be a fantasy játékok világába (nyilván pont azért mert finom átmenet az RPG és a kalandjáték közt), addig valahogy úgy álltam kérdéshez, hogy szántam, megvetettem, lesajnáltam. kiröhögtem a varázsolgató, gyártogató, tündés-törpös-orkos, apró pötty figurákkal (azt utáltam a legjobban hogy egyszerre több karit viszünk... és mindnek van valami dolga... (tehát nem úgy mint pl Hunted DF-ben, hogy vagy-vagy, hanem Is-is) na azt most sem bírom, szerencsére erről leszoktak az RPG-kben zömmel) - akkor még szerintem - dögunalmas, rossz grafikájú RPG-vel játszó lúzer ratyi tudálékos barom kockákat.. Kb ez volt a véleményem anno ifjú és bohó "nagy alfahím" korszakomban... és ugyebár én voltam a kemény shooter, aki csak pure fight játékokat tol és agy nélkül lődöz, nem bugyuta karddal rohangáló ókori hős, nyálas ratyi íjász vagy mágus, hanem kőkemény soldier of fortune voltamA Gothic2-t egyszer véletlen fanyalogva kipróbáltam "anyám mi ez a szar?" -kommenttel. És onnan kezdve rajta is maradtam a műfajon, totál beoltott. Bár játszom mai napig is shooter-ekkel, de nem hoznak lázba régóta, untatnak már jó ideje, a grafika miatt tolom ki azokat (de ahogy elnézem a fejlesztők is érzik ezt, és ezért egyre több már inkább egy interaktív film mintsem kihivást adó játék), co-op meg egyáltalán nem érdekel, online is csak MMORPG-vel játszottam kizárólag (éveket!).
A Morrowindet, már a Gothic 1-2 után csináltam. A büdös életben nem játszottam volna TES-el enélkül, mert ha meglátom (akkori énemmel még) hogy ennyire meg van bonyolítva, pl még a páncélzat (ami ugye vagy tucat darabból áll, még vállvédők is) is kopik és a fegyver is persze, mindet kalapálgatni kell.. az ilyet nem bírtam, beteg okostojás, ratyi, nyálas lúzerkedésnek tartottam én kőkemény pisztolyhős... jó tudom szánalmas hülyegyerek voltam (tudom most is csak másképp ) ez van.. na...Szóval nekem nem kell bemutasd a korábbi Gothic részeket. Azzal viszont nem értek egyet hogy a G2 hardcore. Mitől lenne az? Jó a hangulata nagyon, vagy háromszor toltam végig, de semmi okot nem látok hogy hardcore-nek nevezzem. A Community patch-eket ismerem mindet nyilván. Bár a legeslegújabbakat biztos nem, mert legutóbb kb 3 éve foglalkoztam a G3-al (annyi hogy ha hardvert fejlesztettem, megnéztem hogy megy rajta, de nem frissítettem a patcheket), tehát 3 évvel ezelőttig vonatkozik amit írtam, lehet azóta sikerült kiajvítaniuk ezt a bug-ot. Ha maxgrafikán fullhd-ben játszunk akkor, van.
Lehet azért nem jött ki nálad soha, mert nem ilyen beállításokat használsz? Vagy egyszerűen csak nem érzékeny rá a szemed. Nem vagy vájtszemű gamer és nem veszed észre a beszaggatást...? De olyan vasakon is tesztelgettük éveken át haverokkal, amin más kurrens top játékok hasítanak 100 fps-ekkel, a G3 mindenen csinálta ezt a szaggatási bugot, ami nyilván nem az hogy folyamatosan szaggat, hanem, 1-5 percenként vélhetőleg ha diszkhez nyúl, akkor. (ha fórumokat olvasgatsz róla, ott is mindeki egybehangzóan megerősíti ezt a jelenséget, mindenkinél csinálja) A legjobb high end hardveren is és sírva könyörgöm, virtuális memória drive-ról indítva is csinálja a szaggatást.. Emlékszem 2006 év végén, mikor megjelent csak a G3, amiatt vetem új vasat, holott minden meglevő game maxgrafikán tökéletesen futott a gépen az Oblivion is; ráköltöttem egy valag lét és elég tré érzés volt hogy felesleges volt, mert a top vason is ugyanúgy szaggatott, közben minden más már extrém fps-ekkel száguldott hibátlanul (akkoriban még ugyebár a hardver jóval előrébb járt mint a szoftver). már túlzás is volt az a vas akkor, már agyúval lőttem verébre, a G3 kérem fejre is állhattam, akkor is szaggatott - nem beszélve arról, hogy mindeközben a vasat alig terheli!!! 5-10%-ban használ egy gamer konfigot legfeljebb, több magból is egyet és azt is kb 20%-ra (oké tudom, akkor még nem nagyon fejlesztettek több magra, aztán egy jobb vga-t kb 5%-ban használ a G3, fel sem melegszik tőle a motyó, alapjárati hőfokon megy könyörgöm...!! Próbáltam úgy is hogy fixáltam-túlhúztam az órajelet a vga-kon, hogy ne hintáztassa stb, hidd el nem vagyok kezdő, az égvilágon mindent bevetettem, ami csak elképzelhető és csak szaggatott, és nem csak én voltam ezzel így hanem gamer haverok tucatjai igazolták vissza hogy náluk is ez van)
Node 3 évesek az infóim Gothic3 ügyben, szóval lehet, ma már máshogy van. Kipróbálom a ezzel az újabb (?) patch-el amit küldtél.
Mindenesetre ha nálad meg egyáltalán soha sem szaggatott, akkor te nem csak a fantasy -game világban vagy mágus, hanem a valóságban is...[ Szerkesztve ]
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz GypsFulvus2 #13976 üzenetére
A Gothic3 nálam a majdnem top mellesleg, az Morrowind után és szorosan a Witcherek előtt (épp most toltam 3-adszor a 2-es és én is tűkön ülve várom a 3-at). A Gothic3 pár dologban utolérhetetlen a mai napig (sajnos bugokban, főleg a megszüntethetetlen töltési szaggatásban is - top gépen SSD-vel is változatlanul be-be szaggat idegesítően, akárhogy patcheled - már azt is kipróbáltam hogy virtuális ram-drive-ról futattam, ami ugye még egy jó SSD-nél jelentősebb gyorsabb, arról is beszaggat... :-s), olyan a hangulat, stílus, zene (egyéb hangok) és a világa, hogy egyszerűen nyálcsorgatósan immerzív (legalábbis számomra), annak ellenére, hogy a játékmenet, harcrendszer, szóval minden a karakterrel kapcsolatos technikai dolog borzasztó primitív és ugyebár nem is RPG az sem, csak félig meddig. A megjelenése óta elmúlt kb 6 évben 4-5-ször kitoltam és nem tudom megunni. A Gothic4 szerintem szót sem érdemel, hiába a csilivili grafika, ami elbűvöl fél órát míg hozzászoksz, egy kimondottan rossz game.. kár érte.. reméljük az 5, ha lesz egyáltalán kárpótol ezért a borzalomért...Amúgy ugyebár a Gothic-os kemény mag a Risen-sorozatot csinálja, azzal lehet vigasztalódni a Gothic rajongóknak némileg... (bár a 2 rész kalózos fílingje nekem nem elég fantasy sajnos, de még így is fényévekkel jobb játék mint a G4)
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz CriticalHit #13974 üzenetére
Nem is írtam ilyet... hanem keményvonalas-ABB... (tudod fokozó képző) mint a fölötte soroltak.. nemde?
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz daneel92 #13971 üzenetére
Amiket említettél és amiket ajánlott neked a kolléga azok inkább akció RPG-k és nem ortodox RPG-k, mint a TES sorozat, ami gyakorlatilag az RPG csúcsa (szerintem)... (ha a Nehrimmel nem játszottál, ami kellemes Oblivion-ra írt nagymod, azt mindenképp ajánlom, azzal el is leszel pár hónapot)
Aztán persze fantasy akció RPG van még bőven.
A teljesség igénye nélkül sorolok párat:
Of Orcs and Man
Hunted the Demons Forge
Castlevania
Dark Souls
Fable 1-2-3 (2-es csak konzolos)
Legend of Grimrock
Venetica
Game of Thrones
Two Worlds 1-2
Kingdoms of Amalur
Drakensang
Divinity
Realms of Akania
Dreamfall
Legend Hand of God
Lord of the Rings - WITN
The Book Of Unwritten Tales
Orcs Must Die
Dungeon Defenders
(bár ezt a 2 utóbbit még nem néztem meg csak tippelem)Keményvonalasabb RPG-k:
Dungeon Siege sorozat
Diablo sorozat
Neverwinter Nights 1-2
Sacred 1-2
Legends of Aetherus...és aztán még nálam a futottak még kategóriában van még a Torchligt és Baldurs Gate sorozat és a Silverfall, amik szerintem kissé gyerekesek, cartoon-osak és gatyik, de ez ízlés dolga ugyebár...
És vannak még továbbá az ősiek és klasszikusok mint pl a Wizardy sorozat vagy a kizárólag konzolos RPG-k mint a Lost Odyssey... A nem fantasy RPG-kről nem is beszélve mint a TES készítőitől (Bethesda) jött a Fallout sorozatnál újabb Dishonored; a Final Fantasy sorozat vagy a Mass Effect sorozat.Na és ugyebár az (online és fantasy) MMORPG-ről még nem is beszéltünk mint pl a Guild Wars sorozat, a WOW, a Lineage vagy a Cabal.. amúgy a TES Online is mostanában jelenget meg (vagy megjelent már?)...
A választék nagy tehát az RPG műfajban és biztos, hogy lehetne még sorolni jó párat... (ha valamit elírtam netán: bocs... alszom.. )
[ Szerkesztve ]
-
Lapajbacsi
aktív tag
Nem úgy volt hogy magyarítással ne nagyon modoljunk?
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz Lapajbacsi #13932 üzenetére
Egy filmet helyett EGY SOR FILMET akartam
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz Montesantos #13921 üzenetére
Ezt én is kérdezem!!! A Morro-team végleges magyarítását várjuk ki, vagy rakhatjuk fel már a Nexusra feltett verziót, mert az is már teljes értékű??? Válaszoljon már valakiiiiiiii.....
A magyarításokról meg leginkább szubjektív vélemények lehetnek. Ne temessük a magyar szinkront és feliratot! Ha profi igényes csapat csinálja nagyon jó is az... Nyilván aki perfekt angol, annak mindegy, de ugyebár nem mindenki perfekt angol.. és még a jó angolosok közt is vannak, akik jobb szeretnek az anyanyelvükön játszani (pl szerénységem is ilyen; 90% értek mindent angolul, nem probléma ha angol egy játék de számomra rengeteget dob az élményen pozitív irányba egy honosítás)... a magyr szinkronok és feliratok szerintem egyáltalán nem olyan ócskák, mint Tirexi írta - nem tudom miért ilyen morci - kimondottan jók vagyunk, főleg szinkronban.. egy filmet tudnék sorolni ami min 2x jobb magyar szinkronnal, mint angolul, persze nyilván vannak ellenpéldák, ócska szinkronok is bőven... A Witcher első részét hoznám föl példának, szerintem zseniális lett magyar szinkronnal...!!!! Több ilyen kéne... nagyon várom a magyar szinkronos játékokat...egyelőre sajnos hiába...
[ Szerkesztve ]
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz GypsFulvus2 #13885 üzenetére
Morrowindben nekem vastagon több mint 1000 órám van.. Amikor minden létező melléküldit kitolsz, bejársz minden négyzetcentit, a kecóidban minden létező artifactot, spéci fegyót és armort begyűjtesz, azokból szép kis múzeumot csinálsz (aminek rendezgetésével-nézegetésével csak órákat el lehet tölteni naponta) , elolvasol minden egyes könyvet... semmi zsákmányt nem hagysz szét, hanem akár 4x is visszamész valahová pakolászni, ha túl vagy terhelve (úgy is hogy mindent bevetsz, ló, scrollok, potik, encsik) stb stb stb stb.... hát hallod, akkor vígan el lehet vele lenni ennyit, sőt többet is.. Azt szoktam mondani, hogy ha engem egy lakatlan szigeten hagynának 100 évre, egy napelemes rendszerrel és a egy pc-vel amin csak a TES van fent... (de akár csak az egyik rész is elég lenne a 3 nagyból) boldogan ellennék, egy percet sem unatkoznék... sőt ha jönnének értem 100 évvel később, még sírva maradni akarnék, hiszen épp most akartam kezdeni egy kis elf csaj varit...
[ Szerkesztve ]
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz Tirexi #13878 üzenetére
Jó de Tirexi te UFO (vagy görög game-félisten) vagy valami ilyesmi rejtélyes lény vagy... ez köztudott...
Tolsz ezer órákat l4d-vel.. Skyrimmel és sok mással is százakat és eközben még letesztelsz havi 50-100 játékot, amikről top pro vidiket pakolászol fel jutúbra... (tényleg jók respect én ha érdekel egy általam még nem ismert motyó, akkor zömmel nálad nézem a gameplay-okat...) gondolom az alvás, az ismeretlen fogalom számodra...
Hozzád nincs értelme viszonyítani magát az egyszeri halandó embernek... -
Lapajbacsi
aktív tag
GypsFulvus2, Varlaisaran, Xerxész, Jorus, genndy, Tirexi !
Hát srácok köszi! Ezt alaposan kiveséztétek. Megtiszteltetek a válaszokkal. A tanácstalanság persze nem aludt ki bennem, főleg hogy közel egy évet töltöttem úgy Skyrimmel, hogy kizárólag azzal játszottam, a többi játék gyakorlatilag tök fölöslegesen volt/van meg. Tulajdonképp a TES világa egyedül és önmagában is elég volna akár egy életre is, pláne modokkal.
Szerintem sajnos bizony létezik egy olyan hogy mod-mohóság vagy mod-telhetetlenség (függőség? nánia?). Legalábbis nálam. (de szerintem minden modoló átéli néha vagy nem is néha...) Tehát amikor nem akarunk semmiről lemaradni, csak nyomjuk befele a modokat hátha majd ettől lesz jobb, aztán az esetek többségében az újabb a másik alternatíva ront, vagy akár borít is, de mégis megnézzük, de mégis AKARJUK... egy birtoklási mánia alakulhat ki... nem tudom emlékeztek-e év elején mikor beírtam ide, hogy gyakorlatilag kimaxoltam 256 esp-vel elértem a limitet.. Ezek jó fele persze nyilván tök fölösleges egymást ütő szir-szar voltak, de nálam, valahogy offline nem működtek a BOSS -féle segédprogramok, se a NMM, hanem mindent manuálisan és csak a leírásokra hagytakozva (és tapasztatlatra, kísérletezésre) csináltam... így aztán voltak pillanatok amikor nagyon szép és jó volt minden, máskor meg összeomlott, bugolt stb...
Én - bár asszem ezt már itt írtam - a kontrollált mod-kiadás híve volnék. Ergo maga az a rang és minőség hogy "mod" mint olyan, ne legyen könnyen elérhető. Csak az lehessen igazi mod, amit egy alapos testnek és kritériumoknak megfeleltetésnek vessenek alá. Tehát még az se lehessen hivatalos mod, ami ugyan nem bugos, nem akad semmivel, jól supportált, csak éppen objektíve SEMMI ÉRTELME, tök felesleges. Sok modolható játék van és van régóta a piacon, azonban ekkora mod-kavalkád, csak a TES-nél volt mindig is, ha jól tudom; pedig még a creation kit-eket is kiadták jó néhány másiknál is. Ez egyfelől dícséri a Bethesdát, hiszen ez is egy érdem, hogy ennyire jól, szabadon modolható, másfelől viszont eredményezi jelen káoszt...Mint nemrég kollega beírta, meglehet hogy az újrajátszásnál a szűk keresztmetszet a magyarítás lesz; hiszen azzal, gyakorlatilag amiatt, akarom újrakezdeni, ha még csak DLC-k sem lesznek ajánlottak nemhogy modok, a magyarítás miatt eleinte, akkor a mod-probléma így "meg is lesz oldva" egy időre... nemde?
[ Szerkesztve ]
-
Lapajbacsi
aktív tag
Még mindig nyitott kérdés bennem, hogy vajon árt-e vagy használ a modolás..? Jó-e vagy rossz az hogy ennyire szét modolható és szét is modolt, ezres nagyságrendű moddal ez a game..? Nem tudom a választ. Meg van az előnye a "sérthetetlen" játékoknak, gyorsan letolod, minden gyárilag beállítva és kész . Ha a fejlesztők jók, akkor max élményt kapsz.. Vagy jobb-e ha mint a mókuskerékben hajtunk évek után is ugyanazzal a játékkal, ugyanazzal a motorral, spécizzük-csicsázzuk - és tényleg szebb lesz, tényleg egyre nagyobb az élmény, tényleg jó muri - csak zabál időt, energiát, hardvert is vég nélkül... valahogy valami balansz lenne jó, hogy ne vesszünk el ebben ... nem?
-
Lapajbacsi
aktív tag
Én is csak jót tudok mondani az unofficial patch-ekre...volt olyan hogy totál összeomlott adatbázisom (mentésem) volt és már vissza akartam menni egy csomó fájdalmas játékórát vagy törölni az egészet, de még próbaképpen, utolsó szalmaszál-képpen, rádobtam a legújabb verziójú unoff patcheket és csoda történt... tudtam tovább játszani... nem árt kipróbálni, baj nem lehet, rosszabb nem lehet csak jobb... csak visszaállítási pontokat kell hagyni és kész...
-
Lapajbacsi
aktív tag
Srácok nagyon jó lenne egy új komplett guide.
Magyarítással elkezdők vagy újrajátszók számára.
Ajánlott modok, optimalizált beállítások, driverek, ini-k, patch-ek satöbbik mittudoménmik komplett listájával..(pl nekem.. mivel én cefet lusta és türelmetlen vagyok ezt az egész káoszt megint kimojolni... ha ezt nekem kell, akkor inkább tolok valami mást... (pl nagyon szemezek a Two Worlds 2-vel) )
Megoldható ez vagy van is már netán, készült frissített, aktualizált leírás valahol?
Halleluujjaaaa a nagymesterekneeeeek....
-
Lapajbacsi
aktív tag
Enderal tölthető? Játszható?
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz Varlaisaran #13586 üzenetére
Elvileg ez így is van.. azonban teljesen offline gépen, amin le van tiltva a NIC, ott bizony hibákkal elszáll... kiad egy hibaüzenetet, amiben bennragad és nem csinál semmit, nem rendezget... próbáld csak ki...! (full offline legyen, hálókártya letiltva, drót kihúzva) Ha neked megy akkor csinálj te is egy vidit légyszi róla és én is csinálok arról hogy nálam mi a jelenség és találjuk ki a megoldást plz... nem mondom hogy nem én tévedek.. simán lehet hogy benézek valamit és lámáskodok... (de az is hogy nem)
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz genndy #13549 üzenetére
.... éppen ezért fogom újratolásnál - magyarítással - kizárólag a főküldit csinálni.. másodszor nem fogok ezer órányi mellékküldizésban, farmolásban elveszni.. belépni hetvenöt céhbe és a se vége se hossza, se füle se farka küldikkel futkosni, mint egy félbolond.... a kecóm, azaz kecóim is úgy telepakoltam fegyverekkel szép armor-okkal ékszerekkel, artifact-okkal hogy lépni nem lehetett tőlük és mire mentem vele, azon kívül hogy ha arra vetődtem a rossz fizika miatt szanaszéjjel voltak és még repkedtek is össze-vissza (volt ami a plafonon volt), semmi más, mint megnézegettem és pakolgattam feleslegesen -arra is elment pár játékóra - mivégre? A TES világa mondjuk ilyen volt mindig is.. a Morrowindet is vagy egy évig toltam... mert semmit sem akartam kihagyni... (másodszor 2-3 hétre le bírtam redukálni, napi 5-6 játékórával) de ma már annyira sok a jó game, hogy erre nincs idő... azaz minden játékóra sokkal értékesebb már, mint régen... a várólistámon van vagy 30-40 game... mikor hol hogy..????
[ Szerkesztve ]
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz freelanced #13508 üzenetére
Nekiállnék én is mostanában.. . épp túrom a vinyót ahová lementettem a kismilló modot patch-et updatet... lesz pár nap mire eleve felrakom, de valami nagyon optimum mod szettel akarom.. aztán rátolnám a magyarítást és uccu neki... mondjuk hogy beszállnék a bétatesztbe, de igazából újratolás lenne.. kérdés hogy hozzáférhető-e még a beta.. vagy már ki kell várjam a teszt végét????
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz Varlaisaran #13430 üzenetére
...az ősi Hobbit-Babó problematika...
-
Lapajbacsi
aktív tag
Magyarítás betázás még nincs kész?
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz Tirexi #13322 üzenetére
SPOILER
Asszem azt csak akkor lehet, ha már a Dawnguardosokat likvidáltad. Addig nem gyógyulhat ki, hanem átveszi a lordtól a vampíroknál a főnökséget és ott ácsorog a vampírvárban. Nála lehet újra vámpírrá válni és a maradék küldiket felvenni. Ha a dawn birgád le van írtva, akkor gyakorlatilag a kieg sztorinak a legvégén szabadulhat fel Serana a vampírságból, ha akarjuk... legalábbis így emlékszem...
[ Szerkesztve ]
-
Lapajbacsi
aktív tag
Ilyen csípőmozgást melyik moddal lehet elérni?
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz Lapajbacsi #13200 üzenetére
Ja bocs... megvan: http://www.youtube.com/watch?v=xrTpUBKtBIw&list=UUVeSXykwEvXNEujfArRlyOQ
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz dragonborn #13153 üzenetére
Szerintem ez olyan dolog, hogy egy becsületbeli ígéret, ami szinte betarthatatlan, hiszen hogy esküdhetnék meg előre, hogy majd be fogok legalább 5 hibát jelenteni, hiszen mi van ha akármit csinálok, nem sikerül találnom? Akkor időgéppel visszamegy a magyarító team és elveszi tőlem a beta-t? Szóval ha nem bírod kivárni szerintem nyugodtan bejelentkezhetsz teszternek... lehet hogy akaratlanul is észreveszel játék közben akár 100 hibát is és akkor nyilván meg fogod nekik írni... ha meg nem na bumm.. nem fognak megbüntetni...
Azt gondolom, hogy aki elkéri a betát és valóban játszik is hosszabb ideig, nem feltétlen tesztel, hanem csak játszik, folytatja ahogy eddig, vagy épp kezdi, az mind teszter automatikusan onnan kezdve hogy feltette a magyarítás tesztverziót.. Én pl azért nem jelentkeztem be egyelőre, mert egy darabig most nem tervezem a játékot a Skyrimmel... -
Lapajbacsi
aktív tag
Vegyél ramot azért ha épp van egy kis fölös pénzed. Ha fullhd, fullgrafika, szétmodolva tolod, akkor vastagon 3 giga fölé bír menni... a windows7 (gondolom azt használsz) a háttérfolyamataira elvisz alsó hangon fél-egy gigát.. szóval határértékeken marhára nem jó üzemeltetni a rendszered, mert vígan okozhat kellemetlen lag-okat ez is... legalábbis nekem ez a magánvéleményem....
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz genndy #13133 üzenetére
Van erre többféle textúra optimalizáló progi (a nexus-on is láttam)... az végignyálazza a textures mappát és korrigálgat (igény szerint mindent ki- vagy mindent betömörít), ha a textures mappába van minden ömlesztve...
Viszont ha Mod Organisert használ, ezt nem lehet megcsinálni, mert ugyebár mod-onként egy-egy mappa és azokban külön vannak a textures-mappák. Ezesetben csak az marad, hogy a modokat egyesével ki-be kapcsolgatni hogy kiszűrje mi lassít. Én felezéses technikával szoktam az ilyen vadászatot csinálni, először kilövöm az összes mod felét, ha az egyik felükben van a ludas, akkor ujra felezem, és addig felezgetek míg fülöncsípem a komiszt.. így valamivel gyorsabb mint egyesével ki-be kapcsolgatni vagy ötletelgetni hogy melyik lehet vajon.... -
Lapajbacsi
aktív tag
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz Lapajbacsi #13075 üzenetére
De a magyarítást már megvárom vele az tuti.. bár már fél éve 95%-on áll... :-s
-
Lapajbacsi
aktív tag
Bepöccentem és töröltem az egészet... (lol vagy 50 giga szabadult fel)...
Majd valamikor reinstall lesz és akkor már nagyon okosan ügyesen, csak jó modokkal (vagy egyáltalán nem is kellenének modok, hanem dlc-k, patch-ek aszt jóccakát? létezik egyáltalán olyan hogy FONTOS mod????), csak jó sorrendben szépen stabilra gyorsra lagmentesre, bugmentesre... jó lenne kidolgozni egy optimális környezet leírást, ajánlott stabil és értelmes modokkal, meg a többi szirszarral, enb, skse (pl az unofficial patch-ek inkább rosszak vagy sem... kellenek vagy sem?) stb stb
Aztán ha megvan az egész, becsomagolni egy nagy img-be, és cmd-vel automatikusan mindent felpakolna besetupolna és nem kéne vele szüttyögni az utókornak.. Csak félő hogy mire ez meglesz vagy meglenne, kijön a következő rész... -
Lapajbacsi
aktív tag
válasz Tirexi #13070 üzenetére
Mindenki vágja szerintem, aki nem 2 napja TES-ezik.... hamar rá lehet akadni a leírásokra... csak nem mindenki mélyed el benne annyira mint mondjuk te... De te más tészta vagy mert te game teszter vagy.... vagy legalábbis valami olyasféle...
Az hogy vágom, nálam pl annyit jelent, hogy txt file-okban le vannak mentve a konzolparancsok, de fejből nem tudom.... az azért már nagyon nagy rajongó lehet, ha valaki "vágja"... vagy esetleg zseni... ha nem teszter, hanem átlagember, akinek azért olyan sok ideje nincs játszani, és más játékokkal is nyomul...
Szerintem te azért nem szívsz, mert viszonylag ismered a modokat is és eleve hasonló mod-környezet csinálsz, nem akadnak egymással a modjaid, szóval jól építed eleve fel. A quest resetelést konzolból sem minden esetben tanácsolnám egy előrehaladott játékmenetben, mert láttam olyant, hogy amiatt teljesen széthullott az összes többi illetve a legtöbb megkezdett küldi is... előfordulhat hogy emiatt válik inkonzisztensé a belső quest adatbázisa... Szóval én annak a híve vagyok, hogy ha elővesszük évek után felpakolászunk rá mindent, kezdjük inkább nulláról, mint szívjunk bug-okkal, még akkor is ha ügyesen tudunk konzolból korrigálgatni... -
Lapajbacsi
aktív tag
válasz Tirexi #13068 üzenetére
Attól hogy egy másvalaki mentését vagy te ősi mentésedet egy totál reinstall remodolás után be tudod tölteni, még nem jelnti azt, hogy most akkor bugmentes vagy... a legkellemetlenebb az ha látszólag minden ok, elkezdesz játszani, és mondjuk egy küldibe beleragadsz... nem tudsz kimenni egy városból, vagy gyorsutazás közben nem tölt be, kidobál, vagy mittomén elmész Solstheimbe és nincs feje a valamelyik npc csoportnak csak ott.... nálam általában a gyerekek feje szokott eltűnni és az őröké itt-ott.. de volt olyan bugom is hogy kizárólag egy npc teste tűnt el egy városban... azonban ha a mentéshez tartozó régi modlista (és egyéb infók töltési sorrend és verziók stb) megvan és azt tudja az ember reprodukálni, akkor nyilván kisebb az esély az összebugolódásra.
[ Szerkesztve ]
-
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz Xerxész #13012 üzenetére
Na de most akkor már átadták ezeket? A Morro-t újra tudom tolni így ? Mert épp mostanában gondolkodtam hogy előkotrom és felteszem újra, le is töltöttem vagy 50-100 modot kieget mittudoménmit a nexusró hozzá... Szóval teljes értékű Morrowindet kapok Skyrim minőségben? Sztori küldik terep stb stb minden pont olyan lesz benne mint rég csak csudszépen???
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz kenesei1982 #13006 üzenetére
Olvass vissza! Trexi mod listája szerintem megfontolandó... ha kezdeném azt raknám csak fel... jól ki van tesztelve szerintem....
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz Varlaisaran #12998 üzenetére
"Bár sose lett volna moddolható a tes..."
Én az a boldog ember vagyok, aki az Obliviont és a Morrowindet legelőször mod nélkül toltam le. A Skyrim-et is úgy kezdtem és hónapokig szűzen nyomtam... Nem tudom, ízlés dolga. Én azért azt nem mondanám hogy bár egyáltalán ne, de talán mondjuk egy kontrollált mod gyártás nem lenne rossz. Mondjuk a Bethesda-nak lenne egy mod elbíráló osztálya és csak az a mod menne, amit ők jóváhagytak... na az nagyon jó lenne... bár igaz, az meg a modolási szabadságnak ártana, tehát az sem lenne jó. Bár azt lehetne hogy hitelesített ajánlott modok és underground modok csak saját felelősségre és feketelistás modok, amikhez már törés kéne, ami már ugyebár kalózkodás lenne vagy valami ilyesmi...
Én speciel kimondottan Skyrim-mod károsult vagyok. több ezer órám ment el játék helyett modolásra, hibakeresésre, ini-kotorászásra, és ez nem jó... Most speciel hetek óta nem is játszom Skyrmet, várok új patch-eket, meg türelmet és időt, hogy megint nekilássak kimazsolázni, mert valami nem frankó, Solitude-ba nem tudok bemenni, ott mindig kifagy... Lasan úgy vagyok vele, hogy törlöm, úgy fogom fel hogy végigtolva (úgyis valahol a vége felé járok).. Aztán majd talán egyszer pár év múlva újrajátszom...
Szóval szép és jó dolog a modolás; olyan mint a szex, hat túlzásba visszük illetve észnélkül össze vissza csináljuk (pláne ha betegesen és mániásan), abból gyakran van baj és végén öröm helyett, inkább kínná válik.. (hú de bölcs voltam most.... én is csodálom magam )
[ Szerkesztve ]
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz Tirexi #12969 üzenetére
Te ez töxép meg minden.
De te végigtoltad úgy istenigazából az előző TES részeket és levetted ennek a világnak a fílingjét?
Mert ez a kép inkább egy csodaszép ázsiai MMORPG-re hajaz, mint az Elder Scrolls világára...
Szerintem valahogy érdemes megtalálni az egyensúlyt a modolás és az eredeti hangulat között, különben nagyon elcsúszunk, ami már az élmény rovására megy... nem? (pedig én is szénné modolom tudod ) -
Lapajbacsi
aktív tag
De hát zért van az encsizés. Ha felfejleszted a skilled, bármilyen üres cuccra, egy sima bőrcipőre is tehetsz többféle mágusnak való encsit és át is nevezheted a kedvedre Mage-névre is... szóval ha nem találsz ilyen cuccot sehol, akkor csinálsz....
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz Tirexi #12860 üzenetére
Tekintve hogy nagy betűkkel a pofánkba vágja az indításkor, ezt szerintem te sem gondoltad komolyan, hogy nem tudom.. Próbáltam azt is, de csak kárt tudtam tenni vele...
Maradtam a preseteknél, azokkal eltököltek, nálam ügyesebb emberek sok időt és tényleg vannak nagyon jók, sokkal jobbak, mint amit én bírtam kihozni belőle, de én vagyok a béna nyilván....[ Szerkesztve ]
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz Chapel #12857 üzenetére
Ezek a glitch-ek nekem az ENB bekalibrálása után megszűntek. Van hatszáz különböző preset a neten itt-ott amikből mondjuk letöltesz pár tucatot, dobálgatod rá, aztán amelyik a legjobban bejön azt hagyod. Én ezt tettem...
Vagy megpróbálod magad belőni az ENB-t és tweak-eled az ini(ket) és scriptjeit.. na ez az az erdő amiben nagyon el lehet veszni... pl vannak segédszoftverek is "injektorok" stb Próbálkoztam párral.. szerintem birkatürelmem van az ilyen mojoláshoz, de pár óránál tovább nem bírtam idegileg. Semmi jót nem bírtam velük elérni... -
Lapajbacsi
aktív tag
Nah sikerült végre offline életet lehelnem a BOSS-ba... ez eddig szép és jó, csak éppen a 256 modból 251 unrecognised....
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz Skyhunter #12845 üzenetére
Ha mindkét pakkból minden file-t és mappát odamásoltad a Skyrim gyökérmappába (az skse pl a script mappa tartalmát is frissíti ugyebár) és felülírtad az újabbakat a régebbiekkel. akkor menni kéne, hacsak nincs valami extra beállításod. (pl az enb ini file még egy dll-t felszippant, az "EnableProxyLibrary=true" bejegyzés miatt)
De ugyebár ha a enbeseries.ini-t esetleg nem írtad felül az újjal (vagy nem fésülted össze megfelelően) vagy az ENB script fájlait (*.fx), és azokban van netán valami elhalt bejegyzés, amit a régi verzió még értelmezett, az új verzió meg errorozza és be-crash-el... na szal érted... valami ilyesmi.... én speciel ilyesmit sejlelmeznék...[ Szerkesztve ]
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz Xerxész #12831 üzenetére
Ez így van. Ami időt elpocsékoltam modolással, azzal kapcsolatos vacakolással (leírások olvasgatása töltögetés mixelgetés), hibajavítgatással (volt hogy egy hétig kerestem egy hibát pl), ini-zéssel, pach-elgetéssel (az ENB scriptek inik is egy külön sztori )...
Szóval ami idő ezekre elment, az alatt két másig game-t lehetett volna végigtolni. Szerintem uszkve nettó 3 hónapom ment el nap 6-8 órába számolva azzal hogy a Skyrimmel val nem játszással...
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz Tirexi #12809 üzenetére
Még annyit erről, hogy mivel kb 500 modot kóstolgattam az elmúlt 2 évben, hát hogy a bánatban emlékeznék pont erre? Ezt az ERSO modot valamikor letöltöttem és felraktam mert akkor épp olvastam róla valamit amiért tetszett... kb 5 perc múlva már el is felejtettem hogy miért is jó..
Ez a mod dömping a TES -nél és ez a game dömping, ami úgy általában van, ami miatt te sem sokat alszol gondolom kedves Tirexi (amúgy kalapom emelem előtted - slürp - , mert neked köszönhetően már jó néhány gamét nem telepítettem, mert már a gameplay videóidból láttam hogy valami irtózatborzadály... .. gondolom ezeket te is csak felkóstolod, aztán emergency delete... mert egy bitet sem szabad rá pazarolni... )
Ki a bánat tudna ennyit végigtolni... sok fermedvénytől mentettél már meg ezzel...Nohát én sem akarok semmi jóról lemaradni aztán csak pakolok-pakolok.. modolok-telepítek, amikor csak tudok mohón... egyszerre 5-6 game-t tolok, még MMO-zok is ... nem nagyon alszom, sokszor már azt sem tudom hol vagyok, meg ki vagyok... hát teljesen kivagyok...
Hogy tudnék már a Skyrim mod-káoszon uralkodni... amúgy is a zseni azon uralkodik tudod...De hát ilyen a boksz, ez a gamer "sors"... tudod.....
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz Lapajbacsi #12810 üzenetére
Erre varrjál gombot:
# This file was automatically generated by Mod Organizer.
+IMAGINATOR - Visual Control Device v1c
+UNPetite - Void Armor by Hentai-35794-FINAL
+UNPetite - SWAT Hottie-35761-FINAL
+UNPetite - Leather Clothes by Petrovich-35818-FINAL
+UNPetite - Leather Cami Shorts-35830-FINAL
+Travellers of Skyrim - Dragonborn Addon-15501-1-33
+Reverb and Sound Main-35957-0-9
+Power Tomes - Nightvision 1-1-10574-1-1
+Ordinator Armor Official Release1_0-26720-1-0
+Morthal Mall-35760-v2-1
+Morthal Hold-35760-v2-1
+Kiera - English-35937-1
+Immersive Patrols-12977-1-5
+Guard Armor Interestification Project-35947-1-0
+Grayhill Keep-35951-1-0
+Get Snowy V4-2-19660-4-2
+Argonian Female and Male Patch-35822
+Enchanting Basin Official Release Ver1_0-28568-1-0
+Elven Teens Eve and Bea language fix-35827-1-0-1-
-Elven Teens Eve and Bea-35827-1-0
+BlueIsland-35871-0-1
+Amazing Caves-35949-1
+Benjamin318s Statues of Skyrim -32538-1-0
+Druids Den-35727-1-4
+The Legend of Zelda - Giants Knife and Biggorons Sord-35969-1
+Travellers of Skyrim v133-15501-1-33
+Detailed_Rugs_v1-3-29608-1-3
+Smoking Torches-35819-1-2
+Body tattoo-35821-1-0
+Trollsbane Armor and Weapon-35793-1
+Better Bones-12085-1
+Auriel Carbon bow 35695.1.0
+Animated Prostitution 10748-3-04
+360 Walk and Run Plus 2.3.0
-HighResTexturePack DLC Cleaner v2_2-14719-v2-2
+ASIS Public Beta Patcher 1-83-1269
+Skyrim Project Optimization - Full Version-32505-1-4
+Loadout-34593-1-02
+CategorizedFavoritesMenu v0_1_18-4862-0-1-17
+SkyUI_3_4-3863-3-4
+PISE 81-1269
+Adal Matar-33108-1-1
+DYNAVISION Dynamic Depth of Field v 2_2-12525-2-2
+Shooting Stars v1_041-25022-1-041
-DirectorsTools2-10431
-WIC Cloaks of Skyrim Patch 2_3-13486-2-3
+Cloaks of Skyrim 1-2 Dawnguard
+Cloaks of Skyrim 1-2 -12092
+WIC Cloaks 2_3-13486-2-3
+Sound Propagation Overhaul - Normal PCs 33740-beta0-95
+Blacksmithforge water fix-18818-0-9
+Lakeview_Extended_v309-31380-3-09
+TTYM - Think To Yourself Messages v1-2-32060-1-2
+Birds - Airborne Perching Birds-23771-v0-92B
+Birds and Flocks-11555-2-4
+DisarmDisarm-35460-1-0
+Warmer Magic Lights v2-4419-2
+BFS Effects 3 6 - BSA
+Maids II Deception 16021-2-5-1
+Hd Enhanced Terrain and Map snow v8 29782
+Villages Expanded Towns and Cities-13608-5-0
+Reproccer Patch AV Experimental Alpha-21377-1-6-2
+ReProccer_21-28467-2-1
+Balbor and Steelsouls SkyRe ReProccer Project Patch V3-6-27092-3-6
+Convenient Horses v4_6-14950-4-6
+Climates Of Tamriel - Final Edition 17802 -2-1
+Matso Immersive Sun - smaller sunglare-8501-1-0-1
-The best sunrise-14860-1-11
+Marts Savegame DeBloatifier -8216 B
+An Unofficial Collection of Fixes-24807-1-01
+Guard Dialogue Overhaul-23390-1-3
+Immersive Weapons-27644-1-4
+Voiced Only NPCs - Patch for 2_38beta-8429
+3DNPC v2_38-8429-2-38beta
+T3nd0s Skyrim Redone SkyRe_12-9286-1-2
+WIS - Wars in Skyrim IV
+Tytanis - The Ultimate Mod v102-1601-1-02
-ERSO _ Erkeil Real Skyrim Overhaul
+Static Mesh Improvement Mod SMIM v1-43-8655-1-43
+Natura Grass Texture Floor-30164-1-0
+2048 tree LODs Basic Edition-141-
+Better Tree LOD Version 1-2-22125-1-2
+Elvenwood protected NPCs v2_03-12025-2-03
+ViljaInSkyrimVer1_5-26393-1-5
+Relighting Skyrim - Update-17609-
+Relighting Dragonborn Edition 17609
+Relighting Dawnguard Edition-17609-
+Relighting Skyrim-17609-3-3d
+Relighting Hearthfire Edition 17609
+Brows High Resolution-30411-v2-0
+HQLODs - Meshes Hi-Res-4834
+moonpath to Elsweyr 95beta -9782-9-5
+Owned 1_1_0-14038-1-1-0
+Fast travel fimescale fix-19389-1-0
+The Paarthurnax Dilemma-18465-1-2-3
+Better Dialogue Controls v1_2-27371-1-2
+Dark Dungeons for Dawnguard-12454-1-0
+Dark Dungeons for Dragonborn-12454-1-0
+Further Dark Dungeons for ENB-12454-1-08
+Original Dark Dungeons for ENB-12454
+Correct 1st person view by races-3265
+Skyrim Shadow Striping Fix v2-27418-2-0
+BugsThatBugMe-24010-1-0
+Useful Training Dummies-23653-1-0
+Benk Cloud AC armor beta-30580-beta
+Increased charater height-3265-1
+Hunterborn-33201-V1-0
+Valuable Hunting Plus Zip-11438-v1-04
+Remodeled Armors - UNP version - FINAL-19772-1-5
+Barkeeper cloth-6709-1-1
+UNP Support for Immersive Armors 1.9733.6
+UNP Armors version 2_1-7305-2-1
+H.I. SPIKE Armors v6 BETA
+Hunting in Skyrim 1 3 2 - No Perks Version
+Heavy Armory V2_2-21120-2-2
+enb patch
+WATER_(1.6)_Compatibility_Patch
+Skyrim_Particle_Patch_for_ENB-All-In-One-30936-1-0
+Skyrim Particle Patch for ENB 2
+Better Dynamic Snow 2-20-10383-2-20
+Re-Defined Dungeons -3147-1-0
+A Quality World Map 4929
+Flora Respawn Fix-31268-1-0
+CMBarkTrees
+Skyrim Bigger Trees
+Lush Trees 1 4a
+Lush Grass 1-4-1-3288
+Skyrim Flora Overhaul Basic v181b-141-v1-81b
+Summer Edition v180-141-v1-80
+HQ College of Winterhold V2-2552-V2
+Towns and Villages Enhanced - Solitude-21148-1-1
+Towns and Villages Enhanced - Riften v12-20185-1-02
+Serious HD Retexture LANDSCAPE 2048px UPDATE-2146-v2-0
+Serious HD Retexture LANDSCAPE 2048px-2146-v2-0
+Morrowind Immersion Project-33927-1-2
+Dawnguard Terrain Object Normal Map Hi-Res Fixed and Improved v1-1-24740-1-1
+ATAF Dual Mace Wield-34950-V2-0
+ATAF One-Handed anim.-34950-V2-0
+ATAF Sneak animation-34950-V2-0
+Beards High Resolution-28363-v2-0
+RiverwoodEnhanced-18952-1-0
+Lawrens RNG Guards v2_4b-9323-2-4b !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+No More Sexy Old Women - ENG-34504-Plus
+Height by race-33949-1-0 (small cat big lizard)
+Vwrwet (underwater blur) - updated-34026-1-1
+Inside the Nebula - Original Nebula-6178
+Banditry V0_1-34930-0-1
+Sell Those Elder Scrolls-24266-1-5-1
+No more butch females - Vanilla-30886-1-0
+Esbern with voice-21348-1-0
+Alternative Input for Tel Mithryn-33856-1-0
+Lady Alina 2.0
+The Asteria-13641-V1-1
+Torches for Realistic Lighting-8741
+Super Wind overhaul-32723-V13
+Rebalance Light 1.5
+Companions Hall _ Main new-10544-0-3
+Ultimate HD Fire Effects -Ultra Version--28642-1-9
+Enhanced Blood Textures 3.0c-60-3-0c
+Brawl Bugs - Compatibility Edition-24020-1-0
+Better Vampires Main Package - DawnGuard Compatible-9717-5-7
+FF Colorful Childrens Clothes-7730-1-0
+My Little Kitty main file-26445-1-1
+Non-Essential Children - Hearthfire-32450-1-0
+Unofficial Xvision Children fix-32165-1-0
+xvisionchildren.v2.1
+Scared Children-Main-9531-1-0
+Children Overhaul 12050-1-6 Test
+Children of Skyrim - TOWN GUARDS - by FastestDog - v2-21184-2-0
+Children of Skyrim - NORD PRESETS 11-20-21184-1
+Bandit Children v2-26501-2
+Children of Hearthfire (ketes)
+Forsworn Children v2-26502-2
+My little drakian adoptable childrens-28805-1-0
+ZorrackJr Orc Child-34350-1
+child_detail_v1-0-6172
+xvisionchildrenhearthfire
+Giant Child BRA 1-0--0
+Khajiit Child Maisha Additional Version-25654-1-21
+Child Clothes for Adultbased 26952-1-0
+KidsColouredEyesHF V2A-30347-2A
+UNP Clothing Merchants v2-0-24684-2-0
+Weapons and Armor Fixes - Dawnguard-34093-1-1
+Vampire Skin - HeadBodyColorMismatchFIX-25382-1-0-1
+Mannequin Fix DRM-23199-1-0
+Whiterun - Bug fixes-20989-1-0
+Headtracking Fixes - Dawnguard-25121-1-0
+Headtracking Fixes - Skyrim-25121-1-0
+Sybille Stentor Fix-23558-1-0
+Smyrim Bug Fix Mzinchaleft Tower-26683-0-1
+TGTreasureFix-32429-0-9Beta
+Elemental Fury Sound Fix-32942-1-2
+Dragonborn Spell Absorb Fix 1_1-32376-1-1
+Summerset Fix-29756-1-0
+Clear Skies Fix - Climates of Tamriel version-27277-1-0
+Clear Skies Fix-27277-1-0
+Distant Decal Fix 1_2-31982-1-2
+Dragon Soul Fix-31685-1
+HD Texture DLC Fix v1_3a-8236
+HighResTexturePack DLC Tweaks v3_2-14719-3-2
+Unofficial Dawnguard Patch-23491-1-2-1a
+Unofficial Dragonborn Patch-31083-1-0-3
+Unofficial Hearthfire Patch-25127-1-1-0
+Unofficial Skyrim Patch-19-1-3-1a
+Unofficial High Resolution Patch-31255-1-1-1
+Enhanced Night Skyrim - Color Galaxy
+Point The Way
+Gildergreen Regrown
+Bring Out Your Death
+Housecarl Greeting Fix-28518-1-0
+Missing in Action - Dialog Condition Removed-31360-1-0
+Pure Waters 4-3 for Dawnguard-1111-4-3
+Immersive Saturation Boost-32064-1-0
+Waves 4-31686-4-0
+SkyRealism - Grass-25370-1-0
+tweak fog
+Run For Your Lives-23906-1-2-1
+More Puddles Be Gone-33129-1-5
+SkyTEST - Realistic Animals and Predators v1_30 Full Pack-10175
+Player_Headtracking 3_2-23600-3-2
+Windhelm Puddles Be Gone-33129-1-0
+SeverinManorMusic-33630
+Solstheim Music in Skyrim-31843-1-0
+Fantasy Music Overhaul v 1-7-0 main file-28583-3-15-13
+Dubstep TES Intro
+Town Song Replacer
+totally epic music dragons battle-6098-1-03
+epic remixed music-6098-1-4
+epic explore got edition-6098-1-0
+Ruins_Clutter_Improved_v2-5-14227-2-5
+No stretching Full-26126-2-1
+Thats Ice 1-20-5594-1-20
+Immersive Water v3-1
+Beta release 1 ESP and cloud textures 4323
+Realistic Smoke and Embers High 1.4.836.7
+Skyrim HD v1 6 FULL - Riften
+Skyrim HD v1_5 FULL - Dungeons-607
+Skyrim HD v1 5 FULL - Towns
+Skyrim HD v1_5 FULL - Misc-607
+Skyrim HD v1_5 FULL - Landscape-607
+alternative Realistic Lighting-30936-1-2
+Superb ENB-RL 2 5 BETA
+Realistic Lighting Patcher
+UNPkhajiithotfix-11400-1
+UNP Argonian Hotfix-11400-1
+UNP Replacer Configuration Package 1dot9dot7
-Real Skin UNP-28645-1-05
+Detailed_Lips-1_20-689-1-2
+Detailed Faces 2.0.26.2
+Detailed Bodies 1_30-256-1-3
+The Eyes Of Beauty PLAYER Unleashed 13722-8-1
+High Quality Eyes 1_20-498-1-2
+Xenius Character Enhancement XCE 1.13.2356.1.13
+No More Blocky Faces
+DIMface2-6709-1-5
+Nude Females v1-5-70
+CBBE Vanilla_plus-34162-v1-0
+ApachiiSkyHair 10168-1-5-Full
+1dot51body textures-6709-1-51
+Female Face preset for Human Orc and Mer-6554 v2
+Coolsims_Hair_Pack-3809-1-0-4
+AOF Believable Hair 1_3_2 -Female and Male--4307-1-3-2
-Various Guards outfits for Every city v12-6770
+Distant Detail-12866-1-0
+Moss Rocks 1_2-31856-1-2
+svs Princess of Thieves-31938-1-0
+Wet and Cold v1_10-27563-1-10
+QD Inventory 0_235-667-1
+TownsandVillagesEnhancedV06-17406-0-6
+WhiterunTrees-9424-1
+enbwater01
+Pure Waters 4-3 for Dragonborn-1111-4-3
+Pure_Waters_AF_V1_5-1111-1-5
+1_Pure Waters 4-4 Main-1111-4-4
+Alternate HQ Water Textures
+Realistic Water High_Res_v1-6a
+Improved NPC Clothing 1_8_1-2674
+DarkStar Textures - Bridges Roads and more v1-2
+DarkStar Textures - Armor v2-0
+High Resolution Armors - Part 1-2009-1-0
+High Resolution Armors - Part 2-2009-1-0
+Bethesda Hi-Res Optimized BSA --Hi-Res 1024 Secondary stuff-- 9957-2-0
+Bethesda Hi-Res Optimized_U_9080-2-0
+Realistic Force-601-1-9
-Alvors House RE-DESIGNED LIGHTING MDS 1.1.2013_!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+DSpSoB_1_0_Dawnguard-17746-1-0
-EnhancedLights&FX 1.4
+Tobes Highres Textures 1_1-1123
+Pick-able Plant Enhancement 1.1.838
+Kerplunk Watery Rocks-4349-1-0
+Better Beast Races 2_00-944-2-0
+Glowing Ore Veins 300.2.193
+Softer Animal Fur
+Enhanced Horse Skins
+Vurt's Skyrim Flora Overhau
+Chris2012s Whiterun HQ Texture Pack Full
+PlynxsNoMotionSickness
+More Powerful Dead Thrall
+Craftable Tools ENG - All In One
-CategorizedFavoritesMenu v0_1_17-4862-0-1-17
+Quest - Sea of Ghosts -Ultimate Edition-15862-1-4
+HD Fire Fx 2691
+More Craftables
+Vals Crafting Meltdown Alpha FULL ENG
+Craftable Artifacts - 1 1 - Standalone
+Enchantable Cloth Thieves Guild hoods
+Enchantable Ebony Mail
+Enchantable Jesters Set
+More Difficult Dragons
+Lost Art of the Blacksmith
+enchantable thieves guild sets including guildmaster
+Arrowsmith 1178.3
+Forsworn weapons
+CARGA - 50 Carrying Capacity per 10 Stamina [Version 1.0]
+Uber Weapons Repack -
Lapajbacsi
aktív tag
Az ERSO mod pack legalább 20 esp-t rak fel. Ezeket megpróbáltam mergelni. Az össze-mergelt új esp-től CTD lett... Aztán fogtam és ezt az ERSO pack-ot kiiktattam. Erre elindult a játék... 8)
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz Varlaisaran #12804 üzenetére
Kösz.
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz Varlaisaran #12801 üzenetére
Kösz. Kérdés már csak az hogy ha a végre működő boss belekaszál a modokba, vajon konzisztens marad-e az aktuális mentésből a világom... mert én hogy vissza nem megyek egy percet sem vagy 7 hónap után az tuti... ha tré lesz mindent visszacsinálok és inkább viselem el a bugokat... már nem sok lehet hátra....
SPOILER
elég régóta halogatom a polgárháborút... most épp valamiért nem áll szóba velem Ulfric és a hegyen a papok sem, azt kéne kitaláljam hogy tudnám békésen megoldani a sárkány ellen bevetve a lázadókat... Bár sok mellékküldi van még megkezdve, de gondolom a főküldiben ezen a ponton már nem vagyok messze a végkifejlettől vagy tévedek..? (dawnt már letoltam a vampirlord kardja már régóta a gyűjtiben... Solsteinben vagy mi a bánat a neve még csak benéztem, de az már opcionális asszem vagy nem? ... bedrótozták a föküldibe valahogy?) Nem, olvastam előre végigjátszásokat... a karimon már érdemben fejleszteni nincs mit, szóval készen állok a befejezésre...
[ Szerkesztve ]
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz Varlaisaran #12797 üzenetére
Ok, tehát mégiscsak noob vagyok....? akkor kipróbálom, hogy átállítok egy másik böngészőt alapértelmezettnek. Csak mivel offline win7-em van játékra, nem is telepítettem eleve mást rá ugyebár, tehát nem lehet más, mint IE a default. Felteszek mondjuk egy Mozillát, a txt-t újra letöltöm, és megnézem mit csinál így offline e környezetben a boss... és beszámolok... köszi
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz Xerxész #12794 üzenetére
Nem. Egyesek miért élvezik a másikat totál lámának beállítani..?
Ha csak két szót olvastál az írásaimból triviális kéne legyen hogy annyit még én is tudok hogy egy text file-t bemásoljak egy mappába...
A txt-t hiába töltöm le. Maga a BOSS, mint olyan, mint szoftver, egy IE-re alkalmazott script. Nem működik offline, txt- ide vagy oda hibaüzenettel leáll. Próbáld ki, húzd le a netkábelt vagy tiltsd le a NIC-t és nézd meg...
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz Tirexi #12792 üzenetére
Persze. Tudtommal.... Eleve IE integráltan műxik és az IE ahogy inul vele, máris összetojja magát hogy nincs net alatta... és úgy láttam, online adatbázisból dolgozik.. legalábbis azok a verziók amiket én láttam... de ha tudsz tisztán offline, jól működő BOSS-t akkor
Amúgy onnan veszem, hogy offline próbáltam indítgatni.. próbáld ki te is..! És meglátod...
[ Szerkesztve ]
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz Tirexi #12788 üzenetére
Nyilván a fele felesleges. Pl pár napja esett ki vagy 5 mod, mivel megjelent a nexuson egy összevont body-mod csomag... mellesleg ezzel is speciel hetekig kevertem kavartam, mint festő a színekkel, hogy elérjem "kikeverjem" kb ugyanazt a hatást a meglevő modokból, mint most ez.
Csak az egyik gondom, hogy nem tudok BOSS-t használni, sem WyreBash-t mert előbbi netintegrált és én kizárólag mániásan offline játszom, standalone játékokkal (hadd ne részletezzem miért, de igaz pc ős-gamer szerintem jól tudja az okokat), utóbbi meg egyszerűen használhatatlan számomra, elve nem tudja úgy szeparálni a modokat, mint az organiser; és ugyebár a BOSS-ra támaszkodik....(az NMM-et meg ugye már említenem sem kell)
Viszont a Modorganiserben nekem kell eldöntenem a sorrendet, csak annyit jelez ki, hogy mi mivel konfliktol, mi mit ír felül, azaz a konfliktokat is csak gyakorlatilag file szinten jelzi be, tehát hogy van ebben-abban-amabban is ugyanez a file, ésvagy script, művelet ill hívás stb, illetve ez felülírja azt (kicsit nagyon vagy teljesen ), de arról nem tud, hogy mik az ajánlások. Szóval leginkább azt szoktam nézni, hogy melyik az újabb és nagyobb, jobb híján (illetve hogy melyikkel nincs CTD vagy fagyás).. a mentések miatt viszont ugyebár parázok kihúzogatni modokat, mert aztán meg az egész világ válhat inkonzisztensé, ha kirántok alóla egy jelentős mod által integrált komponenst ill komponens rendszert...
Tehát maradt a káosz.. de már majdnem végigtoltam amúgy az egészet(kb a megjelenéskor kezdtem, aztán toltam vagy 5 hónapig, aztán egy év szünet és már jó pár hónapja vacakolok megint vele), a már a tököm nem fog lepucolgatni és újrapakolni, próbálom ezzel a mod káosszal kihúzni a végéig, aztán elfelejtem egy időre.. van pár tucat game feltelepítve, amikkel nem tudok e Skyrim molyolás miatt játszani...[ Szerkesztve ]
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz Tirexi #12785 üzenetére
Nekem speciel egy daedra a summonom a kezdetektől.. valamelyik küldi adott egy varázspálcikát, amiből kigyün egy eléggé combos daedra pár percre.. csak ezt használom...nem találtam még nála erősebbet-jobbat pedig végipróbálgattam pár tucat egyéb summonn-encsis botot... (tűzbanyától jéggólemen át szellemfarkasig minden szirszart) valahol volt egy daedrás hely, de hát ezer hely után ki a a bánat emléxik...
-
Lapajbacsi
aktív tag
Nem volt időm mindent végigolvasni. Nálam nem éri el a 2 giga vram limitet, a rendszerram-ból legfeljebb 4 gigát visz általában eléggé kimaxolva a történet.. viszont a skyrim jóvoltából már vagy 100 giga helyem van lefoglalva, mivel lementek mindent, tehát a régi modokat, uppokat, patcheket stb amiket nem is használok az adattároló "szerveremre" lementegetem, de a telepített mappa is 30 giga fölött van, mivel a Modorganiser, minden egyes modot ugyebár külön mappába teszi, valamennyire konzisztens preferenciát igyekszik csinálni, de alapvetően manuálisan rendezgethető és motor alá appendelgeti a mappákat, illetve file-okat aztán indítja az SKSE-t (nyilván aszt használok anélkül meg sem moccanna.)....
Ma este-éjjel csokrokba szedve össze-mergelek pár tucat esp-t és meglátom hogy 256-os limitet meg tudom-e kerülni így...
[ Szerkesztve ]
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz Lapajbacsi #12757 üzenetére
http://forums.nexusmods.com/index.php?/topic/904953-how-to-merge-multiple-mods-with-multiple-master-files/page-12
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz Lapajbacsi #12756 üzenetére
255
-
Lapajbacsi
aktív tag
25h esp limit....
...hallott erről már valaki..? Épp most értem el úgy néz ki - Tirexi mod ajánlataiban kotorászva - 256-ot elérve bármelyiktől elszáll (kb 3 órámba tellt míg rájöttem)... ugyebár 300 fölötti modom van fenn (és hány százat kukáztam, gyomláltam már ki az elmúlt 2 évben úristen... ), de sok közülük csak ugyeber a textures- (és vagy meshes, scripts stb) mappába pakol, nincs saját esp/esm-je... Modorganistert használok kizárólag...
Ki lehet tolni ezt a limitet? Olvasgatok közben fórumokat erről... lehet hamarabb tudom meg a választ, míg itt valaki beírja ha egyáltalán tudja valaki... (pláne így reggel... ) -
Lapajbacsi
aktív tag
válasz Tirexi #12734 üzenetére
Mondjuk tényleg jó lenne egy mod szakértő, aki "bevizsgálná" a mod-listákat, mert nagyon sokat szívok a modokkal, BOSS ide vagy oda, akkor is szívás... most pl egyszerűen nem tudok kimenni a Fetchertől Solitude-ba mert beragad a töltésnél.... egész éjjel a modokkal sakkzotam, de nem tudtam megoldani... :-s
-
Lapajbacsi
aktív tag
http://www.reddit.com/r/skyrim/comments/19odht/an_explanation_of_the_new_legendary_skills/
Itt elég jól kivesézik a témát úgy látom...
-
Lapajbacsi
aktív tag
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz freelanced #12698 üzenetére
Attól függ milyen szinten vagy. Ha már nagyon fel van fejlesztve a karid, meg a cuccai, akkor észre sem nagyon venni a Legendary és a Master közti különbséget... legalábbis nálam... de mondjuk nálam mod káosz van..
-
Lapajbacsi
aktív tag
Az a baj ezzel hogy csalóka hogy 95%. Elég rég óta 90% körül van és nem feltétlen azért mert pihennek vagy lustálkodnak vagy nincs kedvük/emberük csinálni. Hanem amikor azt hitted hogy már majdnem kész vagy, akkor találsz még ezer és ezer, szinte végtelennek tűnő apró kis hibát, elfelejtett, elrejtőzött szövegrészeket. Aztán ugye a tesztelgetés, lektorálás. Folyamatosan az utómunkálatok, pofozgatás köt le és gyakran ez a szakasz sokkal tovább tart, mint az az idő míg 90x%-ig eljut a team...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 10
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest