Hirdetés
- W11 pls
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz kiskornel #21768 üzenetére
Van valami linked + leírásod hozzá? Mert engem az is irritál, hogy az 1 monitor 2 szélén ott van 2 széles, fekete sáv. Oblivionnál csak annyi a gond, hogy a mentéseknél nem látszanak a betűk (érdekes...), de a játék, dacára annak, hogy jóval régebbi, szépen fut szélesvásznúban.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Sólyom szava
csendes tag
válasz kiskornel #21142 üzenetére
A fentiek mellett még:
Wyrmstooth
Helgen Reborn (telepítés előtt azért nagyon ajánlott elolvasni a leírást, maga a mod kiválóan működik, de nem mindegy, hogyan és mikor telepíted).
Magic of the Magna-Ge
Moon and Star
Fight Against the Thalmor sorozat
The Shadow of Meresis
Civil War Overhaul
Interesting NPCsPeace is a lie. There is only Passion.
-
-
törölt tag
-
válasz kiskornel #18215 üzenetére
Teljesen játszható, legkevesebb fps nyílt terepen volt direkt megnéztem 26fps amikor lassulást érzékeltem. A fű zabál le legtöbbet mivel mozog és hat rá fény,árnyék (még a felhők árnyéka is látszik néha). Belső tereken fix 60fps. A fű néha teljesen eltűnik, olyankor mentek és betöltök és helyrejön. A 6950 agyonhúzva nem tudta ezt játszhatóan, ez a 7970-es is néha határon van. De ez messze nem az a grafika amit még tudna ez a motor, ugrisdtoload 19-essel nagyon durva csak annál a scriptek sokalnak be és hülyeségek történnek a játékban.
Enb nélkül minden fakó és kékesszürkés. Az élességet meg úgy tudom a sweetfx adja még hozzá. Most nézem a munkahelyi TN paneles csodán hát elég rondán néz kiSkyhunter
Köszi! -
addikt
válasz kiskornel #17913 üzenetére
Vezeték nélkülit szvsz. Nem késik. Van hozzá mindenféle segédprogi, amivel egér+billnek is lehet láttatni.
És akkor innentől kontroller topik szerintem, ott sokkal többen sokkal többet tudnak segíteni.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
boost
addikt
válasz kiskornel #17910 üzenetére
Szia, csak olyan játékkal tudsz vele játszani, ami támogatja a kontroller használatot. A vezetékes XB360 kontroller elég szabványos és nem túl drága cucc. Ha van kontroller támogatás, akkor elsősorban ezt támogatja a játék.
Valamint a Steam is indított tavaly egy kontrolleres akciót, hogy kiterjesztették a játékokat kontroller támogatottságát. Ezek a teljes kontroller-támogatottságú játékok: [link]
Én konzolgémer vagyok, nekem nagyon bejön a kontrollerhasználat. Nem tudom elképzelni, hogy a tévé előtt egérrel és billel játsszak.
-
addikt
válasz kiskornel #17900 üzenetére
Én is nemrég vettem egyet (Xbox360 wireless), úgyhogy relevánsan mondhatom:
Ha eddig még sosem próbáltad, csak bill+egér volt akkor nem jobb. Nagyon hozzászokik az ember, és nehéz átállni a "kétujjas" irányításra. Bénázik, nem találja a gombokat, lecsúszik az ujja, stb. Én is mindig a teljes jobb kezemmel akarok ráncigálni valamit, pedig az ujjaimat kellene külön használni. Viszont ez nem a kontroller hibája, mert az nagyon is kényelmes és tök logikus a kiosztás, csak egyszerűen hosszú bill+egér használat után iszonyú furcsa.
Igen, ahogy írod. Van két analóg kar, bal a sétára/oldalazásra, a jobb meg a nézelődésre, ezek a hüvelykujjasak. Az analóg stick előnye, hogy bármilyen sebességgel mozoghat a hős (ez mondjuk akkor baromi hasznos ha követni kell valakit, így soha nem ütközöl bele, vagy maradsz le). Gombok: A-Enter, B-Esc, Y-ugrás, X-fegyver elővétel. Van még két Button elöl (kiáltás és sprint), meg a két ravasz a két kéznek. Illetve a menü/várás gombok középen, meg a D-pad (négyállásos joystick) a menüben navigálásra.
Egy esetben használható igazán: nagy tv előtt, kanapén terpeszkedve. Akkor baromi kényelmes, hogy csak ez a könnyű kis cucc van a kezedben, nem kell asztal, hely, és ha vezeték nélküli is, akkor semmi zsinór sincs. Rendes asztali számítógép előtt ülve én nem használom. Illetve vannak olyan játékok, amihez elvileg jobb (TPS-ek leginkább), de sok mindent még én sem próbáltam ki vele.
Illetve még gameplay video készítéshez el tudom képzelni, mert sokkal simábban mozog vele a kép, mint bill+egérrel. Cserébe nem lehet hirtelen megfordulni.[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
válasz kiskornel #17900 üzenetére
Ilyesmi. A bal hüvelykujjnál lévő kar mozgatja a hőst előre-hátra-balra-jobbra, hasonlóan a WASD gombokhoz. A jobb oldali karral lehet forogni, hasonlóan az egérhez. A két ravasz, ami a mutatóujjakra jut, a bal és jobb egérgomb megfelelője, azaz Skyrimben a támadás/védekezés/varázslat az adott kéz felszerelésétől függően. A maradék gombokon meg szét vannak osztva a hiányzó főbb parancsok.
Én Xboxon kezdtem játazani, aztán amikor Steamen sikerült akciósan megvenni PC-re, átlapátoltam az állásomat és itt folytattam. Persze PC-barát modokkal
Mindkettő felállással jó a játék, mondjuk a kontroller inkább a közelharcosoknak kedvez. Célozni egérrel jobb.
“All nothings are not equal.”
-
Ellia
addikt
válasz kiskornel #17865 üzenetére
Bár már megoldódott, de ez hasznos lehet a későbbiekre is, köszi!
Illetve kérdés: segítőt fel lehet támasztani? Aela the Huntress a Bajtársaktól megmurdált az egyik dragon priestes dungeonban (lehet, hogy bebugolt mert a hp-ja nem töltődött vissza), -bár így is hasznos volt mert az egyik padlón lévő csapdára húzva hatástalanította azt - őszintén bírtam a karakterjét, van rá valami parancs?
-
törölt tag
válasz kiskornel #17702 üzenetére
Bocs a duplázásért, de ezt még le kell, hogy írjam, hogy ha a daedra elűzés enchantot rakjuk a fegyverekre, kétszer többet fognak érni, mint más enchantoktól. Ezzel annyit lehet keresni, hogy már a pénz el is veszti a jelentőségét(sajnos), de akit meg zavar a spórolgatás, meg a pénzhiány, annak jó tipp lesz...
-
k4rL^
senior tag
-
addikt
válasz kiskornel #17422 üzenetére
"Nocturnal" az istennő.
Nem lehet. Vagy nem adod le, de akkor nyitva marad a küldi, vagy leadod és nem lesz kulcsod.
Lehetőségek: konzol player.additem 0003a070 1, esetleg Lockpick Pro. (én ez utóbbit használom, jó a minijáték de 600 óra után már unalmas)Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz kiskornel #17347 üzenetére
Az a következő lépés lesz, mert bár vannak helyek amik gyönyörűek, általában a messzeségben nem látszik semmi, csak a kopár föld. Ezzel a nyári moddal legalább egy kis zöldet varázsoltam a pusztaságra is, most majd megpróbálom valahogy betölteni azt a pusztát fákkal, tényleg mint ha erdő lenne végig. Várom az ötleteket
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
addikt
válasz kiskornel #17324 üzenetére
Rátelepítheted nyugodtan. Le se szedd a régit! Csak úgy a mostani állapotban menjen az install a meglévő helyére.
Nincs is nagyon más választásod, mert különben meg nem tudsz bejelentkezni, tehát használhatatlan.(#17326) Nazara: Most éppen sehol sem akciós semmelyik.
A kódos dolgot csak a dobozossal tudod megcsinálni, ha Steamben veszed a Legendaryt akkor a meglévőre teszi rá, de ami megvolt belőle az "elveszik" (=nem kapsz pluszpéldányt az alapjátékból). Várhatsz rájuk akciót Steamen, vagy más digitális boltban (GG, GMG, Nuuvem).
Használhatod ezt az isthereanydeal-es linket, és sűrűn nézegeted melyiket éppen hol akciózták le.[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
válasz kiskornel #17307 üzenetére
Fú az a videó.
Milyen FOV-al játszol? Ez nagyon torz.Amúgy az ENB-et nem hiába csináltam magamnak. Én belőttem a saját színvilágomat a monitoromhoz és nálam így tökéletes. Még így is vannak túl világos részek a havas tájakon.
Én azért osztottam meg a beállításokat, hogy akinek tetszik az használja.
Kipróbáltam előtte rengeteg Nexus-ra feltett ENB-et de igazán egyik sem jött be. Valahol a karakter volt béna, valahol túl világos volt, valamelyik túl sötét, stb.
Inkább csináltam egyet magamnak egy másik ENB-ből aminek az alapja mondhatni elég jó.
A karakterek is életszerűek és a táj is néha olyan mint egy festmény.Nyilván ha valakinek mondjuk IPS monitora van akkor nála megint máshogy néz ki az ENB.
Nálam így jó nálad túl sötét. Ez van.A lényeg akkor is, hogy nekem tetsszen és nálam legyen jó.
-
Tirexi
addikt
válasz kiskornel #17288 üzenetére
Nem tudom milyen sötétről beszélsz sztem állíttasd be a monitorodat. Neked mindenki ENB-je sötét... Nem nálunk van a baj sztem.
Nálad hogy néz ki a game ha szabad tudni? Egy képet dobjál már plz... Hagy elemezzem én is ki mit látok nálad. Gondolom nálad meg nincsenek árnyékok azért lesz minden túl világos.
Amit te sötétnek látsz azt úgy hívják, hogy kontrasztosság. Ad egy mélységérzetet a játéknak amitől még élethűbb lesz az egész.
(#17291) Lézerparaszt:
Van hát: [link]Én nem tudom miért sötétek az én képeim... Szerintetek sötétek? Sztem csak szimplán árnyékosak...
[ Szerkesztve ]
-
Lézerparaszt
őstag
válasz kiskornel #17288 üzenetére
Várj míg meglátod az én képeimet, totál újraraktam az egész játékot, most aggatom fel rá az apróbb modokat. A GTX 770 SLI, 16 giga ram, I7 4770k vért izzad alatta
Nemsoká rakok majd fel képeket, csak mint mondtam még van pár apróság amik nagyon dobnak a hangulaton, pl a fakérgeken mászó hangyák stbA játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Varlaisaran
senior tag
válasz kiskornel #17223 üzenetére
Lefutott a Jürgen Windcalleres quest? Ha igen, akkor lép ki a quest, és történik meg a cleared. Máskülönben valami lóg a levegőben.
A Cleared két esetben teljesül.
1.Questmentes, közönséges dungeonban megölöd valahány százalékukat, továbbá a főellenséget is megölted, ha van ilyen. Az ott levő (akár boss leveled) loot nem befolyásol semmit, mivel nem hivatkozik arra semmi.2.Azok a helyek amik questhez vannak kötve tényleges quest item, vagy quest-npc által, ott a megölt ellenfelek/főellenség, és a quest célját képező item inventory-ban megléte, tehát a játék "tudja" hogy nálad van az a tárgy, és nem másik, pl additemmel odacsalt tárgy. Második eset nem vonatkozik arra, amikor egy quest odairányít (Radiantos sem), de ténylegesen a questhez nem köti semmi annak tárgyát.
A Cleared léte/nemléte lehet egy küldi feltétele, vagy fordítva: a küldinek lehet feltétele a Cleared, oly módon hogy a quest nem képes lépni addig amíg nem Cleared. Ez ritka eset.
Ustengrav mellett pl Bleak Falls Barrow, Snow Veil Sanctum, Ysgramor's Tomb stb is olyan helyszínek ahol bonyolult küldik zajlanak, minden feltételnek tökéletesen teljesülnie kell. De az, ha valami apróság nem teljesült, nem feltétlen veszed észre. Ha a küldi az active-ok között van, akkor normálisan működik. Ha lefutott, és még mindig nem Cleared, csak akkor bug.
A Legate Rikke-s eset is szerintem be nem teljesült feltételek (hiányzó láncszem eset) miatt van: Valami miatt nem lépett arra a stage-re, ahol a hiányzónak vélt dialogokat a kérdéses NPC megkapja. Persze ez is lehet bug, de nem gyakori.
Röviden, a kapcsolódó questeket, és quest itemeket nézd át. Ha minden rend szerint van, csak akkor lehet szó bugról.[ Szerkesztve ]
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
Varlaisaran
senior tag
válasz kiskornel #17221 üzenetére
A kérdéses bekarikázott az úgy van jól. A Hornt nem szerezhetted meg, mert Delphine már elvitte, igy ez a pont failed. Ez scriptelt event. Delphine majd odaadja neked a megfelelő quest stage után, illetve miután a greybeardek dragonbornná avattak, majd annál a pontnál lép "completed" fázisba, majd leáll a quest, megszűnnek a vele kapcsolatos függések (quest itemek/npc-k/stbstb). Én úgy saccolom, ha lefutott ez a quest, utána Cleared lesz Ustengrav is.
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
Tirexi
addikt
válasz kiskornel #16710 üzenetére
Ezt nem wáreznek hívják hanem a fejlesztők trehányságának a kijavítására.
Hogy nem szégyenlik az arcukat olyan játékot kiadni 2011 végén ami nem támogatja a 64 bit-et.
Nevetséges.. Meglátszik, hogy itt is a konzol volt az elsődleges...Inkább örülnél neki, hogy van aki megcsinálja ezt normálisan. Egy olyan játékról beszélünk ami 30-40 GB is lehet akár a modoktól. Tudják jól, hogy modolni fogják még sem tettek bele 64bit support-ot. Vicc.
Azért vegyen az ember 500k-s PC-t, hogy a game az 50%-át használja csak. Ez semmi más mint szégyen a játék iparra nézve.
-
Mate
nagyúr
-
Tirexi
addikt
válasz kiskornel #16434 üzenetére
Hát elvileg a Desaturation, Color Pow, Blueshift. Ezek kombinációja.
De én ezt SweetFX-ben állítottam be mert ott egyszerre változik minden nem pedig napszaknak megfelelően.
De nézd meg az ENB videómat abban elvileg benne van.(#16433) PeL:
Igen én is ezt vettem észre, hogy mindig a színekkel rontják el a grafot. Értem én, hogy meg akarják teremteni azt a komor világot na de azért az már túlzás volt mondjuk egy Vegas-ban.[ Szerkesztve ]
-
Chapel
addikt
válasz kiskornel #16333 üzenetére
"Legközelebb már olyan modok lesznek, amiben reflektorokat lehet elhelyezni szerte a tájon, hogy mint egy fényképész műtermet be lehessen világítani. "
Honnan is jöhetett az ötlet...
Bár lehetne pár durva hdr-t készíteni Skyrim világában, ez tény
És ezek a képek mennyire vannak megdolgozva vajon? Amúgy gyönyörűek.
[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
19sracz82
csendes tag
válasz kiskornel #16232 üzenetére
Visszamentem újra és újra meg még párszor menésekhez, még a csizmám is lekopott. Meguntam bepötyögtem a konzolba a küldi ID-jét 100-assal azaz: setstage MQ205 100 Ki is írta, hogy kész a küldi. Elmentem a világ tetejére hogy lezsírozzam a boltot, de az a rohadt tekercs nincs nálam így sem. Ezt én nem vágom.Nincs kedvem átléptetni ezt a részt. Tud valaki valami konzol parancsot arra, hogy a tekercs a leltáramba kerüljön? THX
Nem az öregkor megérése, hanem a fiatalság túlélése a nagy tett! By: Én
-
Lézerparaszt
őstag
-
Lézerparaszt
őstag
válasz kiskornel #16140 üzenetére
Többször is felraktam a NMM -t, de nekem bugosan működött, vagy letöltötte a modot vagy nem, telepíteni telepítette de aktiválás után sem rakta be még a NMM -en belül sem az aktivált modok közé, így szerintem inkább manuálisan fogom csinálni. Biztonsági másolatként elmentettem az egész játékot egy másik könyvtárba, biztos ami biztos. Most megnézem Tirexi tutorialját, aztán kiderül hogy mi lesz belőle.
(A tutorialt ezennel is köszönjük Tirexi!)A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
mk86
tag
válasz kiskornel #15715 üzenetére
Köszi, én ezt értem, majdnem 40 óra van a karakterben,úgyhogy én játékbeli hibára gondolok.
NZXT Phantom 410, Corsair 550 W , Asus Maximus VIII-Gene, i7 6700K, Corsair H80i, MSI GTX 1080ti , 16 GB HyperX Blue DDR4 1600 mHz, 480 Gb Kingston SSD, 240 Gb Corsair SSD, 1.5 Tb WD HDD,
-
addikt
válasz kiskornel #15600 üzenetére
Elisifet hiába akarod elvenni, mert nem lehet, azóta se. Mondjuk azért logikus, hogy egy jarlt (ráadásul a volt High King feleségét) ne tudjon elvenni akárki, még ha Dragonborn is. Legyen legalább nemesi származású.
kozi71: nincs megkötés, bármilyen karakter hordhat bármilyen páncélt.
A blöki egy barlangba tart a hegy lábánál, nézd meg a küldetésnél hová mutat a nyíl.
Kísérők halálig maradnak, vagy amíg el nem bocsátod őket, nincs időkorlát.Jorus agyára ne menjen a magyarítás, mert egyszerűen a "dwarven" szó lett lefordítva. Az meg kb. Tolkien óta "törp" magyarul. Merthogy az angolban is az, ők is rosszul mondják. De egyébként ez még a lore szerint is meg van magyarázva, ezt neki kéne legjobban tudnia
-
Xerxész
őstag
válasz kiskornel #15427 üzenetére
Pont ilyen karakterrel hagytam félbe a játékot. Mostmár csak akkor fogom folytatni, ha meglesz az új gép...már ha a sok moddolástól egyáltalán folytatni tudom. De ha nem, akkor kezdek újat.
Nagyon megtetszett a mágus karakter, pedig én egyértelműen harcos párti voltam mindig is. De a mágia elbűvöl. Az idézés marha jó, dolgoznak helyettem.
Hátrány, hogy nem használok páncélt, ezért az íjászok igen nagy kihívások elé állítanak, továbbá a sárkonyok is elég neéh ellenfelekké válnak. Arról már ne is beszéljünk, hogy mi van, ha az ellen közel kerül hozzám... -
Tirexi
addikt
válasz kiskornel #15204 üzenetére
Na ez a térkép kell nekem.
De ettől már nem olyan jó mert itt már tudod mire számíthatsz.(#15202) Mister_X:
Minden van mint a búcsúban.Samurai Genji Armour
Akaviri Samurai Armor
Samurai Blades ArmorAmúgy ja csak be kell tenni a játékba és NMM-el bepipálni. Na meg megtalálni őket vagy console-ból hozzáadni esetleg legyártani.
Nálam a Nexus megint halott...
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz kiskornel #15164 üzenetére
Nem tudom, nem vettem észre, hogy lesser ward mellett csökkent volna az életerőm (pedig nincs sok). Fizikai támadások ellen nem használtam még, inkább építettem a mozgékonyságra.
@Tirexi: Már kérdezni is akartam, hogy mire jó a Black Soul gem, mert Oblivionban emlékeim szerit azok csak quest itemek voltak.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
fiATHaLON
őstag
válasz kiskornel #15099 üzenetére
Sírásról remélem nem lehet szó, ha nem elég neki 4GB vram, akkor kisnyúl.
Mentést megcsinálom mindig, köszönöm!stefi76: Most előszedtem az elődjét az enbnek, ezt az fxaa injektort...
Egyelőre olajzöld és kissé lágyabb szürke árnyalatok közt játszik a színhatás,
de még kísérletezem vele. Nekem amúgy sem kell más, csak valami emberséges
színvilág, ezek a deptoffild, meg hasonló gyógyik nem kellenek.[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
-
Pipó
őstag
válasz kiskornel #14506 üzenetére
Vettem nemrég egy kutyát, meg velem volt Lídia is (mióta egybekeltünk szerintem még harciasabb), elő sem kellett vennem sokszor a kardot, mire odaértem az ellenhez, Lidia a hátam mögül lenyilazta, a kutya meg előrefutva megharapdálta. Olyan unalmas lett, hogy hagytam inkább a kutyát elpusztulni egy tömeges csatában. Egyébként is idegesített már az ugatása.
Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
nagyúr
válasz kiskornel #14081 üzenetére
Én 800 MB-t hagytam, a Win7 akörül szereti minimum, és így sincs akadás fullos beállításon, HR packkal, pedig jóval gyengébb a gépem, mint a tietek.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
tzhrun
újonc
válasz kiskornel #13930 üzenetére
Ez nem egyszerűen használt piac hanem 2nd hand dolgokat áruló üzlethálózat. Egyébként nem vásárolták vissza a szart, amiért fizettem nekik, hanem azt mondták, vegyem fel a kapcsolatot a Steam supporttal.
Ettől függetlenül persze most a helyi fogyasztóvédelmet böngészem, mert ha nem fog működni amiért fizettem nekik, akkor minden létező eszközzel rájuk megyek
-
addikt
válasz kiskornel #13930 üzenetére
Az account adás-vétel Steamnél, Originnél, minden ilyennél tiltott, úgyhogy ne ajánlgasd (egyébként itt a PH-n is, ilyen hirdetéseket kíméletlenül törölnek).
Steamnál meg az eredeti tulajdonos az eredeti (dobozos) kód, vásárlási bizonylat birtokában BÁRMIKOR vissza tudja szerezni az accot, hiába volt email-csere vagy bármi. Szóval emiatt sem érdemes accot venni: megveszed, gyűjtögetsz rá, aztán hopp, ha ő gondol egyet az összes cuccoddal együtt visszakerül az első tulajhoz és cseszheted.[ Szerkesztve ]
-
Varlaisaran
senior tag
válasz kiskornel #13721 üzenetére
No azért nem sötétség az. Eltekintve egy rakás "felrakokmindentcsutkára" c. szerencsétlenkedéstől, igenis megvannak egy agyon AO-zott rendernek a finom árnyalatai. Profi videokon képeken látszik meg a legjobban, még a vanilla texturákkal is durván megdobja. Pont nemrég próbáltam a Vintage 35mm enb-t, asszem a Somber. Mondjuk köszönőviszonyban sincs a 35mm mozifilm minőségével és feelingjével, de itt-ott valahogy emlékeztet rá, és minél jobban van masterelve az AO, annál "zavarosabb", inhomogénebb, vagyis kicsit hülyén fogalmava "kevésbé digitális" lesz a render. Számomra addiktív volt a látvány: ha mérsékeltem az AO-t, vesztett a feelingből, ha ráadtam akkor megeszi a gépet - inkább leszedtem, majd az agyammal átkonvertálom a vanilla látványt olyanná amit ábrázolni akar.
De másik oldalról jogos: átlag játék közben "felesleges" munkára megy el a power, hacsak nem fotózgatunk.35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
addikt
válasz kiskornel #13648 üzenetére
Én mágusban kombinálni szoktam, elindítom a dremorákat, de jó kis pusztító varázslatokkal segítek is nekik - ki ne maradjak már a buliból
Ezért is szeretem jobban a tiszta mágusnál a harcos-mágust, a páncél ad védelmet, nem kell bujkálni.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Xerxész
őstag
válasz kiskornel #13520 üzenetére
Azért ez nem egészen működik, ha van közel 100 mod a gépen. A módszer helyes, tényleg így kell tesztelni, hogy működik-e az adott mod, de kb. 100 modnál, mindegyiket 1 órát próbálni...hát, igen nagy türelem kell hozzá...meg unalmas is, hogy semmit nem csinálsz a játékban, csak sétálgatsz erre-arra.
-
LÁZ
addikt
-
Tirexi
addikt
válasz kiskornel #13342 üzenetére
Hát de az előbb az volt a baj, hogy túl gyenge most meg az, hogy túl vastag.
Elvesznél a lábai között az biztos Kornél.Amúgy meg látnátok harc közben is, egy igazi vadmacska.
Különben meg az a baj, hogy nem lehet külön a mell és csípő vastagságot állítani a Race Editor-ban. Egyszerre növekszik vagy csökken a két dolog.
Na meg: [link]
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz kiskornel #13175 üzenetére
Próbálj meg majd a regelés után simán egy 'Fájlok ellenőrzését'. Annak is rendbe kellene tennie.
ben : megmondom őszintén erre nem is gondoltam Pedig nem is lenne rossz ötlet, ha tényleg nyomda minőségűt kapnál. Mondjuk jó minőségű papírra, jó nyomtatóval te is tudsz szép borítót nyomtatni.
[ Szerkesztve ]
-
Varlaisaran
senior tag
válasz kiskornel #13170 üzenetére
Megveszed a másik két déellcét is, a legendary megy polcdísznek és büszke lehetsz hogy mennyire szereted a beteszdát mert kétszer vettél meg mindent, nem lesz lelkifurdalás ha sok a bug és épp egy virágbolt útbaesik, sőt mivel kétszer vetted meg így egy adag lelkifurdalás ellenszer még mindig meg is marad, továbbá bekerülsz a giniszrekordok könyvébe, mint az ember aki a legtöbbször vette meg a szkájrimet déellcéstül.
Komolyra fordítva, olyan valami van hogy giftként valakinek áttolod. Csak azt nem tudom ez működik-e így is hogy beregelted.35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
addikt
válasz kiskornel #13170 üzenetére
Azt ugyan el nem adod. Ha már aktiváltad, akkor örökre az accodon marad (illetve supporttal leszedetheted, de macerás). Ezért mondom, hogy szerintem kétszer lesz meg a játék, ha a Legendaryt is aktiválod.
-
addikt
válasz kiskornel #13164 üzenetére
Legendarynak külön azonosítója van az áruházban, tehát szerintem két külön játékként fog megjelenni. Illetve ha csak egy kód van a dobozban, akkor biztos hogy külön sorként jelenik meg.
Le akarja majd húzni az egészet, de szerintem a meglévő könyvtárba. Tehát ami megvan, azt nem fogja letölteni (de ezt ki kell próbálni. Lehet hogy külön könyvtárat is csinál neki, és akkor letölti újra az egészet).Viszont ez másoknak fontos infó lehet: mi van a két cd-n? Az egyiken a játék, a másikon a DLC-k? Tehát nem csak kódokat kapsz a DLC-khez?
-
Xerxész
őstag
válasz kiskornel #13121 üzenetére
Idézés + Pusztítás megy nálam is, de a többi mágia utat is fejlesztem, amikor van felesleges perkpont.
Segítőm van most, Lydia néni. Már többször meghalt volna, ha megint be volna állítva nálam, hogy mindenki megölhatő. A Requiem mod következtében az ellenfelek igen erősek, sokan is vannak, ezért 1-1 egyszerűbbnek tűnő küzdelem is sokáig tart...és akkor még nem beszéltem az íjászokról.
Az első sárkányt nem idézéssel győztem le, azt tényleg nem lehet. Ott voltak ugye a whiteruni őrök, akik földre kényszerítették a sárkányt, akkor pedig én odarohantam és nyomattam beléje a kétkezes 1,21 gigawatt energiát.
De amúgy tűzlabdával le lehet szedni a sárkányt a levegőből, ha egyedül vagy. De izgis így, mert ha szemben van és leokád, az azonnali halál. -
Xerxész
őstag
válasz kiskornel #13103 üzenetére
Nem-nem, a monitorkalibrálás már megtörtént.
Az alapéjszaka jó, mert teljesen sötét van...még az is jó volt asszem, amikor csak szimplán esett a hó éjjel, de amikor hóvihar volt, szélfújás és/vagy ködszerű effekt, akkor kivilágosodott. Észlelhető volt így is, hogy éjszaka van, mert sötétebb, de tisztán lehet látni messzire is. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest