Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
genndy
addikt
válasz
JamesHun
üzenetére
A ház arra jó, hogy ott tudod tárolni a cuccaidat (biztonságosak a ládák), saját ágyadban tudsz aludni (+10% TP-növekedés 8 óráig), illetve kapsz 'házvezetőt', akit ingyen magaddal vihetsz mint kísérőt. Illetve ha megházasodsz, akkor a párod is a házban lesz (ez se kötelező, lakhattok nála is).
Ahol Thane lettél, ott általában felajánlják a saját házat is, de nem kötelező megvenni egyet sem. A vége felé úgyis annyi pénzed lesz, hogy nem győzöd elkölteni, erre jó lehet a ház. Én a riftenibe szoktam pakolni, azt használom háznak, de meg szoktam venni a többit is (főleg az alvás miatt).
Hearthfire kiegészítő egyébként pont ezt bontja ki jobban, három saját házat is építhetsz egészen az alapoktól. (én nagyon élveztem összeszedni az alapanyagokat, tervezgetni, építeni, berendezni. Egyelőre egy van kész, de majd megveszem a másik kettőt is.) -
kiskornel
addikt
válasz
Prosector
üzenetére
Köszönöm a felajánlást... 1 du munkával végre elértem, hogy nagyjából elégedett legyek a cuccal. Az volt a baj, hogy egyes ENB leírásoknál össze-vissza irogatnak a neten, és valaki beíratott a skyrim.ini-be két olyan sort, amit nem kellett volna. Így aztán jól függőleges lett az árnyék.
Nem az ENB inijében kell sokat kajtatni normális árnyékért, hanem a skyrimprefs.ini-ben. Nem az ENB volt a bűnös.
Inik jöhetnek. Megkuksolnám őket.
-
kiskornel
addikt
válasz
JamesHun
üzenetére
Én úgy gondolkodtam, hogy mindig valamely nagyvárosban székelek, adom el a cuccokat, kovácsolok, stb... Ott veszek házat, és a környékre össze-vissza szervezek rablótúrákat. És mind abba a házba hordom, majd eladom. Házba veszek alchemy asztalt, ha lehet akkor enchant asztalt...
-
JamesHun
addikt
a házvétel mire jó a játékban?
most felajánlottam még 1 házat valahol 12.000 ért
vegyem meg, vagy felesleges pénzkiadás? -
kiskornel
addikt
válasz
Prosector
üzenetére
Akkor nem tudom mi baja lehet, mert a te enb-ddel csináltam, és az sem vet árnyékot... Hát ez sukka.
Megpróbálok valami nagyon régi skyrimpref.ini-t visszatölteni...Amúgy elvileg megtaláltam, hogy lehet szép körvonala az árnyékoknak. Most már csak irányhelyesnek kellene lenniük...
-
A Dawnguard DLC-t honnan szereztétek be? Nagyon érdekelne, de nagyon nem találom (itthon főleg) jó árban.
-
-
Prosector
addikt
válasz
kiskornel
üzenetére
Tedd publikussa a videod,mert nem lehet megnezni.
Mas:
Visszavittem Seranat az apjahoz,nem akartam vampir lenni ,erre ugye kidobott a kastelybol ,de Serana nem jott velem.
Elsore nem volt ilyen gondom,csak most.
Vmit elfelejtettem volna megcsinalni,amit eloszor megtettem...?
-
kiskornel
addikt
Hát én már nem tudok mit mondani. Biztos bennem van a baj, hogy nem látom normálisan a képernyőn a nem létező árnyékot. Nem az, hogy zizis, de még csak nem is a fény irányába esik.
Hodilton videoói meg így nem sokat érnek. Itt a cucc, amit készített. A mukso vetett árnyékát figyeljétek. Mikor felrakom, nekem a vetett árnyék olyan, mintha a fejem fölött lenne a fényforrás. Tehát már az iránya sem stimmel, az meg hogy az ő videójában normális az árnyék, már nem is mondom.
Egy helyen müxik a dolog, ha bemegyek egy házba, és ott odaállok egy ablak elé, ami a külső fényt beengedi. Ott helyes a vetett árnyék. Kültérben az istenér nem akar iránynak megfelelő vetett árnyékot adni, pedig erre már az eredeti játék is képes volt (igaz lepra módon).
5letek, hogy mit állítsak még?
(#10984) Xerxész: köszönöm a linket...
-
Xerxész
őstag
válasz
kiskornel
üzenetére
Van már sok hasznos és jól kidolgozott mod.
Az Assassin's Creed III miatt abbahagytam a Skyrimet, azalatt felraktak tök jó modokat...többek között pl. a Fires Hurt nevezetűt, ami végre sebzővé változtatja az olyan tüzeket, amiken eddig átsétálhattál mindenféle sebződés nélkül.De a Skyrim Gameplay Enhancement Mods oldalán össz vannak gyűjtve a legjobb modok és modkezelő programok, kategóriákba szedve
-
kiskornel
addikt
válasz
Prosector
üzenetére
Még1x köszönöm az infokat. Visszaolvastam és megtaláltam a doksit is, hogy mi-micsoda az ini-ben. Azóta már előlről kellett kezdenem, mert jól elállítottam.

Hogy írjak valami hasznosat is:
[link] - ez könnyebbé teszi a Favourite menu használatát. Nagy előnye, hogy összeállítás szetteket lehet összerakni. Egy kattintással átszerelni a felszerelést harcosból mágussá. Hazamész, és egy kattintással otthoni ruha kerül rád. Hogy én ezt mit kerestem... -
genndy
addikt
válasz
Prosector
üzenetére
Képességük, használják, de szerintem nem annyiszor mint Obliban (ott volt olyan hogy kétkezes csatabárdos ork vámpír rohant rám láthatatlanul, akkor lett csak látható amikor már előttem lendítette... kaptam is akkorát
) Itt inkább mintha már csak védekezésre használnák, amikor már gyengék.
Azt nem tudom, hogy te tudsz-e az lenni ha vámpír vagy. -
Prosector
addikt
Lehet en vok a hulye,de most lattam eloszor "lathatatlan" vampirt a jatekban...

-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Prosector
üzenetére
Na majd kitesztelem, meg nagyon az elejen vagyok. Meg van egy game amit be akarok fejezni elotte, nem akarok kozben nekiallni, mert azt mar latom hogy ra kell szannom az idot rendesen.

Eszre fogjatok venni, mert majd jovok vegre jatekkal kapcsolatos kerdesekkel is.
) -
Prosector
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
A Skyrim-ben nem nagyon tudom ,mert levettem meduimra ,gondolvan az ENB ugyis megeszi a gepet.
Teszteld ki ,mekkora fps-csokkenest okoz,pl.ha mediumrol felrakod ultrara ,lehet nem veszes(persze attol is fugg,milyen teruleten jarsz eppen).
De ,ha igy is jol fut akkor hagyd.Nalam AA,AF is offon van,az ugysem erdekel annyira,a te vga-d meg erosebb is vmivel.
10972:igy van

-
törölt tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Az egyik legnagyobb FPS zabáló az árnyék

szerk:
+Antialiasing is. -
genndy
addikt
válasz
Varlaisaran
üzenetére
Jó ötlet, de nem. (bár ehhez kicsit le kellett merülnöm Oblivion bugyraiba
) -
Prosector
addikt
válasz
Varlaisaran
üzenetére
Asszem Genndy-nek is fent van a Dawnguard,ugyhogy nem hiszem(nelkem mas nincs).
kiskornel:nincs mit
En az arnyekokkal olyan nagyon nem szoktam foglalkozni-az is eszi a gepet,mediumra van beallitva.
Nekem is ugy nez ki ,mint a vidin(viszont a leanyka very nice
)Ha nem kellenek ennyire colorfull szinek,esetleg probald ki a sima Matso-t,bar nem tudom,h abban jobbak-e az arnyekok.
A Matso is nagyon szep,meg mindenen van 1 kis DOF,de nekem az bejon.
Csekk:
Matso Kyo verzio(ebbe buheraltam bele):
Sima Matso dungeon,arnyekok:
Matso Kyo:
A sima lehet jobban bejon neked,mert ott vilagosabb a barlang.
A sima Matso talan tenyleg jobban illik a Skyrim-hez(meg jobban fut:+ 10-15 fps).
-
kiskornel
addikt
válasz
Prosector
üzenetére
Köszönöm az ENB beállítást... kipróbáltam. Tényleg túl vannak húzva a színek, viszont nem olyan sötét, mint a többi realisztikus enb.
Azért egy kicsit még lehetne világosítani csutka sötét területeken.
Ami viszont nem tetszik benne, hogy az árnyékok ugyanolyan blokkosak, mint az eredeti játékban.
-
-
Prosector
addikt
-
Prosector
addikt
Ertem en ,h Skyrim klimajahoz jobban illenek a hidegebb szinek ,de nekem igy jobban bejon.
Az izlesek kulonbozosegevel nincs is semmi baj ,persze ,hogy nem tetszik mindenkinek az "en" ENB-m ,ez igy is van rendjen.
Ha mar 1 ember hasznalja rajtam kivul ,akkor megerte feltolteni

Lidl:
Nekem is ez volt a bajom az eddigi colorfull ENB-kel ,ami neked. Eddig ebben nem talaltam olyat ,ami el volna cseszve(szerintem).
-
Skyrim déli területein nem sok az erdő, ott speciel magas hegyvidék húzódik, ami elválasztja, mintegy természetes határként, Cyrodiil-tól, mi több, Skyrim területén sehol sincsenek erdőségek, vagy élénk színek.
Hideg van és hegyvidéki éghajlat. -
Lidl
senior tag
Igen, azért én is megnézem, hogy mennyire lesznek élénkek a színek.
A tundra nem fest túl jól rikító szinekkel.
De a déli területek, ahol sok az erdő biztosan nagyon szépek úgy. És szerintem illik is hozzá.
Amúgy meg egy beltér mindegy, hogy hol található, lehet szines, élénk. A tűz színe mindenhol ugyan olyan (kérdés, hogy mit égetnek
)Lidl
-
-
válasz
Varlaisaran
üzenetére
Há' hogynemá'!
Most is ott kuksolunk GypsFulvus-szal a Solitude-i kastély alagsorában, és fóliánsokat bogarászunk a Timeline fordításához... szerencsére van WLAN. 
-
genndy
addikt
válasz
Xerxész
üzenetére
Nem ENB, de az Immersive Interiors-t megnézheted. Azt én olyan 'hideg'-nek találtam.
(nálam is ez van most fent, mert a színei miatt ezt Skyrimhoz illőnek éreztem, ettől függetlenül el tudnék viselni színesebb, melegebb színeket is, ezért keresgélek ENB-ket is, de még nincs meg az igazi). -
freelanced
addikt
Srácok, én ezt nem hiszem el. Szeretjük a sárkányokat node ennyire

És ancient...
Masteren egyet fújt és kidőltem

Szégyen a futás de hasznos. -
Xerxész
őstag
válasz
Varlaisaran
üzenetére
Hogy jártam vó'na? Egy fantáziavilágban? Há' nooooooooooooooormááááális?

Északi hideg, zord vidékhez nagyon nem megy az élénk, meleg színvilág. Ettől nem realisztikus.Mutassatok olyan ENB-t, ami a hideg színekre épít.

-
Lidl
senior tag
válasz
Varlaisaran
üzenetére
Álmomban már jártam ott

-
Lidl
senior tag
válasz
Prosector
üzenetére
Húú, ezek a képek nagyon tetszenek.
Le is szedtem gyorsan, hogy otthon kipróbáljam. (működik a link)Én inkább az élénk színeket szeretem. És sajnos még nem találtam olyan ENB-t, ami élénk volt és jól is nézett ki minden benne. Mindig elrontottak valamit.
De ezek a képek nagyon jók.Köszi
Lidl -
válasz
Prosector
üzenetére
Jól néz ki, viszont nekem ez kicsit túl színes és élénk, már-már oblis.
Skyrim szürke, északi jelelgéhez szerintem jobban passzolnak Malibutomi beállításai. Persze ízlésbeli kérdésekben nyilván nem lehet és nem is érdemes vitatkozni, kinek ez, kinek az jön be jobban. -
Prosector
addikt
válasz
Varlaisaran
üzenetére
Na pl. az ilyenekre irtam ezt szinten abban a postban:"Biztos van ra magyarazat ,de lovesem sincs ,h miert vannak ilyenek."
Most mar legalabb tudom ,legalabb is van rola nemi fogalmam

-
Varlaisaran
senior tag
válasz
Prosector
üzenetére
"ha a modder megcsinalta a modjat ,akkor miert rejti el ,miert nem teszi publikussa?"
Megvan az oka rá valószínűleg. Vagy kapott egy notice-t miszerint revideálni kell a tartalmat (copyright vagy hasonlók, én is kaptam ilyet az skyrim-ayleides modra), vagy uj verzió készül, cseréli az állományokat, éskipróbálja minden oké-e addig hide-olja. Verzió léptetésnél, readme cserénél én is szoktam a modjaimat hideolni, mivel a nexus upload része kínkeserves, nemritkán crc-s állomány kerül fel, vagy az up végén közli hogy sorry, an error occurred... párszáz megás cuccnál idegesítő tud lenni, és ugyebár ezalatt, ha nincs hide-olva, és véletlen valaki odatéved nem talál filet, vagy épp egy rosszat tölt le. Ha netán a file nincs ott (0 Files) még bannolhatják is szabálysértésért. Ilyen esetekben érdemes megpróbálkozni kicsit később, ritkább esetben jó sokszor F5-özgetni a page-t, mert van hogy néha előjön (site bug)..
-
Prosector
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
Akkor tiszta haszon:no SSAO ,no DOF -meg tobb fps.
Amugy az SSAO-nal en sem lattam sok difit.
En alapbol ugy kezdem ,ha kiprobalok 1 uj ENB-t ,h kikapcsolom az SSAO-t ,ha be van:10-25 fpst nyersz vele.
-
Prosector
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
Fontos az SSAO?
Ha nem ,en mindenkepp kikapcsolnam ,ha csak feleannyira szamit az fps ,mint nekem.En a DOF-del vagyok ugy ,h mindenkepp kell ,mert az nagyon tetszik. Az SSAO nekem nem letszukseglet..
Egyebkent jok a kepek.
K_mester :
Sztem ilyen relative felhotlen eg mellett ,fenyesebb bevilagitas kene legyen.
Vhogy igy:Persze nem kell eggyezzen az izlesunk,de sztem ez realisabb.
-
Prosector
addikt
"Szerk.:ha erosebb szineket akarsz ,vedd le a DirectLightingDesaturationDay-t 0.0-ra ,mert a Sharpshooters-ben 0.8 ." -ezt most megcsinaltam en is a Sharpshooters-szel ,de nem igazan latok difit a 2 kozott.
Kmester:
En kicsit sotetnek talalom ,ugy ,h alig van felho az egen
-
-
Prosector
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
Gratula!!!
Ez a kep tok szep!
Jo lesz ez!

Szerk.:ha erosebb szineket akarsz ,vedd le a DirectLightingDesaturationDay-t 0.0-ra ,mert a Sharpshooters-ben 0.8 .
-
Prosector
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
A Sharpshooters sokaig a kedvencem volt ,sztem nagyon jo ENB.
Az environment-ben kellene vmit/vmiket allitanod.
Szedd le ezt:
Ebben benne van minden ,kepekkel illusztralva ,en is ennek alapjan szoktam varialni.
Kmester:nincs mit en is mindig keresem a jobbat,de talan az en gepemmel elertem a maxot ,ami meg jol fut.
-
törölt tag
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Prosector
üzenetére
Én most feltettem a sharpshootert, szép is, de valahogy brutál fényes/kontrasztos. Ezt lehet állítani benne, vagy szedjek le valami lighting modot?
Ok a fényt megtaláltam
DirectLightingIntensityDay=1.25 ez 1,55 voltIgy már jobb és egyből a szinek is teltebbek, de még mindig soka kontraszt.
Amúgy a sharpshooter is 1.02 Tatsu asszem
-
Prosector
addikt
válasz
üzenetére
Alapbol ilyen az ENB ,amugy annyit tudok ,h az enbseries.ini-ben az environment-nel leveszed a DirectLightingDesaturationDay-t 0.0-ra akkor maxra rakod a szineket ,amit az adott ENB tud.
Ami fontos lehet:en mindig az 0.102 Tatshudoshit hasznalom ,sztem ez a legjobb.
Az ENB customizert 1x probaltam ,de vmit naon elcseszett ,ugyhogy azota fel sem merem tenni.
Itt van a link:
Nem tom milyen ez az oldal remelem el lehet erni.
Malibutomi:en is arra gondolok ,h a toltes miatt van.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Prosector
üzenetére
Nagyon jó, tedd fel valahová.
Egyébként én is erre hajtok, hogy kicsit élénkebb színek legyenek.
Az egyébként a texture packok miatt lehet hogy fut a game 50-60 fps-el, aztán időröl időre megröccen és pár másodpercre leesik 35-40-re? Az a tippem akkor tölti be a sok texurát. -
Prosector
addikt
Megtalaltam az eddigi legszebb beallitasokat ,ami meg turhetoen fut.
Ha vkinek kell ,akkor feltoltom vhova.
Pics:
Egyebkent a Matso ENB vmelyik Kyo verziojabol kivettem 1-2 dolgot ,h jobban fusson ,igy nyertem 15-25 fpst.
Az fps ertekre naon kenyes vok ,de eddig egesz jol fut ,Ustengravban se gaz ,pedig ott szokott a legrosszabbul menni.
Ez sem 1 Hodilton ,de ez van

-
kiskornel
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
Nemrég azt mondták, hogy most a ludas a "konzol játék". PS, Xbox és csak utána PC. Ahhoz, hogy az első kettőn jól fusson... csak ennyi telett tőlük. (állítólag, mert én nagyon nem értek hozzá).
(#10913) Prosector: én mindig elovasom a cikkeket a Stemen játék indításkor. Nemrég Steamen elég meghatározó személységnek nevezték Borist a PC-s grafika terén.
Na vazzer! Valami elmászott a gépemen. Ilyen hülyeségeket csinál. Későn jön be a lap, és elkurta a kódlapot is. Az ékezetes betűkkel... Ahh... most szerkesztve meg jó.
-
Prosector
addikt
Ja igen! Ebbe is belefutottam mar parszor.
Nem ertem ezt sem:ha a modder megcsinalta a modjat ,akkor miert rejti el ,miert nem teszi publikussa?
Biztos van ra magyarazat ,de lovesem sincs ,h miert vannak ilyenek.
Malibutomi:ezzel igy voltam en is:alapbol annyira nem tetszett a jatek ,de amint ratalaltam erre az ENB-s dologra ,megvaltozott a dolog:hihetetlen mennyit tud dobni a grafikan.
Ez a Boris Vorontsov nem lehet gyenge gyerek.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Prosector
üzenetére
Még mindig azon röhögök, hogy a céggek giga pénzekért megveszik a játék motorokat, ennyi erővel pötyögtethetnének az ENB fejlesztő arcnak is, és kiadhatnák ilyen opcióval is a játékokat.
Amúgy hála az ENB-nek és a modoknak így már tetszik a játék nagyon. Nem vagyok egy übergrafika mániákus, de nem szégyellem bevallani, hogy első nekifutásra már rögtön az elején elment a kedvem mikor megláttam a viaszhajú embereket, meg a 3 poligonból készült kocsit amin utazunk. Akkor fel is adtam hamar. -
-
Az mitől van, hogy Steam-en felveszek egy modot, és látszik is a subscribed items alatt, ám a Data File-ok között nem szerepel, és nem is üzemel. A leírásban nem találtam semmi előfeltételt, vagy ilyesmit.
-
Prosector
addikt
válasz
Skyhunter
üzenetére
Digital love rulez!

Bar neha ugy erzem ,mintha kisse egyoldalu es platoi lenne...

Jah:ajanlok neked meg 1 ENB-t ,feltetlenul probald ki ,nekem naon bejott.
Olyan ,mintha mindenen lenne 1 kis DOF ,jol fut és nagyon szep.
A Kyo verzio colorfull ,meg szebb ,ha bejonnek az elenk szinek(bar nagyobb is a gepigenye).
En a sima Matso-t hasznalom ,mert az jobban fut es az is nagyon szep. Olyan lenz effekteket meg egyik ENB-bem sem lattam.
Nezz majd bele pl. 1 tuzbe nappal es latni fogod mirol beszelek.
-
válasz
freelanced
üzenetére
Én ide-oda váltogattam, attól függően, mire volt épp szükség. Dawnguard-osok szimpik, ellenben Serena csinos, szal nehéz lenne dönteni.

-
Prosector
addikt
válasz
Varlaisaran
üzenetére
Jah. Akkor neked azert nincs Serana-d ,mert nincs fent a Dawnguard.
Kmester:nem tudom mi lesz vele...par kuldi utan eltunik(nem lattam ,h megoltek volna)es soha tobbet nem latom.
-
freelanced
addikt
Assassinak nem kell kísérő

-
Prosector
addikt
Nem akarok nagyon spoilerezni.
O Harkon vampir lord lanya.
Varlaisaran:
De te mar vegigjatszottad 1x ,nem? Vagy Dawnguard nelkul?A Dawnguard kuldik elejen van "mysterious woman" quest:ez rola szol ,ot kell kiszabaditani.
Kmester:miutan a followered lesz nem hagy el soha ,nem olyan mint mint Lydia

Ha elveszitened ,akkor ott lesz Dawnguardban.
Ez erdekes is:ha veled van Serana ,siman beengedi Ishran Dawnguardba ,mert megbizik benne is altalad.
Valszeg o az egyetlen vampir ,aki fel percnel tovabb setalgathat elve Dawnguardban...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Autós topik
- Kutya topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)