- 20 éve a PH!-n
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonborn
tag
sziasztok.az obliviont lehet kontrollerrel játszani?
-
dragonborn
tag
válasz Tirexi #15884 üzenetére
tirexi,elküldhetnél egy weboldalt ahol letudom tölteni a te ENB-det.más.a tutorial videon megnyomom a konzol gombot (az ugye a § ez a fajta gomb) és utána hiába nyomom a shift enter combot ,nem kapcsolja be azokat a panelokat.ha tudtam volna h igy lehet ki-be kapcsolni a modokat.én meg mindig ujrainditottm szóval szakértő vagyok
-
dragonborn
tag
-
dragonborn
tag
válasz Tirexi #13614 üzenetére
én nem tudom még most se mit kezdjek a te enb mododdal.irtam youtubra,de azota se jutottam semmire,pedig már 2 szer szedtem a skyrimet a steamrol.hd7870 em van,lehet kevés hozzá?a nexus kikapcsoltam,de ugy se.olyan szájbarágos video kéne az alapoktol,ha már annyira tetszik az enb.és különben meg szétb.sz az ideg hogy nem tudok ugy játszani,csak ennyi a gondom
-
dragonborn
tag
az miért van hogy az eredeti skyrim nem indul el.se mod se semmi nincs rajt?hd7870 a kari
-
dragonborn
tag
oké,megvan.jalamar.köszi
-
dragonborn
tag
megtudná valaki mondani,hogy a " falskaar " küldetést hol tudom felévenni?
-
dragonborn
tag
válasz Tirexi #13223 üzenetére
igen,a makett nézet.szoval hogy ami távolabb van az egy kicsit elmosodik.azt nekem sehogy nem sikerül beállitani,pedig mindent probáltam,amit tudtam.vagyis ezek szerint nem mindent,vagy nem jol.a movie-val megvárhatnád a magyarositást,az ütne igazán,és sztem ugy többen megnéznék
[ Szerkesztve ]
-
dragonborn
tag
nagyon szép az uj video,érdekellne mln enb-vel fut a játék,meg az hogy a tilt-shift modot hogyan állitittad be,mert én nem tudom.köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
dragonborn
tag
igazatok van,kértem is két cimről bétakulcsot,de még választ sem kaptam.na,mindegy,most ugy is a last of us köti le az időmet.de azért jo lett volna...
-
dragonborn
tag
sziasztok.esetleg ha vkinek van magyarositási bétája,privátban küldje át nekem legyenszives,mert én nem kértem,igazábol nem tudom be tudnék e jelenteni 5 hibát,de játszani viszont szeretnék magyarul.nem fogom elárulni ha valaki ad,de tényleg megköszönném.kösz a figyelmet,jo játékot
-
dragonborn
tag
válasz Lapajbacsi #13077 üzenetére
99%
-
dragonborn
tag
http://skyrim.nexusmods.com/mods/24024//?
hogyan kell installálni. beraktam az enbeffectprepass.fx filet a skyrim mappába,de sajnos nem olyan mint a képeken.valamit kell állitani,hogy jo legyen.valaki segitsen,mert nagyon jo lenne kiprobálni.
-
dragonborn
tag
miért esik le 40-50 ről az fps 2-10 közé,szaggat egy ideig (5mp) utána megint jo fél percig,és kezdődik minden előről.valami ötlet?
-
dragonborn
tag
sziasztok,valaki segitsen.kipropáltam tirexi modjait az enyém mellé,ment 1 hétig,letörlödött az összes mod a nexusrol,visszaraktam őket,de most bejöna bethesda kép és egyből kilép.probáltam ujrarakni a játékot (eredeti),de az sem segitett.nem tudom hogy tovább.
UPDATE:szoval,mindent probáltam.driver csere,nexus delete-install,skyrim delete-install,és semmi.egyszerűen nem indul.hol tudom megnézni mi nem tetszik neki?vagy tényleg valaki ötlet.
-
dragonborn
tag
sziasztok,valaki segitsen.kipropáltam tirexi modjait az enyém mellé,ment 1 hétig,letörlödött az összes mod a nexusrol,visszaraktam őket,de most bejöna bethesda kép és egyből kilép.probáltam ujrarakni a játékot (eredeti),de az sem segitett.nem tudom hogy tovább...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest