Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirexi
addikt
válasz Lapajbacsi #13899 üzenetére
Vagy minek aludjak úgy is elfáradok.
-
Tirexi
addikt
válasz Lapajbacsi #13896 üzenetére
Az alvás csak a gyengéknek való.
-
Mate
nagyúr
válasz Lapajbacsi #13896 üzenetére
És Ön miért nem alszik? Hogy egy klasszikust idézzek
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz GypsFulvus2 #13885 üzenetére
Morrowindben nekem vastagon több mint 1000 órám van.. Amikor minden létező melléküldit kitolsz, bejársz minden négyzetcentit, a kecóidban minden létező artifactot, spéci fegyót és armort begyűjtesz, azokból szép kis múzeumot csinálsz (aminek rendezgetésével-nézegetésével csak órákat el lehet tölteni naponta) , elolvasol minden egyes könyvet... semmi zsákmányt nem hagysz szét, hanem akár 4x is visszamész valahová pakolászni, ha túl vagy terhelve (úgy is hogy mindent bevetsz, ló, scrollok, potik, encsik) stb stb stb stb.... hát hallod, akkor vígan el lehet vele lenni ennyit, sőt többet is.. Azt szoktam mondani, hogy ha engem egy lakatlan szigeten hagynának 100 évre, egy napelemes rendszerrel és a egy pc-vel amin csak a TES van fent... (de akár csak az egyik rész is elég lenne a 3 nagyból) boldogan ellennék, egy percet sem unatkoznék... sőt ha jönnének értem 100 évvel később, még sírva maradni akarnék, hiszen épp most akartam kezdeni egy kis elf csaj varit...
[ Szerkesztve ]
-
Kelvin
őstag
válasz genndy #13889 üzenetére
Van olyan mod ami okosabbá teszi az NPC-ket?
Még régen próbáltam mod-at használni, azonban sokszor bekavart és csak rosszabb lett a játékmenet. Tudnál ajánlani nekem ehhez kapcsolódó és stabil mod-ot?"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Kelvin
őstag
Sziasztok!
A Skyrim megjelenésekor játszottam pár hónapot vele, ezért lenne pár kérdésem:
Még mindig olyan gyorsan lehet fejlődni mint az elején? Szerintem túl gyors volt a skillek kihúzása.
Az npc, mobok még mindig nagyon buták? Lopakodva egy méterről sötétben szétlőttem bárkit, nemigen vettek észre.
A dlc-en kívül volt valami nagyobb érdekesebb változtatás, update?Köszönöm.
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Xerxész #13884 üzenetére
Van egy Soleil93 nevű kolléga, akivel a Tamriel Történelmi Tudástár írása közben sokat leveleztem privátban. Ő valamikor márciusban megkérdezte, hogy játszottem-e a Dagerfall-al, szerintem milyen játék, mennyire játszható még ma stb. Válaszoltam neki, aztán eltűnt fél évre... majd augusztusban újra felbukkant, és megírta, hogy milyen jó kis játék ez a Daggerfall, és hogy 1200-valahány óra alatt tolta végig egy karakterrel... Az állam azért leesett kicsit, nekem a kedvencemben, a Morrowindben sincs több 400 óránál. Én aztán jól beleástam magam a TES világába, de ilyen szintű belefelejtkezést mégsem tudok elképzelni.
[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
Xerxész
őstag
válasz Lapajbacsi #13883 üzenetére
Meg a tanulás/meló, evés/ivás is az lehet nála...
(Nem sértésként, kizárólag pojén szintjén!) -
Lapajbacsi
aktív tag
válasz Tirexi #13878 üzenetére
Jó de Tirexi te UFO (vagy görög game-félisten) vagy valami ilyesmi rejtélyes lény vagy... ez köztudott...
Tolsz ezer órákat l4d-vel.. Skyrimmel és sok mással is százakat és eközben még letesztelsz havi 50-100 játékot, amikről top pro vidiket pakolászol fel jutúbra... (tényleg jók respect én ha érdekel egy általam még nem ismert motyó, akkor zömmel nálad nézem a gameplay-okat...) gondolom az alvás, az ismeretlen fogalom számodra...
Hozzád nincs értelme viszonyítani magát az egyszeri halandó embernek... -
törölt tag
Milyen modokat ajánlott feltenni? Elsősorban optikai tuning érdekel, (rózsaszínű kard és tsai nem).
-
törölt tag
Remélem hamarosan készen lesz az me3 is. Gratula nektek (is)
-
Rockstone
tag
Sziasztok, érdeklődnék van-e esetleg vkinek itt Skyrim couponja steamhez? Cserébe van -90%-os Portal2 stb.
-
S1M0N
senior tag
válasz Varlaisaran #13870 üzenetére
Nem fordító vagyok, csak szövegfeltöltő, és kotnyeleskedő...
Jelenleg a játékban keresem a kimaradt szövegeket, illetve a meglévő magyar dialógusokat is figyelem az elírások miatt.
De erről többet nem mondhatok.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Varlaisaran #13872 üzenetére
Mass Effect 3
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
válasz #84221696 #13868 üzenetére
Most már nincs sok hátra hogy kiadják, várd meg. Tippem szerint max. 1-2 hónap (inkább 1).
Varla : ha jól tudom, ő az ME3 egyik honosítója. Ha nem, akkor bocs, keverem valakivel.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Srácok. Van valakinek kölcsönbe magyarítása?
Csak tesztelés céljából... -
MPowerPH
félisten
Ebből a Serena vámpírcsajból lehet feleséget csinálni? Ugye rákérdezhetek Nála, hogy ki akar e gyógyulni a kórból. Aztán mikor meggyőzőm elmegy, de egyedül akarja csinálni. Érdemes ezzel foglalkozni?
Don't Tread On Me
-
Varlaisaran
senior tag
válasz Xerxész #13862 üzenetére
Inkább csak hangzatos, mert nem tudok magyar szavakat találni, meg nem is akarok, mert abban izzadnék le. Ha nem ért valaki valami kifejezést, elmondom inkább. Szeretnék olyan szinten lenni hogy exec lehessek náluk De ha az lennék, abban biztos volnék hogy nem Black Marshben játszódna, épp elég trauma volt az ötödiknek ez a helyszín.
Elvileg Farkas egészen a Companions végéig kell, még Ysgramor kriptájában is ott lesz.
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
Xerxész
őstag
válasz Varlaisaran #13861 üzenetére
Ez már tényleg igen komolyos-fejlesztős hozzászólás, de köszi.
Gondolom a The Elder Scrolls VI: Black Marsh című játékban már te leszel az executive developer.Újrakezdem akkor a nagytermebe történő belépéskor az egészet, mert (Vér)Farkas azóta sem változott vissza és ki tudja, milyen küldetéshez kell majd még.
-
Varlaisaran
senior tag
válasz genndy #13860 üzenetére
Disable nem változtatja sem a base, sem a form id-t. Láthatatlanná teszi, nem kollidál, és leállítja rajta a radiantot, vagyis lefagyasztja, de nem távolítja el. Ellenkező párja az Enable ami ezt csinálja fordítva de nem fog megváltoztatni semmit, ugyanazt adja vissza ami volt. A placeatme pedig eleve öngyilkosság lenne itt, hisz disabléval megmarad az eredeti base és form id is, placeatme pedig létrehoz egy újjal egy klónt.
Xerxész: Itt az történt hogy rosszkor teleportált ki, a script nem futott le odáig hogy alkalmazza a visszaváltozás animját, talán az attribokat sem. Talán ötlet lehet az, hogy bevinni egy interior cellbe, otthagyni, megvárni a spawn időszakot. Hátha reseteli az npc-t (mivel az elvileg már ember formájában van) és visszaáll a régire. De lehet ez nem is működik mert tényleg valami hülye felemás állapotban maradt.
Én inkább kezdeném elölről az egészet, és olyan pillanatban teleportálni ahol minden normál állapotban van, tehát nincs épp harc, átváltozás, vagy esemény.35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
addikt
válasz Xerxész #13858 üzenetére
Szerintem csináld inkább újra, harc nélkül, hogy még ne változzon át. Erre nem tudok konzolparancsot.
A Disable szerintem rizikós. Eltűnnek a cuccai, lehet hogy már nem is a Base ID-je van neki, de akkor ez bekavar a további küldetéseknek, stb.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Xerxész
őstag
válasz genndy #13841 üzenetére
Működött a kiteleportálás, és kb. 20-30 mp múlva megjelentek a barlang bejáratánál a követőim is. Hamar kiértek az egyébként elég hosszú barlangból.
Annyi, hogy Farkas vérfarkas állapotban maradt (harc közben teleportáltam, még egy darabig ment a lüktető zene is) és nem változott vissza emberré. Végigkocogtunk Whiterun utcáin, de senki meg nem támadta. Biztos félnek tőle.
Vissza tudom én változtatni őt?
Konzolparancs? Genndy? -
Tirexi
addikt
válasz MPowerPH #13856 üzenetére
Sztem előbb rá kell kattintani arra akire ki akarod adni a parancsot. Tehát a console tetején kapsz majd egy ID-t. Persze ez csak akkor működik ha jó karaktert választottál ki.
Én úgy szoktam, hogy belső nézetre váltok és közel megyek az illetőhöz akkor hirtelen megnyitom a konzolt addig a világ Pause és rákattintok a módosítani kívánt NPC-re.
Aztán írhatod a szöveget. -
MPowerPH
félisten
Konzol parancs nincs erre? 1 napja mentettem, ezóta temérdek küldit megcsináltam. Egyébként a pap az, akinek az elder scroll-t kellene megfejtenie.
Don't Tread On Me
-
-
addikt
válasz MPowerPH #13850 üzenetére
Calm spell szerintem csak ideiglenesen jó, de meg lehet próbálni.
Húzd elő a fegyvered/öklöd, hagyd hogy megüssön, aztán tedd el előtte. Ezzel 'megadod magad', és le kellene nyugodnia.[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
Hali!
Van arra valami módszer, hogy egy teljesen véletlenül megütött csóka újra 'barátságos' legyen velem, és ne egyből támadjon? Sajna véletlenül megütöttem olyat is, akit nem kellett volna, így nem tudom folytatni a küldetést, mert sem iterációt nem tudok kezdeményezni, és ahogy belépek az épületbe, megtámad.Don't Tread On Me
-
Varlaisaran
senior tag
válasz Xerxész #13848 üzenetére
Az hogy Lydia is ott van, szvsz semmit nem befolyásol. A quest kódja nem azt vizsgálja hogy ki van még ott, hanem azt, hogy akinek ott kell lennie, az ott van-e, illetve megfelel a feltételeknek vagy sem. Próbáld meg előbb kideriteni pontosan melyik művelettől kezdődik a ctd. Én a Wuuthrad-ra gyanakszom.
Tul nagy terhelésnél pedig nincs CTD, ha (skyrim és a géped is) minden normális vagy aközeli állapotban van.35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
Xerxész
őstag
válasz Varlaisaran #13846 üzenetére
Megpróbálom ezt is.
Arra is gondoltam, hogy mi van, ha az zavar be a küldetésbe, hogy Farkason kívül még ott van velem Lydia is...lehet, hogy nem kéne, csak Farkas egyedüli követőként (a küldetés miatt)? De ez meg ott bukik meg, hogy akkor egészen a nagy teremig meg miért nem volt CTD?
Esetleg még az jutott eszembe, hogy a gépem nem tud ennyi mozgó NPC-t kezelni (akár hullaként is) és amiatt vág ki. Ott vagyok én, Lydia, Farkas, egy mod generálta fegyvermester (valami varázsló...tök jó egyébként, hogy ő is beszáll a buliba, amikor megcsapja egy draugr ), meg az élő és holt draugrok...mondjuk vagyunk már 10 felett. De nincs szaggatás, ráadásul zárt helyen vagyunk, tehát akkora teljesítménycsökkenés nem lehet...
A whiteruni nyugati őrtoronyál, az első sárkány megjelenésekor sokkal rosszabb volt a helyzet: nyílt terep, 7-8 NPC plusz a sárkány és én, tűz és füst effektek...és nem volt CTD. Volt FPS esés, de nem dobott ki. Ezért vetném el ezt a lehetőséget is. -
Tirexi
addikt
válasz Xerxész #13845 üzenetére
Amúgy annó nekem is volt ilyen jellegű hibám, hogy egy bizonyos helyre nem tudtam elmenni.
Egy barlangba kellett volna mennem és ha a rendes úton mentem délről akkor CTD.
Ha viszont északról közelítettem meg a hegyeken át akkor beengedett. Többször is próbáltam és nem egyedi hiba volt. Mennyit mászkáltam mire bejutottam.A hibát csak úgy tudtam kiszűrni, hogy elkezdtem kikapcsolgatni a modokat. Nem vált be.
Aztán elkezdtem áthelyezgetni a textúrákat és úgysem lett jó.
Végül aztán a "meshes" mappa kiiktatásával megszűnt a hiba viszont akkor meg eltűntek és nem működtek megfelelően a modok. Többek közt eltűnt a karakterem ruhája is és ott álltam az úton egy szál semmiben.(#13848) Xerxész:
Esetleg próbáld meg low grafikára rakni és kisebb felbontásra a játékot hátha akkor menni fog. (ugye akkor nincsen akkora hardver igény)[ Szerkesztve ]
-
Varlaisaran
senior tag
válasz Xerxész #13845 üzenetére
Belépés előtt vársz, mászkálsz visszafelé, akkor nem ctd? Esetleg szedd szét részekre a problémát. Tanuld meg a shoutot, és várj, csinálj valamit 1-2 percig. Vedd fel a Wuuthradot, aztán megint. Azért hogy kitaláld pontosan honnantól indul a hiba.
[ Szerkesztve ]
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
Xerxész
őstag
válasz Varlaisaran #13844 üzenetére
Akkor nem a script a hibás. Mindig több mentésem van, az esetleges hasonló hibák miatt, így visszatöltöttem egymentést, ahol a nagy terem zárt ajtaja előtt állok, de ugyanaz a szitu: belépek, felmegyek a falhoz, shout megtanul, küldetés fegyverdarabka felvétel, draugr feléledések, egy-kettőt megpusztítunk, aztán CTD.
Marad a teleport.
-
Varlaisaran
senior tag
válasz Xerxész #13836 üzenetére
Ha jól emlékszem ez egy Companionos quest helyszíne, talán a Wuuthrad darabkáját kell Farkassal öszeszedni. Nekem sosem volt ott problémám, még kifejezetten élveztem is a draugr sereget fusrodah-val terelgetni, igaz néha Farkas is velük repült, de úgyis essential akkormeg kibirja
Esetleg egy autosavét nézz korábbi állapotokról, főleg azelőttről, mielőtt beléptél a nagy terembe. Ahogy belépsz, és haladsz előre, egy ponton lecsukódik mögötted az ajtó. Ezt a player utjában levő (láthatatlan) triggerbox nevű logikai objektum végzi, amint a player érintkezik vele (belemegy) akkor indítja a script sorozatot: Ajtó lezár->draugr éledés->Wuuthrad felvétele->sorozatban többi draugr éledés. Ez talán azért lehet érdekes mert ha a script hülyült be, okozhat ctd-t. Ha a script aktiválódás (a bizonyos pont elérése előtti) mentésről kezdesz, a scriptek alapállapotban lesznek, és köv nekifutásra lehet lefut rendesen. Ha másodikra is rossz, akkor nem a script a hibás. Ilyenkor én megpróbálnék kiteleportálni bárhova (ne ments rá csak "coc akármi"vel elhagyod azt a cellt. Ezzel meg azt tudod megállapítani hogy a ctd-t az adott interior cell okozza (a Dustman), vagy globális hiba. Ha odakint is ctd, akkor valami moddal lehet valami.
-
Xerxész
őstag
válasz Tirexi #13837 üzenetére
Nem hinném, hogy mod okozná... Csak mert már másfél-két hete ugyanaz a modlista van variálás nélkül és ha modkonfliktus miatt lenne, szerintem máshol is rendszeresen kivágna. Néha van csak, de az a gyenge gépem miatt...megtelik a memó, fagyás, stb.
De ez a kiteleportálás dolog tetszik, ilyet nem olvastam sehol megoldásként, még akár működhet is. Ha hazaértem a melóból, megpróbálom.
Még egy dolog...hol tudom azt megnézni, hogy pl. ennek a barlangnak a bejárata (vagy annak környéke) milyen megnevezés alatt fut a konzolban? Magyarán, hogy mit kell beírnom a konzolba ahhoz, hogy a barlang bejáratához teleportáljak? Ott vár a lovacskám ugyanis, megpakolva minden jóval.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Próbáld először csak a /meshes és /textures könyvtárakat kiszedni egy időre a játékból (ne töröld! csak mozgasd ki valahová), mert ezzel a modoknak kevésbé kavarsz be, és hátha csak valami ilyen baja van ott a barlangban.
-
Tirexi
addikt
Sztem a játék bug-ja nem nagyon van hatással a kísérőkre szal ha kiteleportálsz és nyomsz pár nap pihenőt akkor meg fognak érkezni hozzád. A barlanghoz közel kell teleportálni aztán kész.
Nekem is volt már ilyen. El teleportáltam console-ból a térkép másik végébe és pár nap elteltével megérkezett a kísérőm.Azt kéne kideríteni miért van ilyen CTD. Kezdésnek arra az időre kapcsolj ki minden felesleges modot.
-
Xerxész
őstag
válasz Varlaisaran #13835 üzenetére
Hát, igazából véletlenszerűen, néhány 10 másodperces eltéréssel dobál ki. Volt olyan is, hogy a mentésem betöltése után 3 mp-el, de olyan is, hogy 2-3 percig még eljátszogattam a betöltés után, aztán vágott ki. Szóval, azt mondanám, hogy random. De egyszerűen nem tudom ott befejezni a draugr-írtást, pedig a küldetésez szükséges fegyverdarab vagy mi már megvan. Ha jól értelmeztem a küldetés folytatását a WIKIről, akkor ha végeztem az összes draugr-al, akkor megnyílik egy ajtó, amin keresztül távozhatok.
Rágugliztam egyébként a témára, olvastam, hogy másnak is volt ilyen gondja abban a barlangban, állítólag játékhiba. Viszont megoldást, ami használható is, nem nagyon írtak.
Jelent az valamit, ha véletlenszerűen dobál ki?
Ha kiteleportálok a barlangból, mi lesz a kísérőimmel? Lydia és VérFarkas? Ők ottragadnak?
-
Varlaisaran
senior tag
válasz Xerxész #13834 üzenetére
Betöltés után egyből ctd, vagy véletlenszerűen? Ha nincs más dolgod, és betöltéstől fagyásig van némi idő, akkor betöltés után "manuálisan" kiteleportálsz valahová, pl. cow tamriel 0,0, vagy coc whiterunbreezehome, vagy bármi helyszínre. De annak bizonyára oka van, hogy ott ctdzik..
-
Xerxész
őstag
Srácok, valaki nem tud egy megoldást arra, hogy miért van állandóan CTD a Dustman's Crypt barlangban? Egyszerűen nem bírom befejezni, rendszeresen és kivétel nélkül kivág az asztalra. Pedig megvan a darab, amit fel kellett venni, jópár draugrt lenyomtunk már, de még jönnének, ha nem lenne CTD.
Nem tudom befejezni és kijönni a barlangból.Valaki tud megoldást?
-
nagyúr
válasz Tirexi #13830 üzenetére
Sátrat, szépen, takarosan berendezve, hálózsákkal, tűzhellyel, növényekkel, szárítandó húsokkal, lámpásokkal, székkel, ilyesmi. Ja, meg kint rakhatsz tábortüzet is, az romantikus.
Érted, mész a vadonban, vonyítanak a farkasok, rákezd az eső, a csillagokat felhők takarják, te meg előveszed a kemping készletedet, felvered a sátrat, bevackolsz, főzőcskézel, olvasgatsz, és tojsz a viharra meg az ordasokra. Jó fíling.
Szerk.: most látom, hogy rossz volt a link.
Tehát helyesen: Camping Kit of the Northern Ranger.[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz Xerxész #13828 üzenetére
Nem, csak erre a kempingezősre. Camping Kit of the Northern Ranger
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
Ez a kemping mod nagyon jó. Otthonos, nyugis, szép. Már nincs is kedvem házra spórolni.
-
addikt
válasz Tirexi #13825 üzenetére
Első állítás igaz, de lehet hogy modolás miatt írásvédetté tette, csak elfelejtette. Én is levédtem a jól beállított ini-jeimet.
Az UAC-nak is több fokozata van. Lehet hogy nálad 1-esen van, nála meg 4-esen. A letiltás a biztos, csak nem mindenki teljes jogú úr a gépén, fél a vírusoktól, stb. és magasabban hagyja.
Van ami hülye helyre pakol, én speciel csak a Skyrimre gondoltam a 'játék' alatt. Más játéknál a törés is lehet jóval bonyolultabb, jobban bele kell nyúlni, mentést is befolyásolja. Steames játékok egyébként könnyen törhetők.Illetve: másik topikban is ugyanezeket javasoltam, és ott is a Rendszergazdaként indítás oldotta meg. Én sem értem teljesen, hogy miért, de ha egyszer bevált, csak működik még egyszer.
-
Tirexi
addikt
válasz genndy #13824 üzenetére
Ini fájl magától nem lesz írásvédett soha, a Dokumentumok mappához pedig egy játék sem kér külön Rendszergazdai jogokat.
Win 7-en sem meg 8-on sem kell rendszergazdai hülyeséggel indítani egy játékot sem. Legalább is nálam egyet sem és a UAC-om sincs kikapcsolva.Egyedül ha a C: meghajtóra másolok valamit ott kér csak ilyen jogot a Win.
A 2-es állításod nem mindig igaz mivel én annó "olyan" verziók mentéseit elég eldugott helyen a játék feltörők "neve" alatt találtam meg a Local mappában.
Normális esetben ugyan az a játék a Dokumentumokba vagy felhőbe tárolta az infókat ahová már szabadon írhatott.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz lajos001 #13822 üzenetére
Indítsd rendszergazda módban, hogy biztosan legyen hozzáférése az ini-fájlokhoz, ini-k biztosan ne legyenek írásvédettek.
Nem kell mindig rendszergazdaként indítani, de ha változtatsz valamit, és azt akarod hogy el is mentse, akkor igen. Vagy irányítsd át a Dokumentumok könyvtáradat másik meghajtóra. Vagy kapcsold ki az UAC-t.Tirexi: 1.: a hsz-ed első felével nem sokra megy. Nyilván azért kérdezi, mert ez nem normális.
2.: A problémának semmi köze eredeti vagy nem eredeti játékhoz. A kettő között a különbség csak az egy darab indító exe, meg talán egy dll. Attól még mindkettő ugyanúgy működik, ugyanott tárolja és keresi a fájlokat, beállításokat.[ Szerkesztve ]
-
lajos001
aktív tag
Sziasztok!
Megváltoztattam az irányításhoz rendelt bill. kiosztást, nekem jobban bejön a nyilakkal való irányítás.
Sajnos csak az aktuális játék idejére jegyzi meg, amint újraindítom a játékot ismét be kell állítanom a billenytyű kiosztást.
Van arra lehetőség, hogy véglegesen megjegyezze a játék?
Köszönöm! -
őstag
-
S1M0N
senior tag
válasz Medvelászló #13817 üzenetére
Még megy a béta teszt és a hibák javítása.
-
Medvelászló
senior tag
Sziasztok!
Van már magyarítás a játékhoz? -
S1M0N
senior tag
válasz Hammersong #13810 üzenetére
Steamen a játék ikonjára kattints rá jobb egérgombbal, és válaszd ki a "Letölthető tartalom megnézése" opciót.
Ha itt fel van sorolva mind, akkor elvileg fel is lettek telepítve, mert alapból a Steam alapjátékostul-mindenestül felteszi a játékokat, persze csak ha megvannak a DLC-k is...
-
törölt tag
Skyrim launcherben load order/data ott vannak a dlc-k vagy sem?
Nekem is lenne egy kérdésem, a skyirm redoneban mielőtt újraraktam a játékot a sneak perkekkel 18* volt a legnagyobb szorzó daggernél, shrouded gloves nélkül 9*-es. Most eljutottam oda, hogy megvan a perk, alapból 9*-es, viszont shrouded gloves-sal, csak 15*-ös (tehét a perkre nem hat, eddig hatott, meg az alap játékban is hatott, most viszont csak az alapot duplázza, és erre jön a +3* multiplier) Erre tudja valaki a megoldást?
-
törölt tag
Skyrim inditasa utan a Launcher-ben a Data File-s fulon belul lathatoak a DLC-k. Ha be vannak pipalva akkor jatek kozben majd elerhetoek lesznek.
Ha ott lathatoak a DLC-k nevei akkor semmi gond, legfeljebb csak jatek kozben kell xy dolgot elerni, hogy lehessen veluk jatszani.[ Szerkesztve ]
-
Hammersong
csendes tag
Sziasztok!
Megvettem a Legendary Edition-t és az aktiválással kapcsolatban lenne egy kérdésem, mert nem teljesen világos..Aktiváltam a játékot úgy ahogy kell, feltelepítettem.. és a kérdés az lenne, hogy az alapjátékkal együtt a 3 kiegészítőt is aktiválta vajon, vagy azokat külön le kell szedni még hozzá ? Mert két kód volt a tokban, az egyik a normál Skyrim kód a másik meg valami "Kompania Graczy" (erről az egy lapról lefelejtették a magyar nyelvet) című lapon szerepel...
Illetve a segédlapon úgy szerepel, hogy a "Kiegészítő tartalom akkor lesz elérhető, ha új vagy mentett állást indítok" ebből meg az jön le, hogy aktiválta mind 3 dlc-t az alappal együtt.
Szóval kérlek oszlassátok el a félreértéseimet.
-
RomiJosy
aktív tag
Sziasztok. Megakatt a játék hátha ti tudtok segíteni,.
Össze szervezek egy találkozót ahol minden fejes megjelenik béketárgyalás cimszó alatt.. Le kell ülnöm az asztalfőhöz és sok duma meg civakodás után felállnak az asztaltól és én nem tudok semmit csinálni.. Ott ülök, várhatok órákat és a többiek állnak az asztal körül szuszognak és semmi. Egy választásom van a beszélgetés alatt,hogy a thalmor küldött bent maradhat vagy nem de bármit választok is a végén én ülök,ők állnak és semmi..
Van ötlet?? -
Xerxész
őstag
Erre a modra is már régóta várok:
Végre áttetszőek az ablakok.
Kár, hogy egyelőre csak Whiterun van készen...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Varlaisaran #13803 üzenetére
Csak az a gond, hogy nem rögtön, vagy pár perc után jön elő, hanem kell 1 óra legalább neki. Először még megnézem a gpu mennyire melegedik. Most is előjött, alapjában véve folyamatos volt,(50-60fps) viszont ha elkezdtem futni, vagy nagy fokban (>40) forgatni a kamerát, akkor beakadt, de után megint folyamatos volt, és 2-3 körbeforgás után már nem akadt annyira futásnál/forgásnál sem. (le-leesett az fps 20-30 körülire, de nem másodperces kép megállás) Tehát simán lehet a videókártya is a ludas, hisz' nem egy titán. Majd kiderül.
-
Varlaisaran
senior tag
válasz #76144018 #13802 üzenetére
Csak példának említettem pl. a frostfallt és társait. A játék sok funkcióját megkísérelheti vezérelni két vagy több mod egyidőben, lévén hasonló feature-öket adnak hozzá, vagyis tekinthetőek elvileg egy "mod csoportba" tartozóknak, így esélyes az összeakadás. De ez is csak elméletileg. Lehet az is, hogy tévedek, és másból ered a hiba, csak ennyi infóból én erre tippelnék.
A scripthibára méginkább okot ad a whiteruni lagolás, én ahogy elnéztem (vanilla játék alatt) az pont nem egy gépzabáló terep, és ebből a logikából kiindulva lehet, hogy más köti le a gépet.
Ezekután azt mondanám, hogy szedegess ki komolyabb modokat egyesével, természetesen mentés backup után. Deaktiválsz egy modot (törölni nem kell), tolsz egy BOSSt neki, és teszteled. Ha semmi változás, visszakapcsolod, és kikapcsolsz egy másikat. Ki fog jönni valamilyen formában a hunyó. Ha van változás, írd be, aztán meglátjuk.
Modokat pedig nem használok egyrészt, mert ironikus módon pont modot fejlesztek, és ahhoz meg tiszta alapjátékra van szükség. Másrészt pedig az Obliviont jobban szeretem, inkább azt pimpelgetem.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Varlaisaran #13797 üzenetére
Most meg tudtam nézni a leírásokat, főleg a scriptes modokét, és nem látok semmi kompatibilitási gondot. Frostfall az kompatibilis az összes moddal, realistic needsnek csak annyi kell, hogy skyre után legyen (és ott is van, boss alapból oda rendezte be)
Ma játszottam 1,5-2 órát, és nem volt ctd, de a tegnapinál valamivel kisebb lassulás-akadozás előjött egy idő után. (egyébként nem lehetetlen, hogy a a hardver is elfogy, csak mitől, és miért ennyi idő után?) Főleg whiterunban látszott, ha a piacon fordultam, akkor 1 mp-ekre is beakadt.Egyébként Te miért nem használsz modokat? Grafikait sem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest