Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- W11 pls
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lidl
senior tag
Igen, ezt én sem tudom, csak ugye a SkyUI-hoz kellenek a scriptek és a SkyUI jelenik meg, ha loot-olsz valamit.
Tehát simán elképzelhető, hogy valami nem, vagy rosszul fut le, esetleg hosszabban dolgozik valamilyen ciklus és ezért lassul be.
De ez csak okoskodás, nem ismerem az SKSE működését, sem a Skyrim működésétSzerintem vagy kapcsold ki a SkyUI-t, vagy tedd fel az SKSE-t teljesen, és ha az sem megy, akkor lehet másfelé tapogatózni
Lidl
-
LÁZ
addikt
elindulni elindul, csak ugye pl nem szinesek a cuccok az inventoryban, illetve pár billentyűparancsot nem ir alul, csak kérdőjelek vannak, nekem is legújabb van fent mindenből, kérdés, hogy ennek van e köze a 3-5 sec-es töltögetéshez...
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Lidl
senior tag
Akkor szerintem nem másoltál be valamit a Skyrim könyvtárba (.dll-re gondolok főként), ami az új SKSE-hez tartozik, mert amikor utoljára próbáltam és leszedtem az aktuális SKSE-t mert sipákolt, akkor utána már nem sipákolt a program, hanem szépen el is indult.
Ja, és a SkyUI-ból is a legújabb volt fent (kb. 1,5 hetes állapot, azóta nem indítottam a Skyrim-et, nincs túl sok időm )
Lidl
-
LÁZ
addikt
a .org oldalról leszedtem az aktuálisat, inditásnál jön a sirás, meg feldobja az ablakot, hogy nem tud működni rendesen, de kb ennyi. majd megnézem, hogy ui nélkül mi a helyzet, változik e vmi a gyorsaság szempontjából..
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Lidl
senior tag
Hogy lehet, hogy el tudtad indítani a hivatalos patch-el feljavított programot a régi SKSE-vel?
Nekem rögtön panaszkodott és vissza is dobott a Win-be, amikor el akartam indítani. Csak a legújabbal indult el.
Nem lehet, hogy SKSE nélkül indítottad el, és azért lassú, mert nincsenek/nem jók a script-ek?(Csak ötlet)
Lidl
-
LÁZ
addikt
válasz genndy #12393 üzenetére
közben észrevettem, hogy mindennél 3-5 sec telik el, mire meg tudom nézni, mi van benne, lehet a skyui bolondult meg...a hivatalos peccs miatt kell majd neki skse update, lehet csak az a baja, ntom
-
addikt
Nálam is kell egy kis idő, bár nem ennyi. Mod(ok) kavarhat be, ami ellenőrzi, hogy meghalt-e az illető és ennek volt-e szerepe mondjuk küldetésre. Vagy egyszerűen a Havok-nak kell ennyi idő, hogy ne számoljon már ragdollt a hullára.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
LÁZ
addikt
az mitől lehet, hogy ha valakit átszenderitek a másvilágra, és turkálnék a cuccai között, akkor 2-3 sec. is eltelik mielőtt beadja az inventory-ját? vagy másnál is ennyi, és csak nekem tűnik soknak
-
Ilsyde
őstag
Kérdés. Ha fent van osszes DLC+patch akkor lehet a lóra málházni vagy még mindig kulon mod kell hozzá?
-
Skyhunter
őstag
válasz csaba951 #12381 üzenetére
Egyelőre lerövidült a betöltés, thx (az új mentés-visszatöltéssel). Skyrim Flora Overhaul-om van, kipróbálom én is, mi van ha kiveszem. Panaszkodik még az SKSE-re is, de hiába szedem le a legújabbat a lancher nem indítja a játékot, kiiírja hogy nem találja a TES.exe-t (holott ugyanabban a könyvtárban van) ?
Korábbi kérdésemre megvan a válasz, menüben tényleg látszik, hogy ez már az 1.9.
[ Szerkesztve ]
-
Skyhunter
őstag
Vannak olyan mod, ami lassíthatja a betöltést, vagy amelyik állandó fagyást okoz? Ma kezdtem el újra játszani, és valamiért kb 1,5 perc a töltési időm, aztán 2-3 perc játék után megfagy a progi. Sok modot használok, de nincs kedvem ma egyesével próbálgatni.
Van olyan ami "közismerten" fagyogat? pl Sound Of Skrim?
[ Szerkesztve ]
-
Skyhunter
őstag
Azt honnan lehet kideríteni, hogy mi a verziószámom? Elméletileg már lent van az 1.9, de se "legendary" szint nincs, se a perkekben nem látom a "nullázás" opciót......
-
Tirexi
addikt
De régen jártam itt.
Van olyan aki itt mod-okkal tolja?A Random CTD-re Mod-olás után még mindig nincsen normális megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
addikt
és akkor még rám lett csodálkozva, hogy miképp lehet bugos, meg ennyire, itt az iskolapélda, hogy elsőre se megy......sajnos
ps. épitő javaslatokból sajnos kifogytam, de a 2 fájl elküldése megérhet egy próbát, max a vga tipusát átirod az iniben
-
csaba951
veterán
válasz TSanya #12365 üzenetére
Futtasd le ezeket rendszergazaként:
1) c:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\skyrim\DirectX10\DXSETUP.exe
2) c:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\skyrim\VCRedist\vcredist_x86.exe
3) c:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\skyrim\DotNetFX\dotnetfx35setup.exeTényleg! A Steam telepítési útvonalában van ékezetes mappanév?
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
addikt
válasz TSanya #12363 üzenetére
nézd meg a dvd-n, hátha ott van olyan, és másold be, mondanám, hogy elküldeném, de sokat nem érnél vele, mert kicsit bele van turkálva, meg a gép is más, de egy próbát megérhet, ahhoz, hogy elinduljon, max sikit, hogy nem jó.
-
addikt
válasz TSanya #12361 üzenetére
Akkor viszont UAC kikapcsolást, Rendszergazda módban indítást (Steam és/vagy játék is) tudom javasolni.
Megnézted, hogy létezik-e a Dokumentumok/My Games/Skyrim mappa, és benne .ini fájlok? Ott kell legyen.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
TSanya
aktív tag
válasz genndy #12360 üzenetére
Huhh, kinek is válaszoljak
Kb 2 hetes a win7 a gépemen, nem tudom, mi lehet "elkefélve" ?Megpróbálom a steam-et is újrarakni...
(#12358) K_mester : a Spartacus is nagy kedvencem, sajna le vagyok maradva a legújabb évaddal, bár hamarosan pótolom...
(#12359) Spet: akkor nem a sárkányok tánca az utolsó rész? Bár én a könyveket nem olvastam, csak a sorozatot nézem
Hogy ON is legyek srácok:
most akkor mi a fenét kezdjek ezzel a játékkal? -
Spet
addikt
válasz TSanya #12357 üzenetére
Igen az utóbbi évek számomra legszórakoztatóbb könyvsorozata (csak adja az ég, hogy nem dobja fel a talpát Martin mielőtt befejezi, nem szeretnék, még egy galaxis útikalauz stopposoknak könyvfolytatás félét).
Szerk.: K_mester.: Milyen barbár világ? Látható, hogy "kulturáltan" meglehet oldani mindent
De hogy ON is legyek, érdekes módon sok embernek a verify cash file megoldotta a problémát, de találtam olyat is, hogy egy esetleges működő TESV.exe bemásolása is eredményekhez vezethet.
[ Szerkesztve ]
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
addikt
válasz TSanya #12352 üzenetére
Steam, játékon jobb gomb, Tulajdonságok - Helyi fájlok - Játékfájlok épségének ellenőrzése
Telepítés:
1. Lemez betesz
2. Setup.exe elindít (vagy Steam.exe, vagy Install.exe, ami van). Vagy elindul magától
3. Rögtön szól, hogy ehhez a játékhoz Steam fiók kell. Ekkor vagy csinálsz egy újat, vagy ha már van akkor bejelentkezel a Steambe.
4. Felugrik az ablak, hogy írd be a kódot. Beírod ami a tokban van (talán a kézikönyv hátulján). Ha jó, elfogadja, és vagy lemezről megy tovább a telepítés, vagy elkezdi tölteni netről. A végeredmény ugyanaz, meglesz a játék a gépeden.
5. Játék indít.Nem 100% hogy így van, régen tettem már föl lemezről Steames játékot; illetve neked a 3. és 4. már megvolt, úgyhogy ezek nem lesznek.
-
TSanya
aktív tag
Elnézést a kérdésért, hogyan kell "helyi fájlok ellenőrzését" megcsinálni?
(#12350) genndy : nem jön be semmilyen ablak, egy pillanatra egy kis steam-es ablak ugrik fel, majd jön a jól ismert hibaüzenet.
Azt hiszem, előlről át kellene venni a telepítés lépéseit, mert én még ilyet nem láttam, ennyire nem lehetek kezdő
-
Varlaisaran
senior tag
UESP.ről:
"All areas of the player-built homes may sometimes reset to their original furnishings. Items on tables and shelves and on top of other containers will respawn, displacing player-placed items. Items such as books, plates, decorations and all other clutter that was part of the original furnishings will reappear. However, containers do not reset, so storage continues to be safe."
Vagyis időszakonként a felhasználó által lerakott tárgyak elvesztik pozíciójukat mert resetelődnek a berendezések, pl tartók, néha a mannequin-ek is hülyülnek. Ha egy eredeti tárgyat el/arrébb raktál egy adott helyről, az ilyenkor visszakerül oda, akkor is ha már elvetted onnan. Ugyanakkor a tárolók (ládák, szekrények, stb) nem resetelnek tehát biztonságosak. Nincs rá orvosság, unoff HF patch sem javítja. Sajnos ez már így marad így, esetleg lehetséges hogy valami mod van már rá. Engem is idegesít a dolog, így alkalmazkodtam annyiban hogy nem piszkáltam el a vanilla tárgyakat, vagyis nem rendezgetek át semmit.
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
addikt
válasz TSanya #12348 üzenetére
Nem a játék könyvtárában lévő kell neki, hanem a Dokumentumok/My Games/Skyrim -ben van.
Viszont ez azért érdekes, mert ha nincs meg, akkor első indításkor létrehozza. Ugye a Launcher jön be (kis ablak, jobb oldalon 5 nagy felirattal - Play, Options, stb.) Próbáld rendszergazdaként indítani.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
LÁZ
addikt
válasz TSanya #12348 üzenetére
a 'helyi fájlok ellenőrzése' után is dobja a hibát? esetleg töröld a skyrim.ini-t, és a skyrimprefs.ini-t a mygames/skyrim-ből, ami a dokumentumaidban van, azokat letölti újra ha inditod megint, hátha segit
-
istil
csendes tag
Az mondjuk ritka idegesítő a Heartfire-ben, hogy egy idő után kinyílnak a vitrinek, és random módon leesnek fegyverek a fali tartóról. A bábuk meg néha gondolnak egyet és nem az állványon állnak hanem 2 méterrel előtte a padlón. Másnak is volt már ilyen bug a játékban?
-
Spet
addikt
válasz C4mp3r #12342 üzenetére
Hmm az érdekes én is a Cdgalaxisnál vettem meg pár hónapja a játékot, de az 1 dvd-s kiadás volt. Én mondjuk, rögtön a kód beírásával indítottam a regisztrációt (a DVD-t nem is látta a gép csak a távolból ), hadd töltse csk le a szerverről (még ha lassabb is mint az egyszerű telepítés),
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Varlaisaran
senior tag
válasz TSanya #12340 üzenetére
Az egésszel a baj hogy beleléptek ebbe a steam nevü sz*rkupacba, mindig amiatt van a szívás, eltekintve a skyrim eredendő "bugocskáitól". Nekem ma a Creation Kit gondolta úgy hogy nincs steam_api.dll. Tegnap még volt. Ma nincs. Anyád. Szedjemle-rajkamfel-nemmegy-szedjemle-rakjamfel-megy. Lehet holnap megint nem megy. Ha fizetek, nem haxolni meg forumokat akarok bujni hanem megnyomom a kib... ikont és megy, és menni fog két év múlva is. És igen, a virágboltos Skyrim és CK is messze stabilabb a gyárinál, persze ezzel nem warezra biztatok, bár most hogy megvetted, édesmindegy melyiket haszálod, kifizetted
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
LÁZ
addikt
válasz Varlaisaran #12337 üzenetére
a 3 nyelvterületből kiindulva cdgalaxis-os vagy gémsoppos cucc lehet, de ugye nem a normál, egyébként az én ausztrál gyüjtőimhez is 2 dvd volt..
-
addikt
válasz TSanya #12335 üzenetére
Hát ez akkor pláne érdekes, mert ezek a Steam biztonsági mentés fájlainak a formátuma... Egyre kevésbé értem...
Milyen kiadást vettél te, és honnan? CE-t? Volt hozzá sárkányszobor is? Tegyél már be egy képet a dobozáról légyszi.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz TSanya #12332 üzenetére
Ez nem bonyolítás, a Steam DRM-t használó játékok ilyenek. Kell egy Steam account, amihez csatolod a játékot a hozzá kapott kóddal. Ha játszani akarsz, akkor a Steamnek is futnia kell. Automatikusan kapod a frissítéseket, DLC-ket tudsz venni, multiplayer szerverek- és kereső is van benne.
Amit mondtam, az a Steamben a játékon jobb gombos menüben érhető el. Ekkor végigellenőrzi a fájlokat, és ami rossz, vagy hiányzik, azt letölti. Ha ezt most elkezdte, akkor nem kell ellenőrizni, mert a legfrissebbet kapod majd meg.
Ha ilyen ismeretlen neked a Steam, javaslom a Steam-topikba nézz be, főleg az 1. hsz-t olvasd át.A 2. lemezen tippre az extrák lesznek, soundtrack, artbook, ilyesmi. Ez nem kell a játékhoz, ezért nem tette fel, külön böngészgetheted.
[ Szerkesztve ]
-
kiskornel
addikt
válasz TSanya #12332 üzenetére
Ha a kód stimmel, akkor eredeti, csak még nem hallottam 2 DVD-s verzióról. Ez nem valami special edition? Game of the year? (vagy micsodák szoktak bővítettek lenni, amik nem férnek el 1 tárolón), meg a Director változatok...
Amúgy azért ilyen bonyolult, hogy online update-lje magát, meg hogy nehezebb legyen kalózkodni... ez utóbbi célt nem hiszem, hogy elérték.
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
TSanya
aktív tag
válasz kiskornel #12329 üzenetére
Ahogy mondod, most elkezdte letölteni...
A tájékoztatóban semmilyen instrukció nincs a telepítésre vonatkozólag!ezt akkor sem értem, miért kell ennyire megbonyolítani a megvásárolt játék telepítését
(#12330) Varlaisaran : nyugalom, nálam is ott helyezkedik el a kód
(#12331) genndy : ezt hogyan lehet megtenni?
[ Szerkesztve ]
-
kiskornel
addikt
válasz TSanya #12326 üzenetére
"Emonták a választ! Steam regisztráció, aszt onnan letőti!" vagy "Plíz regiszter the gáme on sztím, and let the program dávnlód itself..."
Ha még jó is lesz a telepítésed, az egészet úgy ahogy van újra fogja tölteni, mert már annyi változtatás volt időközben, és az upgrade-k nem kegyelmeznek. Tehát csináld a telepítést úgy, ahogy az a tájékoztatóban benne van! Regisztrálj a http://store.steampowered.com/ oldalon... ez a játék csak online kapcsolat mellett játszható...
bár néha megy offline-ba is.
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
TSanya
aktív tag
válasz Varlaisaran #12327 üzenetére
Már rég regisztrált vagyok.
-
-
TSanya
aktív tag
válasz Varlaisaran #12322 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
-
-
TSanya
aktív tag
Sziasztok!
Ezt nem hiszem el! Tegnap megvettem a játékot, végre normalizálódik az ára.
Ma telepítettem, de indításkor egy hibaüzenetet kapok: "unable to find ini file please reinstall skyrim"
Ez most mi? És miért nem kérte telepítéskor a 2. lemezt?Tud valaki segíteni?
Üdv:
S[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
addikt
válasz csaba951 #12318 üzenetére
ok, akkor marad a high, a hivatalos textura pakkokon kivül nem igazán használok pluszt, csak a flora overhaul-t, és a projekt reality-t, de ezeket már régóta, ez a túlcsordulás csak pár napja jött elő, AA-aniso 4x.
-
csaba951
veterán
Kisebb felbontásra kapcsolsz vagy a launch panelen kisebb részletességre állítod a játékot. Options -> Detail -> Ultráról leveszed Highra
Nekem a gyári hd texture packkal, full hd felbontásban, Detail -> Ultra, Antialiasing -> Off-al 1400 MB - 1500 MB körül van a maximális vram kihasználtság. De többnyire 1050 MB - 1100 MB körül van.
Esetleg lehet, hogy túlságosan nagy felbontású texture packkot használsz?
[ Szerkesztve ]
-
Varlaisaran
senior tag
Tudtommal onnan nem vehet el, a gpu nem címezhet a rendszermemóriából, hacsak a vga nem használ valamilyen gagyi technikát (turbocache meg a többi szar) arra hogy ezt megtehesse. De ha el is venne, mi értelme lenne? A vga ramjai 2342342szor gyorsabbak. Persze tudhatom rosszul is.
-
LÁZ
addikt
olyankor vajon mit lehet tenni, ha a skyrim.exe 2,3gigát zabál a 2giga vramból, vagy ilyenkor a többit, ami 2 giga felett van, a rendszerből veszi el? beakadt, és kiváncsiságból megnéztem mennyi az annyi..
-
addikt
Ebbe szaladhattál bele:
Sometimes Odahviing may become hostile upon release, and will fight with you as well as any NPCs in the area. This may be caused by attacking Odahviing while he is restrained, though he does not react.Sometimes it is possible to fix this by releasing him, entering Dragonsreach, and then re-entering the area, whereupon Odahviing will be calmed and able to talk once more.
-
mad1
veterán
Meg1 gyors kerdes.A sarkanyt kiengedem a csapdabol,de ujra tamad,kb 5x gyaktam le...van vmi spec varazslat amivel meg is hal?
Ne szemetelj ! = Steam
-
addikt
Nyomd hosszan a kiáltást hogy kimondd mind a három szót.
Mintha read only lenne a config fájlod. Tuti módszer:
1. Dokumentumok\My Games\Skyrim\SkyrimPrefs.ini
2. Írásvédettséget kivesz, szövegszerkesztővel megnyit
3. bFull Screen=1
4. Ment, fájlt írásvédetté tesz.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
mad1
veterán
Amikor dragonsreach teraszon vagyok a kiralyal,es kellene hivni a sarkanyt...nyomtam a "call dragont" de semmi.Ott mit kell csinallni?Vagy hogy kell hivni a sarkanyt?
A masik hogy 1x kivettem fullscreenbol a jatekot es azota barmit csinalok,nem lesz ujra fullscreen.
Kipipalva a fullscreen a launcherbe,de visszaall.
Erre a 2 kerdesre kernek megoldast,aki tudja.koszonom.Ne szemetelj ! = Steam
-
LÁZ
addikt
egy kis változatosság, az 'egyhangú' kalandozásban, most kezdtem neki, not bad-not bad
-
LÁZ
addikt
válasz #57919488 #12305 üzenetére
szerencsére olyan túl sok nem volt , meg ezekkel a külföldi fórumok is televannak, nem nálam sz@r, ez sem újkeletű probléma, csak nálam most jött elő...
bőven 300 felett járok játékidőben, szal volt amikor működött a dolog szerencsére
-
Lidl
senior tag
-
LÁZ
addikt
Ilyen fjúcsör másnál jelentkezett a peccs után, ha viz fele fordulok, akkor jön elő, előtte nem volt ilyen.
szerk. ippen sötét helyen vagyok, de nagyitásnál látszik, hogy a tárgyak körvonala a parás..
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
Tudja a multicore-t persze ,ez csak .ini tweak ,amitol jobban kihasznalja a cpu magokat a jatek.
En speciel szignifikans fps-novekedest nem ereztem ,de mintha a min. fps-ek magasabbak lennenek ,stabilabban fut a jatek.
Vagy az egesz csak placebo-effektus...
Mindenesetre nem art
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OTP Bank topic
- Újításokkal gyorsítja a Ryzen AI 300-at az AMD
- Milyen alaplapot vegyek?
- EAFC 25
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?