Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:24:57

LOGOUT.hu

The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16801) velizare


velizare
nagyúr

Agents, we deployed the fix for the Community Leader NPCs not working and you should be able to continue your hunt for Aaron Keener.

We are continuing work on other issues mentioned by our players and please report any bugs or issues you might still encounter. Thank you!

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#16802) wjbhbdux válasza Winnie The P (#16791) üzenetére


wjbhbdux
veterán

Itt mutatja napra pontosan, hogy mikor évülnek el a pontjaid megszerzési sorrendben.

/s

(#16803) oneal1


oneal1
senior tag

jézusom mi sírás megy a régi cuccok miatt :D

(#16804) Zsolty001 válasza wjbhbdux (#16802) üzenetére


Zsolty001
tag

Nekem is eltűntek a pontjaim tegnap, a játék is elkezdte letölteni a frissítést (de úgy tűnt újra letölti az egészet), úgyhogy inkább letöröltem és újratelepítettem és a pontok is visszatértek. El is költöttem ami volt, biztos ami biztos. :)

(#16805) Bird válasza Micsurin (#16793) üzenetére


Bird
addikt

Bánom érte azt a 3 eurót is...

Azért ez érdekes hozzáállás szerintem. Amolyan tipikus.... Division mindig is ilyen volt, ezek szerint ez nem a Te játékod. Jobban is jársz, ha törlöd és visszakéred a 3 ojródat!

.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.

(#16806) Gubu0101


Gubu0101
veterán

Jelzem,működik most már "tökéletesen" lehet felvenni a küldiket :D

…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless  MacBook Air M1  iPad Air  iPhone 14 Pro Max  Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…

(#16807) s4hu|SyD^


s4hu|SyD^
addikt

Úgy beszélünk ezekről a nagy frissítéses hibákról mintha egyedi eset lenne. Sokkal nagyobb címeknél napokig állnak a szerverek és azt sem tudják mi a baj. Fel kéne nőni végre.
Egy live szerverre feltenni egy nagy update-et nem ugyanaz, mint mikor tesztkörnyezetben csinálsz valamit, PTS sem ugyanaz. Meg kéne érteni ezt így 2020-ban.

Aki bánta a 3 eurót érte meg tegyen egy szívességet, törölje, lépjen ki ebből a topikból és ne is jöjjön vissza. Én "csak" 200 óránál vagyok és imádom a játékot. Most csinálom az Episode 3-at a WoNY előtt és hihetetlenül jó. A budget rendszer az szó szerint használhatatlan volt hosszú távon. Jól döntöttek, hogy inkább az egész rendszert újraírták, nekem tetszik 2 óra játék után, egyszerűbb, de mégis sok variáció.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#16808) Micsurin válasza Bird (#16805) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Gondolom nem tűnt fel a másik mondatban a box... :U :N
Csak feleslegesnek érzem a dolgot úgyis szorják ki lassan a 3. részt nem maradnak ennél mint a Bungie a Destiny2nél...

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#16809) 5150head válasza Bird (#16805) üzenetére


5150head
senior tag

Azért ezt ne írjad, h a Division ilyen volt. Ilyen még nem volt az 1-ben sem hogy a teljes rendszert vipeolták, a játékosok cuccait lenullázták. És azért ezt Te se gondolod komolyan hogy ez a normális. Nyilván a gearemeleéssel mindenki farmolhatott újra mindent, de a talentek, meták meg az addig összerakott buildek használhatóak maradtak.
Az hogy alakítják a metát az rendben van -sőt kell is-, vesznek ki talenteket, raknak be újakat az is, de az hogy a játékosok cuccait teljesen legyalulják szerintem ez totál nincs rendben. Amivel nem tudtak mit kezdeni azokat kivették. Konrkrétan most le lett butítva a játék (szinergiák) aminek nem értem hogyan örülhet bárki is...

[ Szerkesztve ]

(#16810) holczy válasza Micsurin (#16793) üzenetére


holczy
aktív tag

Mert annak mi értelme volt, hogy heroic-on egyedül pár seeker mine-al végigfutottad a küldit. Vagy 2 ember challange szinten pisztollyal bohóckodott. Nehezebb lett. Végre. Van neki értelme. Meg nem csak a crafting bench előtt kell állni, hogy mikor pörög jobb attris/talentes gear. Ha 3 eurót sajnálsz érte ott a pubg lite.

(#16811) Joccc07 válasza Bird (#16805) üzenetére


Joccc07
addikt

Én mostmár nem "bánom". Részben azért is vettem meg, hogy az egyik fórumtársnak segítsék a ref bónusz megszerzésében. Másrészt meg 3 euróért szinte ingyen volt.
Gondolkodtam rajta, hogy visszakérem a pénzt miután kész lett a feladat mert egy nagy katyvasznak éreztem az egész rendszert. Azóta játszottam vele 24 órát. :DDD
Erre mire megszoktam mi hogy van és végre elértem a 30-as szintet erre felborították az egészet. Most megint tanulhatom meg újra az egészet.
Most ott tartok, hogy csinálom a hátramaradt küldetéseket mert még csak kicsivel több mint a felével végeztem. Addigra kiteljesedik bennem (és bennetek is), hogy megéri-e az új DLC. Aztán ha úgy van akkor megveszem.
Szóval nálam teljesen máshogy alakult a Division élmény. Az első része is megvan de ott nálam valami nagyon nem jött át. Be se fejeztem.

Ui: Uplayen nincs refund.

>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<

(#16812) arnikusz


arnikusz
veterán

Elérte-e már valaki a 40. szintet?
Estek -e már az új exok?
Esett-e már az új Striker?

Nekem nincs gondom a játékkal, építek új buildet nem fogok a Dunának/Tiszának menni. :D

Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel

(#16813) #75376384 válasza 5150head (#16809) üzenetére


#75376384
törölt tag

mondod ezt a "lebutitast" mennyi jatek utan is? hany buildet raktal ossze? az ugye megvan, hogy az elozo rendszer tobb sebbol is verzett?

ahogy a korabbi talentek nagy resze se volt mas csak szimpla dmg buff, hat ezek aztan tenyleg nagyon fognak hianyozni. :)

(#16812) arnikusz: striker az egesz veletlenul nem a season egyik farmolhato szettje lesz?

[ Szerkesztve ]

(#16814) holczy válasza 5150head (#16809) üzenetére


holczy
aktív tag

Dayz standalone. Minden szerdán resi volt fénykorában. Kurva jó játék volt. Nem győztük a gili-t összelegózni. Ha meg lelőttek csütörtökön a reptéren, vagy valamelyik helikopter spawn helyen, kezdhetted elölről a lootolást. Mit volt mit tenni? Futottunk. De ugyan ez volt arma 3-ba is. Pláne, ha valaki telepakolta a bázisodat c4-el. Minden elszállt. Lehetet menni baltát keresni favágáshoz. Mindent elölről. Ott rendszeres volt. Itt meg 2 év után egyszer megesett, ami ráadásul be is volt harangozva.

(#16815) 5150head válasza holczy (#16814) üzenetére


5150head
senior tag

A Divisionről volt szó, nem más játékokról, esetünkben most teljesen irreleváns, hogy más játékban is volt már ilyen.
Amúgy a div2 meg most lesz 1 éves, nem tudom milyen 2 évről beszélsz. :F

[ Szerkesztve ]

(#16816) s4hu|SyD^


s4hu|SyD^
addikt

Már az, hogy a töltőképernyő nem a vakító fehér már az magában megérte a frissítést... :U

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#16817) Joccc07 válasza s4hu|SyD^ (#16816) üzenetére


Joccc07
addikt

és még jól is néz ki. :)

>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<

(#16818) dvd24


dvd24
senior tag

Engem nem idegesít, hogy kuka a régi gear mert megvettem a kieget és új helyszínen új tartalommal mehet a farm, 35 lettem de már most le van cserélve minden, DE totál megértem azokat akik, ha nem vették meg vagy későbbre tervezték a vásárlást, akkor ki vannak borulva mert a régi contentben én tuti nem állnék neki a nulláról megint csak hogy 515-ös legyen.

[ Szerkesztve ]

(#16819) Kiscsőke válasza dvd24 (#16818) üzenetére


Kiscsőke
aktív tag

Azért nem a 0-ról mert ha maxos cuccai voltak akkor biztos maradt benne használható, itt a legnagyobb gond, legalábbis nekem, hogy módosítók tűntek el, attribok és talentek változtak meg teljesen random. Pl, hogy lehet egy mellényből amin van armor + Hp + 2 piros módosító armor regen+skill + 1 sárga módosító? Ez full gebasz!

A remény hal meg utoljára! (meg a patkányok)

(#16820) LucentTwo


LucentTwo
tag

Ahogy tegnap is mondtam sztem a gear 2.0-val nincs baj, hanem azzal, hogy jelenleg a játék lvl 40-re van optimalizálva és akik mondjuk nem szeretnék megvenni a dlc-t azok le vannak szarva. LVL30- on esélytelen egy challenge mission-t tolni, mert mire letolod megörülsz és nem erről szól a játék, legalábbis nekem nem. Div1-t és ezt is azért szeretem/szerettem, mert, ha volt kedvem csak úgy lövöldözgetni elindítottam és élveztem. Jelenleg nem lehet és azért nem mert ők így akarják megvetetni velem a dlc-t, ha még mindig ezt akarom érezni.

[ Szerkesztve ]

(#16821) Gigicuci


Gigicuci
senior tag

Single player szempontból mennyire tartalmas az új kiegészítő?

+a year 1 passnak van értelme plusz tartalom szempontjából?

(#16822) pzstm válasza arnikusz (#16812) üzenetére


pzstm
titán

40-es vagyok, egyedül normál invaded Grand hotelt toltam, és exo hátizsák kiesett black tusk kulcsos ládából.

Strikerem nincs még, egyedül invadedet nem merek menni heroicon :DDD

[ Szerkesztve ]

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#16823) Zsolty001 válasza Kiscsőke (#16819) üzenetére


Zsolty001
tag

Nálam a skill power tűnt el teljesen, egyik felszerelésem sem kapott ilyen modosítót, de a sebzésem, armor, hp elvileg ugyan az maradt. Kicsit katyvasz valóban. Azért egyik sem kuka, de az új rendszert sem értem még teljesen.

(#16824) s4hu|SyD^ válasza Zsolty001 (#16823) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Skill power skill tier-re változott.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#16825) Hublot válasza 5150head (#16809) üzenetére


Hublot
senior tag

Div1-ben azért nem 1x kellett 0-ról kezdeni frissítés után ha pvp játszottál.
1.2-ig arany cucc + Vector
1.3
1.4 stb... Mindíg más volt a (meta)
A régi szettek mind mentek a kukába.

“ A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!”

(#16826) holczy válasza 5150head (#16815) üzenetére


holczy
aktív tag

Ezzel akkor ezt meg is beszéltük. Esetünkben a régóta divi 2-ző játékosok nem problémáznak rajta, csak a friss játékosok.
A megjelenési időpontot benéztem. Bocs. Rég volt már az az előrendelés.

(#16827) 5150head válasza Hublot (#16825) üzenetére


5150head
senior tag

Azt, hogy variálják a metát, azzal h teljesen újraírják a build és game rendszert ne hasonlítsuk már össze.
Az elsővel -ahogy írtam is- semmi gond nincs és kell is időközönként.

(#16828) #75376384 válasza 5150head (#16827) üzenetére


#75376384
törölt tag

mi a kulonbseg a ketto kozott? a te esetedben mondhatod, hogy neked van igazad (mar ha letezik ilyen jelen helyzetben), mert ez valoban picit mas. a vegeredmeny azonban mindket esetben ugyanaz, amit Hublot is leirt. ujra kell farmolni mindent es megtanulni, hogy eppen mi lesz a jo.

azt pedig tovabbra is leirhatnad, hogy miert is lett "butabb" minden. :)

(#16820) LucentTwo: ja hogy egy szedett-vedett gearben, bementel egy challenge szintre es nem volt setagalopp? ez valoban szornyu. azt ugye tudod, hogy lvl30-on nem lvl40 mobok jonnek szembe, hanem ugyanugy skalaz ott is, mint eddig.

[ Szerkesztve ]

(#16829) 5150head válasza #75376384 (#16828) üzenetére


5150head
senior tag

Hogyne lenne különbség a kettő között. A meta variálása egy meglévő és működő rendszerben történő kis változtatás, buff, nerf stb.
A másodikban, meg tanulhatod újból a játékmechanikákat.
"az ugye megvan, hogy az elozo rendszer tobb sebbol is verzett?" Az nehogymár az én hibám legyen, hogy a div1 rengeteg tapasztalatából nem tudtak tanulni és a dvi2-őt is elbaszták első nekifutásra :U
Butítás: Elvettek egy csomó talentet, ergo kevesebb a variálsási lehetőség. Az, hogy neked mi volt használható talent meg mi nem, meg ízlés kérdése.

(#16830) LucentTwo válasza #75376384 (#16828) üzenetére


LucentTwo
tag

De nem random gearben voltam, hanem már közel maxosban az új szettek szerint két számomra jónak gondolt talent-tel. Szerinted hülye lennék bemenni randommal vagy ha mégis akkor nem "sírnék"!?

Lehet skálázodik, de akkor ezt nagyon elbaszták az is tuti. Nézek embereket, akik már lvl40-en játszanak nem összeszedett gear-rel és mégis könnyebben tolják a heroicot.

(#16831) Jimbo75


Jimbo75
tag

Én csak azért jöttem, hogy egy kis rinyálást olvassak :D :Y

(#16832) BoneDragon válasza Jimbo75 (#16831) üzenetére


BoneDragon
veterán

Nagyon durva... :D

(#16833) #75376384 válasza 5150head (#16829) üzenetére


#75376384
törölt tag

A talentek nagy része szimpla dmg buff volt (hs, dte, szimpla fegyver sebzés vagy vmi által felizgatott talent aminek az eredménye extra sebzés volt). Ami pedig nem, azt átpakolták máshova, pl most több helyen van hzp. A legnagyobb variálás az volt benne, hogy mit dobott a gép és mivel nem stackelodott az alapján kellett a többi cuccot farmolni.
A végeredményben nincs, vagyis újra farmolás És egy szimpla buff-nerf hullám esetén is újra kell tanulni kb mindent. Illetve megtapasztalni mi a jó mi nem.

Vagyis szerinted is ócska volt az előző rendszer, de a mocskos anyjukat, amiért kicserélték.

(#16730) LucentTwo: ”jónak gondolt” ennyi elég is. A játék amúgy alapból nehezebb lett minden téren (szerencsére). Benne van a patch notesban is.

(#16834) Madoc válasza pzstm (#16822) üzenetére


Madoc
veterán

Az uj kieg home-olható?

Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch

(#16835) Gubu0101 válasza arnikusz (#16628) üzenetére


Gubu0101
veterán

Megszereztem :DD :DD

alt="" title=""

[ Szerkesztve ]

…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless  MacBook Air M1  iPad Air  iPhone 14 Pro Max  Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…

(#16836) LucentTwo válasza #75376384 (#16833) üzenetére


LucentTwo
tag

Engem nem zavar, hogy nehezebb lett, csak túlságosan jelen állapotában.

(#16837) NagyonTitok


NagyonTitok
tag

Én csak most vettem meg potom pénzért, s a felét sem értem amin háborognak. ...de jól van ez így. :DDD
Mindazonáltal, irigylésre méltó, hogy egyesek legnagyobb problémája csupán annyi, mekkorát "pukkan" egy virtuális puska.

Never ever drink and drive!

(#16838) 5150head válasza #75376384 (#16833) üzenetére


5150head
senior tag

Az ok mindig megelőzi az okozatot. Nem azzal van bajom, hogy megpróbáltak javítani a játékon, hanem azzal, ahogy azt tették. Továbbá ne ígérjenek olyat aminek később az ellenkezőjét teszik, de ez náluk már bevett szokás.

(#16839) dvd24 válasza Madoc (#16834) üzenetére


dvd24
senior tag

PS-en nem osztható, szerintem X-en sem fog menni

(#16840) holczy válasza 5150head (#16838) üzenetére


holczy
aktív tag

Kíváncsi lennék a megoldásodra. Mit tettél volna, ha már kint van a dlc, páran meglépték a lvl 40-et, neadj isten valakiknek már komplett szett is összeáll.
Elcseszték, beismerték, jelezték, hogy javítják.Ez így dlc előtt egy huszáros vágással sokkal tisztább megoldás. Később nagyobb felháborodás lenne, mint így.

(#16841) - = Zk = -


- = Zk = -
félisten

am ez a pecselés érinti a PvE részt (sztori módot) bármiben is?!

" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra

(#16842) 5150head válasza holczy (#16840) üzenetére


5150head
senior tag

Egy szóval nem írtam azt, hogy gond, hogy próbáltak javítani a dolgon és hogy azt most tették meg.
Miért akartok olyan dolgokat a számba adni, amiket nem is írtam? :U

(#16843) sittes79


sittes79
addikt

Uh core game ota nem toltam van guide a változásokról valahol?

(#16844) Snike


Snike
aktív tag

Sziasztok!

Valakinek van tippje, hogy mi okozhatja az alábbi hibát?
- A program majdnem max beállításokkal működik (sapphire 5700xt 60Hz őskövület monitoron játszom)
- döccenés nélkül, simán működik.
- játék végén kikapcsolom a gépet (nem egyből, előtte még net,zene stb), majd a következő újraindításkor konkrétan be se bootol a gép elsőre...
Köszönöm a segítséget

PS5, mert az jó! :)

(#16845) persil válasza Snike (#16844) üzenetére


persil
nagyúr

Ez nagyjabol az a hiba, ami szoftveres kavarodastol elkezdve a csillagok allasaig barmitol elofordulhat.

Elso korben ilyen alapveto dolgokkal probalkoznek, hogy jatek reinstall, driveres utkozesek stb. es, ha semmi nem segit, akkor ismerostol csere alkatreszek, ilyesmi.

De ez igy nagyon keplekeny sajnos, mar azt onmagaban nagyon nehez kiszurni, hogy a jatektol van.(Az, hogy elotte nem csinalta, semmit sem jelent.)

Probald meg "tesztelni" par napig, hogy div 2 nelkul elo tudod e idezni a hibat.(ne csak ne inditsd, de a gepen se legyen, alaposan legyalulva minden visszamaradt szemetevel egyutt)

[ Szerkesztve ]

Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

(#16846) Snike válasza persil (#16845) üzenetére


Snike
aktív tag

A vicc az volt, hogy a játék 2. percében kidobott s játék hogy csalást észlelt és telepítsem újra.
Megtettem, majd onnantól kezdett el furán működni minden...

PS5, mert az jó! :)

(#16847) Snike válasza Snike (#16846) üzenetére


Snike
aktív tag

köszi a tippet, tesztelni fogom

PS5, mert az jó! :)

(#16848) persil válasza Snike (#16846) üzenetére


persil
nagyúr

Ezek ilyen tipikusan misztikus pc dolgok, rohadt idegesito, de sajnos az egyetlen opciod minden letezo aprosagot vegigzongorazni, hatha alapon.

Hacsak nem mesz vele szervizbe, ahol "huszereze" megmondjak, hogy a hardver nem kompatibilis a szoftverrel, ne hasznald... :D ;]

Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

(#16849) Winnie The P válasza wjbhbdux (#16802) üzenetére


Winnie The P
őstag

Köszi

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|

(#16850) Csoffadalom


Csoffadalom
tag

Helló, ismét kérdezném, volna valaki PS4-en aki segítene húzni a karakterem? Előre is köszi.

Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.