Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozi71
senior tag
válasz
lanikai
üzenetére
Nekem az tűnt fel, hogy néha valaki előzni kezd engem, akkor elkezd a gépem ficánkolni. Mintha nem is én irányítanám, de amint eltünik elöttem ismét jó lesz minden. Föleg orosz srácoknál van ez a "jelenség"...
Olyanban is volt részem mikor ketten voltunk PVP-n, a társam első rublikából indúlt, én meg a nyolcadikból. Köztünk nem volt senki. Pedig pontjaink száma közt csak kettő volt az eltérés. -
Aryan
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Köszi szépen az infot
! -
Vityaa
tag
Az feltűnt valakinek, hogy balra sokszor alig fordul az autó, vagy csak nálam vannak ilyen bugok. 2 kontrollerrel is kipróbáltam. Ugyan az a helyzet.
-
SamS20
senior tag
Még nem jött az extrém car pack? Már január van

-
Vityaa
tag
Köszi. A rampás ugratás még elmegy, de a többi scramble meg hasomlók, azok kinyírnak.

-
kozi71
senior tag
Leggyorsabban pénzért lehet. Tehát PVP illetve frakciós futamokat csinálj mert azért kapsz pénzt. A másik lehetőség ami kicsit idegörlőbb (nekem), az a rámpás-ugrós dolog. Az is működik csak lasssúúúú
Szóval ha meg van a pénz akkor ülj a tuningolni vágyós autóba. Majd a térképen ugorj a megfelelő autó osztály tuning műhelybe. Ha nincs elég pénzed, akkor az autó súlyának csökkentésével kezdj, az mindenre kihatással van alkatrészügyileg. -
Vityaa
tag
Az normális, hogy 24-es szinten vagyok és a legerősebb autóm is csak 350-es, mire adja a tuningot, vagy hogyan tudom leggyorsabban tuningolni a kocsikat?
-
Aryan
senior tag
Beszereztem végül a játékot. Egy kérdésem lenne. Hardcore módban és normál szinten játszom a a játékot. Ha behív valaki egy csapatban, hogy csináljunk meg egy küldetést akkor én több pontot kapok, mint aki pl. sport módban illetve easy szinten van?
Egyébként pozitív csalódás a játék. Mivel nem tudtam előtte kipróbálni, így féltem, hogy nagyon mellényúlok. Nem simulatorra számítottam, de mégis jobb mint egy átlag NFS.
-
Meridius11
aktív tag
Igen.
-
motown5l
senior tag
sziasztok..Hasonlit a jatek a TDU2 hoz?
-
regener
veterán
válasz
laceszgamer
üzenetére
Level 40 pakk? 50-es platina alá nem adunk

-
nap
addikt
nap-hun néven vagyok.
Jó volna egy összefoglaló a játékról az első hozzászólásba, játékosnevek, rövid ismertető, ilyesmi...
-
laceszgamer
addikt
válasz
StormLine
üzenetére
Ha úgy leszek este én is jelentkeznék szívesen, laceszgamer néven vagyok Uplay-en.
Nem tudom, hogy sikerül-e 7-re géphez ülnöm, de ha igen akkor mennék majd.Amúgy a kis ügyességi feladatokból bármennyi kocsit fel lehet tuningolni a platinium medállal?
Mert vettem egy M5-öt rá a 40es Performance packot és akkor nekiálltam összeszámolgatni, hogy mennyi is kéne még hozzá, hogy az egyéb alkatrészeket megvegyem rá, de közben meg nekiálltam ezeknek a kis feladatoknak és simán felrántottam vele 800-ról 1150-re a kocsi szintjét. Lehet ment volna még tovább is, de majd később.
Meg ha így bármennyi kocsit lehetne tuningolni, akkor lényegében csak a kocsikra és a level 40-es packokra kéne gyűjtenem a tuningot meg elintézném így élvezetesebb módon.

-
StormLine
senior tag
-
válasz
laceszgamer
üzenetére
Köszönöm a segítséget
. Steam-en tudtam, hogy így van csak biztosra akartam menni uplayen is.

Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek
Üdv.
-
válasz
laceszgamer
üzenetére
Lehet megpróbálom, ha nem lehet élvezetesen játszani letörlöm.
Egy kérdés még: Ha beaktiválom uplay.-en akkor azt az új gépen újra feltudom rakni? Mentések meg ilyesmik gondolom felhőben tárolódnak -
Sziasztok!
Megvásároltam a játékot és az lenne a kérdésem, hogy a mostani gépemen elfutna a játék full minimumon? Hamarosan lesz új gépem is amin biztos elfut maxon, de lehet csak 1 hónap múlva lesz meg.
Előre is köszönöm.

Szerk.: Van egy DFP kormányom érdemes azzal játszani, vagy inkább Xbox360 kontroller?
-
fatal`
titán
válasz
laceszgamer
üzenetére
Rosszul mondtam, CC-t nem ad a szintlépés, perket ad. CC-t csak valódi pénzért lehet venni (a 100 ezren felül)
-
fatal`
titán
válasz
laceszgamer
üzenetére
Vehetsz valódi pénzért, és szintlépéskor kapsz. Illetve ad százezret talán 10. szinttől (perkre érdemes költeni).
-
laceszgamer
addikt
CC pontokat hogy lehet jól gyüjteni?
-
regener
veterán
válasz
StormLine
üzenetére
Azért 4000 bucks, mert 40 perket osztottál ki, 1 perk resetelése = 100 bucks amúgy nekem pont 76 perkem van és ezek pontosan elegek:
Ha éppen meg kocsit akarok venni / tuningolni akkor resetelem 7600-ért, cserébe több tízezret (drága kocsinál 100+ minimum) amit spórolok majd megint resetelem és visszarakom ezekre amiket látni a képen. (Persze ilenkor csak a 10-et rakom a kocsikra, majd arra rakok amilyenre épp kiakarom maxolni az autót pl. Performance - ezután a 2. resetelés csak 1500-ba kerül mert csak 15pontot osztottam le.)
2 magyarázat:
- Omar 3. perkjének nem szeretem a II és a III szintjét, mert akkor a földre rakja a checkpointos versenyekben a csíkot, az első meg már megszokot és legalább van mert hajlamos vagyok kihagyni 1-2 (
) checkpointot néha és továbbmenni 
- Roxanne 2. perkjéből pedig elég az első szint, hiszen a maximum szint ami kell egy Faction misszióhoz az 86, oda meg elég 2 ember (vagyis csak 1 szint kell) és már van elég sok 50-es ismerősöm ami bőven fedezi a 86-ot (50+50 ugye = 100). -
StormLine
senior tag
Úgy értettem hogy azzal várja meg hogy eldönti hogy arra költi-e a CC-t.
Nekem csak 4000-be kerül a resetelés.
Biztos függ a pontok számától. De az igaz hogy olcsón resetelhetők, még a 10-15 ezer se sok. És egyszerre úgysincs szükség az összes perk-re. Szóval a perk pontok száma nem is nagyon probléma. -
Mike Farrel
tag
Igaz, megint a cheaterek fognak nyerni, de próbálkozni mindig szabad.

-
StormLine
senior tag
A perk pontokat emelném ki mert a szintlépéseken kívül azt csak CC-ért tudsz venni. Szerintem várd meg amíg mind a 6 ember perk pontjai elérhetők és nézd meg hogy milyen perk-eket adnak (vagy nézz utána a neten), aztán döntsd el hogy több perk-et akarsz-e egyszerre használni mint amennyit a szintlépésekből tudsz venni. Ha igen akkor költsd arra a CC-t.
Én még nem költöttem el semmire a CC-met, sőt a szintlépésekből kapott perk pontjaimból se használtam el mindet. Ha valamit meg lehet venni CC-vel akkor tudtommal azt bucks-szal is, kivéve a perk pontokat. Úgyhogy én bucks-ot szoktam gyűjteni ha valamit meg akarok venni.
-
SamS20
senior tag
-
CJ3
senior tag
-
SamS20
senior tag
válasz
Mike Farrel
üzenetére
Hát, majd akkor legközelebb

Boldog Új évet mindenkinek

-
SamS20
senior tag
válasz
jani.gogolak
üzenetére
én felvettelek
SamS1989hun névenamúgy vannak még itt hajnali baglyok ?
csak mert én általában 2-3ig szoktam játszani, napközben más dolgom van
ha valaki szintén ilyen beállítottságú az vegyen fel nyugodtan 
-
jani.gogolak
csendes tag
Sziasztok!
Sztori után kezd unalmassá válni a magányos kocsikázás.
Akinek kedve van vegyen fel nyugodtan: jpsp3c14l -
nap
addikt
Hogy lehet fixálni a GPS-t? Annyira zavaró, hogy forog össze-vissza, én meg nem tudom, hogy most merre is megyek...
-
minimumgame
tag
Sziasztok!
Ma elkezdtem végre én is, jó lenne valakivel összefutni, aki gondolja megtalál: MinimumGame
-
speed999
csendes tag
Sziasztok !
Segítség kellene.
A játék szépen elindul,de mikor belépek a térképbe kifagy az egész...
Gép:Amd phenom955,asus5750 1gb gddr5,4gb ram
Kevés hozzá a gép?
Köszi a segítséget előre is! -
tomsolo
addikt
Na megcsináltam a buszos küldit platinára, egyedül.
Kb harmadikra megvolt egy 900-as z4-el. 10-szer kellett oldalba "dörzsölni" és repült - jó nagy fos tenger a játék ebből a szempontból is, lévén mindegy hány kilós verdával, milyen sebességgel mész neki: leszarja.
A pontozást ennek fényében már meg sem említem - coopban úgye előbb lehet megcsinálni, persze az ugyan annyit ér.
Ha már pontozás: azon külön felröhögtem, mikor az LA ovál pályán lévő C-s sztori küldiben a 3 perc körüli köridő kevesebb pontot ért mint a 3:10-es ahol még ki is csúsztam az egyik helyen. Ja hogy ott, ott mentem ahol szerintük van az ideális ív - ami lassabb. Remek.Szóval lehet "szeretni" ezt a játékot, de hogy olyan alap dolgok ne legyenek benne amik elvárhatók és legalább érthetően működjön, nem értem miért lenne elvárás.

-
drk88
senior tag
sziasztok!
ennek a játéknak létezik demoja vagy valamilyen tesztelési lehetősége mert nagyon tetszik videók alapján csak jó lenne kipróbálni mert annyira azért nem olcsó mulatság?
előre is köszi!
-
-
kozi71
senior tag
-
-
kozi71
senior tag
válasz
Barthezz2
üzenetére
Azt azért tapasztaltam, hogy van ahol nem nagyon akar kapcsolódni.
Én az Eagle ovál pályától kicsit balra lent lévő PVP helyre szoktam kapcsolódni. Ott maximum 10 perc várakozás és bent is vagyok. A frakció frakció elleni csata tovább tart. De ez abból adódik, hogy négy négy tagnak kellene összegyülnie. Szóval inkább a mindenki mindenki ellent ajánlom, ott már négy tagnál beenged.
Viszont bent ott is nyolc fő a maximum versenyző.
Ha valakivel eleve crewben vagytok, akkor ő is ugyan oda kerül ahová Te. Ő vagy ők is a versenytársaid lesznek.Mindegy milyen erős a géped, ha be van állítva az ütközés, akkor az elsőnek nagy elönye van, a mögötte lévők meg törik egymást.
Azért az pozitiv, hogy mindenki bőven kap a párperces futamokért pénzt, utolsónak is megéri lenni. Tíz futamot lenyomsz és már van egy majdnem fullos verdád. Már amelyikhez lehet kapni alkatrészt pénzért. Hummerhoz az istennek sem lehet, mindenért meg kell küzdenem.
Egy szó mint száz, nekem naponta két 1299-es gép jön össze, hála a PvP futamoknak. De volt hogy több is, csak türelem, és idő kérdése. (de hát szabadságon vagyok)
, -
Én is eddig akár hányszor akartam, mindig sikerült. Mondjuk többnyire hátul kullogok, az 1000 alatti verdáimmal, mert mindenki másnak fullosra hajtott gépe van..
Nekem az Uplay szarakodik. Vagy nem tudok felvenni senkit, vagy engem nem tudnak, vagy nem látok senkit, meg egyéb hasonlók..
(#2841) CJ3:
Uplay-ben katt a képedre(illetve annak helyére), akkor feldobja a böngészőt, ott jelentkezz be, és ott feldobja majd, hogy válasz avatart. -
CJ3
senior tag
Ha uplay es a játékom tehát letöltött, akkor ha esetleg ráunok a játékra és uplay en visszahívom a kódomat akkor eladhatom, és bárki tud vele játszani ugye?
Játékban hogyan lehet profilképet kirakni mert akiket látok azoknak mindenkinek van a nevénél kép.
Vagy nekem is van valami féle kép csak én nem látom? -
StormLine
senior tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Las Vegasból, és oda is ér vissza. Dirt spec. Ha érdekel az achievement és az award akkor keress hozzá valakit mert azt írja hogy crewban kell lenyomni (2-4 fő). Mi úgy választottunk alkatrészeket hogy gyors legyen az autó az egyenesekben, mert úgyis ott dől el. Fékek, felfüggesztés stb meg alacsony szintű. Így a botok car level-je se túl magas és így csak néhány helyen voltak baromi gyorsak, úgyhogy meg lehetett őket verni.
-
StormLine
senior tag
Lenyomtuk mi is a Landmark Tourt, frankó volt. 200 perc, 600 km. Kaptunk érte achievementet és awardot.
A faction wart a wolves nyerte az összes területen (mint várható volt), úgyhogy a wolves tagoknak elérhetők a bonus faction missionök. Vannak azokhoz is awardok.
-
kozi71
senior tag
válasz
messi6502
üzenetére
Én meg egész nap PVP futamokat nyomok. Nem értem miért nem működik Nektek.
Elején kell 2-10 perc aztán bent vagy, utána meg már addig nyomod amíg van ellenfél.
Olyan is volt, hogy vagy három futamot nyomtam egy sráccal mire előkerült még pár emberke.Ma frakció küldetéssel eléggé felhúzott két paciens. Behívtak maguk közé, elösször azt hittem segítenem kell, csak mert elakadtak a főküldetésben. De ez egy rendes verseny volt 8 szereplővel. Abból hárman mi voltunk.
Egy órás futam dirt gépekkel.
Vezettem egy perc negyven másodperccel kb, 25 perccel a start után (ez már eleve gyanús volt).
Aztán hirtelen megakad a játék, és kiírja a crew vezetőm megszakította a futamot. Visszarak a kezdő helyre, ahol a két csapattársam elkezd nekem jövögetni csak úgy mókából. Nem értem minek kérnek segítséget ha csak rabolják a másik idejét...
Később lefutottam egy órás raid futamot feszültség levezetésként.

Az viszont nagyon dögös volt. Hegyes havas táj az eleje, a vége meg már a sivatag.Valahol a térkép bal alsó részén van egy olyan futam, ahol csak el kell menni egyik pontból a másikba 41km asszem, ott is jó pénz volt asszem 33 ezer. Öt perces mutatvány mert C-s kocsival kell menni.
-
messi6502
tag
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Köszi!

-
CJ3
senior tag
Hogyan tudok a játékon belül képet/avatárt választani magamnak hol találom

-
fatal`
titán
válasz
messi6502
üzenetére
Küldözgeted a haverokat (persze nem fizikailag küldi őket, nem kapnak semmit) a 88 ezret fizető frakció missziókra, ez 16 ezret fizet missziónként, 3 óránként, maximum 10 küldire lehet egyszerre küldeni.
Ezenkívül jól fizet még a PVP (vesztesként is) és van egy frakció küldi Detroit mellett, ami kb 15 perc és 30 ezret ad.
-
messi6502
tag
válasz
johnny63
üzenetére
PVP nekem se jött össze még egyszer se, bár nem is nagyon vártam sokáig, illetve nem is prioritás számomra.
Coop missziók viszont hamar összejönnek nekem, nagyon élvezetes többen csinálni őket.
laceszgamer: Challangek nekem sincsenek mióta elkezdtem, pedig van egy achi is, hogy teljesítsek egy havi küldit..
Nekem is lenne egy kérdésem.
Ma értem el az 50es szintet, eddig az alap Nissanomat tuningoltam minden specre, így van most 250 gurigám, de egy jobb kocsi fél / 1 milla körül van. Hogy lehet gyorsan pénzt szerezni? Már nem cheatre gondolok, de szerintem én nem veszek észre valamit, vagy mire jár sok pénz?
Előre is köszi!
-
fatal`
titán
válasz
laceszgamer
üzenetére
Coopra inkább a friendek közül lehet találni embert
Én is haverral toltam végig a játék felét. -
johnny63
tag
Most komolyan! Ennyire megunták a játékot, hogy sehol semmi, gondolok itt olyanokra, hogy PvP. Vagy csak simán be van hallva megint a szerver?

-
CJ3
senior tag
Akkor jöhet egy kis játék
BoykaGS névvel vagyok fent,majd aki tud jelöljön már be köszi 
-
laceszgamer
addikt
A challange rész másnak is offline? Lassan egy hete játszogatok, de eddig minden offline volt.
Amúgy meglett a level 50 is reggel, kicsit gyorsnak éreztem, de segáz van mit csinálni még bőven.
Amitől néha frászt kaptam azok a küldik amiknél a másik kocsit kellett elkapni, főleg az utolsó előtti mikor San Franciscoban kellett.
-
Vityaa
tag
Bár a chatre még mindig azt irja, hogy join the community.

-
ricshard444
veterán
A konzol játékosok is azon a szerveren vannak, mint mi?
-
ergepard
tag
Hali!
Az a problémám,hogy a Bentley-embe vennék egy szebb díasztárcsát,de amikor rányomok aakkor kifagy a játék.Valamivel megoldható ez a probléma?
-
Vityaa
tag
Sziasztok,
nekem olyan problémám van, hogy szinte semmilyen online küldetés sem működik. a térképen a játékosok abszolút nem is látszanak. Küldetést crew coop ban nem is tudok játszani mert nincs senki akihez csatlakozni tudnék. kb. 6 óra játékidő alatt 3-4 alkalommal tudtam multizni. Net van, igaz 10 Megát tud a UPC 120-as
-
fatal`
titán
- Van.
- Nem kellenek, de néhány küldi elég nehéz ismerősök nélkül, és szerintem egyedül nincs is sok értelme az egésznek
- Nem kell multiban versenyezned.
- Elég egyszerű. Valós pénzért alkatrészt nem nagyon lehet venni, illetve lehet, de játékbeliért is lehet és ki kell farmolni előtte mindenképpen. Ráadásul 50-es szint felett a platina alkatrészeket random adja.
- A hangok szerintem korrektek, de megnézel három youtube videót a játékról és eldöntöd
- Támogatja. -
Aryan
senior tag
Sziasztok!
Betaról lemaradtam, warez nincsen pc-re, xbox360-am nincsen, így nem tudtam kipróbálni a játékot, hogy milyen. Mielőtt kiadnék pénzt a játékért, lenne pár kérdésem.
-Van értelme belefogni akkor, hogy ha nem játszok vele napi több órát vagy kihagyok napokat?
-Közösségi része nem érdekel annyira, már kinőttem ilyenekből. Egyedül is lehet vele játszani vagy kellenek ismerősök különböző küldetésekhez?
-Mennyire veszi figyelembe a játék a rangokat/szinteket? (gondolok itt arra hogy elkezdem 1-es szinten valami alap autóval akkor 40-es szintű emberek ellen kell versenyeznem akiknek komolyabb autójuk van)
-Fejlődés egyszerű vagy farmolni kell illetve lehet pénzért venni (valós) valami szintet/képességet/autót (ha igen akkor biztosan nem játszok vele)
-TDU-ztam anno, fizika még elment HC módban, de hangok botrányosak voltak. Itt milyenek az autók hangjai?
-XBOX360 kontrollerem van, gondolom azt támogatja a játék.Köszönöm a válaszokat előre is.
-
trance89
őstag
-
Vityaa
tag
Sziasztok,
biztos hülye kérdés de nem vagyok képben ezekkel a dolgokkal sajna. Ha letöltöttem uplay-ről a játékot, és egyszer majd leformázom a gépemet, akkor újra le kell töltenem? Vagy a letöltött fájlokat rámásolom egy külső vinyóra és onnan bármikor fel tudom újra telepíteni?
Köszönöm.
-
StormLine
senior tag
válasz
StormLine
üzenetére
Na megmásztuk a hegyeinket.
Az északi elég könnyű volt, nincs annyira sziklákkal tűzdelve mint a másik.
Utána elmentünk pancsolni.
(#2788) regener: Tényleg elég tiszta.
Nagy nehezen megtaláltuk a bejáratot, aztán többszöri próbálkozásra eljutottunk ketten a vízeséses részhez. Nem volt könnyű, de legalább kalandos volt.
Ti is a móló alatt mentetek be a víz alá? -
CJ3
senior tag
Okk 3. Ezt még nem néztem, de úgy rémlik, hogy csak gyáriak közül lehet állítgatni.
És hol lenne ez a profilkép választás a játékban? Főmenüben?
Most megvettem a Camaro-t és nem enged ki a garázsból Zoe után 81% azt irja. Át kell néznem minden létező dolgot ami van most ott a garázsban?
-
CJ3
senior tag
1.Nos bent vagyok lenyomtam az első futamot majd ilyen rádió állomást kellett kiválasztanom. Get the Race ezt irja folyamatosan de versenyt nem találok csak ilyen megcsinálni való kis feladatokat. Hol keressem a versenyt? Mert ha elhagyom a körzetet visszadob.

Most meglestem youtube on Welcome to the Ditroid de nekem még nem mutatja. Vagy azért mert még tölti a játékot?
2.Lehet majd saját székhelyet választani? Mert én Miami-t szeretném.
3.A Játékban hol tudok a profilomhoz valamiféle képet hozzárendelni mert látom hogy mindenkinek van

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Renault, Dacia topik
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robotporszívók
- Crimson Desert
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- MSI Z390 Tomahawk + Intel I7 9700K + Be Quiet torony + 2x16GB DDR4 3000Mhz (Garancia)
- ZOTAC RTX 4080 16GB AMP Extreme AIRO
- Transcend ÚJ 512Gb nvme m.2 2280 SSD
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 2in1,Érintős,12.gen.Intel Core N100(4x3,4Ghz)INTEL UHD VGA,DDR5 RAM,Nagyon jó akku
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!

) checkpointot néha és továbbmenni

Ha már pontozás: azon külön felröhögtem, mikor az LA ovál pályán lévő C-s sztori küldiben a 3 perc körüli köridő kevesebb pontot ért mint a 3:10-es ahol még ki is csúsztam az egyik helyen. Ja hogy ott, ott mentem ahol szerintük van az ideális ív - ami lassabb. Remek.

BoykaGS névvel vagyok fent,majd aki tud jelöljön már be köszi

Ti is a móló alatt mentetek be a víz alá?