Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Most akartam linkelni. Hát legalább lesz pénz a goldosra, ésss remélem javítják a bugokat!és legyen még egy béta pc-re!
-
Heavyrain
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére

Szerk.: Bár mondjuk inkább jelenjen meg kevesebb hibával később,mint bugosan novemberben. -
IntelKiller7
nagyúr
Friss!
Eltolták a megjelenési dátumot decemberre!
[link] -
batai15
félisten
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Az lesz az!
Hát én se örülök amúgy neki.
Eleve nem is jön be, illetve nincs igazi bwm terep járó sem.
De ha ennyire be akarnák rakni akkor már inkább x5. -
batai15
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Bömös akkor. De bmw avagy bajor motor művek ,bár a w inkább wagen lenne
-
batai15
félisten
Na látom halgat a topik.
Elvileg lesz x6 bömberáj meg valamit változtattak a fizikán is. -
batai15
félisten
Hmm felőlem lehet tükör ha nem növeli drasztikusan a gépigényt, vagy ha mégis kikapcsolható legyen
.másik fórumba láttam olyan képet hogy play offline meg play online mode. -
Edem05
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
vagy ájuróó

-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
10 dollárért?

-
CJ4567
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Craig it up!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
DLC lesz.
-
gduck
addikt
válasz
Viper26
üzenetére
Itt az eredeti szöveg:
"Rear-view mirrors: It's all about graphical power. The team "enormously optimized" the game so it could run stable on XBox One in 1080p at 30fps. They couldn't get a solid 30fps with mirrors in, so Fergus said decided against getting this feature in. BUT... it will appear once the team manages to optimize the game enough for a stable experience at 30Fps with mirrors on XOne and PS4. In the meantime, they found a compromise: we will see things on the mirrors, there's already stuff showing up, but it's not enough for Fergus so for now they're still working on it. As soon as he's happy with the result, they're in." -
batai15
félisten
Hát ha ennyire gyengék az ujj konzolok az -gáz. Pedig nics is nagy gép igénye a játéknak
-
mlinus
őstag
akkor gondolom az időjárásról is lemondhatunk a jövőben

hiába, kicseszett nagy csalódás mindkét új konzol.. -
gduck
addikt
válasz
Viper26
üzenetére
A kék csík kikapcsolható.
A fekete pacás visszapillantó azért olyan, hogy nextgen konzolon meglegyen a stabil 30FPS. (Ezt a fejlesztők mondták!) De mivel sokan reklamáltak dolgoznak rajta. Egy biztos, ha nem lesz megoldás rá, akkor a PC-sek is a feket pacát fogják nézni. Ez van
-
-
Viper26
nagyúr
Az a lebegő kék csík kikapcsolható lesz megadott útvonalnál?Mármint teljesen felesleges, hiszen a térképen folyamatosan látszik merre kell menni..
A másik dolog, hogy belső nézetben csak egy szürke paca lesz a visszapillantó?

-
csaba951
veterán
-
mepet
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Az azért egy kicsit más technológia a tévéknél. Ott a legtöbbször interpolációs eljárással "átlagolják" a két képkockából a közéjük beszúrt képet, ezért folyamatosabb. Játéknál ez viszont a "kamu 60 FPS" esetében 1/30fps, tehát 33,33ms lagot okoz. Persze ha mindenkinél ugyanennyi a lag, akkor máris ki van küszöbölve a probléma, hiszen nem okoz előnyt senkinél. Az 1-1-2-2 hsz-ed alapján esetünkben egy csöppet parasztosabb eljárást választottak.

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
A 8 fős layer-ekből nemigen lehet többet kihozni csapatonként...
-
Sotyks94
aktív tag
8 790 FT -ért egyedül itt van a limited (térkép, poszter, és egy rakat ingame vacak). Gold kiadásról m.o.-on még nem tudok (csak digitálisan, de úgy túl drága), ha valaki tud linkelhetne.
-
-
válasz
Viper26
üzenetére
Milyet? Mert már limited is lesz és sima is plusz gyűjtőiröl is szól a fáma de az csak konzolra lesz állitólag.
Limitedhez MINI COOPER S és egy csomó fejlesztés fog járni plusz Amerika térkép Tripla DLC: BMW, DODGE, FORD The Crew poszter viszont nem is 8990 lesz hanem egy ezressel több -
Sotyks94
aktív tag
válasz
Viper26
üzenetére
Én is lefoglaltam egyet a konzolok szervizében

Ha marad az ár, és nem jön nvidia kód vagy valami sokkal olcsóbb kód akkor marad is ez
A goldra előre amúgy sem akarok befizetni, mert lehet csak olyanok lesznek benne ami nem érdekel, vagy mire kijönnek a DLC_k meg is unom a játékot, így azzal várok. Az ára úgyse lesz fél év múlva drágább mint most, szóval bukni nem bukhatok rajta.Annak viszont nagyon örülök hogy javítgatnak a játékon, és hogy jön a patch note. Annak pláne örülnék ha 3 héttel megjelenés előtt lenne még 1 béta. Egyrészt stress tesztnek, másrészt meg érdekelne hogy mit javítottak rajta

-
Reaper
őstag
válasz
batai15
üzenetére
Reszelnek az autók mozgásán, na ennek örülök, ahogy ennek is:
"Added a small icon next to the players name indicating whether the player is in sport handling (orange wheel) or hardcore handling (red wheel)."
Bár a text chatet, és az indexet még belerakhatnák, de úgyse fogják. -
batai15
félisten
Én elő rendeltem, de még vacillálok a végleges árig hogy mi is legyen.
-
Viper26
nagyúr
Bizalmat kapott, előrendelés leadva.:
The Crew Day 1 Limited Edition PC 8 790.-

-
csaba951
veterán
>Removed the Grany effect at night time.
Csak hallgatnak a játékosokra!

-
batai15
félisten
-
gduck
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Mivel brazil feliratos lesz a játék, így szerintem tuti benne lesz az összes alap nyelv

-
Heavyrain
őstag
Utolsó két Golden Plate-ről még mindig nincs semmi hír?
-
batai15
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ja értelek.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
djculture
üzenetére
Viszont még azt megtudják alkotni hogy csak portugál/spanyol nyelv kerül bele.
Leszeded a törtet, átnevezel két nyelvi fájl-t és csókolom.
(#1040) batai15: A topicba kikeresheted mikor vettem meg a Crew-t. Azt is láthatod, hogy a Nuuvem-re való bejelentkezéskor tapasztaltam, hogy van ott nekem egy 2 éve vett Anno 2070-em, amit elfelejtettem, úgyhogy 2 év távlatából végre be is aktiváltam, uPlay meg megette zokszó nélkül...
sz: Szerintem hagyd a francba az előrendelést, majd megveszed megjelenés után. Nincs para, nincs gond.
-
-
-
batai15
félisten
Akkor .nincs kedvem google fordítani hogy most perkálok de kód meg majd nem jön akkor. Hivatalos árak amint jönnek majd meglátom.
-
batai15
félisten
És uplyen már a listában ott is van nektek a játék? Hátha nem sok különbség lesz árban a dobozoshoz képest akkor meg innen kellene meg venni.a seas on pass többet ér mint a térkép.
-
válasz
batai15
üzenetére
Ha nagyon olcsón adják a kódot az általában lopott. Volt már ebböl jópár balhé legutóbb a sniper elite v3-nál, mikor több mint 100k kódot letiltottak a steam-en. A fiókokból szépen eltüntek ezek.
Én is a károsultak között voltam (simplecdkeys oldalról vettem 5000-ért a kódot) de paypal-al a lóvét vissza tudtam szerezni és még a kiadóval is levelezve megkaptam ingyen a dlc-t kárpótlásul. Elég korrektek voltak, de azért első héten jól felidegelt az eset. Nem kívánom ezt senkinek. -
batai15
félisten
És tuti nem kamu?
-
batai15
félisten
Azt vágom, csak eddig steam vagy origin vettem, ilyen oldalról még nem.Na majd meg látom.Jó lenne tudni hogy dlc szinten mit kapunk.
-
batai15
félisten
Jó de kapok egy aktiváló kódot vagy mit?
-
gduck
addikt
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Egyik interjúban volt a DLC-ről szó. A kérdés +területre irányult. Azt írták új területeket nem terveznek (pl Mexico), hanem a mostani terület lehetőségeit aknázzák ki minél jobban
Nekem ebből az jön le, hogy érdekelni fognak a DLC tartalmak, amiket megkapsz 1 éven keresztül a season passal 
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Igen , olvastam régebben mikor írtad , az a bajom a session passal , hogy nem tudom mi lesz benne. Mert ha csak autók meg tuning meg ilyenek akkor nem kell. Ugyanez a gondom a fc4 session passal lessznek benne új sp küldetések esetleg plusz story ? De ezt meg nem árultak el , így vaktában meg nem akarok költekezni.
-
batai15
félisten
És ez hogy működik? pl gép reinstall után?
-
batai15
félisten
Mi ez a nuuvem ?
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
A far cry 4-en én is gondolkozok hogy onnan lesz, 140 brazil real és bennevan a dlc előfizetés is. Unity szintén ennyi kompletten. Különben nem nagyon értem miért nem tudják egybe az egészet dobozosan is kiadni. Külön kinlódás hogy az ember mindent megszerezzen hozzá, mert vesz egy limitedet és abba a fél játék hiányzik.
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ja nuveem-en most is annyi 130 brazil real de az is uplayes csak...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Én ~45€-ért vettem a Gold változatot Season Pass-al.
-
CJ4567
nagyúr
-
-
batai15
félisten
Én a cd galaxisnál fel iratkozzam.steam drága és ha úgyis kell uplay akkor mindegy.
-
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Én amúgy is jobban szeretem az ilyen 20-30-40 gigás dolgoknál már ha lemezen van, letöltöm akkor ugyis kikell irni mert vinyókba nem lehet bizni.
-
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Dobozos esetén amugy se korlátoz hogy csak uplayes, lemezröl felnyoimom a blacklistet is utána egy frissitést leszed feltelepitem és játszom. Nem halok bele.
Szerk :
Amúgy steam-en vissza lehet egyáltalán mondani? Mert én pl nyáron megvettem a metro új verzióját ami nemrégjött ugye ki és egyböl vonta az árát még nyáron... -
Viper26
nagyúr
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Na igen, nem mindegy ez így...a magam részről Steam-en csak akciók keretein belüll (-75%, -80%) szoktam vásárolni, ha új dolog tetszik meg az jön dobozosan, sokszor a Steam-es kezdőár feléért...
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Majd elajándékozod eliteben
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Én előrendeltem steamen , de nagyon gondolkodom,hogy visszamondom. A dobozos sokkal olcsóbb és amúgy is kell uplay a játékhoz . Jobb szeretném steamen , de nagy az árkülömbség. És ugyanaz a helyzet a Far Cry 4 és az Assassin's Creed - Unity-nál is.
Crew steam 50 € / dobozos 32 €
FC4 steam 60 € / dobozos 36 €
AC Unity steam 60 € / dobozos 29 €
73 € árkülömbség a 3 játéknál
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Arany János - Kapcsos könyv
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De kizárólag az M verzió! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)