- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
tomsolo
üzenetére
A hack-biztos nem azt jelenti, hogy a hack útján elért fals eredményeket automatikusan törlik, hanem azt, hogy nincsenek ilyen eredmények. Ez idő és pénz, amiből közvetlenül nem származik bevétel.
Az Atari-t a részvényesek facsarták ki, ezért vált azzá a pénzéhes zsugori céggé ami a TDU-kból se volt már képes rendes játékot csinálni. Az UBI meg alapból is egy sz*rrágó cég akik idén bőven meghintették a gamerek asztalait trágyával. Ez se lett kivétel...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
tomsolo
üzenetére

14k volt a Gold Edition, de még egyik DLC-t se láttam. Egyszerűen előbb ülök le AoE2HD-zni, mint Crew-val szórakozni. Minden kocsi szinte ugyanaz, nincs jelentősége a márkának/típusnak, csak jó nagy szám legyen előtte, nincsenek egyedi versenyek, nincsenek klubversenyek...
TDU2 is részben visszalépés volt az elődhöz képest, de sok kulcselemet megtartott és hozott annyi újat, ami elvitte a hátán. Az autóknak volt karakterisztikája, ami ki is jött. Automata váltóval szekis kocsi kellett, kézi váltóval manuális kocsi, megvolt a legtöbb pályára az adott ideális gép, de alternatív vezetési móddal azért akadt még 1-2, ami szintén esélyes volt, mert amit mondjuk a kanyarban elveszített, az visszajött az egyenesben.
-
UFO1
senior tag
válasz
tomsolo
üzenetére
Biztos ennyire laggol nála!

Más:
Aki esetleg elakad az első hsz.-ban az interaktív térkép mellett jobb oldalon van egy elég részletes Wiki is (természetesen az is fejlesztés alatt).Esetleg ha szépen megkérlek vagy fontos egyáltalán Barthezz2 kolléga betehetnéd így a linket: Interaktív térkép + Wiki. Köszönöm.

-
StormLine
senior tag
válasz
tomsolo
üzenetére
Igen, sokkal kényelmesebbé tenné ha lehetne több waypointot letenni. Pl most azzal szembesültem hogy nehéz olyan szakaszokat találni amik hosszúak és nagy részük földút. Ez önmagában még nem is lenne baj, mert az rendben van hogy az ország fő részeit aszfalt út köti össze. Ettől még lehetne találni sok földúttal rendelkező útvonalakat, lásd dirt faction missionök. A bibi az hogy az ilyen útvonalakon pár km-enként checkpoint van, én meg nem fogok 100 állomásból álló útvonal térképet szerkeszteni.
A másik ehhez kapcsolódó hiányosság az hogy gyakran külön sessionbe kerül a 2 crew. Részben azért szerkesztek ilyen térképeket hogy a másik session se maradjon program nélkül. Ha együtt tudnánk maradni és a másik crew is látná a GPSt (vagy több fős crew lenne) akkor kevésbé lenne rá szükség. A crew leader gyakran arrébb tudná rakni a waypointot pár km-rel amikor valaki kicsúszik vagy ütközik, és úgy nem is nagyon lenne ez miatt üresjárat.
-
ricshard444
veterán
válasz
tomsolo
üzenetére
Miért rossz?
Kormánnyal még nem élveztem ennyire árkád fizikát, a rugózás szuper, az autók súlya reálisan hat, míg nincs 700 fölé tuningolva. Könnyen tanulható, szerethető, optimális fizikát implementáltak a játékba. Minden ismerős szinte billentyűvel tolja, Sport módban sokszor és nincs gondjuk.
A TDU2-t nem tudom próbáltad e kormánnyal, de mintha tejfölöst dobozt húznál egy madzagon, olyan a fizika benne.
-
fatal`
titán
válasz
tomsolo
üzenetére
- Index tök jó lett volna, ha belülről is látszott volna, vagy legalább kattogott volna és ha lehetett volna messziről is látni, mert krúz közben pont semmi értelme nem volt
- Eső ok, bár ablaktörlő nélkül röhejes volt, egyébként tényleg hangulatos volt
- Multi versenyek engem hidegen hagytak, szanaszét cheatelték a klubok közöttit is, pedig az tényleg hangulatos volt
- A cset tényleg egy rakás ganyé
- Full stock autóval nem állsz meg 10 méteren, egyébként sztem maga a fizika meg az irányítás HC-ban jobb mint a tdu2-ben volt
- Szinte az összes autó bugos volt, vagy tiltásig lehetett járatni az utolsó fokozatban is, vagy össze-vissza működtek a lámpákCserébe a táj sokkal változatosabb, a terület sokkal nagyobb, van coop mode a küldiknél. Elvileg nemsokára kapunk tükröt meg dinamikus időjárást.
Én szerettem a tdu2-t is, de ahogy azt az atari kezelte az a világ legszánalmasabb dolga volt. Erről még nem tudni milyen lesz a support, mindkettőnek megvan előnye/hátránya, a tdu2-t tuti, hogy nem venném meg újra teljes áron.
-
fatal`
titán
válasz
tomsolo
üzenetére
Messze nem akkora kalap szar mint a tdu2 volt a megjelenéskor.
És itt azért nem 1:1 ugyanaz lett a béta mint a final, rengeteg a bétában előjött hibát javítottak, a tdu2-ben meg konkrétan ugyanaz volt a final, mint az open beta.
De tény, hogy tele van buggal, azon múlik, hogy rendberakják-e a multit (bár engem a verseny része hidegen hagy), meg javítják-e a bugokat, majd meglátjuk. Itt azért nem egy (pénzügyileg!!) hulladék kiadó áll a fejlesztők mögött, mint a TDU 2 esetében.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
kozi71
senior tag
válasz
tomsolo
üzenetére
Ilyen nálam inditásnál volt. Istennek sem akart beindúlni.
Végül kértem egy file ellenőrzést (uplay),nem talált hibát..., majd gép újra indít, és jó lett.
Hummert valaki dögönyözi? Nekem nagyon lassunak tünik, igaz csak a próbakörök alapján.
Viszont mikor belémjöttek egy ilyennel, én már repültem is mint a madár, be a bozótba.
-
StormLine
senior tag
válasz
tomsolo
üzenetére
Aztán ha rányomsz akkor elindul a játék de a menüben kiírja hogy elveszett a kapcsolat a Uplayjel és indíthatod újra.

A patch után a grafika átállítódott nálam, és már lehet HBAO+ beállítást is választani. Valahol jobb, valahol rosszabb mint az SSAO+ beállítás. FPSben kb ugyanannyi.
-
regener
veterán
válasz
tomsolo
üzenetére
Veszem észre, épp Escape skill-eket kezdeném csinálgatni és megvan a platina, ránézek hogy mennyi pontja van a WR-nek: 10521 - nekem Platina lett 5600 körül.
Akkor beraktam a szellemet és nyomjuk le: elindul a verseny ő meg egy helyben áll a piros kör közepén és nemis megy, kipróbáltam énis, lett 75pontom... erről ennyit.Ez konkrétan az Escape Skill 25, a nagy "THE SOUTH" felirat alatt balra kicsit a folyónál.

(#2479) freeroam12

-
fatal`
titán
válasz
tomsolo
üzenetére
Én is hasonlóan gondolom.
És a másikfelével is egyetértek, a kettes pontot mondjuk még nem figyeltem meg, az külön vicces (gondolom azért csinálták, hogy ne terheljék a szervereket).
Én azt nem értem, hogyha megszakad a kapcsolat, akkor a single küldetéseket miért nem lehet vinni... Mondjuk annyi előnye van ennek, hogy így legalább jobban tudják szűrni a csalókat, kérdés, hogy foglalkoznak-e vele majd...
Remélem azért néhány év múlva mikor lelövik majd a szervert, előtte egy offline patch-cset kidobnak majd.
(#2160) kozi71: Én tegnap este ide is beillesztettem, hozzászólásként, ezekszerint páran nem olvasták.

Állítólag a statisztika az új verzióval sem jó, de majd otthon megnézem. A régiek nyílván elvesznek.

-
fatal`
titán
válasz
tomsolo
üzenetére
Igen tudom.
Én csak azt mondom, hogy ezeken felül szinte tuti, hogy lesz még DLC (legalábbis azt mondták, hogy hosszútávon szeretnék fenntartani a játékot, nem évente új részt kiadogatni) és azok már nem lesznek része a season passnak.
(#1915) mlinus: És ha jelentenek be, az nem lesz a része. Ebből a négy pakkból áll a season pass.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Autószerelők, autószerelés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Assetto Corsa Rally
- VGA kibeszélő offtopik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Lenovo Legion GO
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szerintem az autókínálatot leszámítva bármelyik része jobb, mint a tdu2-nek volt.