- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rien
senior tag
válasz
D.Orion #2733 üzenetére
Sajnálom
Remélem nem jutsz oda ahova én.
Nem vagyok penye, orvoshoz is úgy kell elrugdosni de most esküszöm nem voltam benne biztos, hogy túlélem egyáltalán.
Kegyetlen köhögő rohamok jöttek rám, aki hallotta mindenki ki volt akadva, idegenek odaszóltak utcán/orvosnál (most voltam többször is) jómegfázottaranyos...mondtam nem vagyok náthás ez valami más. A közvetlen környezetem meg azt mondta azonnal orvoshoz ez nagyon aggasztó.
Kaptam antibiotikumot első körben allergia gyógyszerrel, háromnapos gyógyszer volt, de mondta a doki 10 napos a hatóideje. Hát én vártam a 10 napot, de egyre rosszabbul lettem, olyan szintre jutottam el, hogy olyan durva köhögőrohamaim voltak, hogy vizelettartási problémám is lett egy-egy ilyen roham alkalmával, úgyhogy ha éreztem kezdődik irány a budifasza volt
sípolt a tüdőm....újra orvos erősebb gyógyszer........a köhögés elmúlt már, de nem vagyok tökéletes. Bízom benne elmúlik nyomtalanul.
A doki nem egy állatbarát, nem tudom mennyire túlzott esetleg a beállítottsága miatt de mondta, hogy oké, hogy szeretem őket de azt tudjam, hogy akár megfulladhatok egy-egy ilyen roham alkalmával. Egy életem van, nagyon fájdalmas volt a döntés de megkellet hozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest