Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3640) Chaser válasza AMDFan (#3639) üzenetére


Chaser
titán

"Azt hidd el, párszor még el fogod mondani, hogy "vegyük úgy hogy eddig bénáztam és most kezdem a kereskedést :)". Nem, ahogy mondtad már tudom kezelni az sw-t, max elszámolom magam pip-eket illetően, de figyelek, innentől nincs kifogás.
Stratégiák..na ez az amiről csak olvastam már sok mindent, elméletileg mindenkinek van, gyakorlatilag mint a neve is jelenti valszeg stratégia a kereskedésre, de semmit nem tudok róla..ma is láttam az egyik forex oldalon hogy árulják őket.
Videokat kerestem, amiket ajánlasz majd megnézem, van egy P. Péter nevű emberke pár hsz-ét láttam itt-ott, eléggé benne lehet a témában bár ahogy láttam sokan megkérdőjelezik. Róla vélemény?
"Olvass kockázatkezelésről, pozíciómenedzselésről. Pl. 3000 usd számlával nem javasolt 1 lotot kötni." Ezért is mkondtam, hogy minilot lesz. De most rosszul értelmezhettem valamit? Amennyiben én megadom a limitet pl 100$-nál alulra, akkor lényegében 100$-nál nem kockáztatok többet ha jól értettem. Ezért független a tőkeáttétel mértéke a nyereségtől vagy bukástól, az csak azt mondja meg mennyit kell letétbe letennem. Persze mondjuk egy 1:500-as számlánál már kis összegből is jól be lehet vásárolni és ez maga után vonhat nagy buktát is ha jól értettem. Én 1:100-as számlát nyitottam a 3000$-hoz.

szerk: Azóta már 30-50$ között ingázik az utolsó pozim termése, semmivel nem izgulnék jobban ha valós pénz lenne:)

szerk: 60$+..ki kéne szállni

szerk2: 80$+..

amúgy az fxpro milyen idő szerint számol? szerinte 19:08-kor nyitottam a pozit, tudom hogy valamikor 18:30 előtt

[ Szerkesztve ]

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.