- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz
fudi2002 #29907 üzenetére
most mivel a EUSport és az M4Sport szinte ugyan azt adja egy jó fél órája a EUSporton megy az atlétika itt eddig nem láttam a hibát
#29912 zsolt501
köszi kipróbálom majd
Plexbe le van tiltva a transzkódolás, azért érdekes a dolog mert sokáig a Pc is wifin volt és nem volt gond most kezdte a szarakodást a 4K filmekkel a Philips is meg a TCL is ami a helyére került -
bnorci71
addikt
válasz
fudi2002 #29871 üzenetére
gyors jelentés
Pr-telekom saját Amiko Ali3712 HD boxa HDMI kábellel természetesen
Jel78 Minőség 90 a box szerint
kép blokkosodás kockásodás a vízilabda alatt nem volt, kép megállás volt helyett ami nyilván box hiba. Tehát az antenna jelet a 2 tuner másként kezeli viseli stb.Háttér elszíneződést/szín váltást a vízilabdán saját tunerrel sem láttam. Tornán viszont igen most az megy boxról tehát erre még nincs válaszom.
#29873 Cartmenn
ahogy gab1ka írja a méretnek ehez semmi köze csak a felbontás a lényeg.
Illetve ha jól tudom mert profi nem vagyok egy szar bitrátájú tömörítést hiába van jó a felskálázó algoritmus akkor is szar lesz a végeredmény.
Anno a Samu LE40C630 ami egy 2010 FHD model. Kapott virágbolti 480p de lehet volt 360p anyag is saját lejátszóra, nem kicsit csodálkoztam a minőségen ahogy felskálázta 1080p-re, de az Oled706-nak se okozott gondot az FHD tv adás 4K felskálázás.
Ha igazak a pletykák -szolgáltató szerelői mondták- akkor itt talán annyi előnyöm van hogy a Pr nem nyúl a kapott jelhez azt adja tovább amit a tv társaságtól kap, míg más szolgáltatóknál állítólag van/lehet átkódolás ami bitráta romlással jár
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest