- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
senior tag
válasz
kkp900 #34640 üzenetére
Nem tudom. De az fix hogy a skyshow fejlesztője nem a legélesebb kés a fiókban.
-hangsávok összekeveredve
-forced feliratok hiánya
-androidon: az elmített felirat hiba, film adatlapján HDR de mégsem az és stb jóságok.Én csak a gyerekek miatt tartom meg ,mert a mesék 2000ft -ot megérnek ,hogy gombnyomásra nézzék.
Ha csak nekem kellene akkor 99% ,hogy instant dobnám. -
boborján2
senior tag
válasz
kkp900 #34638 üzenetére
Android rendszer beállításaiban kapcsold ki a feliratok megjelenítését.
Így kikapcsolható , ellenben nem lesz sem árnyékolása ,sem háttere a feliratnak. Nagyon sokszor kényelmetlen vagy olvashatatlan.
Egyébként ezt a skyshow megjelenésekor leírtam nekik emailban,de az 1bites ügyfélszolgálatuk nem is értette miről beszélek. -
nicu71
addikt
válasz
kkp900 #20731 üzenetére
Hát ez nagyon fura,azt hittem hogy nagyjából egysegesítve lett a Digi összes hagyatéka,én azért rákérdeznék a digis topikban..a kártya egyébként nem megy be tökig,jo az úgy ,nincs azzal baj,nekem is csak pár centi megy be,és teljesen jó 😅.UPC régi kártya ,de még tökéletes.
Egyébként csak a kikódoláshoz kell,kereséshez nem. -
SlágerTibo
csendes tag
válasz
kkp900 #20715 üzenetére
Szia!
Nálunk (Szerencs környéke) is ezt csinálta a tv (c835), hogy össze voltak keverve a csatornák. A DIGI csinál, csinált valamit. Elsőre nekem is csak az analog jött be amikor hangolni akartam. Megoldás: fél perc áramtalanítás, és minden is jött normálisan teljes kereséssel. Remélem segítettem. -
Atis45
aktív tag
válasz
kkp900 #20710 üzenetére
A Digi az digitális és analóg csatornákat is sugároz kábelen. (Bár elvileg már kezdik kiszórni az analógot) Kártya csak az HBO, Cinemax, Filmbox csatornákhoz kell. A többi csatorna kártya nélkül fogható digitálisan. Csinálj egy csatorna keresést, és azt állítsd be, hogy csak digitális csatornákat keressen.
-
gyűrű
addikt
válasz
kkp900 #20710 üzenetére
A digkábel dvb-c nem kódolt Kecskeméten, nem kell conax kártya, csak a fizetős csatornákhoz. A tv sleep módba megy a kikapcsoláskor. Újra is lehet indítani a menüből.
A play áruházhoz telepítsd fel ezt a parancsikont -
nicu71
addikt
válasz
kkp900 #20522 üzenetére
Semiféleképpen nem lesz hatása a képminőségre a kártyának,ez csak a kódolt adásokra való,magát a jelet a koax kàbel továbbítja.Sajnos amióta a 4ig "átvette" a Digit első dolguk volt a bitrátákat értelmetlenül lecsökkenteni,ezáltal a hajdani jo minőség már a fasorba sincs/de legalább árat is emeltek több lépésben.Ezenkívül a Vodával előbb -utóbb megtörténik az összeolvadás, csak a jóisten tudja mi várható pontosan.
-
gyűrű
addikt
válasz
kkp900 #20520 üzenetére
Digihez nem kell kártya, az csak a kódolt adásokhoz kell. 130 körüli csatorna biztos elég annak aki tvt néz.
Azok az appok vannak rá, egyedül a rtl ami csak előfizetéssel megy, az active nem.
Annyira nem gáz a tv. Nem tökéletes a fekete, de hát nem is 8=as széria
Csiknézőknek nem jó, mert itt nem teljesen fekete a csík alul felül mint pl. a 825 nél...
Ennyi pénzért sztem nincs semmi más, ilyen szolgáltatással és minőséggel. -
Guangho
csendes tag
válasz
kkp900 #20516 üzenetére
Szerintem árához képest nem rossz választás. Én megelégedve használom. Ez idáig egyetlen hibával találkoztam, mégpedig egyszer egy áramkimaradás után nézhetetlenné váltak a Dolby Vision tartalmak. De szerencsére itt a fórumon többször leírt újraindítási procedúra helyrehozta. Azóta nem futottam bele ebbe a jelenségbe. Amúgy a tv hangja szerintem nem tragikus, bár az igaz, hogy sokat nem ad hozzá a filmezés élményéhez.
-
Atis45
aktív tag
válasz
kkp900 #20516 üzenetére
Nekem amire kell, arra tökéletes (kábel tv, netflix és társai, youtube). Ennél is lehet beljebb szerelni a lábakat. Nekem a szűkebbre van rakva, így a lábak szélessége 78cm, mélységre 35cm, a kűlső állást nem tudom mennyi.. Nekem a tv első indításakor lefrissítette magát, az van rajta azóta is. Majd ha a tv akar frissíteni, akkor majd lefrissíti magát. Képbeállítások: a gyári beállítások elég furán mutatnak. Én ez [link] alapján állítottam be a képet, igaz nem erre a típusra való beállítások, de nekem erre is jól néz ki.
A hangzása nagyon gáz, én vettem hozzá egy soundbárt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- ASUS notebook topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Gurulunk, WAZE?!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- További aktív témák...
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest