Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Ketogén étrend
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
addikt
válasz
dgyuri0123
üzenetére
fórumban panaszos 10-ből 1, nem az eladott termékszámból...persze hogy az panaszkodik akinek hibás, és azért jön a fórumba, de olvass már inkább bele a fórumba minthogy velem számmisztikázol...Nem dícsérem a TCL-t, nekem philips oledem van, de lg-t pont a rengeteg panaszos panelcserés user leírásai miatt vetettem el...
-
adrian14
tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Hozzánk kijött a szervizes srác Fehérvárról. Ő is ugyanezt mondta. A TCL nagyon jó, ha működik. Viszont javíthatóság szempontjából LG-t ajánlott. Már a Samsungot sem meri ajánlani egyébként jó szívvel.
Amúgy a gariztatással kapcsolatban jó tapasztalatom van. A hiba bejelentésétől számítva másfél hét alatt megkaptam a csereutalványt.
Még egyszer rápróbálok erre a TCL-re, ha nem lesz jó LG-t veszek. Tökmindegy, hogy ips vagy va panel csak működjön rendesen. Jobb, mint a falat bámulni x napon át.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor