Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
nicu71
üzenetére
Hát szerintem mikor 3 frissítés ilyen gyorsan jön ki egymás után, akkor az lehet, hogy ez elsőben kipróbáltak valami és az rosszul sült el, amit a másodikkal megpróbáltak javítani de az rosszabblett, így a harmadikkal visszaállítottak egy korábbit, amig nem sikerül rendesen megoldani....
-
tomp
félisten
válasz
nicu71
üzenetére
Egyáltalán van a MediaTek MT9615-re Android TV 12-es SDK?
Ha van akkor csak a TCL-en múlik. Ha nincs akkor viszont bukta.
Bár ahogy olvasom nem csak a Realtek platformon van DV bug hanem az MTK platformon is szóval inkább ezen dolgozzanak mert érdekes módon más gyártó ugyan ezzel az SoC-vel hibátlan DV-t tud. -
tata93
tag
válasz
nicu71
üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Lehet, hogy át fogom rendezni a szobát, hogy rövidebb kábel is elérjen a TV-hez, mert ez így elég idegesítő. Tükrözés még szóba jöhet, lehet, hogy megpróbálom azt is, végül is nem veszíthetek rajta. Plusz lehet kipróbálom a Plexet is, filmezésre, amire legfőképp használom, tökéletes megoldás.
-
bazsimano
őstag
-
Parmezan77
junior tag
válasz
nicu71
üzenetére
Plex sajnos nem frissül magától. Ezt nekem sem sikerült beállítani. Ha új tartalom kerül a mappába mindig manuálisan kell frissíteni.
Sorozatokat külön mappába kell tenni és létre kell hozni egy külön libraryt a plexben ami sorozat librarynak van jelölve és nem movienak. Illetve van egy naming convention is, ahhoz van leírás, ha rá keresel, de a virágboltos releasek eddig mind jók voltak ebből a szempontból.
Alternatívaként én Vimut használok.
Ha visszaolvasol ezen a csatornán korábban leírtam azt is, hogyan kell a gépen beállítani a videó megosztást. -
HollywoodBoy
tag
válasz
nicu71
üzenetére
+1, engem is nyaggat állandóan, bár én még a 474-es verzión vagyok (C835).
Egyébként nálam az intenetre is panaszkodik amikor bekapcsolom. 10-ből 8-szor kb. kiírja egyből, hogy nincs internet, de igazából van. Bár tény, hogy az értesítés is szinte azonnal eltűnik. Másnak is ilyen? (lehet nálam csak az ethernet-usb átalakító miatt csinálja)Amúgy olyan nálatok is van, hogy a távirányító nem reagál, aztán egyszer csak "behozza" magát és léptet vagy hangosít/halkít egy csomót? Sőt van néha, hogy beeakad, úgy értem, hogy megnyomom mondjuk 3x a lefele gombot és elkezd léptetni egészen addig amíg nem ér az aljára az opcióknak. Tegnap például így végig tekerte lefele az összes Disney+ kategóriát és nem tudtam megállítani.
-
-
vidaila
senior tag
válasz
nicu71
üzenetére
Még mielőtt nagyon belemerülsz, nyiss meg youtobun vmi lcd test vagy hasonló videót, lényeg több féle színű homogén kép legyen pár másodpercig, és közelről (majdnem a kerettől) felülről és oldalról nézd meg vannak e halvány foltok (nagyjból a képernyő közepe felé szoktak lenni egy vonalban) Tipikus széria hiba
-
flash-
veterán
válasz
nicu71
üzenetére
igen. biztosan más kalibrációra rögzítik ezeket a tv adásokat. vagy leginkább semmilyenre sem felveszik és ahogy a kamera rögzít érintetlenül megy .
de ha egyszer találok valakit aki profin kalibrál tv-t és el is mondja hogy mit miért mit hogyan,kalibráltatni fogom vele. -
Gino20
őstag
válasz
nicu71
üzenetére
Köszönöm. Sajnos nem jött össze. Ahogy az várható volt a régi szoftverrel sem működik a CEC. A hangot (ARC kapcsolatot) már a 469-el is kevesebb alkalommal dobta el és ez most is fenn áll, sőt a 432-vel a stream-ek be-be akadnak (de ugye ez orvosolható). A lényeg: Nagyon jó, mint TV és lehet valami újabb ARC/eARC-s eszközzel jól működik (ahogy itt írták páran), de az, hogy a 4-5 ésves Arcam-ommal nem bírkozik meg, az felfoghatatlan
. Tudom, hogy nem fog segíteni, de még egy dolgot kipróbálok, vagyis az AVR-re van újabb szoftver, amit holnap rárakok......aztán valószínűleg visszaállítom gyári állapotra a TV-t és vissza küldöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kompakt vízhűtés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple asztali gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- 14,2”-es táblagépet mutatott be a Huawei
- OLED TV topic
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- További aktív témák...
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Tudom, hogy nem fog segíteni, de még egy dolgot kipróbálok, vagyis az AVR-re van újabb szoftver, amit holnap rárakok......aztán valószínűleg visszaállítom gyári állapotra a TV-t és vissza küldöm
de ez nem megoldás.
Vhiktor