- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
Nem tudom, hogy a TCL melyik szabványt használja, de többféle pinouttal létezik a 4 pin-es AV jack kábel. Én szétvágnám az átalakítót és kipróbálnám a lehetőségeket...
-
ρσгτσ
addikt
Konverter kell hozzá. Amin RCA bemenet és HDMI kimenet van. Sima AV szerintem nem lesz jó. Lehet rendelni sok helyen a neten.
De arra készülj fel, hogy ilyen TV -n elég trágya lesz. Ahhoz, hogy jobb minőséget kapj normális konverter kell, ami egy kicsit nagyobb ugrás és akkor éri meg, ha valaki rendszeresen retrozik. Pl. OSSC, RetroTINK.
-
jeni
félisten
A szolgáltatóhoz fordulj. Lehet már kijöttek ahhoz újabbak.
Esetleg szoftver frissítést a tv-n?
Amúgy a TCL supportra is lehet írni. Bár gyors választ lehet nem kapsz majd.
A TCL szerviz valahol Fehérváron van.
A Vofafone is tud segíteni. A mediacard-t azt továbbra is előfizetéssel használjátok? -
TIT
veterán
A tv hátán a matricán van a serial,az a gyári szám.
Én a tv képét tettem fel,mert itt azt írták,a képem után,mondjuk semmi értelme egyiknek sem mert kérték a számlaszámot,dátumot,mást ne akarjanak,de nagyon nem egyértelmű,majd ha nyügjük van szólnak.
Mozillával nem sikerült még a dátum se,azt írta kifutottam a promocióból,persze mondom biztos,Microsoft Edge-vel ment,ott a tv-t is kitöltötte,a másiknál csak üres volt minden. -
jeni
félisten
ez alapján HDMI kábelt
-
djhir
tag
Szia! Ez a guide funkció engem is idegesít, nagyon fapados a TCL-nél. Ez tényleg "csak" műsortájékoztató műsorújság helyett...van egy Samsung felvevőm, ami HDMI-n keresztül csatlakozik a tévéhez. Összehasonlításképpen készítettem 2 fotót, ami szinte egy időben, ugyanazon a tévén készült:
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- VR topik
- Videós, mozgóképes topik
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged