- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente1991
tag
Sziasztok!
3. napja használom a C725-öt, és tapasztalok egy most már eléggé bosszantó problémát, remélem, hogy csak valami beállítás kérdése, amiről én nem tudok, és nem valami "ezzel együtt kell tudni élni" dolog...
Szóval Plexet használok a laptopomon lévő filmek lejátszásához, 150/5-ös internetem van, saját routert - TP Link Archer C6 - használok, ami a tévétől kb. 30-40 centire van. A legalapabb Xvid-filmektől FullHD-ig szoktam filmeket nézni, korábban Mi Box 3-on ezeket problémamentesen és kifogástalanul le tudtam játszani, most azonban a C725-ön akármilyen filmet próbálok Plexen keresztül lejátszani, elkezd a kép pattogni, vibrálni, ha ez nincs, akkor pedig a film megállításakor majd újra elindításakor a kép állva marad, a hang pedig folytatódik.
Ugyanazon a hálózaton van a laptopom amin a Plex szerver van és a TV, a feltelepített kliensen nem állítottam semmit, bejelentkeztem a fiókomba és kész. Ugyanezen beállítások mellett a Mi Box 3-on semmi probléma nem volt.
Van erre valamiféle megoldás?
Illetve ami a képminőséget illeti, nem igazán találtam meg a számomra leginkább ideális beállításokat, az emberek arca ilyen furcsán rózsaszínes-fakó körbe, nem igazán értek az ilyesfajta beállításokhoz, ezért tűnhet idétlennek a hozzászólásom, szóval színbeállítások terén is elfogadnék némi segítséget, de elsősorban a Plex lejátszás aggaszt.
Egyébként szeretem a tévét, eddig munka miatt nem nagyon tudtam belemélyedni a dolgokbade ez a két dolog eléggé megijeszt. Remélem, hogy csak egyszerű felhasználói hiba, és nem a készülékkel van baj.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- SAMSUNG (QE75QN900ATXXN) 190CM 8K NEO Q-LED ! AKCIÓ!
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- PHILIPS 43PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest