Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente1991
tag
Sziasztok!
3. napja használom a C725-öt, és tapasztalok egy most már eléggé bosszantó problémát, remélem, hogy csak valami beállítás kérdése, amiről én nem tudok, és nem valami "ezzel együtt kell tudni élni" dolog...
Szóval Plexet használok a laptopomon lévő filmek lejátszásához, 150/5-ös internetem van, saját routert - TP Link Archer C6 - használok, ami a tévétől kb. 30-40 centire van. A legalapabb Xvid-filmektől FullHD-ig szoktam filmeket nézni, korábban Mi Box 3-on ezeket problémamentesen és kifogástalanul le tudtam játszani, most azonban a C725-ön akármilyen filmet próbálok Plexen keresztül lejátszani, elkezd a kép pattogni, vibrálni, ha ez nincs, akkor pedig a film megállításakor majd újra elindításakor a kép állva marad, a hang pedig folytatódik.
Ugyanazon a hálózaton van a laptopom amin a Plex szerver van és a TV, a feltelepített kliensen nem állítottam semmit, bejelentkeztem a fiókomba és kész. Ugyanezen beállítások mellett a Mi Box 3-on semmi probléma nem volt.
Van erre valamiféle megoldás?
Illetve ami a képminőséget illeti, nem igazán találtam meg a számomra leginkább ideális beállításokat, az emberek arca ilyen furcsán rózsaszínes-fakó körbe, nem igazán értek az ilyesfajta beállításokhoz, ezért tűnhet idétlennek a hozzászólásom, szóval színbeállítások terén is elfogadnék némi segítséget, de elsősorban a Plex lejátszás aggaszt.
Egyébként szeretem a tévét, eddig munka miatt nem nagyon tudtam belemélyedni a dolgokbade ez a két dolog eléggé megijeszt. Remélem, hogy csak egyszerű felhasználói hiba, és nem a készülékkel van baj.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75QN90D) 190CM 4K NEO Q-LED SMART UJ PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Samsung UE50AU7022KXXH 50 Crystal UHD 4K Smart TV, kifogástalan állapot
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN990FTXZU) 191CM 8K 240HZ NEO QLED CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vhiktor