Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
Pontos beállítást nem tudok de irányt tudok adni. Ha természetes színeket szeretnél akkor a mozi módbol indulj ki. A képjavítókat én kikapcsolom de hdr-nél a dinamikus kontraszt javíthat a fényerőn. A fekete színtet én 47-48 körül használom úgy jobb a fekete megjelenítés. A színhőmérséklet nekem melegen nem teszik túl sárgás a kép én azt normálra vagy 1-el alá szoktam tenni. A beállítások szoftver függő is nekem a V653 van fent az én tévézési szokásaimnak tökéletes mert hibát nem találtam benne viszont telepítés után érdemes egy szerviz menüs resetet csinálni. A gyorsinditást kapcsold ki régebben okozott problémákat. Dolby vision esetén a világos megjelenítés ajánlott szerintem jobb a kép és nagyobb a fényerő.
Én még annyit állítottam mozi módba hogy a színtelitettséget 55re állítottam én szeretem kicsit színesebben nézni illetve a kontrasztot 95re. Nálam a helyi kontraszt alacsonyra van állítva azt még próbáld ki a fényerő menüben. -
dropi
senior tag
Sziasztok, tegnap beszereztem én is egy C715-ot. Nézegettem, és egy dolog eddig idegesít nagyon, és nem tudom, hogy hogyan lehetne kikapcsolni. Mégpedig az, hogy ha átállítok bizonyos képi beállításokat, akkor jön egy figyelmeztetés, hogy az energiagazdálkodás blablabla. Ez rohadt idegesítő :)
Plusz, nézegettem ideális képbeallitasokat, és ott írták, hogy az Eco módot kapcsolják ki, de hol kell ezen azt kikapcsolni? :)
Plusz, ha valakinek vannak tuti képbeállításai, azok is jöhetnének :)
-
Saccco
nagyúr
Néztem YT-ról egy focis videót, alapbeállítások (standard képmód) mellett sem láttam semmilyen képszétesést. Nem volt nyúlás és zavaró képi hiba. Jó vétel volt a 65C728!
-
Botika89
tag
válasz
mikrofon #7511 üzenetére
Mondjuk ez igaz! Én pl csak játékra használom ! Ahol jól hallatszik hogy hol lépkednek vagy épp hol lőnek épp ezért írtam hogy nem csak humbuk a térhatású fej hallgató ráadásul DTS X 7.1! 2 éve van meg eszemben sincs le váltani nagyon jól végzi a dolgát ! Filmhez van atmos rendszerem!
-
Kiskutya
veterán
New TCL R51MT02 Android TV Update available in V272.
V272 IMG file...
V8-R51MT02-LF1V272.020169
http://celesw.tcl.com/Test/software/V8-R51MT02-LF1V272_AP_EU_JB_MEA.zip
build date= Sep 09 2021
build= 1631241158
security_patch= 2020-12-05
gmsversion= Android_ 11_R
product.build.fingerprint= TCL/BeyondTV6/BeyondTV4:11/RP1A.200622.001/AR03:user/release-keys
IMG size= 2.83GB -
Vhiktor
nagyúr
válasz
Kiskutya #7505 üzenetére
PH oldalon nem is tesztelnek HDR-t
, mindig csak az SDR-re vonatkozó méréseket adják meg.... Arról nem is beszélve, hogy icc profilt hoznak létre a tv-hez.
Gondolom megadták a gyári értékeket.
Tegnap mértem ki HDR és Dolby Vision esetében is a maximális fényerőt (temészetesen mindekét esetben teljesen ugyanaz) és köze nincs a 600-hoz.
De ettől függetlenül szerintem jó a HDR teljesítménye.A 600 nagyon esetleg csak úgy lehet meg, ha a leghidegebbre van állítva a színhőmérséklet, és dinamikus képmódban van a tv valamint az összes dinamikus cucc be van rajta kapcsolva.
Ezt én nem szoktam mérni, mert hiába nagy valaminek a fényereje, ha közben meg nem színhelyes és nézhetetlen a kép.
De kiváncsiságból megfogom nézni így is.
Rtings-en is sokszor hamukálnak a maximális fényerőt illetően, de ők legaalább odaírják, hogy milyen beállítások mellett mérték és sokszor a legszínhelytelenebb, dinamikus módban adják meg ezt az értéket ők is, de legalább feltüntetik, hogy ez nem színhelyes állapot.
-
Kiskutya
veterán
Ha valaki szeretne tesztelni! Saját felelősségre!
MT9615 Platform (C728 & C825).......V8-T615T01-LF1V078
V078 IMG file.....
http://celesw.tcl.com/Test/software/V8-T615T01-LF1V078.zip
build date= Sep 18 2021
build= 1631942358
security_patch= 2021-01-05
gmsversion= Android_11_R
product.build.fingerprint= TCL/C05_4K_GB/C05:11/AR2101/AR20:user/release-keys
IMG size= 1.731GB
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest