Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
Pontos beállítást nem tudok de irányt tudok adni. Ha természetes színeket szeretnél akkor a mozi módbol indulj ki. A képjavítókat én kikapcsolom de hdr-nél a dinamikus kontraszt javíthat a fényerőn. A fekete színtet én 47-48 körül használom úgy jobb a fekete megjelenítés. A színhőmérséklet nekem melegen nem teszik túl sárgás a kép én azt normálra vagy 1-el alá szoktam tenni. A beállítások szoftver függő is nekem a V653 van fent az én tévézési szokásaimnak tökéletes mert hibát nem találtam benne viszont telepítés után érdemes egy szerviz menüs resetet csinálni. A gyorsinditást kapcsold ki régebben okozott problémákat. Dolby vision esetén a világos megjelenítés ajánlott szerintem jobb a kép és nagyobb a fényerő.
Én még annyit állítottam mozi módba hogy a színtelitettséget 55re állítottam én szeretem kicsit színesebben nézni illetve a kontrasztot 95re. Nálam a helyi kontraszt alacsonyra van állítva azt még próbáld ki a fényerő menüben.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini-ITX
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Videó stream letöltése
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő