- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Minden atv-re vagy csak az Nvidia shield-re érhető el az APPLE TV?
Én mintha csak az utóbbit olvastam volna.
Automatikus azt jelenti elvileg hogy felismeri a TV hogy a Soundbar nem tudja az Atmos-t és valami másként küldi ki.Elvileg az Nvidia esetén is hasonló. Csak ott alapból automatikusra van állítva és nekem az Atmos-hoz külön kellett manuális mondatba tenni hogy milyen formátumokat kezeljen és akkor ki tudtam választani az Atmos-t és működik is..
Amiket én nézek atmos filmeket ott mindig trueHD hanggal van az Atmos így sajnos nekem az ARC nem opció csak az e-arc lenne.
Mi az összekötési sorrend nálad?
Nálam a bekötési sorrend: Nvidia shield => HDMI kábel => AVR(hdmi2.1) => HDMI => TV <=> HDMI ARC <=> Fejhallgató
Ha az AVR-en hallgatom akkor az elcsúszás a hang és kép között 0,15sec. Így ezt fixen beállítottam a shield-en. Ha a fülesen hallgatom akkor további 0,4-0,5 sec-et kell beállítanom lejátszóban. Ráadásul füles esetén figyelnem kell hogy ne Atmos hangzású változatot válasszak a filmből mert akkor az csak szaggatva vagy sehogy nem jön át a tv-n a fejhallgatóra. Nekem emiatt lenne jó az e-arc. Egyébként amikor az AVR ki van kapcsolva, tehát nem csak a képet hanem a hangot is átengedi, hogy a fejhallgatón tudjam hallgatni, akkor a TV-n szépen megjelenik az aktuális hangformátum szimbóluma pl dolby atmos
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- ASUS routerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Házimozi haladó szinten
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest