Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegedusadam
csendes tag
Sziasztok.
Kb 1 hónapja vagyok TCL 55C715 tulaj, eddig a legfrissebb hivatalos firmware volt fent és komoly gondom nem volt a használat során. Tegnap éjjel felfrissítettem a 625ös hivatalos update-el és ma jutottam oda, hogy teszteljem. A spotify kiírja, hogy nincs internet kapcsolat (pedig a youtube vod-ok működnek ahogyan a twitch is) és a youtube live sem működik, pedig csatlakozva vagyok és a net kapcsolatom is beton stabil a laptopom a tabletem és az itthon lévő összes telefon és a tv-m szerint is. Ti tapasztaltatok hasonlót az új firmware-el? Újraindítás és áramtalanítás nem segített. Egyelőre az xboxon fogom az említett appokat használni amíg találok valami megoldást, mert hát ki akar egy régebbi szoftvert visszatelepíteni.
Köszi szépen előre is az építő jellegű hozzászólásokat!
Üdv, Ádám
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- EAFC 26
- Jövedelem
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Update 10.07. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest