- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegedusadam
csendes tag
válasz
#50192640 #5578 üzenetére
Halihó, pontosan ugyanezzel szenvedtem elalvás előtt szinte mindig amikor vendég jött a nappaliba. Három éve beleugrottam a TV vásárlásba egy Philips 50 colos okosnak csúfolt TV-t vásároltam. Vásárlásom egyik oka az volt, hogy szintén egy egész korrekt Logitech 2.1-em volt és nem akartam lecserélni, így jack bemenetet mindenképp szerettem volna. Idővel rájöttem, hogy azért halkul el (ha a led-et figyeled, akkor kevésbé világít amikor nincs hangja) mert beteszi magát alvó módba és csak akkor kapcsol vissza, ha felveszem 25-30-as hangerő fölé a TV-met. Azóta csak így használtam mindaddig amíg 1-2 hónapja meg nem vettem a TCL 55C715-ömet, mellyel a helyzet teljesen ugyanez és egyszer sem kapcsolt ki egyik sem.
Na a sok mellébeszélésemért elnézést, szóval a lényeg, hogy hagyd a TV hangerejét 25 fölött folyamatosan és tapasztalataim alapján a problémád megszűnik. Értelemszerűen a hangfalad potméterén tudod szabályozni a hangerőt, hogy a 25 jó legyen elalváshoz, feljebb pedig az általános TV-zéshez. Ha mégsem, én szívesen segítek, mert a set-upom nagyon hasonló.
Üdv, Ádám
-
hegedusadam
csendes tag
válasz
hegedusadam #5491 üzenetére
Hát a problémám fennált körülbelül 30 percig, majd a fórumba írás után 5 perccel random megoldódott pedig a világon semmit sem módosítottam rajta... Így tárgytalan, de azért érdekelne, hogy más is tapasztalt-e hasonlót.
Ádám
-
hegedusadam
csendes tag
Sziasztok.
Kb 1 hónapja vagyok TCL 55C715 tulaj, eddig a legfrissebb hivatalos firmware volt fent és komoly gondom nem volt a használat során. Tegnap éjjel felfrissítettem a 625ös hivatalos update-el és ma jutottam oda, hogy teszteljem. A spotify kiírja, hogy nincs internet kapcsolat (pedig a youtube vod-ok működnek ahogyan a twitch is) és a youtube live sem működik, pedig csatlakozva vagyok és a net kapcsolatom is beton stabil a laptopom a tabletem és az itthon lévő összes telefon és a tv-m szerint is. Ti tapasztaltatok hasonlót az új firmware-el? Újraindítás és áramtalanítás nem segített. Egyelőre az xboxon fogom az említett appokat használni amíg találok valami megoldást, mert hát ki akar egy régebbi szoftvert visszatelepíteni.
Köszi szépen előre is az építő jellegű hozzászólásokat!
Üdv, Ádám
Új hozzászólás Aktív témák
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3223, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest