- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Eddig 42" fHD-n éltem. De ez valami qrva jó. Így 3 méterről frankó mozihatás. Apropó mozi: a Yamaha erősítővel is rendben működik a CEC.
Akik a demó minőséget firtatják: Én nem tudtam kipróbálni, így vettem meg. Ha jó a demóval leesik az ember álla.
Fényerő. Visszavettem belőle. Aztán megint kicsit...meg még egy kicsit. De persze ez egyén függő.
Ismerkedek vele.
Falra szerelés szívás volt. A régi tévén a konzol azon része amit felakasztottam pont középre esett. Itt el van tolva, és magasabbra került. A fölötte lévő lebegő polc miatt alig fért be. Lentebb nem tudom tenni a tartó konzolt, így majd nézek egy másik konzolt amivel lehet lentebb állítani.A RC602S távra valami jó beszerzési forrásotok nincs? De lehet nézek valami jó kis légegeret...
Ja és a 602-es fw ment fel.
Felment az RTL Most, csak a képernyő orientációja nem megfelelő, el van forgatva 90 fokkal. Valami appot nézek majd rá.
Vagy használ valaki RTL Mostot? Az RTL Most+ működik rendben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Padavan firmware
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- PHILIPS 43PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest