- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Eddig 42" fHD-n éltem. De ez valami qrva jó. Így 3 méterről frankó mozihatás. Apropó mozi: a Yamaha erősítővel is rendben működik a CEC.
Akik a demó minőséget firtatják: Én nem tudtam kipróbálni, így vettem meg. Ha jó a demóval leesik az ember álla.
Fényerő. Visszavettem belőle. Aztán megint kicsit...meg még egy kicsit. De persze ez egyén függő.
Ismerkedek vele.
Falra szerelés szívás volt. A régi tévén a konzol azon része amit felakasztottam pont középre esett. Itt el van tolva, és magasabbra került. A fölötte lévő lebegő polc miatt alig fért be. Lentebb nem tudom tenni a tartó konzolt, így majd nézek egy másik konzolt amivel lehet lentebb állítani.A RC602S távra valami jó beszerzési forrásotok nincs? De lehet nézek valami jó kis légegeret...
Ja és a 602-es fw ment fel.
Felment az RTL Most, csak a képernyő orientációja nem megfelelő, el van forgatva 90 fokkal. Valami appot nézek majd rá.
Vagy használ valaki RTL Mostot? Az RTL Most+ működik rendben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Építő/felújító topik
- Óra topik
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest