- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Treff
aktív tag
válasz
bdominik98 #34831 üzenetére
65C765, netflix 4k előfizuval, tv saját netflix lejátszójával, wifin ( a tv mellett van a kábelmodem):
Pár nap alatt végignéztem a 3 évados Lost is Space saját gyártású sci-fi sorozatukat. Dolby Vision IQ, sötét és fényes módok vannak (ha már itt tartunk, valaki árulja már el, hogy miért van 3 ilyen mód, mi értelme ennek? Nekem totál új ez a 4k világ - köszönöm előre is)
Szóval a sorozat:
- a fényes módban nézhető a legjobban,
- a DV IQ mód olyan sárga/meleg színvilágú, mint amit a kiskutya körbehuggggyozott, és nem is lehet ebben a módban állítani a színhőmérsékletet. Mi a franc értelme van ennek?????
- a sötét illene talán legjobban ehhez az űrtémához, de abban akadozgat a legjobban.
MINDEGYIK képmódban akad/dadog fps drop jellegűen, a legkevésbé a fényes és IQ, a legjobban a sötét módban.
Mindegyik képmódot ugyanúgy állítottam be minden értékkel - már amit engedett - , hogy ezt a faktort is kizárjam.
A 28 rész alatt sikerült kitapasztalnom, hogy a V135 fw alatt a tv képtelen normálisan lekezelni az olyan sötétebb tartalmú jeleneteket, amelyekben lassabb jellegű mozgás van, pl. félhomály az űrhajóban, miközben beszél a főhős és közben elkezd lassan elfordulni a kamera. Ugyanilyen jelenet világos módban nem vagy kevésbé dadog be.
"A kis kedvencek titkos élete" animációs film, ami totál világos, ott semmi gond nem volt vele, igaz ha jól emlékszem az nem 4k volt, csak HDR (de ezt már emlékezetből írom).Tehát összegezve, nagy felbontásban sötétes jelenetek sokféle részletet tartalmazva mozgással megspékelve gondot okoznak a C765-nek a saját lejátszójával.
Kipróbáltam a One box netflix lejátszójával is, azzal is voltak dadogások, de ott csak HDR módban adja le, szóval "a külső lejátszóval jobb lesz" sem működik.
Még egy megjegyzés: szerintem a local dimming értékét maximum közepesnél nagyobbra nem érdemes venni, mert ront a részleteken és a színeken ilyenkor. Érdemes kipróbálni tv adásnál, ahol van karika és logó, kép kimerevítés - pause - One boxon, aztán lehet állítgatni és látni, a kép melyik területén mivel mit művelnek a változtatások.
A sci-fi alatt is max közepes értéken használtam.
Kb. még 1 hetem van a 30 napból, hogy visszaküldjem, de nem tudom eldönteni, mit kezdjek vele. Ha normális szoftvere lenne, nem elmélkednék rajta, vagy ha tudnám, hogy x hónap múlva kijavítják ezeket, akkor sem.
(A netflix előfizu nem lesz megújítva, tesztelés végett lett véve, mert alapvetően One tv adásokat nézünk, amiknél nem tapasztaltam akadásokat eddig. Ez is erősíti azt, hogy a nagy felbontást nem bírja normálisan kezelni ez a kínai csoda. Csak azt nem tudom, mit vegyek helyette. Talán Samu QN90D, de az meg szétkuponozva is 450k körül lett volna vs 300k ezért a "csodáért")
@Vhiktor: ha van kommented a fentiekre, szívesen venném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Notebook hibák
- További aktív témák...
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest