- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
mikrofon #34204 üzenetére
Nem volt egyébként impulzus, terveztem jó ideig, olvastam is sokat a topicot, csak reménykedtem, hogy az enyém nem fog akadozni, vagy nem fogom észrevenni... egy 5-7 éves alap LED 4K LG 49 collal, miközben nézem visszasírom a TCL-t, viszont nem fogadta be az agyam a Netflix-es döccenéseket, és hogy azt vizsgálom örökké, hogy hopp, na most vajon akadt-e, és a filmre pedig nem tudok figyelni.
Kicsit rápihenek a TV témára, és majd egyszer lehet újra nekiesek. Lehet, hogy én is beleestem egy hibás készülékbe, de sajnos túl sok az ilyen tapasztalat, hogy másik TCL-t próbáljak, vagy esetleg cserét kérjek...
És egy nagyon minimálisan megszólalt bennem a vészharang, hogy valóban szükségem van-e erre.
De mindenki másnak nagyon remélem, hogy nem lesz problémája, ha nem véltem volna felfedezni random filmekben a döccenéseket, (Nem csak a sokat emlegetettek közül) vagy a menü nem laggolt volna már ez után a pár nap után ennyire, akkor nagyon boldog lennék vele.
Tudom, hogy a kategóriájához és technológiájához mérten ez egy alacsony kategória, lehet hogy másik kategóriát kell megcéloznom egy kevésbé jó technológiából, nem tudom. Csak innentől kezdve kb. minden visszalépés lesz, sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- PHILIPS 43PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- SAMSUNG (QE75QN800B) 190CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest