Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
Nem kesergek, nem általánoosítok, csupán elmeséltem, mi baja volt/van egy 3 éves modellnek. Ha alaposabban olvasok, bár még újdonság volt,.nem vesszük meg.
Frissíteni meg konkrét bizonyíték/ismeret hiányában nem meremmert legalább nagyjából megy.
A legnagyobb csalódás a 4k/130Hz hardveres csalás,.illetve a használhatatlan vrr. Amúgy mozizni jó rajta, egy nem túl acélos XSX-et is kiszolgál még.A 3 év alatt rengeteg panaszt olvastam. Egyébként én is olcsón akartam jót, ennyi. Pont azok a funkciói rottyok gyárilag, amiért megvettük
de már nem izgat egy ideje, csak tényleg fontolja meg mondenki, aki most venne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest