Új hozzászólás Aktív témák

• kovadri15

újonc

Üdv, egy friss 65c765 tulaj lettem nagyon tartva több mindentől de végül belevágva az emag akciós napon és mára meg is érkezett a "kicsike".

Nekem eddig nagyon rendben van a tv.
    Gyors, szép kép, hang is teljesen ok, streaming szalad rajta (innentől nem is a voda One-ról fog menni...az nagyon beragadós lett) plusz google tv-nek beállítva nekem bejön a kezdőlap felosztás, gyorsan szokható. Igen a távirányító az valóban nem egy prémium, de ez a legnagyobb baja eddig. Szóval 4k uhd anyagok szépek némelyik tényleg naaagyon is pesrze figyelni kell milyen a youtube minősége. Wifi helyett inkább rendesen cat6-os ethernet kábelle van összekötve. Bár olvastam hogy korlátozott az adatátvitel kábel esetén és jobb a wifi? Mondjuk wifi akadozósabb a One váltás óta így egyelőre kábel marad.

Elődje egy 13 éves samsung 40eh6030, aminek képkezelése nos eléggé elvaultnak tűnik így most mellétéve tesztelgetve, meglepő módon néha élességben mintha többet adna, na de erre van a saját ízlésre pofozás. El lehet veszni azért egy idő után a melegebb hidegebb világosabb színhelyesebb témakörben szerencsére a fotós múlt ad némi támpontot.

Szintén köszönet a linkekért, amiket találtam tökéleteskép c835 beállítását néztem meg nagyjából be is válik, annyi, hogy nálam a mozgásban be van állítva 7-esen a vibrálás csökkentés és így teljesen rendben vannak a mozgások. Az tény, hogy ahány adás annyiféle lehet a bellítás mikor mihez mi jó, bár az alapokhoz képest max néha nekem a fényerő nagy vagy épp a sötét részletekhez kell mást állítani. Így viszont legalább értettem hogy adott adásnál más képopciók vannak és egyesével kell hozzáhangolni. Van hogy nekem túl világos vagy épp a sötétben lehetne több részlet esetleg az élesség 10-20 nem árt egyes esetekben de még van időm tesztelni 14-30 nap biztosan, de remélem még bőven utána is sok klassz filmezéssel.

Kíváncsi leszek majd az Max prémium adásaira majd megnézem. Youtube videók elég csalókák épp milyen minőségűek. Netflix rendben van (a sima), játék az nincs így azon hibák többsége nem releváns nálam. Az biztos amennyiminden beállítás trükk egyéb van, kell hozzá érteni.

Szóval mégegyszer köszi a sok tapasztalat leírást, most egy pozitív véleménnyel én is betársulok, eléggé tartottam pár hátránytól, de eddig még nincs.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés