Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
válasz
Celtis
üzenetére
Szintén megnéztem,hát én nem veszek észre olyat amit szemet szúrna,talán a fenyőknél mintha lenne egy pirinyó folytonossági hiany a Vérapónál,de én ezt magamtól ugyan észre nem veszem,annyira látványos ez a film,olyan színorgia, és fények vannak benne, egyszerűen pazar.A 3 test ama jelenete se hoz számomra semmi szokatlant,az ilyen hosszú snitteknél nekem az lenne a fura ha vajsima lenne a kameramozgás és itt is talán latok valami hangyafasznyi megröccenést ha nagyon erőltetem meredt szemekkel nézve,de semmi olyat ami miatt szentségelni kezdenék.
Ami jobban idegesít hogy ennel a 143 versionnál is fennáll fényes DV film után a Netflix menüje ordenáre dinamikusra vált,amit rögtön mozira kell áttenni,majd masik film inditva az sotèt módban indul.Holott én a fényest preferálom.Ezt nem tudom mikor fogjàk helyretenni.Valamint a bekapcsolt mozgasjavitaskor jelentkező ghosting pl focimeccsnél is fennállhat még ,de ezt még nem volt időm tesztelgetni .Ha már ennél a szoftver verziónál tartunk,a tv adások alatti hangcsuszás az RTL nél nem jelentkezett/Voda kártya, viszont szomorúan állapítottam meg,hogy a 4IG alighanem visszavett a bitrátákból,mert érezhetően romlott a képminőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL 55C805 - 55 col 4K QD-MiniLED 144hz
- új Hisense 70 A6KT 4K 178cm Smart TV óriási méret, garis
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Vhiktor