Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pendragon911
aktív tag
Sziasztok, azoknak a tapasztalait, véleményét szeretném kérni, akik egy ideje használják, ismerik ezt a típust: 65C805, bár gondolom a méret ebből a szempontból mindegy. Sokmindent megnéztem a neten, érdeklődtem, hogy az elképzeléseim közé mi férne be és végül arra jutottam, hogy valószínűleg ez lehet a legjobb ár/érték arányú választás és a Telekom-nál most még plusz 2 év garanciát is adnak.
Elérhető-e minden lényeges video streaming, Tidal, a fulhd IPTV (Telekom) adás minősége jó-e és ha valaki játékra is használja, mi a tapasztalata? Utóbbi esetben nálam csak a fullhd jön szóba PC-ről, egyelőre.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest