- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlueSteel
tag
válasz
Vhiktor #28627 üzenetére
Én hosszas tesztelések után visszatettem img-ből a v098-at. A korábban tapasztalt hibák egy része megszűnt. Ami maradt:
- sharpness bug (már 1-es értéken is túlélesít mindent, kb 40-es értéknek tűnik, nem lehet használni)
- a 4k 144 hz-et nem tudja a tv, game barbol sem, csak a 120 hz-et (NVIDIA kártya), csak egy CRU hackkel lehet megoldani
- a local dimming a v028-hoz kepest érzésre nekem rosszabbnak tűnt anno, ezt már nem tudom biztosra kijelenteni, mivel a v028-al többé nem lehet összehasonlítani
- HDMI 2.1-es bemeneten időnként elveszíti a kapcsolatot a PC-vel, csak ki-és bekapcs segít (ez lehet hogy win11 vagy saját beállítás hiba, nem tudom, én sokat használom monitorként igy nálam előfordul)A mozgásmegjelenítés kikapcsolt deblur, dejudder mellett a gyari lejátszón stabil. TV adással csak tarr mobiltv-vel teszteltem, nekem nem volt problémám vele.
Szerintem érdemes azt is megemlíteni, hogy a TV gyári lejátszója nem tudja lejátszani a Dolby Vision filmeket. Ez például érthetetlen számomra, hiszen ezzel reklámozzák a TV-t. Kodi 21 vagy Vimu kell hozzá.
Vhiktor, még egy érdekes dolog, lehet hogy ez a Mini LED tv-k "feature"-je, de a hirtelen sotetbol fenyes jelenetre valtas eseten a local dimming miatt van egy villanás. Lehet, hogy akinek nem érzékeny a szeme, az nem veszi észre, engem zavar. Nem tudom hogy van-e rá terminus, én local dimming lag-nak kereszteltem el. Firmware-enként változott ennek a késleltetése, a v098-on nem rossz, de bőven érzékelhető. A v028-bol erre sem emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest