Hirdetés
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
LLKobe #25401 üzenetére
De a V028 -al a belső lejátszón se volt akadás! A v1, v3 és v4-en már van akadás nála ( v3-on nekem is először de már nem csinálja. Legalábbis nem vettem észre).Külső lejátszóról nem írt. Szerintem érthetően írta.
Az más tészta hogy egy jó külső lejátszó az igazi amelyik tud kadenciahelyes lejátszást mert akkor nem akad. Én az olcsók közül egy fire stick 4k maxot ajánlok mert az jó ár /érték arányban. Ha nagyobb árban gondolkozunk akkor egy Apple-TV 4k 2021 -2022 és az egy stabil, gyors megbízható eszköz bár csak hálózati lejátszás lehetséges vele. De van ezer felé amiről milyen android tv box és a médialejátszó topikban lehet érdeklődni. Nekem egy Apple-TV 4k 2021 van de amióta megvan ez a tcl 55C745 egyre ritkábban használom mert szívesebben használom a kodit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest