- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
Balika00001 #24542 üzenetére
Na frissítettem és minden probléma nélkül ment. A dolby vision IQ -nál végre lehet állítani a mozgásjavításon ( előző firmwareken fullon volt és nem lehetett állítani) és van precíziós állítás ami a világos és sötét jelenetekben is kiemeli a részleteket/ világosít ! Ez nagyon tetszik! Javult dolby vision és hdr10 filmeknél a fekete sáv sötétsége! Szóval ez tényleg javított pár dolgot.
Viszont megint az van, hogy ráfrissítettem az előző rendszerre és megint csinálja ezt a hülyeséget, hogy nem jegyzi meg melyik képmódon volt! Például dolby vision filmet nézek és lestoppolom akkor nem mozi módba vált vissza sdr-en hanem dinamikus módba. Hosszabb kikapcsolt állapot után szintén dinamikus képmódon indul.
Előző firmwaren ezt megoldotta egy gyári alapra állítás és gyorsindítás kikapcsolása és szerintem most is ezt kell tennem. Nem örülök neki de muszáj mert így idegesítő.Még egy furcsaság! Lassú bekapcsolásnál nincs TCL logó csak sötét fekete kép! Kis várakozás után bejön a főképernyő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest