- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! A milyen tévét vegyek fórumon ajánlottak szerint jelenleg a TCL 55 C735 és ha netán még decemberben jó áron lesz akkor inkább TCL 55 C745 vennék. Legalábbis ez volt a terv. Olvasom vissza ezt a tcl fórumot 2022 decembertől és elég sok problémáról és hibáról olvastam eddig pedig csak 2023 01 23-nál tartok. Kicsit elbizonytalanottam a márkával kapcsolatban.
A kérdésem az lenne ha én egyáltalán nem használnám a android tv rendszerét mert van Apple-TV 4k 2021 és shield tv és fire tv 4k max is akkor valószínűleg nem lesznek gondok nálam? Apple-TV -vel használnám de ha valami miatt a shield vagy a 4k max kéne akkor azok is a közelben vannak másik szobában. Erősítőt nem kötök rá csak a tv hangszóróját használom és bluetooth fejhallgatót ( bár ez is az Apple tv -re van csatlakoztatva).Kérdésem, hogy az 55C745 -nél jelentkezik ez a local dimming hiba amiről olvastam itt a fórumon ( 2023 januárban volt itt erről szó ha jól emlékszem) vagy csak a c835-ön jelentkezett ez a hiba? Őszintén nem szeretnék rommolgatni. Vett itt mostanában valaki c745 -öt? Mi a tapasztalata vele? Itt a prohardver tesztben ezen fennakadt a szemem : A Dinamikus Kontraszt és Dinamikus Fényerő funkciók aktiválásával a megszokottnál nagyobb kontraszt érhető el, mi ezzel nagyjából 19 000:1 valós kontrasztot tudtunk kipréselni belőle, viszont ilyenkor a képvilág meglehetősen természetellenesnek, műanyag hatásúnak tűnt.
Nem a local dimmingel lehet ilyen kontrasztarányt elérni? Local dimming kapcsolható vagy automatikus? És ez a műanyag hatású kép a local dimminghez köthető vagy a dinamikus kontraszt miatt lesz olyan? Kösz előre is a választ és bocs ha hülyeséget kérdezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest