Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz
Vhiktor
üzenetére
"Az az ár kategória ennyit tud,"
Azért mondom hogy emiatt senki se vegyen ilyen kategóriájú tcl-t(és akkor elmondásod alapján más márkát, midnegy ) lényeg hogy én ezt segítő szándékkal mondtam azok felé akik azt hiszik hogy ez is jó lesz mert "tudja a HDR-t, DV-t" ja valahogy de az nem élmény."Sokan azt sem tudjak, hogy a hdr nem csak a fényerőről szól és ezért téves következtetést vonnak le, hogy a hdr sötét. A hdr-nek sötétnek kell lennie ahol ezt a tartalom megkívánja. Ezért vannak olyan jelentek amik ugyanazon film hdr kiadásában sötétebbek mint sdr-ben, főleg ha valaki sdrben feltolja maxra a fényerőt."
az a baj hogy ott is sötétebb sokkal ahol az sdr-nem. sokszor alig látszanak az arcok, világos jelenetben is olyan mintha alacsonyan lenne a fényerő."Mivel úgy érzem, hogy kicsit nekem is szólt ezért tisztázom, hogy továbbra is fenntartom és teljesen nyugodt szívvel mondom amit eddig is mondtam, hogy több tcl tv a saját árkategóriájában a képminőséget tekintve az egyik legjobb vétel."
nem, én nem akartam ezzel bántani senkit, csak azt hogy erre jó ha felhivják az emberek figyelmét aki ilyen kategóriájú tv-t akar venni hogy a hdr-dolby vision gyengébb lesz rajta mint az sdr."De nem véletlenül vannak különböző árkategóriák"
Persze, nincs ezzel semmi gond! de miért nem lehet ajánlásnál megemliteni hogy vigyázz haver mert ezzel és ezzel közel sem lesz olyan végeredmény mint kellene.
nem neked szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen egeret válasszak?
- Tőzsde és gazdaság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Haditechnika, harcászat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Hisense 65E77NQ 165CM 4K Q-LED 144HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- Új, bonatlan Philips 43" (108cm) 4K LED TV - 43PUS7609/12
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest