Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Én sem értem ezt a témát...
Igazából szerintem ott kezdődik a dolog, hogy TV adások, illetve ehhez hasonló minőségű műsorok, tartalmak nézéséhez szerintem nemszabad nagyméretű és nagy felbontású TV-t venni, főleg nem drágát. Mert akkor szerintem mindig megmarad az az érzés, hogy az "XX éves készülékemen sokkal jobban nézett ki."
Minap belefutottam a Szökés című sorozatba a Disney+-on. Még a megjelenése idején néztem az 1.-2. évadot. Most újra belenéztem. Hát kipróbáltam gyári alkalmazással a TV-n a lejátszómon, de még CE és Kodi alól is, mert nem hittem el, hogy ilyen rosszul néz ki a TV-n. Pedig elvileg HD felbontású.... Tehát ha valaki ilyen tartalmakat néz többségében, megértem, hogy nem elégedett a TV-vel....
Lényeg, hogy akkor ezek a TV-k csak is kizárólag, jó minőségű tartalommal mutatják meg azt, hogy milyen csodálatos a képük.....IPS vs. VA panelhez meg csak annyit, hogy filmezéshez szemet gyönyörködtető megjelenésre csak a VA képes, még akkor is ha a betekintési szögre érzékeny. Amúgy szerintem a függőleges irányú betekintési szöge a gyenge, ezért kell jó magasságba rakni vagy kicsit feljebb és lefelé dönteni. Tehát ha valakinek alacsonyan van és pl. állva nézi az joggal panaszkodik....
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Milyen notebookot vegyek?
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- SHARP 43BN5EA Smart LED, 108 cm, 4K Ultra HD, Android GARANCIÁS
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- SAMSUNG (QE65QN800DTXXH) 165CM 8K NEO Q-LED UJ MODELL! AKCIÓ!
- Samsung QE65Q80TATXXH (4K-120Hz HD) Hibátlan állapotban!
- LG 55UT80003LA 55 colos UHD AI UT80 4K Smart TV Magic Távirányítóval!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest