- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Én sem értem ezt a témát...
Igazából szerintem ott kezdődik a dolog, hogy TV adások, illetve ehhez hasonló minőségű műsorok, tartalmak nézéséhez szerintem nemszabad nagyméretű és nagy felbontású TV-t venni, főleg nem drágát. Mert akkor szerintem mindig megmarad az az érzés, hogy az "XX éves készülékemen sokkal jobban nézett ki."
Minap belefutottam a Szökés című sorozatba a Disney+-on. Még a megjelenése idején néztem az 1.-2. évadot. Most újra belenéztem. Hát kipróbáltam gyári alkalmazással a TV-n a lejátszómon, de még CE és Kodi alól is, mert nem hittem el, hogy ilyen rosszul néz ki a TV-n. Pedig elvileg HD felbontású.... Tehát ha valaki ilyen tartalmakat néz többségében, megértem, hogy nem elégedett a TV-vel....
Lényeg, hogy akkor ezek a TV-k csak is kizárólag, jó minőségű tartalommal mutatják meg azt, hogy milyen csodálatos a képük.....IPS vs. VA panelhez meg csak annyit, hogy filmezéshez szemet gyönyörködtető megjelenésre csak a VA képes, még akkor is ha a betekintési szögre érzékeny. Amúgy szerintem a függőleges irányú betekintési szöge a gyenge, ezért kell jó magasságba rakni vagy kicsit feljebb és lefelé dönteni. Tehát ha valakinek alacsonyan van és pl. állva nézi az joggal panaszkodik....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory:Nikke
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Total Commander
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest