- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz
golan7 #14230 üzenetére
Hát nem is tudom.
A 65-ről 75-re nyilván tetszetős, de azért nem akkora wow. A kép szintén rendben, de a korábbi Q70R-em is tudott akár ~700 nitet és ~7000-es kontrasztot egy jó blooming mentes FALD-al szóval kép terén sem egy óriási wow, de azért megugorja a TCL, szóval tényleg nagyon rendben van és mozgásmegjelenítésben is jobb, de azért némi interpolációt még itt is használok, viszont az botrány, hogy a CEC ennyire hulladék. Olvastam korábban, hogy a gyors indítás okozhat anomáliákat. Kikapcsoltam, de nincs változás. Teszt jelleggel áramtalanítottam mindent, de ez sem segít. Hangosítani tudok, de halkítani valójában nem. Néztem menüben, nincs rá új gyári szoftver. Na amúgy ettől tartottam, hogy rohadt jó lesz, de bugos működéssel és majd lehet mókolgatni, amit Én nagyon nem akarok.
Egyéb: csatornák rendezésére tudja valaki a választ?
Amúgy google rendszer esetén nem az van, hogy kb bármi telepíthető rá? Lehet csak vak vagyok, de nem látok rajta gyári böngészőt és a telepíthető appok között sincs találat. Akartam volna rtl most-ot is, de azt sem találok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest