Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz
golan7 #14230 üzenetére
Hát nem is tudom.
A 65-ről 75-re nyilván tetszetős, de azért nem akkora wow. A kép szintén rendben, de a korábbi Q70R-em is tudott akár ~700 nitet és ~7000-es kontrasztot egy jó blooming mentes FALD-al szóval kép terén sem egy óriási wow, de azért megugorja a TCL, szóval tényleg nagyon rendben van és mozgásmegjelenítésben is jobb, de azért némi interpolációt még itt is használok, viszont az botrány, hogy a CEC ennyire hulladék. Olvastam korábban, hogy a gyors indítás okozhat anomáliákat. Kikapcsoltam, de nincs változás. Teszt jelleggel áramtalanítottam mindent, de ez sem segít. Hangosítani tudok, de halkítani valójában nem. Néztem menüben, nincs rá új gyári szoftver. Na amúgy ettől tartottam, hogy rohadt jó lesz, de bugos működéssel és majd lehet mókolgatni, amit Én nagyon nem akarok.
Egyéb: csatornák rendezésére tudja valaki a választ?
Amúgy google rendszer esetén nem az van, hogy kb bármi telepíthető rá? Lehet csak vak vagyok, de nem látok rajta gyári böngészőt és a telepíthető appok között sincs találat. Akartam volna rtl most-ot is, de azt sem találok.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Építő/felújító topik
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest