Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
Sziasztok,
Csak egy kis feedback.
Feltettem a 440-es firmware-t. Volt service menu-s reset és gyári Androidos is.
Itt1 és itt2 írtam róla, hogy sajnos vannak bajok, akkor a 414-es volt fenn.
Szóval: most a 440-el TV üzemmódban késik a hang. Élvezhetetlen. Ezt olvastam tőletek is (igaz, nem feltétlenül erre a firmware változatra). A másik óriási probléma, hogy HBO Max-on nem szól a hangcucc. Csak a TV saját hangszórója szólal meg, HDMI-n nem ad ki hangot. A 414-en ez legalább ment.
Azt hiszem megpróbálom felrakni ma valamelyik másik firmwaret. 418, 432. Vagy, ha nem lesz jó, akkor visszamegyek 414-re.
Nem várok tőletek megoldást és ne értsétek félre, nem miattatok, mert mindenki segítőkész!
Egyszerűen szerintem többféle "hardware" változat létezik ebből a tévéből és lehet, hogy emiatt nem minden firmware kompatibilis az egyes változatokhoz.Vagy, nem jöttünk rá, hogy melyik rossz beállítás triggereli a hibás működéseket.
Viszont ez a sok mókolás miatt nagyon csalódott vagyok. Nem vártam, hogy out of the box minden jó lesz elsőre. Sőt, szeretek firmware-ezni is, nem ezzel van a bajom. Hanem amikor vársz valami pozitívumot, hogy hátha megoldották a meglévő problémákat, de ehelyett jön mellé 2-3 másik, akkor rettentően sajnálom a kidobott időt erre fordítani.
Peace!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest