Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - sziku69: Szólánc.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...

- 

LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló

Új hozzászólás Aktív témák
- 

gyűrű
addikt
Nem használom a gyári youtube-ot a reklámok miatt,
de a smart tube appban minden rendben a V432-nél. - 

kisPocok
csendes tag
C728, GTV v414 + eARC / CEC bekapcsolás
Leírom hogyan sikerült bekapcsolni az ARC/CEC dolgokat Google TV alatt, mert beleöltem 3 órát és semmilyen elérhető online guide nem így mutatta. Nyilván user error, én kerestem rossz helyen (Sound-nál kerestem hisz' ez audió cucc, közben az inputok beállítási lehetőségéhez került, ami logikus is... mostmár).
disclaimer: csináltam egy factory resetet és onnan kezdtem újra, így minden más beállítás alapértelmezett maradt. Jelenleg nem Google TV módban fut (azaz nem vagyok bejelentkezve) hátha számít ez később olvasóknak.
⚙️ Settings > Channels and inputs > Inputs
- Itt ki majd utána bekapcsoltam az eARC mode-ot (végül ON maradt, de ezzel megéri játsani)
- Majd a Consumer Electronic Control (CEC) menü alatt bekapcsoltam három menüpontot (HDMI control, Auto power on, Auto standby)Ezután elérhetővé vált a ⚙️ Settings > Display & Sounds > Audio > Audio output > ARC opció
ps.: Optikai audió továbbra sem működik semmilyen formában, erre nem jöttem rá. Pedig világít a kis piros fény a tévé felől.
 - 

gyűrű
addikt
 - 

Vhiktor
Topikgazda
Ha minden igaz az az LG ips paneles, így sokkal rosszabbak a feketéi mint a C728-nak, kb csak az 1/5-e, tehát világít a sötétben az LG feketéje.
Ha teljesen fekete képet teszel be az csalóka, mert lekapcsolja teljesen az LG a héttérvilágítást,í gy rá lehet írni hogy végtelen a kontraszt aránya
 .Teggyél be 1 vagy 5%-os fekete képet és nézd meg azzal, rögtön látni fogod mennyivel jobb a C728.

- 

gyűrű
addikt
Ha a CEC be van kapcsolva, és van kapcsolódott eszköz akkor ha arra váltasz, a cec menupont alatt bekapcsolod a guide vagy műsorújság menüt, megjelenik egy overlay, akkor tudod vezérelni. Nagyon gyökér megoldás, már írtam tavaly a tcl supportnak ez miatt, de nem válaszoltak..
 - 

RaTaTa
csendes tag
Magam is szemeztem az Euronics 55C728 kínálatával, 220-ért jó vétel, de csak helyszínen vásárolható, a weboldalon már nem lehet kosárba tenni. Gondolom akkor ugrik a két hét visszaszállítási lehetőség is...
Az Auchanban van még 250e-ért online, de ott még sose vettem ilyen nagy értékű dolgot, nem tudom megbízható-e olyan tekintetben, hogy szívóznak az emberrel gond esetén vagy sem?
 - 

eisento
addikt
Nekem ugyan meg nincs tcl tv-m de eddigi hszek alapjan azt szurtem le hogy alapbol android tv volt de ugye jott frissites a tvhez azota google tv van.
"A Google Tv egy modern szoftver míg az android tv egy őskövület....." ezt az egyik forumtars irta par hsz-el elobb ebbol gondolom hogy elobb android tv volt es frissult mar google tv-re

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
 - Linux kezdőknek
 - Whisky topik
 - Autós topik
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Apple iPhone 15 - a bevált módszer
 - Gumi és felni topik
 - Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
 - További aktív témák...

- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
 - SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
 - Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
 - SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
 - Új, bonatlan Philips 43" (108cm) 4K LED TV - 43PUS7609/12

- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
 - Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.

Vhiktor