- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
Sziasztok!
Ezek szerint túl hosszúra sikeredett, így tömörítek
Hazánkban nem túl régi márka a TLC így gondolom sok jelenlegi tulajnak volt korábban hasonló Samsungja, LG-je,.......
Kérédsem az lenne, hogy hozza azt a tudást, képminőséget mint a hasonló kategóriás samsungok, LG-k,......? vagy ha belefér x % többlet, akkor azért inkább pl Samsung RU7100-as széria jobb választás lehet?
TCL képjavító Smart HDR funkció a konkurenciához képest tényleg karcsú?Rendeltem egy 75EP660-at, de sajnos élőben nem láttam. Alza áruházban ehhez [link] volt ma szerencsém, ami igen meggyőző volt, de persze ez egy jobb típus, így nem tudom mennyire lehet mérvadó. Ezt a készüléket nyomkodva a menü, android sebessége jónak tűnt, 4K tartalomnál igen korrekt a képminősége, de a betekintési szög valóban kicsit gyatra, igaz sosem állt szándékomban oldalról nézni a TV-t, így ez nem is lényeg.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- Jövedelem
- Hardcore café
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor