- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
Sziasztok!
Ezek szerint túl hosszúra sikeredett, így tömörítek
Hazánkban nem túl régi márka a TLC így gondolom sok jelenlegi tulajnak volt korábban hasonló Samsungja, LG-je,.......
Kérédsem az lenne, hogy hozza azt a tudást, képminőséget mint a hasonló kategóriás samsungok, LG-k,......? vagy ha belefér x % többlet, akkor azért inkább pl Samsung RU7100-as széria jobb választás lehet?
TCL képjavító Smart HDR funkció a konkurenciához képest tényleg karcsú?Rendeltem egy 75EP660-at, de sajnos élőben nem láttam. Alza áruházban ehhez [link] volt ma szerencsém, ami igen meggyőző volt, de persze ez egy jobb típus, így nem tudom mennyire lehet mérvadó. Ezt a készüléket nyomkodva a menü, android sebessége jónak tűnt, 4K tartalomnál igen korrekt a képminősége, de a betekintési szög valóban kicsit gyatra, igaz sosem állt szándékomban oldalról nézni a TV-t, így ez nem is lényeg.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- Futás, futópályák
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Diablo IV
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Logitech MX Anywhere 3 egér
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest