- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-02-06 18:54 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
-
meke11
aktív tag
-
bzolika10
aktív tag
-
ACE-
addikt
Hát végülis mobilon, tableten továbbra is működik...
[#20331 Talon1111]
Igen, arra jó lett volna, de sajnos ezt nem tudják szűrni, hogy Te használod-e vagy valaki más... -
Aprósólyom
addikt
-
bzolika10
aktív tag
Elég érdekes dolog ez. Azt nem tudom megérteni, hogy a telekom hogy számolta ki, hogy jobban megéri neki a voda koax mellé kihúzni az optikáját Hosszúhetényben, mint hogy a tarr a voda 2x esébe kerülő koaxa mellé húzza be Pécsváradra, ami lélekszámilag még nagyobb is. Ráadásul még most is van T réz, ami mellé simán elférne az optika.
Nem tudom hogy hogyan, de valahogy nagyon jól el tudja kerülni a tarr a versenyhelyzeteket. -
farkas-j
őstag
Úgy néz ki, most már használható sebességű a VPN kapcsolatom. Nem is kellett átállítanom az MTU értékét. Ez az új ZTE már nem fekszik meg rajta. Azt még nem tudom, hogy mit szólna egy egy-két ezres Torrent szálhoz.
Az megtudja fektetni azokat a routereket amikben nincs hardveres NAT és nincs bennük combos proci. (Érdemes beleolvasni az "ASUS routerek" vagy a "Milyen routert" topikba.) Ha lesz rá lehetőség, az biztos, hogy bridge módba fogom rakatni, addig elleszek így vele. -
farkas-j
őstag
-
farkas-j
őstag
Köszi az infót!
Fejlemény. Délután korrektül felhívott az egyik informatikusuk, és átbeszéltük a problémákat. Azt ígérte, hogy utánanéz, hogy miben lehetne előrébb lépni. Ma este meglepetésemre kijöttek a TARR-tól és hoztak egy új típusú NOD-ot, egy ZTE ZXHN F688-ast. Bridge üzemmódot ugyan ez sem tud (még), de erre állítólag tényleg lesz új firmware ami már tudni fogja a bridge üzemmódot. Annyi előrelépés van most első körön, hogy ennek már sokkal használhatóbb a szoftvere. Tud DyN DNS opciót, van DMZ beállítási lehetőség, és IP cím lefoglalási lehetőség is. Ebben már AC2100/2.4Ghz/5Ghz (3x3 MiMo) WiFi van és vélhetően combosabb a hardvere is. A VPN tesztet holnap tudom megcsinálni majd a cégtől. -
DonMarco
aktív tag
-
PirosPöttyös
tag
-
vpanangin
senior tag
-
meke11
aktív tag
-
Daniel911
csendes tag
-
ChuckyCheese
tag
És most akkor miért esel nekem? Csak megjegyeztem, hogy eddig nem volt rá szükség, ezért nem tudtam hogy nem tudja. Nem hibáztatok senkit, talán csak magamat. Bár amikor vettem, még 20 megás netem volt. Nem tudtam, hogy pár év múlva ilyen lesz, ezért valszeg nem ez volt a priorítás!
De ha jól esik, mondogasd csak! -
Bozek
nagyúr
-
amadeus11
senior tag
Az én csomagom a tavalyi árhoz képest 70 egész forinttal "olcsóbb" lett. Tavaly év közben megemelték a kábeltévé árát a retekklub meg a höricsatik miatt pár száz forinttal. Aztán hogy más csomagoknál hogy sakkoztak. Nyílván úgy, hogy jól járjanak. Ez nem egy közhasznú alapítvány. Már a cég a neve is garancia a profitmaximalizálásra
"Tarr" 
-
CsodaPOK
senior tag
-
korfa
aktív tag
-
Markizmark
addikt
-
Turbobacsi
senior tag
-
kabelmania27
Topikgazda
-
kabelmania27
Topikgazda
-
kabelmania27
Topikgazda
-
Gubek-Einste
legenda
-
kabelmania27
Topikgazda
-
szabogabor10
veterán
-
szabogabor10
veterán
-
dark73
csendes tag
-
Dave1984
őstag
-
korfa
aktív tag
-
ballaball
csendes tag
Nekem is tetszett az ajánlatuk.

Közben felmerült bennem az is, hogyha digitálisra aláírok 1 év hűséget, akkor ezzel az analógra is aláírok?
Ha nem hosszabbítok analógot (lemondom), akkor nem kapom a digitálisat se tovább.
Szerintem jó lenne elkülöníteni egymástól a kettőt, és a digitális csomagokat úgy megcsinálni, hogy abban szerepeljen az összes csatorna, nem pedig csak az, amit pluszban adnak az analóghoz képest. Az ár is mehetne így egyben, vagy újabb (digitális) kombi csomagokkal együtt. -
artid
aktív tag
-
XeeN
senior tag
Miután Március 5.-től él az új ászf, nem is igen mondhatott mást az üzletkötő. Ha valakit nagyon érdekelnek a leendő változások, a tarr honlapján megtalálhatja az új feltételeket. A duplázás inkább marketing fogás, a lényeg az, hogy valóban emelni fogják mindegyik csomag sebességét kisebb-nagyobb mértékben.
-
Tutu7030
veterán
-
Peti12
csendes tag
-
szabogabor10
veterán
A 29-es valóban egy nagyon speciális, szinte egyedülálló körzet országszinten is. Ott ha jól tudom az a probléma, hogy nem alkalmas kétirányú kommunikációra, így internetre sem a kábelhálózat, fejleszteni pedig nagyon nem akarnak. Ezért csak ADSL van. Annak meg ismerjük az árát. Itt viszont nincs ilyen probléma, ergo kis fejlesztés után falvakba is jöhetne a 120 Mbit/s.
-
szabogabor10
veterán
Tarrnál is vannak hülye szerelők. Legutóbb éppen ilyent fogtam ki. Le kellett ordítanom a fejét, mert nem óhajtotta kicserélni a Globalteq STB-t Intekre, habár előtte egy rossz szó nélkül engedélyezte az üfsz-on egy rendes hölgy a cserét. Más fórumokon olvasottak alapján a UPC-nél sem minden szerelő hülye azért. Az árkülönbség mindenesetre akkor is irreálisan nagy a két cég között (csak sajnos ezt a szerencsés helyen élők kevésbé veszik észre...). De addig, amíg 50 mega a Tarr-nál alapesetben 21.845 Ft, a UPC-nél pedig 6650 Ft, nincs miről beszélni és minden védő szó teljesen felesleges.
-
Heimdallr75
őstag
lehet védeni ettől függetlenül tény, hogy az ügyfél, tájékoztatás ismeretlen (neked pozitív tapasztalatod van velük minőség terén, szerencsés vagy, akkor feléd csak a két egyébb meghatározást tartom, tedd fel a kérdést egy szolgáltatónak ami egy negyed országot beterít egy 10 éves csinálja a honlapját wordben?
) fogalmak, mindezt drágán. Sajnos monopol helyzetük van.
nem vitának szántam, tapasztalatnak. -
emre33
addikt
-
1egaly
aktív tag
-
Tutu7030
veterán
-
Tutu7030
veterán
-
emre33
addikt
Alsó a routerem mac címe..
(motorola 6120E http://192.168.100.1/cmAddress.htm)Ha cseréltem a router mac címét, akkor 3 sor volt..
Új mac cím, új ip cím..
Visszaraktam a régi mac címet, vissza is jött a régi külső ip cím.Kipróbálnám, csak nincs kéznél switch.

-
Televan74
nagyúr
-
Grande Ale
őstag
-
johnny6.d
tag
-
kabelmania27
Topikgazda
-
CsodaPOK
senior tag
Meglett a megoldás.
Két frontos volt a csata:
1. Az egyik oszlopon valami kütyü beázott.
2. Van egy nem mai gyerek TV-nk. Az pont a Sorozat+ frekijén nyom vissza meglehetősen sok zavaró jelet a hálózatba.Mindenesetre Tarr előtt mégegyszer le a kalappal. Nagyot nőttek most a szememben

(És láthatóan az Ügyfélkapus bejelentéseket is figyelik
) -
kabelmania27
Topikgazda
-
kabelmania27
Topikgazda
-
HIJ
őstag
-
kabelmania27
Topikgazda
-
kabelmania27
Topikgazda
-
kabelmania27
Topikgazda
-
kabelmania27
Topikgazda
-
emre33
addikt
-
emre33
addikt
-
emre33
addikt
-
szabogabor10
veterán
-
Grande Ale
őstag
-
Grande Ale
őstag
-
Gedeon31
addikt
-
1egal
tag
-
HIJ
őstag
-
1egal
tag
-
HIJ
őstag
Az rendben van hogy egy adott pillanatban, amikor éppen bemérik, akkor megy. De a probléma akkor szokott előfordulni, amikor pl hétvégén mindenki a neten lóg. Én inkább attól tartok. Pl most karácsonykor volt egy kisebb lassulás. Mondjuk akkor nem a letöltési sebességgel volt a baj, hanem valószínűleg a DNS szerverek terhelődtek le, mert a weboldalak nem jöttek be, illetve tető lassúak voltak...
Aztán döntöttem. Egyenlőre a 15 megás is elég lesz, tekintve hogy jelenleg sem megy 24/7 -ben a letöltés... Jól hangzik a 25 mega, de a ki a fene használja azt ki? Én pl (szvsz) powerUser vagyok letöltés terén, ami azt jelenti, hogy 1080p -s videók tömkelegét töltöm nap mint nap, de így sem voltam képes kihasználni még a 10 megát sem nonstop. Max a feltöltés az ami jól jönne... Mindenesetre a 15 ről van lehetőség a 25 -re, viszont fordítva nincs. -
emre33
addikt
-
1egal
tag
-
emre33
addikt
-
emre33
addikt
De igen, ha a csatornát direkt törölték, és nem a csatorna szünt meg.
És nem hinném, hogy megszűnt. Így lehet írni a médiahatóságnak.
Pár milliós büntetés garantált!
Hatályos ASZF:
[http://www.tarr.hu/pic_uploaded/TARR_KFT_CATV_ASZF_20120119_v2.pdf]
-
rviktor25
tag
-
1egal
tag
-
emre33
addikt
-
green_army78
tag
-
emre33
addikt
-
emre33
addikt
tarr.hu minden csak nem aktuális.
facebook oldalt egyszerűbb frissíteni, mint egy csili-vili főleg flash-es oldalt (felső reklám blokk)Facebook-ot sok ember folyamatosan olvassa.
tarr.hu meg minek menjek fel minden nap.El kell érni a felhasználókat, minél gyorsabban, minél többet, minél olcsóbban.
Ma erre az egyik legalkalmasabb eszköz a facebook.
Ha tetszik, ha nem, ez így van.
El kell fogadni, és használni. -
Grande Ale
őstag
Persze, igazad van, de az oldalukra nem kattintok szerintem egy évben kétszer. A fészbúkra meg híreket olvasni járok, minden általam olvasott oldal ott van. Így látnám, látnánk, ha van valami hír, fórumról, hozzászólásokról nem is beszélve. De nem kell, csak egy felvetés volt, hiszen minden nagyobb cégnek, szolgáltatónak van szinte.
-
FZoleee
tag
-
PiciKenny
senior tag
-
kabelmania27
Topikgazda
-
kabelmania27
Topikgazda
-
emre33
addikt
DIGI lan és a kábel lan két külön technika, két külön árazással.
Két kábel szolgáltatót össze lehet hasonlítani..
Amugy van több (sőt!) kábel szolgáltató, ami olcsóbb a tarr-nál.Összehasonlkítás egyvalamire jó: Ha más tudja ugyan azon technikát olcsóbban, gyorsabb sebességű NET szolgáltatni, akkor a TARR miért nem?
Neki is ugyan annyi az optika bérlet BIX fel, motorola modem és CTMS ugyan annyiba kerül.
Kábel hálózat kiépítve, nagy sebesség nem ezen múlik. -
emre33
addikt
-
Joke21
aktív tag
Nem kell felhívni a tarr-t. Modemet áramtalanítod, laptopot és a modemet összekötöd utp kábellel, 5 perc múlva modemnek újra áramot adsz. Ennyi és megy. Ha nem, akkor legyen 10 perc, de 5 általában elég nekem. Persze ha utána asztaliról szeretnéd használni a netet, akkor ugyan ez a művelet.
-
emre33
addikt
-
emre33
addikt
-
MomoSinX
aktív tag
-
emre33
addikt
-
emre33
addikt
-
korfa
aktív tag
-
szabogabor10
veterán
-
Tutu7030
veterán
-
emre33
addikt
-
Tutu7030
veterán
-
Tutu7030
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bluetooth hangszórók
- Konteó topic
- AliExpress tapasztalatok
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- OH Új Dobozos Dell Latitude 3450 "KIS TERVEZŐ LAPTOP" 14" -40% i7-1355U 16/256 NVIDIA MX570A 2GB FHD
- Milwaukee Switch Tank
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az megtudja fektetni azokat a routereket amikben nincs hardveres NAT és nincs bennük combos proci. (Érdemes beleolvasni az "ASUS routerek" vagy a "Milyen routert" topikba.) Ha lesz rá lehetőség, az biztos, hogy bridge módba fogom rakatni, addig elleszek így vele.
"Tarr"
cyfrowy ekspert. Egyelore csak annyi negativ van, hogy a csatornákat nem tudom sorba rendezni, egyebkent teszi a dolgát.

nem vitának szántam, tapasztalatnak.

kabelmania27
ftamas0201