- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas63
aktív tag
-
Daniel911
csendes tag
Hali!
Ez a 'még jó' kategória, de ha lassúnak érzed, vagy szakadozik, jelentsd be, ránéznek bennt a grafikonokra, amik többet mondanak, és ha kell kimennek javítani!
Én még csomagvesztést szoktam nézni, mondjuk a bix.hu-t pingelve 6550-el (vagy 65500-al feltéve hogy bérja a router-ha van) -
Daniel911
csendes tag
Hali!
Rendben van, leszámítva a correctables/uncorrectables táblár. Mondjuk attól függ ez is, hogy mióta méri, mert 2 hónap alatt ez rendben van, 4 óra alatt meg nincs. A helyedben megnézném, nincs-e valahol laza csatlakozás a koaxon.
Lehet területi hiba is, ha gyakran tapasztalod a hibát, jelezd a 1223-ra. -
ozsi1987
tag
winter is coming....
Tisztelt Ügyfelünk!
Értesítjük, hogy 2017.08.28-án 02:00 és 03:00 között hálózatfejlesztési munkálatok miatt a digitális KTV szolgáltatásunkban maximum 30 perces, TELJES KIMARADÁS várható az alábbi településeken:
Aba, Adony, Ág, Alap, Alsómocsolád, Alsónána, Alsónyék, Alsószentiván, Apátvarasd, Attala, Bakóca, Baranyaszentgyörgy, Báta, Bátaszék, Bátaszék-Kövesdpuszta, Bátaszék-Lajvérpuszta, Bátaszék-Vázkerámia, Bátya, Belecska, Bikács, Bikács-Kistápé, Bikal, Bogyiszló, Bölcske, Bonyhád, Bonyhád-Börzsöny, Bonyhád-Majos, Bonyhádvarasd, Cece, Cikó, Csibrák, Csikóstőttős, Csoma, Csősz, Dalmand, Daruszentmiklós, Decs, Diósberény, Döbrököz, Dombóvár, Dombóvár-Gunaras, Dombóvár-Szőlőhegy, Drágszél, Dunaföldvár, Dunaszentgyörgy, Dúzs, Egyházaskozár, Előszállás, Értény, Fácánkert, Fadd, Fadd-Dombori, Fajsz, Felsőegerszeg, Felsőnána, Foktő, Fürged, Gerényes, Geresdlak, Gerjen, Görcsönydoboka, Grábóc, Gyönk, Györe, Györköny, Gyulaj, Gyümölcsény (Mindszentgodisa), Harc, Harc-Szentgálpuszta, Hidas, Himesháza, Hőgyész, Homokmégy, Homokmégy-Alsómégy, Homokmégy-Halom, Homokmégy-Hillye, Iregszemcse, Izmény, Jágónak, Kajdacs, Kakasd, Kalaznó, Kalocsa, Káloz, Kapospula, Kapospula-Alsóhetény, Kaposszekcső, Kárász, Keszőhidegkút, Kéty, Kisbeszterce, Kisdorog, Kishajmás, Kismányok, Kisszékely, Kistormás, Kisvaszar, Kisvejke, Kocsola, Kölesd, Komló-Mecsekjánosi, Koppányszántó, Kulcs, Kurd, Lápafő, Lengyel, Liget, Madocsa, Mágocs, Magyaregregy, Magyarhertelend, Magyarkeszi, Magyarszék, Mánfa, Máza, Mecseknádasd, Mecsekpölöske, Medina, Meződ, Mindszentgodisa, Miszla, Mőcsény, Mohács, Mucsfa, Mucsi, Murga, Nagydorog, Nagykónyi, Nagymányok, Nagypall, Nagyszékely, Nagyszokoly, Nak, Németkér, Óbánya, Őcsény, Ófalu, Öregcsertő, Orfű, Oroszló, Ozora, Paks, Paks-Dunakömlőd, Paks-Gyapa, Palé, Pálfa, Palotabozsok, Pári, Pécsvárad, Pincehely, Pörböly, Pusztahencse, Pusztahencse-Földespuszta, Rácalmás, Regöly, Sárbogárd, Sáregres, Sárkeresztúr, Sárpilis, Sárszentágota, Sárszentlőrinc, Sárszentlőrinc-Úzd, Sásd, Seregélyes, Sióagárd, Somberek, Soponya, Szabadi, Szágy, Szakadát, Szakály, Szakcs, Szálka, Szárazd, Szászvár, Szatina, Szedres, Székelyszabar, Szekszárd, Szűr, Tác, Tamási, Tamási-Fornádpuszta, Tamási-Kecsegepuszta, Tarrós, Tékes, Tengelic, Tengelic-Júliamajor, Tengelic-Szőlőhegy, Tengelic-Vadászmajor, Tevel, Tófű, Tolna, Tolna-Mözs, Tolnanémedi, Tormás, Udvari, Újireg, Vajta, Váralja, Várdomb, Várdomb-Újberek, Varga, Várong, Varsád, Vásárosdombó, Vázsnok, Vékény, Závod, Zengővárkony, Zomba
Köszönjük megértésüket és türelmüket!Üdvözlettel:
TARR Kft.
-----------------
jó és szép dolog a fejlesztés, de eddig mi csak ennek a hátrányait érzékeltük idén.
(és nem az előre tervezett leállásokra gondolok, hanem a sorozatos hibákra )
jó lenne ha tudnánk is majd idővel, hogy milyen fejlesztések valósulnak meg. -
-
-
-
ftamas0201
Topikgazda
Ejha, érdekes dolgokat írsz, ha van valami valóság alapja ennek akkor te közel vagy a tarr tűzéhez?
Vagy az írásodból látva a stílust jól telt az este, sikerült berúgni és most kicsit halucinálsz az égről meg a fényről és napról
Persze ha szó szerint értelmezzük az utolsó mondatod és a fényt, optikára tudnék gondolni első körben mivel azok a fényvezérelt dolgok de nem hinném hogy te is erre gondolsz?!
-
-
ftamas0201
Topikgazda
Engem az nem nagyon érdekel mert gondolom elérhetetlen áron lesz egyszerű fizikai munkások számára akik nem éppen jól keresnek, viszont a lejjebb lévő kategóriák 30/60 annál inkább érdekelnének már mert lassan a hűség lejár és kéne az új lehetőségek listája már, holnap megyek intézni a digitális hűséget, de azt hiszem pár hónap és esedékes lesz a kombi is
-
-
-
-
-
atys70
csendes tag
Kiküldenek egy értesítőt, hogy mikor jár le a hűségidőd, de azt nem írják bele, hogy mennyi lesz a tarifa. A hűségidő lejártát követően 45 napon belül hosszabbíthatsz, akkor úgy veszik, mintha rögtön meghosszabbítottad volna, csak utólag számolják el a többletként kifizetett díjakat. pl januárban jár le, de te csak februárban írsz alá, akkor januárra-februárra kifizeted az emelt díjat, s márciusban írják jóvá.
-
larryhughes
csendes tag
Köszi!
Ez a listaár azért érdekes dolog... Nekem korábban évekig volt úgy, hogy lejárt hűségidővel ment az előfizetésem, de akkor sem kaptam nagyobb számlákat.
Ha kötök digitális előfizetést, akkor az analóg szolgáltatás is megy még tovább mellette? (Pl. ha két tévém van, és csak egy CI modult/STB-t kérek, akkor a másikon az analóg elérhető marad?)
-
Tutu7030
veterán
-
-
emre33
addikt
"Ha ez a szám eléri a tizenháromezret, akkor ismét tárgyalóasztalhoz ülnek."
Erre reagáltam, erre a véleményedre, hogy 2% miatt ne várj el semmit.
13% meg nem lesz meg, ha meg is lesz, akkor szerinted maradék 80 % mit fog szólni?
Ők fizetnek többet szó nélkül?
Hát nem, mert akkor ők akadnak ki. És ez igazságtalan lenne!Ok?
-
emre33
addikt
Amúgy srácok én azt mondom, ha hosszabb távon a Digisport nem kerül fel az UPC és a T-HOME kínálatába, akkor a sportcsatornát anyagilag ilyen sport kínálat mellett nem lehet fenntartani.
És meg fog szűnni és vagy leadják a drága közvetítéseket.2 sportcsatorna jövője ezen műlik.
-
HIJ
őstag
Akkor épp emiatt szemetek. Nincs alternatíva és így annyit kérnek amennyit nem szégyellnek. Én pl most fogok fizetni 13 000 ft -ot. Azért hogy legyen netem és TV -m. Azért ez kicsit talán sok nem gondolod? De mivel nincs lehetőségem másra így marad a forrongás. Mondjuk engem ez a Digi mizéria nem hat meg, csak a konzekvencia miszerint: 14 csatornát kivettek, ami helyett betesznek asszem 5 -öt és ezért lesz a havidíjam 400 Ft -al több mint tavaly, ami sztem már tavaly is pofátlan magas volt. Ennyi.
-
590227
aktív tag
-
"Az ára egy kicsit húzós lesz, de legalább lesz."
Kár, hogy egyetlen épeszű lakossági ügyfél sem fogja megrendelni, de még cégek se nagyon. Nevetséges.
A K5-ös kombi csomag 10 megás sebességét meg nyugodtan felemelhetnék 15 megára árváltoztatás nélkül, nagy valószínűséggel nem mennének csődbe ettől.
A Tarr egyetlen pozitívuma az elég nagy digitális csatornaválaszték a kedvezményes árú minicsomagokkal, amikből az ember minél többet rendel meg, annál kevessebet fizet 1 db-ért. Ez egy kicsit kompenzálja (legalábbis nálam) a drága internetet. -
HIJ
őstag
Én úgy tudom, hogy 2 évig még a Tarr Jani lesz a vezér, de az nem jelenti azt hogy nem indulnak meg változások. Valami olyasmi van hogy egy szándéknyilatkozat már készült a megvásárlásról, de ez csak az én infóm nem halálbiztos (egy volt tarros mondta)
De én az invitelről tudok...
-
emre33
addikt
" Egyik gépemmel sem megy a net, ami 4db MAC címet jelent. Van, hogy 10 percig működik és van, hogy fél napig."
Ennek semmi értelme. Rendes állapot szeirnt egyszerre eg MAC cím engedélyezett.
Ilyen nincs, hogy van 4 gépem, egyikel se megy.
Hogy menne már ember? Ha a Tarr nem állít át semmit, akkor hiába dogod át, nem fog IP címet kapni.Azt meg ne mond, hogy ide ode állítgatod a MAC címeket a tarr kft-vel.
Be kell jelenteni a hibát. -
emre33
addikt
Egy előfizetéshez egy MAC cím van társítva, változás esetén TARR részéről engedélyezni kell...különben sose kapsz ip címet.
Ha dobja a netet, és a modem értékei nem jók, ezt te is könnyedén ellenőrizheted.
Attól, hogy esetleg más lesz a tulajdonos, se az ügyfélszolgálatos, se a műszaki emberke nem fog jobban vagy rosszabbul dolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motoros topic
- Google Pixel topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest