Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
Mindenki ki van akadva a Tarr miatt. De sajnos az a baj , hogy sok helyen a Tarr -on kívül nincs más csak a "tányéros" tv. Tehát monopol helyzetben vannak, és lesznek is egy jó darabig. Én digitvről váltottam, de nem bántam meg.
És még egy kis szösszenet . Internetet is váltottam, mert ahol én lakom az adsl szolgáltatóm nem tudta lehozni nekem 4M -ás netet , csak 3-3,1 jutott el hozzám.
És nyertem is a váltáson kb. 1200 Ft -ot, ráadásul 10Mbites netem van és mind a 4 szobába be van kötve a kábel tv.Szeretném én is ha lenne konkurencia, de sajnos egy kis településen örülni kell, hogy van egyáltalán ilyen szolgáltató mint a Tarr kft.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Televan74
nagyúr
Külföld elérése botrányosan szar,felidézi bennem az 56k modemes korszakot.
Belföld ok.Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Televan74
nagyúr
Én egy kis faluban élek, nekem csak a sz(t)arr marad. Szeptemberig úgy sem tudok csinálni semmit, hisz addig szól a szerződésem.Meg nincs kihez menjek, tarron kívül van a lassabb és drágább Invitel(bár ez stabilabb).
-
Televan74
nagyúr
Megint lassú.
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
válasz dízelracer #1674 üzenetére
Most nálam is jó, csak 11 óra után volt vele probléma.
Remélem most egy jó darabig nem lesz vele gond.Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Televan74
nagyúr
Ez így igaz , a ügyfélszolgálatos hölgyek nagyon segítőkészek.
Nekem nem volt a szolgáltatónál email címem, betelefonáltam, mondtam , hogy szeretnék egyet. A kis hölgy csak annyit kért, hogy mondjam meg milyen felhasználói nevet szeretnék, mi legyen a jelszavam, és már kész is volt az email accom.Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Televan74
nagyúr
De csak az országhatáron túl nem jó.Magyarországon tökéletes, de a net nem áll meg a határon.
Magyarázza meg már valaki hogy miért csak Magyarországi oldalakkal jó? Tarr Kft. valamit nem fizetett ki?Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Televan74
nagyúr
Én több évre terveztem a szolgáltatóval a kapcsolatomat. De ha nem változik a helyzet akkor a nyár végén felmondom a szerződést.Szeptemberig köt a hűség.
Az lenne még a szép ha Tarr csődöt jelentene, mi meg ülhetnénk a szószba.De legalább megszűnne a hűségnyilatkozatom.
-
Televan74
nagyúr
Ma volt kint a szerelő, megnézett minden csatlakozást.Amit tudott kicserélt.
Ma estig jó volt a net , de 20.50 -től megint szarakodik mint az elmúlt négy napban.Most is mobiltelefonról írok. Biztos nem lesz olcsó.
-
Televan74
nagyúr
Volt/van egy számomra fontos email. Amit elküldtek külföldről és nem jött meg . Lehet ezzel valamit kezdeni vagy bukott ügy. Megszűri valaki az email -eket. azért nem jutnak el a felhasználóhoz. Több külföldi weboldalnál tapasztaltam már.
-
Televan74
nagyúr
Ma annyit elért a tarr kft nálam, hogy jól felhúztak agyilag és a sárga földig ittam magam.
-
Televan74
nagyúr
Már egy hete nincs normálisan internetem, Van hogy éjjel azért lehet használni , de nappal csak néha van kis időre. Én már naponta hívom a szolgáltatót, de hiába , a probléma nem oldódik meg. Nem tudom mi tévő legyek.
-
Televan74
nagyúr
Hova tűnt a EuroSport? Ezek után már csak a HD csomagban lesz elérhető?
-
Televan74
nagyúr
Nem tudom , hogy mi van.Nekem eddig itt Kulcson az analóg csomagban jött az Eurosport. Most kivették és helyette a SportKlub jön. És csak a digitális HD csomagban van benne a Kulcsi csatornakiosztásban.
Ezért egy kicsit mérges vagyok most a Tarr Kft -re. Nem tudom mire ez a kevergés.
-
Televan74
nagyúr
(#3680) emre33
Nem tudom igaz e , de állítólag csak 18.000 - 19.000 3D -s TV van Magyarországon. Nagyon kevés. Az emberek ettől az akciótól nem fognak 3D -s tévékért a boltba rohangálni.
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
válasz Gedeon31 #3894 üzenetére
Igen, magasak az árak. De nálunk csak a Tarr van és az Invitel + Digi(tányéros) kombó. Árban egyforma volt mikor átszerződtem a Tarrhoz. Minőségben győzött a Tarr.
Nincs konkurencia , nálunk a Tarr minek is fejlesztene.Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Televan74
nagyúr
válasz Grande Ale #3900 üzenetére
Jó ez így ahogy van. Inkább legyen sok csatorna , mint hogy HD -ben nézzem a sok amúgy is pocsék műsort.Azért igazad van, haladni kell a korral , ha van értele.
-
Televan74
nagyúr
válasz Gedeon31 #3904 üzenetére
Költői kérdés! Mond te kit választanál?
Tarr :
E mellett megjelent 25M KOMBI csomagunk szintén 2 éves hűséggel - igazi sebesség mániásoknak!ÚJ! TRIÓ EXTRA 25M* - Extra TV előfizetés + 25M NET + TeleTARR díjcsomag - bruttó 10.990Ft/hó
Invitel :
Kínált sávszélesség (letöltés/feltöltés)
15,00 Mbit/s 0,90 Mbit/s
Garantált (letöltés/feltöltés):
5,00 Mbit/s / 0,50 Mbit/sés 2 éves határozott idejű szerződés 9990 Ft/hó(fél évig 5740 Ft/hó)
-
Televan74
nagyúr
(#3906) Gedeon31
Miért ne. Szerinted kis faluban lesz fejlődés két év alatt.
(#3907) kabelmania27
Invitelről váltottam Tarra kb. 2 éve. Akkor nálam 3,6Mbit/s volt a maximális sebesség. Lehet ,hogy most se lenne több.
-
Televan74
nagyúr
válasz szabogabor10 #3943 üzenetére
És kinek adná el?
Upc, Digi, Invitel...? Ha láttak volna benne fantáziát,akkor már rég megvették volna.
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
válasz Tutu7030 #3994 üzenetére
Jó, de nekem mindegy. Úgy is analógon jön. Nem vagyok egy HD huszár.
Lehet hogy már én öregszem ,de nem fontos a HD.A sz@r műsor az HD -n is sz@r, maximum szebb a képe.
Bár én nem vagyok egy klasszikus tv néző, én inkább tv hallgató vagyok.Amikor valami fontos történik csak akkor figyelek oda. Tekintettem a monitoron, fülem a tévén.Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Televan74
nagyúr
Szűkül a piac és ilyen gyerekes módon próbálnak harcolni a másik féllel.
Mondjuk jogszerűen teszi, mert DigiTV a saját csatornáit nem adja oda senkinek. Ezen nem értem mit kell egyeseknek problémázni.Másik fejlemény , hogy jövőre teljes gőzzel beindul a MindigTV, már nekem van olyan ismerősöm aki , gondolkodik rajta ,hogy kábel helyett előfizet arra.
És ha jól csinálják akkor nagyon erős konkurencia lehet belőle.[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
Nekem a tájékoztató másik oldalán ott van az analóg extra csatorna kiosztás
Szerk.: A első lapon csodálkoztam. Egy teljes lapot elhasználtak a címzésre.
Miért nem lehetett egy levélben a számlával együtt küldeni. Mert ma jött meg az is nekem.Érhetetlen!
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
A Digi meg be...hatja. Felőlem visszahúzhatnának Romániába. Így próbálnak teret és újabb előfizetőket megnyerni maguknak. Sokan meg be is cumizzák rendesen.
-
Televan74
nagyúr
válasz szabogabor10 #4552 üzenetére
Csatorna kivétel miatt inkább szídd a Digit. Jópofizott itt fél évig, közben meg végig az etetés volt a szándéka.
Ennek is csak üzleti okai vannak. De jogosan csinálta mert a saját csatornáit vonta vissza.
Nekem is fájópont a Digisport elvétele. De előtte is megvoltam nélküle.Én személy szerint ha a helyi feltételeket nézem, őrülök a Tarr 11.600 Ft -os havi díjának is.Nagyon sok kis település van, ahol csak a tarr nyújt ilyen szolgáltatást.
A többi szolgáltató is fog emelni árakat. Senki sem fogja benyelni a közműadót.
-
Televan74
nagyúr
válasz zolesz78 #4611 üzenetére
"Ezek alapján megérthetnéd azokat, akiknek hiányzik a Digisport 1-2! Szerintem azért ezeken a sportcsatornákon színvonalasabb műsorok mennek mint az RTL-en, ráadásul ezek olyan eseményeket közvetítenek, amelyeket élőben kell látni és nem utólag letölteni valahonnan."
Nem tudom miért kell ezen annyit rágódni.Ha kell a digisport akkor irány a digitv.
Mellesleg csendben megjegyzem, szerintem ez is volt a digi eredeti szándéka.
De valami komoly nézeteltérés lehet a két szolgáltató között, mert az összes digis csatornát visszavonta a digitv.[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
Szóval ha jól értelmezem a Tarr plusz pénzért szerette volna tovább adni a Digisportot(mondjuk bele tette volna új digitális csomagba), és ez a Diginek nem tetszett. Ezért fogta a Digi az összes csatornát és elhúzott.
-
Televan74
nagyúr
Tetszik,hogy ennyire rá vagytok görcsölve a HD adásra.
-
Televan74
nagyúr
válasz szabogabor10 #5372 üzenetére
Vagy esetleg csak egy drága "berendezésről" van szó. Talán nem lehet minden sarki műszaki boltban kapni.
-
Televan74
nagyúr
válasz Grande Ale #6968 üzenetére
És mire mész vele? Egy átlag felhasználásra nem kell, torrentre talán.Magyarországon belül és talán a szomszédos országokban tudsz valamit kezdeni vele. Európa még jó, de a tengerentúl katasztrofális.
Hiába van nekem 120Mbit vagy akár 240Mbit, ha nem lehet kihasználni. De ez lehet hogy az én agyszüleményem, akkor elnézést kérek.Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Televan74
nagyúr
Ha valaki ilyen tárgyal kap levelet "Ütemezett karbantartás Alert". Vigyázzon gyanús oldalra visz. A belépési információk megadása után IDE jutsz.
Szerk.: Erről az email címről érkezett : help@tolna.net
Én eleve fake adatot adtam meg.
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
Épp ez a baj. A Mari néni mást akar meg Pesta bá is.
Szvsz. felesleges és hülyeség is ilyen gondolatokkal eljátszadozni.Számomra már nem jó a listád. Amiket én nem vennék ki.
-Universal Channel
-Ozone Netvork
-Life Network
-FEM3
-PRO4
-Viasat6
-Viasat Explorer
-Filmbox
-TLC
-Spektrum Home
-Sportklub
-Sport2
-Eurosport2Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Televan74
nagyúr
válasz szabogabor10 #7522 üzenetére
Akkor márciusba már megint új lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest