Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turbobacsi
senior tag
az M3-at lehet fogni digitálisan? (analógon megvan, a digit keresés nem találja...)
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
Turbobacsi
senior tag
válasz ehenkorasz #7578 üzenetére
nincs vele probléma, évente 1x 2x van gond, az aktuális állapot:
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
Turbobacsi
senior tag
azért aranyosak voltak tarréknál: újraprogramoztam a digitális adókat, kattintgatom őket, erre ott ment a képernyőn dugás 1000-el (főműsoridőben), a gyerekek meg ott ültek mellettem, nem kicsi reflexxel kapcsoltam tovább, aztán meg magyarázkodhattam...
-
Turbobacsi
senior tag
ma óta nem értem el a tarros (zelkanet-es) leveleimet. Hosszas mojolás után rájöttem hogy megváltoztatták az autentikációt, az eddigi "zelkanet-blablabla" helyett a "blablabla@zelkanet.hu" a helyes bejelentkezőnév
-
Turbobacsi
senior tag
válasz Turbobacsi #8321 üzenetére
update: müködik... eddig "mail.tolnanet.hu" volt a ki/be szerver, de mától "mail.tolna.net" mi van azokkal, akik nem értenek hozzá??? Ráadásul a tarr.hu-n levő információ szerint be kell kapcsolni a "kimenö levelek kiszolgálója hitelesítést igényes"-t. Nos nem, nekem anélkül működik csak.
-
Turbobacsi
senior tag
másnál se megy a pop3 tarr-os levelezés? (zelkanet.hu) ráadásul a www.tarr.hu se jön be, pingelni se lehet
-
Turbobacsi
senior tag
meg nem erősített forrásból tudom hogy leégett(?) valami....
-
Turbobacsi
senior tag
na a levelezés működik (a weboldaluk is...)
-
Turbobacsi
senior tag
másnak is eltűnt az Eurosport alól a magyar hang?
-
Turbobacsi
senior tag
-
Turbobacsi
senior tag
válasz ftamas0201 #11786 üzenetére
én írtam nekik az ügyfélkapuban, 15 perc múlva válaszoltak...
-
Turbobacsi
senior tag
válasz hodostamas #12019 üzenetére
nekem megvan a 40MB pontosan (zegkörnyéke)
-
Turbobacsi
senior tag
válasz farkas63 #12055 üzenetére
mi speciel kaptunk egy használt (vastagon retkes) Intek C30CX-et, ami néha csatornaváltás közben lefagy
A távirányítót alkohollal kellett hogy megpucoljam, olyan volt, mintha ráhánytak volna. De ingyen volt, köszönjük szépen"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
Turbobacsi
senior tag
válasz w.miki #12060 üzenetére
na igen, tegnap este az történt hogy egyszerüen nem volt adás (kép) a tv-n: a menürendszere az STB-nek müködött, az EPG is, csak kép nem volt. Gyári visszaállítás segített. Ha még 2x előfordul, bejelentem.
-
Turbobacsi
senior tag
júliustól emelnek 200 ft-ot, oka: tv2/rtlklub, sose nézem ezt a 2 szennyet de fizetnem kell érte
-
Turbobacsi
senior tag
válasz meke11 #12497 üzenetére
onnan hogy júliusban jár le a hűségem, kénytelen vagyok újrakötni (nincs más megoldás), az új szerződésben már a nagyobb ár van (a weblapra majd gondolom juli. 1-el írják ki)
Felhívtam őket, a 2 fizetős magyar szennyadó miatt emelnek, hiába könyörögtem hogy azt én nem kérem, nem lehet kivenni (sajnos)Kíváncsi leszek hogy hogy a filmek között kevesebb reklám lesz e, gondolom nem
[ Szerkesztve ]
-
Turbobacsi
senior tag
válasz 1egaly #13726 üzenetére
Előfizettem az Eurosport Player-re, ami ugye plusz pénz, meg macera is, de nincs más megoldás, csak ezért az adóért nem fogok digi antennát feltenni.
Viszont ami volt Platina mix csomagom azt azonnal lemondta (talán ha 1 adót néztem közülük), igaz hogy júniusig van "hűség" rá, de vastagon leszarom, nem vagyok hajlandó fizetni egy petákot se érte. Már írták hogy mennyi a "lemondási díj", azt se fizetem, beviszem a CI kártyát, odab*szom az asztalra és távozom...
Az így felszabaduló havi 2e-ből fizetem majd az Eurosport online-t."A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
Turbobacsi
senior tag
nemnem: a tájékoztató levél eléggé felületes volt, a "mari néni" meg gondolod majd az internetes ÁSZF-et fogja olvasgatni??? (én se olvastam el...) Viszont prémium műsor szűnt meg!
[ Szerkesztve ]
-
Turbobacsi
senior tag
aki teheti, ne válassza ezt a sóher, sz@rrágó társaságot!
-
Turbobacsi
senior tag
válasz Tutu7030 #14104 üzenetére
nálunk semmi más lehetőség nincs, annak jeleztem, aki dilemmázik és van más választási lehetősége
bozek: az IPTV tényleg rosszabb minőségre, de mint "társaság" a tarr messze a minden alatt van[ Szerkesztve ]
-
Turbobacsi
senior tag
Nálam semmi más alternatíva nincs, és azt utálom bennük, hogy ezt jól tudják, és vissza is élnek vele: a városban fele annyi a költség mint nekem JOBB csomagért. A "minőséggel" nincs probléma, de a hozzáállással annál több. Az eusp+discov. kivétele tette be a kaput nálam, esküdt ellenségeim azóta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest