- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
ftamas0201 #17871 üzenetére
köszi!! ezt nem tudtam, normál címmel sose volt gond!
-
Turbobacsi
senior tag
Urak, magyarázatot kérek IP kavarodás ügyben:
A routerem "A" IP címet kap a szolgáltatótól
A router az "A" címet jelenti le a dynDNS szolgáltatóhoz (NO-IP) hogy legyen saját név-DNS-em: blablabla.no-ip.org., ez ping-el az "A" címre mutat
A MYIP weboldal (és mindegyik) "B" IP címet mutat rólam.
Házon belülről működik is a kameráim elérése a saját regisztrált nevemről, viszont kintről (mobilnettel próbáltam) az IP kameráim nem elérhetőek a "blablabla.no-ip.org" címről, de az "A" és a "B" IP címmel se.
Eddig ez működött, van megoldás?
AZ "A" cím 100-al kezdődik, a "B" cím 77-el. -
Turbobacsi
senior tag
-
Turbobacsi
senior tag
ma egy érdekes problémába futottam bele, hátha valakinek beugrik a megoldás:
- adott 2 hely (TARR nettel): "A" és "B"
- adott 2 router, mindkettő TPLINK (egy baromi régi, már nem használt (x) és egy viszonylag új C20-as (y)) az "A" helyen
A probléma hogy az "A" helyen tegnap még jöttek-mentek a mailok (levelezőprogrammal, 2 félével), ma már nem (POP3 hiba...), több gépen se, mobilon se, wifin se...
Kikötöttem az y routert, csak a modemmel direktbe kötve a számítógépet a levelezés jó
Bekötöttem a régi (x) routert, a levelezés jó
Visszakötöttem az y routert, levelezés nem működik
Elhoztam hozzám "B" hely az y routert, a levelezés működik
A TARR-nak jelezzem, náluk lehet a hiba?? -
Turbobacsi
senior tag
Eurosport 1-2 HD másnál is eltünt? (zala)
-
Turbobacsi
senior tag
megint 0.1 Mbps az upload
ha holnap is ennyi megy a telefon...
-
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
Turbobacsi #16996 üzenetére
UPDATE: ha ráállok a csatolásra ezt írja ki: "a fájl túl nagy" eddig ilyen gond nem volt
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
kabelmania27 #16550 üzenetére
Köszi, igen, 50% alatt kockásodik, néha, főleg este a magas frekvencián (van benne logika hogy este romlik le a jelminőség?)
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
ftamas0201 #16537 üzenetére
Hello: ellenőriztem a kábelcsatlakozókat (elvileg) rendben vannak, most az Eurosport1 HD (amivel gond volt legfőképp) 682 Mhz-en a jelminőség 55-58%, az adás jó. (a többi adón jobb a helyzet, pl. a Discovery 666 Mhz-en 67-69% a jelminőség)
Esetleg nézz rá légyszi hogy a net modem adatok jók e, és a padláson a bekötés (és a splitterek) jók e. -
Turbobacsi
senior tag
válasz
ftamas0201 #16537 üzenetére
Köszi az infót, végignézem a kábelezés...
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
ftamas0201 #16535 üzenetére
Nem hirtelen lett rossz, már régebb óta szarakodik. Megnézem a padláson a csatlakozókat azért. Felhívtam a céget, azt mondták családi csomaghoz 4500-ért vehetek egy vadi új tunert. Igaz nem kérdeztem meg pontosan milyen típust. Ami most van alcor hdc3500 elég alap.
-
Turbobacsi
senior tag
Tanácsot szeretnék kérni, megpróbálom érthetően leírni a szitut: 2 tv-t használok, egy újabb LG-t, azzal nincs gond. A másik egy ősrégi pana plazma, ebben nincs C tuner, ezért ehhez korábban vettem egy vacak alcor tuner. Mostanában viszont azt csinálja hogy magasabb frekin az adások kockásak, mert a jelminőség 50% alatt van. Az a kérdés hogy van e értelme meg venni a Tarr -os tuner 4500 pénzért? Vagy más félét máshonnan? Vagy kábel gond lehet? (a net és a másik tv rendben van)
-
Turbobacsi
senior tag
jár valaki úgy hogy a tarr webmailban a levél megírása után a küldéskor ezt dobja fel? "nem lehet elküldeni az üzenetet"
update: ha a régi mókuspostával jelentkezek be, azzal jó -
Turbobacsi
senior tag
másnak is "akad" a discovery? (mintha lefagyna az adás néhány mp.-re...)
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
szabogabor10 #15880 üzenetére
persze, de akkor is disznóság!
-
Turbobacsi
senior tag
hoppá: 6 óra rég elmúlt és nincs netünk még
-
Turbobacsi
senior tag
friss frekvencia táblázatot tudna valaki linkelni? (zalaegerszeg)
-
Turbobacsi
senior tag
(jövő áprilisig szóló HD (hádé) Eurosport Player előfizetés eladó)
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
kabelmania27 #14653 üzenetére
hali: kicseréltem a 3-as osztót egy vadiúj 2-esre, tényleg segített valamit:
az egyik ágon az LCD tv-n a magas frekiken 34-ről 44-re nőtt a jelerősség, adatvesztés nincs. A plazmán jelminőséget tudok mérni, a teljes frekitartományban 72-78%. -
Turbobacsi
senior tag
válasz
kabelmania27 #14650 üzenetére
nagyon köszi
a nettel nincs gond, a 3-as osztót lecserélem
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
kabelmania27 #14646 üzenetére
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
kabelmania27 #14644 üzenetére
köszi az infókat: a csatlakozásokat átnéztem már, a 3-as osztót megkukkolom, lehet hogy cserélem egy 2-esre
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
kabelmania27 #14642 üzenetére
-
Turbobacsi
senior tag
tud valaki segíteni? (mielőtt a CÉG-hez fordulok)
Alacsony frekvencián frankó a jelerősség, de magasabbakon nagyon leesik, ott már kockásodás is előfordul.
pl.:
266 MHz: 90 jelerősség, 100 jelminőség
514 MHz: 66/100
690 MHz: 42/100
754 MHz: 34/100 (de itt a jelminőség már ugrál)2 TV-t használok, külön van lehúzva a kábel, mindkettőnél hasonló a helyzet.
A padláson van elosztva, egy kettessel a TV/net van szétválasztva, majd a TV egy hármassal van még kettéválasztva. Eddig kockásodás (jelerősség miatt) még nem fordult elő.
A padláson az osztóknál kössem újra? -
Turbobacsi
senior tag
válasz
kabelmania27 #14382 üzenetére
nem...
kösz a segítséget, a kábelezést, osztásokat átnézem majd még -
Turbobacsi
senior tag
válasz
kabelmania27 #14380 üzenetére
hello: nincs upstream, csak annyi adat van, mint amit mutattam: ez gond?
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
Turbobacsi #14378 üzenetére
UPDATE: közben a modem-router között LAN kábelt cseréltem, most úgy tűnik jó a sebesség
-
Turbobacsi
senior tag
Nálam semmi más alternatíva nincs, és azt utálom bennük, hogy ezt jól tudják, és vissza is élnek vele: a városban fele annyi a költség mint nekem JOBB csomagért. A "minőséggel" nincs probléma, de a hozzáállással annál több. Az eusp+discov. kivétele tette be a kaput nálam, esküdt ellenségeim azóta.
-
Turbobacsi
senior tag
aki teheti, ne válassza ezt a sóher, sz@rrágó társaságot!
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
1egaly #13726 üzenetére
Előfizettem az Eurosport Player-re, ami ugye plusz pénz, meg macera is, de nincs más megoldás, csak ezért az adóért nem fogok digi antennát feltenni.
Viszont ami volt Platina mix csomagom azt azonnal lemondta (talán ha 1 adót néztem közülük), igaz hogy júniusig van "hűség" rá, de vastagon leszarom, nem vagyok hajlandó fizetni egy petákot se érte. Már írták hogy mennyi a "lemondási díj", azt se fizetem, beviszem a CI kártyát, odab*szom az asztalra és távozom...
Az így felszabaduló havi 2e-ből fizetem majd az Eurosport online-t. -
Turbobacsi
senior tag
válasz
meke11 #12497 üzenetére
onnan hogy júliusban jár le a hűségem, kénytelen vagyok újrakötni (nincs más megoldás), az új szerződésben már a nagyobb ár van (a weblapra majd gondolom juli. 1-el írják ki)
Felhívtam őket, a 2 fizetős magyar szennyadó miatt emelnek, hiába könyörögtem hogy azt én nem kérem, nem lehet kivenni (sajnos)Kíváncsi leszek hogy hogy a filmek között kevesebb reklám lesz e, gondolom nem
-
Turbobacsi
senior tag
júliustól emelnek 200 ft-ot, oka: tv2/rtlklub, sose nézem ezt a 2 szennyet de fizetnem kell érte
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
hodostamas #12019 üzenetére
nekem megvan a 40MB pontosan (zegkörnyéke)
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
ftamas0201 #11786 üzenetére
én írtam nekik az ügyfélkapuban, 15 perc múlva válaszoltak...
-
Turbobacsi
senior tag
másnak is eltűnt az Eurosport alól a magyar hang?
-
Turbobacsi
senior tag
na a levelezés működik (a weboldaluk is...)
-
Turbobacsi
senior tag
meg nem erősített forrásból tudom hogy leégett(?) valami....
-
Turbobacsi
senior tag
másnál se megy a pop3 tarr-os levelezés? (zelkanet.hu) ráadásul a www.tarr.hu se jön be, pingelni se lehet
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
Turbobacsi #8321 üzenetére
update: müködik... eddig "mail.tolnanet.hu" volt a ki/be szerver, de mától "mail.tolna.net" mi van azokkal, akik nem értenek hozzá??? Ráadásul a tarr.hu-n levő információ szerint be kell kapcsolni a "kimenö levelek kiszolgálója hitelesítést igényes"-t. Nos nem, nekem anélkül működik csak.
-
Turbobacsi
senior tag
ma óta nem értem el a tarros (zelkanet-es) leveleimet. Hosszas mojolás után rájöttem hogy megváltoztatták az autentikációt, az eddigi "zelkanet-blablabla" helyett a "blablabla@zelkanet.hu" a helyes bejelentkezőnév
-
Turbobacsi
senior tag
azért aranyosak voltak tarréknál: újraprogramoztam a digitális adókat, kattintgatom őket, erre ott ment a képernyőn dugás 1000-el (főműsoridőben), a gyerekek meg ott ültek mellettem, nem kicsi reflexxel kapcsoltam tovább, aztán meg magyarázkodhattam...
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
ehenkorasz #7578 üzenetére
nincs vele probléma, évente 1x 2x van gond, az aktuális állapot:
-
Turbobacsi
senior tag
az M3-at lehet fogni digitálisan? (analógon megvan, a digit keresés nem találja...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hatalmas aksi és új Snapdragon a Redmi Turbo 4 Próban
- Robot fűnyírók
- Fűnyíró topik
- E-roller topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Xbox Series X|S
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- ASUS TUF Gaming F17 FX707VV-HX131
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest