- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockCNC
őstag
válasz
Turbobacsi #17878 üzenetére
Ez volt az első amit megnéztem.
Publikus van beállítva, azt nem változtatták... -
RockCNC
őstag
válasz
Turbobacsi #17870 üzenetére
Pár napja nekem sem működik a no ip a nasról.
Keresem a hibát de nem találom -
ftamas0201
Topikgazda
válasz
Turbobacsi #17870 üzenetére
Helló!
Ha 100 kezdődik az IP címed akkor tudtommal NAT mögé kerültél. Mostanság előszeretettel dobálják át az ügyfeleket, ügyfélkapun tudod ellenőrizni az internet szolgáltatásnál hogy privát vagy publikus IP címet kapsz.
Ha NAT mögött vagy akkor a port továbbítás is kicsit nehézkesebb routerről. A kamerák sem szeretik. Ha priváton van a kapcsoló akkor állítsd át publikusra és akkor ismét normál címet fogsz kapni, aztán mehet a kutakodás tovább ha nem működik a DynDNS. -
Bozek
nagyúr
válasz
Turbobacsi #17674 üzenetére
És mindkét helyen teljesen ugyanúgy van beállítva a levelezés?
-
Bozek
nagyúr
válasz
Turbobacsi #17671 üzenetére
Egy dolgot nem írtál: mi van ha kikötöd az x routert és csak az y van bekötve? Mert ezt az állapotot csak B helyen nézted a leírtak szerint, ott működött. Vagy alapból csak 1 router van, és a másik a próba miatt lett bekötve?
-
farkas-j
őstag
válasz
Turbobacsi #17671 üzenetére
Próbáld meg az SMTP portot 587-esre átállítani a leveleződben.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Turbobacsi #17669 üzenetére
Ha a modemmel direktbe kötve rendben van és az egyik routerrel is, akkor kötve hiszem, hogy a Tarr hibája lenne.
-
korfa
aktív tag
válasz
Turbobacsi #17655 üzenetére
Melyik tipusú box?
-
korcsi
veterán
válasz
Turbobacsi #17655 üzenetére
Nálam most már egy ideje megy az IPV6.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Turbobacsi #17652 üzenetére
Nálam most megvan, szintén Zala.
-
farkas63
aktív tag
válasz
Turbobacsi #17652 üzenetére
Itt megvan. (Tolna-megye)
-
emre33
addikt
válasz
Turbobacsi #17566 üzenetére
Amit én ilyenkor szoktam, sorrenden
Csak 1 eszköz legyen rácsatlakoza, és ott minden bezárva (wifin se senki) Teszt. Lassú?
Ha igen, és nálad a Modem értékek rendben vannak, akkor modem és router restart.És szerintem 2 restartól megjavul. Ha nem bejelentés.
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
Turbobacsi #16996 üzenetére
UPDATE: ha ráállok a csatolásra ezt írja ki: "a fájl túl nagy" eddig ilyen gond nem volt
-
Cavsfan
tag
válasz
Turbobacsi #16572 üzenetére
Technicolor TC7230 amit a TARR hozott....elméletileg 240Mbps
-
farkas63
aktív tag
válasz
Turbobacsi #16572 üzenetére
Ez a kérdés tök felesleges volt, ugye érzed?
(#16570) Cavsfan: Igen a Speedtest meg majdnem mindegyik (van kivétel) mérő oldalon csak 100mb/s-ig vannak skálázva az értékek, de ha leméred akkor ugyis tovább fog mérni és nem áll meg 100mb/s-nél.
Ugyis a számot fogod nézni és nem az órát. -
ftamas0201
Topikgazda
válasz
Turbobacsi #16553 üzenetére
Szerintem ezt jelentsd be, nálad a jellel lesznek gondok, nem az eszközökkel szerintem.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Turbobacsi #16549 üzenetére
Üdv!
Modemértékek rendben vannak, bekötés is jó.
A kék izolátornál ha van felirat nézd meg, hogy a bejövő kábel irányába legyen a system és a kettes osztó irányába a subscriber. 50% feletti jelminőségnél általában nem szokott szétesni a kép. -
ftamas0201
Topikgazda
válasz
Turbobacsi #16536 üzenetére
Kizárt hogy vegyél. Ott vannak az STB-k, ha sajátot akarsz akkor oké, de egy STB az első ingyenes ahogy említettem, második valahol 200-300 ft körül van havonta.
Ha régóta rossz, én nem biztos hogy arra fognámNézd át tényleg a kábelezést, sehol ne legyen megtörve, leválva a szigetelés a kábelről, az összefoglalóban találsz osztó típusokat amik jók, ha sárga fajta osztód van akkor félig meg is találtad a hiba forrását, az egy sz*r. Viszont a csatlakozók rendesen legyenek meghúzva, a tarros szerelők se véletlenül fogóval húznak még rá egy kicsit
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
Turbobacsi #16534 üzenetére
Szia.
Eddig rendben volt?
Első körben nézd meg hogy az F csatlakozók eléggé megvannak-e húzva, nem lötyögnek, stb..
Mivel nincs DVB-C ezért igényelhetsz a tarrtól egy boxot is ha erről lenne szó (első ingyenes, további párszáz ft..), nem igazán tudom hogy mire gondolsz 4500ért tuner alatt. -
Bozek
nagyúr
válasz
Turbobacsi #16248 üzenetére
Nekem nem csak mintha, hanem le is fagy.
TransEdit-tel megnéztem és elkezd leesni a bitráta, majd el is tűnik a 666 MHz-ről a Discovery. Aztán egyszer csak visszajön. Felmegy 4,7 Mbps-ig, aztán le 2,8-ig, majd eltűnik. Utána megint ugyanez. Szerintem az a 4,7 se épp a legjobb egy fullHD adásnál, a Paramount ugyanitt 13 Mbps.
-
meke11
aktív tag
válasz
Turbobacsi #15887 üzenetére
Az ÁSZF-en benne van.
Az internettel szerintem az a baj, hogy 10Mb-től az 500Mb-ig kínál csomagokat sokféle konstrukcióban. Ez kellene leredukálni 3-5 db-ra. -
válasz
Turbobacsi #15887 üzenetére
Így van.
-
jokeses
újonc
válasz
Turbobacsi #15881 üzenetére
Most néztem, városban megyeszékhelyen is ugyanazok az árak mint itt nálunk falun. Újabb egy évet írtam alá náluk, hamarosan ígéri itt is a T az optikát. Egyébként a nyújtott szolgáltatással semmi problémám, a T IP tv-je
árnyékába se léphet a Tarrénak, és a Net is elfogadható, csakhát az árak hagynak némi kívánnivalót maguk után. -
válasz
Turbobacsi #15881 üzenetére
A Telekom, UPC amúgy ugyanezt játsza. Ahol van Digi, ott sokkal olcsóbbak ők is. Persze ez nem menti fel a Tarrt meg bármelyik másikat se a nem tisztességes viselkedés vádja alól.
-
válasz
Turbobacsi #15879 üzenetére
De csak ott, ahol van Telekom optika.
-
zako
tag
válasz
Turbobacsi #15769 üzenetére
Zalaegerszegen sem sikerült reggel hatig a "mutatvány", itthon 6.00-7.00 óra között mesés volt (hol volt, hol nem volt), a munkahelyemen 10 óráig egyáltalán nem volt net, a telefonos ügyfélszolgálaton 27-en lettek volna előttem, inkább letettem.
-
nyalifali
aktív tag
válasz
Még mindig nincs?
Jelezted? -
fa4hu
őstag
válasz
Nálunk 9 után jöhetett meg, 8-kor bejelentettem hibának, de azóta sem jeleztek vissza, ezért csak tippelem az időpontot.
-
meke11
aktív tag
válasz
Turbobacsi #15563 üzenetére
Szerintem a helyi TV-ken kívül minden ugyan az mint felénk (Tolna megye). Lapozz vissza párat, ott megtalálod a Tolna megyei kiosztást. Sok sikert!
-
meke11
aktív tag
válasz
Turbobacsi #15145 üzenetére
698 MHz és most a TARR Info helyén is: 242 MHz
-
Bozek
nagyúr
válasz
Turbobacsi #14801 üzenetére
Ha TimeShift-et nyomok a PC-n, akkor visszatekerhető a DVB-C adás is.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Turbobacsi #14651 üzenetére
Nincsmit, csere után nézd meg hány % lett a jelerősség.
-
farkas-j
őstag
válasz
Turbobacsi #14649 üzenetére
A hármas elosztó nem elég, hogy nem jó fajta, a szabad kimenete lezáratlan, így reflexiót okozhat. Ahogy előttem írták cseréld le egy jó minőségű kettesre. Én pl. Hirschmann-t használok.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Turbobacsi #14649 üzenetére
Érdemes cserélni, mert ez a hármas nem jó fajta, nem ajánlott ktv-s jelosztásra.
5-1000Mhz és CE feliratú kettes osztót vegyél, csere után rendben lesznek az adások.
Ha akad a net kösd át a galvanikus leválasztót a tévék elé. -
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Turbobacsi #14645 üzenetére
Okés, azt is nézd meg hogy milyen tipusú a modem előtti kettes osztó.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Turbobacsi #14643 üzenetére
Ezek az értékek rendben vannak nem kell szakadástól tartanod.
Nézd meg nem lazultak-e ki az F csatlakozók az osztóknál.
A hármas osztó ugye nem sárga színű? -
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Turbobacsi #14641 üzenetére
Jó így a bekötés.
Nézd meg a modem értékeket, lehet alacsony a bejövő jelerősség, nyáron előfordulhat. -
farkas-j
őstag
válasz
Turbobacsi #14530 üzenetére
A hörcsögképű csatornáiból biztosan nem vesznek el (sőt később még növekedni is fog a számuk ahogy a hírek szólnak). Széllel szemben ugyanis nem jó pisilni, ha pályázatokat akar még nyeri a Tarr. Behúzott nyakkal be kell állni sorba és helyet kell adni a nagyvezír haverjának a szemét terjesztéséhez.
-
válasz
Turbobacsi #14530 üzenetére
az háromszor is bent lesz
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Turbobacsi #14383 üzenetére
Lehet központilag így van beállítva a modem.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Turbobacsi #14381 üzenetére
Ha rendben van a sebesség nem kell vele foglalkozni.
Login gombra kattintva sem jelenik meg?
Ha megnézed az osztó tipusát meglehet mondani, hogy lehet-e javítani az értékeken. -
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Turbobacsi #14378 üzenetére
Azért nézd meg az upstream értékeket.
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
Turbobacsi #14378 üzenetére
UPDATE: közben a modem-router között LAN kábelt cseréltem, most úgy tűnik jó a sebesség
-
korfa
aktív tag
válasz
Turbobacsi #14202 üzenetére
Azért ilyenkor azt is érdemes figyelembe venni, hogy városban úgyanazzal a kábellel sokszor 30-40 lakást látnak el ez által a fenntartási költségük is kevesebb. Nyilván ez az oka annak hogy az olcsó szolgáltatók nem állnak sorba a falvakban.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Turbobacsi #14106 üzenetére
Mi a problémád velük?
Írhatnék én is dolgokat a Telekom-al kapcsolatban és nem csak az IPTV miatt. A szerelőik se állnak a helyzet magaslatán, múltkor 2 hétbe telt, mire rájöttek, hogy a szűrőt kellett kicserélni (akkor még ADSL volt, most már más a helyzet). Amúgy ha már IPTV: jó esetben van max. 2 HD stream, rossz esetben meg csak SD-t nézhet a szegény ügyfél. Sőt, van olyan, hogy az internet sávszélességéből jön le az IPTV, ami mondjuk egy 10 Mbit-es előfizetésnél elég gáz.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Turbobacsi #14103 üzenetére
Köszönjük az értelmes hozzászólásod, remélem ezt a Telekom topikba is beírod, az se jobb. Sőt, azt is mondhatnám, hogy rosszabb. Ráerőltetik az emberekre a sz*r IPTV-t.
-
Tutu7030
veterán
válasz
Turbobacsi #14103 üzenetére
Tudsz jobbat?
-
Bozek
nagyúr
válasz
Turbobacsi #13884 üzenetére
Mit jelent a prémium műsor? Megsúgom, az 1%-os nézettséggel bíró Discovery nem tartozik ebbe a kategóriába.
(#13885) HIJ és (#13886) farkas63: Küldtek levelet is, ott volt a számla mellett a januártól érvényes csatornakiosztás.
"ez a sunyi "szép csendben fel rakom az új ÁSzF -t a honlapom eldugott részébe"
Nincs az eldugva. Letekersz az oldal aljára és meg is találod az ÁSZF-et. A többi szolgáltatónál is ott van. -
farkas63
aktív tag
válasz
Turbobacsi #13745 üzenetére
5k Ft-os UPC a UPC Direct ami műholdas, de az egy nagy rakás fos, alig van benne HD csati meg alapból is elég kevés a csatorna.
Mellesleg észrevette már valaki, hogy a Viasat Nature kódolatlan? mikor a Platina Mix-ben van.
-
válasz
Turbobacsi #13740 üzenetére
Olcsóbb lemondani, és előfizetni az 5000 forintos UPC-re, mint pluszban megrendelni hozzá a Playert, ami amúgy is nehézkesen használható (nekem amúgy is van Player előfizum, de azt akkor sem használom tévénél).
-
válasz
Turbobacsi #13732 üzenetére
Internetet megtartom náluk.
-
válasz
Turbobacsi #13727 üzenetére
Én lemondom az egészet, és váltok UPC directre.
-
Zozzant
addikt
válasz
Turbobacsi #12499 üzenetére
Nem mindegy mennyi reklám lesz? Úgyse nézed
-
meke11
aktív tag
válasz
Turbobacsi #12496 üzenetére
Honnét az infó???
Mi lesz a hűségidős szerződésekkel? Mert azt azért köti az ember, hogy ne változzon a díj!!!
-
farkas-j
őstag
válasz
Turbobacsi #12320 üzenetére
Azért telepítettem, mert szükségem van rá. Egyébként a program magától indul :-)
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
Turbobacsi #11789 üzenetére
Megtörtént már a hibabejelentés, 72 órán belül kijönnek és megnézik mi a gond.
-
ripla
addikt
válasz
Turbobacsi #9136 üzenetére
rendben köszi. (olyat tapasztaltam én is, kb. 4 éve.)
-
ripla
addikt
válasz
Turbobacsi #9134 üzenetére
köszi, ez egész jó, játékhoz elég.
és amúgy mik a tapasztalatok? szokott szakadni a net? van vele baj? problémás? -
Gedeon31
addikt
válasz
Turbobacsi #9057 üzenetére
Az Eurosport facebook oldalán írták.
Sajnos az ónos eső miatt keletkezett jég leszakított néhány vezetéket, ami miatt az adás magyar hangjának továbbítása a mai napon szakadozik illetve szünetelt. A hiba elhárításán már dolgozunk, reméljük minél hamarabb visszaáll a normális közvetítés.
Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk. -
Gedeon31
addikt
válasz
Turbobacsi #9057 üzenetére
Lehet valaki megint rossz gombot nyomott meg Párizsban ,mint amikor az egyik WTCC rajtnál reklám jött.
-
Gedeon31
addikt
válasz
Turbobacsi #9049 üzenetére
Hajnalban vettem észre ,hogy az Eurosport 2 nem volt magyar hang. Mondjuk nekem a szolgáltatom a Telekom .
-
Zozzant
addikt
válasz
Turbobacsi #8430 üzenetére
Nálam nem megy a levelezés egész nap nincs pop3 (smtp sem) sőt webmail sem... ez úgy kezd érdekessé válni.
-
Zozzant
addikt
válasz
Turbobacsi #8397 üzenetére
Net van Szekszárdon de pop3 még mindig nincs.
-
válasz
Turbobacsi #8400 üzenetére
azért is dobtam be - van, aki elvből nem regisztrál, meg ha nincs net, nyilván nem FB-n keresi az ember a megoldást..
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
Turbobacsi #8321 üzenetére
update: müködik... eddig "mail.tolnanet.hu" volt a ki/be szerver, de mától "mail.tolna.net" mi van azokkal, akik nem értenek hozzá??? Ráadásul a tarr.hu-n levő információ szerint be kell kapcsolni a "kimenö levelek kiszolgálója hitelesítést igényes"-t. Nos nem, nekem anélkül működik csak.
-
válasz
Turbobacsi #8313 üzenetére
Nekem is jelezte ma az iPad, hogy nem stimmel a felh.név. Átírtam a teljes e-mail címemre, mostmár okés. Köszi a tájékoztatást.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
Turbobacsi #7658 üzenetére
Mesélte a szerelő, hogy egyik nap 9kor hívták hogy gyerekek nézik a felvilágosító csatornát, áramszünet miatt az időzítőnél későbbre került a 22.00-ás kezdés.
Valdez: Ezért célszerű beállítani levelezőprogramba a szolgáltatós emailcímet vagy átirányítani az olvasottra. -
emre33
addikt
válasz
Turbobacsi #7658 üzenetére
Nem kaptál figyelmeztető email-t és sms-t?
Én 3 héten át kb: kétnaponta. folyamatosan jött az sms és az email.
-
Winkie
csendes tag
válasz
Turbobacsi #7474 üzenetére
De bizony közte van.. M1 HD, M2 HD nincs közte.. Pedig nekem az kellene
-
korfa
aktív tag
válasz
Turbobacsi #7478 üzenetére
Digisport 2 Hd van nálad?
-
meke11
aktív tag
válasz
"M3 ANNO" néven keresd!
-
emre33
addikt
válasz
Ott van az, nézd végig a csatornalistát mégegyszer.
-
korfa
aktív tag
válasz
Melyik város/falu? Milyen tv?
-
Tutu7030
veterán
válasz
Turbobacsi #7472 üzenetére
Igen, 176MHz-en.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest